Orijinalini görmek için tıklayınız : yeniden Doğan ...
aracı takas satma derken herşeyden vazgeçtim ve birşeyler yapmaya karar verdim ufaktan başladım şimdilik ... yaptıkça resimleri eklicem şimdi orjinal turuncu sinyallerimizi taktik gerisi zaten yapmıştım :D haftaya muayne var sonra :rolleyes: düşünmek bile istemiyorum karakolluk olurum o derece yapmadığım kalmıcak doğanıma... (tabiki bellirli kurallar içinde :D aşırıya kaçmadan nazikçe dokunuşlarla :D )
şuan araca yaptıklarım
TE37 jantlar 195 50 15 lastik ( 45 olacak haftaya :D )
arka tarafta kocaman bir flanş ve uzun bijonlarla boşlukları kapadım
turuncu sinyaller ve amerikan park modülü
omp direksiyon şimdilik
sıcak resim hemen iki tane ..
http://img189.imageshack.us/img189/5513/a8x1.jpg
http://img850.imageshack.us/img850/1541/6m7k.jpg
http://img4.imageshack.us/img4/1254/icux.jpg
Renk-plakalık-jant 3lüsü gayet güzel olmuş.. Her ne kadar kuş serisine laf etsekte kopamıyor insan ;))
ozankaya
24-08-2013, 15:16
hayirli olsun jant renk uyumu cok guzel olmus gule gule kullanin
eyw. sağolun ama çoğu kişi jantın rengini koyu buluyor ve beğenmiyor ... anlam veremedim..
VolkanA.
24-08-2013, 16:01
Jant rengi bence çok iyi ilerde değişiklik aradığınızda gün metal de iyi duracaktır.
Birkan61
24-08-2013, 16:08
Jantlar bir numara büyük ve sinyaller turuncu değilde beyaz olursa daha iyi olur. :)
Kazasız belasız..
Jantlar bir numara büyük ve sinyaller turuncu değilde beyaz olursa daha iyi olur. :)
Kazasız belasız..
:) turuncuları bulana kadar bittim usta.. şeffaf olanı pek dolu durmuyor ama ilerde bakarız duruma göre.. teşekkürler
Jant rengi bence çok iyi ilerde değişiklik aradığınızda gün metal de iyi duracaktır.
teşekkürler bencede güzel rengi demekki kimseyi dinlemeden devam... :D
Birkan61
24-08-2013, 17:04
:) turuncuları bulana kadar bittim usta.. şeffaf olanı pek dolu durmuyor ama ilerde bakarız duruma göre.. teşekkürler
Sanırım folyo değilde orjinal turuncu sinyaller :)
Yanlış anlamayın ben nacizane fikrimi söyledim.. Haricinde araç güzel temiz bi araca benziyor zaten :)
Sanırım folyo değilde orjinal turuncu sinyaller :)
Yanlış anlamayın ben nacizane fikrimi söyledim.. Haricinde araç güzel temiz bi araca benziyor zaten :)
yok kardeşim nedemek burda herkes eleştiriyi muhabbeti sever yanlış anlama yok :) yeminle sinyalleri bulmak ayrı uydurmak başka dert oldu ama oldu :)
emregnal
24-08-2013, 23:19
jantlar 16 olsa daha iyi olur bence onun dışında gayet şık maşallah :)
BurakCengizhanoğlu
24-08-2013, 23:25
Harbi doğan alıcam bi tane niyetliyim. Maşşalah .
Güzel bir karar :) maşallah.
Öneri: Farlara transparan en açık siyah folyo çekilse çok güzel olur bence :)
jantlar 16 olsa çamurlukla mesafeyı daha iyi doldururdu bence abi maşallah
masallah abi, tampon ekini cikarsan yada degistirsen daha guzel durur sanki
Maşallah, bence jantlar tadında olmuş.
masallah abi, tampon ekini cikarsan yada degistirsen daha guzel durur sanki
karlık olmadan olmaz ama budan kibarını görmedim takoz karlık takıcağıma :D daha iyidir..
DoganSuper
25-08-2013, 11:20
masallah pajura da el atmk gerek