Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbulun Teksası Esenyurtta SALDIRIYA UĞRADIM
GokhanRS
25-08-2013, 22:48
Karaktersizi en bol ilçelerimizden biri olan Esenyurtta oturduğumu ve dükkanımında sanayide olduğunu çok arkadaşımız bilir.
Bu akşam 21:30 gibi evime kiptaş sitesindeki evime dönerken avcılar esenyurt yolu üzerinde yaklaşık 30 40km hızındaydım ara yoldan hızla 2 araba yarışarak yola atladılar.
1i Corsa D Gri Renk
diğeride yanlışmı gördüm bilmiyorum siyah bir arabaydı ama jaguar sanırsam.
kapışarak yola aniden çıktılar ve birbirlerine vurmadan zar zor yola girebildiler. bende 30 40la gitmeme rağmen ne kadar dibime atladılar düşünün zor durdum vurmadan.
bir kaç araba korna yaptı bende korna yaptım bu adamlara. birde camdan adam sandımda, ayıp değilmi trafiği tehlikeye atmak filan dedim(hani kusura bakma filan derler umuduyla söyledim). sen kenara çek filan dediler çekmedim.
tam benzinliğin önünde önüme kırıp durdurdular beni. neyse benim tarafımdaki cam açıktı ordan filan saldırdılar. bi anda 4-5 kişi oldular. belliki çekmişlerdi kafaları güzeldi gözler kıpkırmızıydı. alayı uçuyordu.
sağ kapıyıda açtı biride ordan saldırmaya başladı. neyseki yapılıyım ve kendimi korudum. yada kafaları bi dünya olduğundan ne yumrukları ne tekmeleri bana hiç zarar veremediler. yani ağrımadı bile hiç biryerim ama var güçleriyle daldılar. arabaya filan saldırdılar. kapıları tekmelediler camları tekmelediler.
daha sonra bıçaklar mıçaklar ortaya çıkınca kapımı kapayıp kaçmaya çalıştım. kaçarkende hırsımı corsaya vurarak aldım. bunun dışında hiç karşılık vermedim. yumruk bile atmadım sadece atılan tekme ve yumruklardan korudum kendimi. suçlu duruma düşmek istemediğim içindi korumak dışında saldırmamam.
neyse olayın şokuyla plakaları alamadım. ama corsanın şuan ön tarafı dağanık biraz tampon farları filan hasar almış olmalı.
buralardaki arkadaşlar yarın böyle bir corsa D görürseniz ön tamponu farları dağanık gri lütfen bana pmleyin. yarın zaten şikayetçi olucam. muhtemelen benzinlik bana görüntüleri vermez. ama savcılığa başvurduğumda vermek zorunda kalırlar diye düşünüyorum.
bu arada bu adamlar ben kaçıncada kovaladılar beni 4-5 kişi birden araçlarla o ara olaylarla hiç alakası olmayan park bir araca sürttüm galiba yarın o kişiyide bulup masrafını karşılayacağım inşaallah.
anlayacağınız esenyurt bildiğiniz teksas hergün böyle olaylar oluyor inşaallah bizim başımıza gelmez böyle şeyler hiç dedik. uzun yıllardırda gelmedi ama karşınıza böyle uyuşturucuyu çeken adamlar denk geldimi iltifat bile etseniz saldırırlar.
alayıda bıçaklı silahlı insanlar. yemin ederim allah korudu. bizim sitenin güvenlikleri sayesinde kaçtılar. yoksa beni tekrar durdurucaklardı iyiki siteye yakındım ve güvenliklerimiz düzgün yapılı adamlar. sayılarımız eşit olunca inemediler araçtan. ben tekken 5 kişi saldırmak kolaydı o çocukları! adamlıkları bu.
bu arada ne konuştukları bile zor anlaşılıyordu öküzün hayvanın önde gideniydiler anladınız siz tipleri.
geçmiş olsun öncelikle,
sizin siteyi öğrendi yani herifler,sıkıntı olabilir sizin içiin.sitenin kamerası yokmu peki
geçmiş olsun kardeşim. inşallah istediğin gibi gider bundan sonraki süreç. üç beş teres için de sıkma canını diyorum. memleketin her yerinde var bu domuzlardan...
onursumer
25-08-2013, 22:55
geçmiş olsun, bu tipler yüzünden inanlar katil oluyor zaten
güzergahınızda ve onların ara yola çıktığı guzergahta kamera varsa eğer şikayetçi olunduktan sonra belli saatler incelemeye alınarak plakalar rahatlıkla bulunabilir diye düşünüyorum
çok geçmiş olsun hep diyorum esenyurt en pis yeri istanbulun hala tezim aynı doğrulukta devam.
GokhanRS
25-08-2013, 22:56
geçmiş olsun öncelikle,
sizin siteyi öğrendi yani herifler,sıkıntı olabilir sizin içiin.sitenin kamerası yokmu peki
güvenlik sitenin önüne çıkınca yaklaşamadılar kapıya. birde sitenin içine girselerdi kolaydı zaten. ama o mesafeden kameralara baktık plaka görünmüyor araç bile buğulu. tek umudum benzinlik.
Ben de Türksan-Parseller tarafındayım Gökhan. Buralarda gazlayan tayfa çok. Görürsem mutlaka pm'lerim.
Geçmiş olsun can'a geleceğine mal'a gelsin..
Gecmis olsun, nerden ne çıkacağı belli degil artık.
dibimde ama oldum olası nefret ettiğim neydüğü belirsiz insanların söförlerin ve yayaların oldugu yer çok şey soylenirde gerek yok it kopuk membağı
geçmiş olsun çok
gecmis olsun
insanlar ne hale geldi...
yolda kendi kendine giderken bile bela gelip bulabiliyor kolayca
colugumuzu cocugumuzu sevdiklerimizi korusun rabbim
sadece dogup buyuyup olen o kadar cok varlik oldu ki..... belgesellerde izlediklerimizi artik canli gormeye basladik pek cok yerde.... diyecek pek fazla birsey yok
GokhanRS
25-08-2013, 23:00
Ben de Türksan-Parseller tarafındayım Gökhan. Buralarda gazlayan tayfa çok. Görürsem mutlaka pm'lerim.
Geçmiş olsun can'a geleceğine mal'a gelsin..
yok dostum oranın tayfası değil. onları tanırım, onlardan böyle tipsiz adamlar çıkmaz. aksine çoğuda beni tanır özür filan dilerdi onlar bu eşekliği yapsalar.
bunlar bariz esenyurtun en hırsız dolu semtlerinin tayfasına benziyordu. bildiğin uçuculardı tam.
Geçmiş olsun :( Keşke birşey demeseydin abi
PROMINENT
25-08-2013, 23:01
geçmiş olsun gökhan... dikkat li ol.biber gazı silah vs.. yanında bulunsun...
yarını bekleme şimdi karakola git ifade ver durumu anlat . Zaman geçirme polis yakın karakol falansa gider benzinlikten kayıtlara gözle bakar plakadan falan enseler bu şerefsizleri ...
Yarına kalırsan adam gider aracıma çarptı kaçtı diye senden şikayetçi olursa bide başına dert alırsın benden sölemesi ;)
Abi çok geçmiş olsun bende hep düşünüyorum inşallah böyle birşey başıma gelmez diye sonuçta insan kendine yediremiyo bazen gereksiz yere artistlik yapabiliyo neyseki böyle bişey yapmamışsın
Yanında eşin yada kız arkadaşın( evlimisin bilmiyorum) olsaydı ne kadar zor duruma düşücektin gercekten böyle insanların tükettiği oksijen bile ziyan inşallah bulursun o corsayı
çok çok geçmiş olsun tekrardan abi
_muhaRRem
25-08-2013, 23:05
kafalar güzelse yarın dün olanları hatırlamazlar
geçmiş olsn
Iyiki karsilik vermemissiniz.o kafayla belki 5 inide indirirdiniz ama birini n cikaracagi bicak hayatinizi mahvederdi.bende hic sabirli degilim Allahindan bulsun diyemiyorum .bigun basima bu tip bisey gelicek ama hadi hayirlisi
Bu arada otomatik kapi kilidi bazen hayat kurtarir.aracinizi blmiyorum ama sanirsam yok aracinizda servisten actirin varsa bence.
Renaultolog
25-08-2013, 23:07
geçmiş olsun gökhan abi, üzüldüm gerçekten ne hallere düştük
GokhanRS
25-08-2013, 23:09
Iyiki karsilik vermemissiniz.o kafayla belki 5 inide indirirdiniz ama birini n cikaracagi bicak hayatinizi mahvederdi.bende hic sabirli degilim Allahindan bulsun diyemiyorum .bigun basima bu tip bisey gelicek ama hadi hayirlisi
emin ol hiç birinin ne tekmesi ne yumruğu hiç birşey yapamadı bana yani vücuduma baktım az önce ayna karşısında nerdeyse en ufak bir iz yok dayak yediğime dair.
yani muhtemelen karşılık verseydim o kafayla onları indirme ihtimalim yüksekti. vuranın kolunu bacağını tutup itmek dışında hiç vurmadım tek 1 fiske. vursaydım kötü şeyler olurdu. suçlu olmak istemedim. hatta 1i bıçağı getir bıçağı buna bişi olmuyo dedi. bıçaklar çıkınca kaçtım zaten.
yiğit205
25-08-2013, 23:10
geçmiş olsun valla hıc de hos degıl artık kım den sılah kımden bıcak cıkacagı bellı olmuyo.ısım geregı gunluk sehır ıcı 200 km yol yapıyorum ankarada.valla bıktım artık ugrasmaktan.bende cok karsılasıyorum ama artık bas etmek ımkansız.kornaya basmada bıle adamlar dırek eskıya gıbı onunu kesıyolar.tekrar gecmıs olsun.sıkaetcı olunca benzınlıkten kamera kayıtlarına ulasırsın.ama sonc ne olacak bellı serbest kalacaklar.sen ugrasacaksın yıne adelet hak hukuk yerını zor buluyo bu memlekette
Cliosportve
25-08-2013, 23:11
Geçmiş olsun ucuz yırtmışsın
Açıkcası bir şekilde kurtulmuşsun bir dahakine çok dikkat et özellikle bu 1 hafta gözünü 4 aç
Çok fena kincilik yapabilirler
çok geçmiş olsun abi durduk yere böyle insanların allah belasını versin
insan demişim pardon
Geçmiş olsun,it kopukla pek dalaşmamak sabırlı olmak gerekiyor, dayağı yiyince bıçağa sarılan tipler bunlar..
ilk şikayet eden siz olun... hemen bölge karakoluna gidin..
Cok gecmis olsun dostum. Allah bu gibi tipleri cümlemizden uzak tutsun.
EserBodrum
25-08-2013, 23:18
Geçmiş olsun abi. Artık trafikte korna bile çalınmayacak duruma gelmiş..
Kardeşim büyük geçmiş olsun, Allah korumuş valla.
emin ol hiç birinin ne tekmesi ne yumruğu hiç birşey yapamadı bana yani vücuduma baktım az önce ayna karşısında nerdeyse en ufak bir iz yok dayak yediğime dair.
yani muhtemelen karşılık verseydim o kafayla onları indirme ihtimalim yüksekti. vuranın kolunu bacağını tutup itmek dışında hiç vurmadım tek 1 fiske. vursaydım kötü şeyler olurdu. suçlu olmak istemedim. hatta 1i bıçağı getir bıçağı buna bişi olmuyo dedi. bıçaklar çıkınca kaçtım zaten.
Allah korumus abi ne diyim.
Benim anlamadgim benzinligin onunde o kadar kargasa cikmis bi Allahin kulu yardim edeyim polisi wrayayim demedimi ya?
GokhanRS
25-08-2013, 23:19
Geçmiş olsun abi. Artık trafikte korna bile çalınmayacak duruma gelmiş..
kornanın amacı uyarıdır. ama bunlar uçmuştu sorun korna değildi. belkide diğer araçla yarışmıyorda kovalıyorlardı ondan bile emin değilim. saracak yer arıyorlardı. konuşamıyorlardı bile doğru düzgün. 5 kelimelerinin 3ünü zor anlıyordum.
freelife
25-08-2013, 23:21
geçmiş olsun gökhan en azından bir boru bulundur yanında kendi koruma amaçlı ...
esenyurt siteye girene kadar varoş siteye girdikten sonra elit yer olur.
verilmiş sadakan varmış kanka. zaman kaybetmeden savcılığa adam öldürmeye teşebbüsden davacı ol o benzinliğin kamerası civardaki kameralardan kayıtlar çıkar.
Geçmiş olsun abi yakalasalar bile bilinçlerinin yerinde olmaması alkollü olması çok şeyi değiştiriyor ne yazıkki keşke karşılık verseydin sende sarhoşlardı yanlış hatırlıyorlar diye savunmanı yapardın
gecmıs olsun kanka, tamamen bıcıp gıdeydın arabalarını. tekme tokat yerıne bıcakla sallayabılırlerdı bı yerıne gelse ALLAH korusun. yarın sanayıye bakmak lazım corsayla alakalı mutlaka ordakı ıkı sanayıden bırıne gelır o tayfa,benım bı kere basıma gelmıstı benzer bı durum yanımda annem vardı ustelık. baktım olcak gıbı deıl bodozlama vurdum arabasına barıyere kadar ıttım vurdu ve ılerledım. dıkkatlı olmak lazım
mehmetRS
25-08-2013, 23:26
Gökhan çok geçmiş olsun. Yardımımın dokunabileceğini düşündüğün bir konu varsa yaz lütfen. Allah korumuş. Bu şerefsizlerin kaybedecek birşeyleri yok, bizim gibi evde bekleyeni olan insanların iyi tarafına denk geliyorlar hep.
Geçmiş olsun Gökhan abi,
Bende Fatih sanayi Sitesinin az aşağısında oturuyorum gerçi firüzköy geçiyoru ama genelde iş gereği esenyurttan iş alıyoruz gerçekten çok dikkat etmek lazım onlar hata yapsa bile kornaya basmaya korkuyorum bende,
Onlar haksız olsada pardon diyip geçiyorum yani o derece :S
Aklımda araçlar dikkat edicem umarım en kısa zamanda hallolur
GokhanRS
25-08-2013, 23:26
gecmıs olsun kanka, tamamen bıcıp gıdeydın arabalarını. tekme tokat yerıne bıcakla sallayabılırlerdı bı yerıne gelse ALLAH korusun. yarın sanayıye bakmak lazım corsayla alakalı mutlaka ordakı ıkı sanayıden bırıne gelır o tayfa,benım bı kere basıma gelmıstı benzer bı durum yanımda annem vardı ustelık. baktım olcak gıbı deıl bodozlama vurdum arabasına barıyere kadar ıttım vurdu ve ılerledım. dıkkatlı olmak lazım
vurdum kanka valla arabaından aldım hırsımı ama inşallah o hatam beni suçlu duruma düşürmez çünkü şikayetçi olucam. herkes gördü arabamda saldırdıklarını bana.
zaten fatih sanayide işyerim. inşallah o sanayiye gelir araçlarıda pişman olurlar sanayiye girdiklerine gireceklerine. kaportacı arkadaşlara yarın durumu anlatıcam.
GokhanRS
25-08-2013, 23:27
Gökhan çok geçmiş olsun. Yardımımın dokunabileceğini düşündüğün bir konu varsa yaz lütfen. Allah korumuş. Bu şerefsizlerin kaybedecek birşeyleri yok, bizim gibi evde bekleyeni olan insanların iyi tarafına denk geliyorlar hep.
sağol kanka. araba şuan mundar. şimdi araç bakınım bi arkadaşım gelirse şimdi gidicem karakola.
vurdum kanka valla arabaından aldım hırsımı ama inşallah o hatam beni suçlu duruma düşürmez çünkü şikayetçi olucam. herkes gördü arabamda saldırdıklarını bana.
zaten fatih sanayide işyerim. inşallah o sanayiye gelir araçlarıda pişman olurlar sanayiye girdiklerine gireceklerine. kaportacı arkadaşlara yarın durumu anlatıcam.
saldırmaya kalktıkları anda vurup gıtmek lazım kanka o anda ne olcagı bellı olmaz cunkı amına kodumun pıclerının
Hacı yanlız çıkma ara direk 155 ı onlar gelsin alsın seni guvenlikte sahitlik yapar
Sefaköy'de olmuştu benzer durum inşallah yanlışlıkla gelirler dükkanına kendi ellerinle
Aynı sanayide çalışan arkadaşım var onuda haberdar ettim
İstanbul
25-08-2013, 23:31
Öncelikle geçmiş olsun,hemen şimdi karakola gidip olayı anlatın ve şikayetçi olun,yoksa adamlar veya çarptığınız diğer aracın sahibi gidip sizden şikayetçi olup arabamıza vurup kaçtı derse haklıyken haksız duruma düşersiniz,öncelikle gidip karakola olayı anlatıp şikayetçi olun ve ordan aldığınız tutanakla da sabah savcılığa gidip şikayetçi olun,bu arada bir güvenlik kamerası görüntüsü bulursanız işiniz kolaylaşır...
PiscocuK
25-08-2013, 23:37
geçmiş olsun bence polisi arayın bulunduğunuz yeri bildirin gelip sizi alsınlar ve hemen ifade verip şikayetçi olsun
Armageddon
25-08-2013, 23:41
Çok büyük geçmiş olsun.... Olacak iş değil millet iyice şaşırdı gerçekten. Bence de 155i arayıp polis çağırmak en mantıklısı, tutanak tutarlar güvenliği de şahit yazarlar heralde....
Olacak is deil ya gecmis olsun gokhan abi , sanayideki butun esnafa haber vermek lazim bugun gitmeseler yarin gidecekler mecburen
Geçmiş olsun,hemen şikayetçi olmalısınız.Bir sürede dikkatli olun,en azından biber gazı falan bulundurun yanınızda.Böyle itler çoğaldı iyice...
geçmiş olsun abi hangi devirde yaşıyoruz anlamıyorm
Onurkk06
26-08-2013, 00:03
geçmiş olsun abi bu o çocukları 5 kişi toplandımmı adam olurlar tek başınayken sesleri çıkmaz zaten ne yazıkki böyle oçlar heryerde ankara mamakda da bize silah çekmişlerdi sopayı yedikten sonra
mert_can 41
26-08-2013, 00:03
Çok geçmiş olsun abi arabanızın dağınıkhalde falanda fotoğrafını çekin polisi arayın onlar alsın sizi böyleleri gerçekten kinci oluyo sitenin ordan uzaklaşmamış olabilirler birde biber gazı edinin abi en kısa zamanda tekrardan geçmiş olsun bu arada bazı yerlerde kamera kayıtları 24 saatlik oluyo 24 saat geçmeden polisten istetin kayıtları abi
mert_leon
26-08-2013, 00:15
İstanbulda temiz yermi var geçen hafta E-5 te giderken aracımı taşladılar canıma kast ettilet ötesimi var şerefsiz dolmuş memleket. Allah larından bulsunlar geçmiş olsun çok Gökhan başkan.
Büyük geçmiş olsun. Maalesef insanlar şaşırdı. En ufak birşeyde parlar oldular. :(
dachosen
26-08-2013, 00:26
ya bak yine sinirlendim gece gece çok geçmiş olsun zaman geçirmeden hemen şikayette bulunmalısın
gördüm valla, çekmeköyde önden hasarlı gri corsa, bidaha görürsem plakayı alırım. serseri serseri hareketler yapıyolardı, bi şahinle
rebeloghy
26-08-2013, 00:37
Abi çok geçmiş olsun. Trafik çekilmez oldu valla bak bugün basıma gelen olay ; güzelyalıda kavsakta sola dönüş yapıcam lambada bekleyen 2. arabayım. Önümdeki geçti yeşil yanınca , ben de dönüyorum ama karşıdan bir motor ince ince geliyor. Baktım baktım dur artık vurucam hani yeşil bana yanıyor diye, tam durdum ben bu it arkamdan geçerken '' ne bakıyon len ibne'' gibi bişey söyledi durdum.
Yanımda kız arkadaşım var normalde durmam inmem ama sinirlendim ben de. camdan bakıyorum durdu , yanında manitan var bak diyo ,,, Ah dedim arkamdan geçerken geriye takıp alaydım seni altıma. Akşam 8 de burda ol dedim yürüdüm. Akşam kız arkadaşımı bıraktım dönüyorum yok kimseler aynı kavsakta..
Yazdım ama bi kenara sarı mor bir scooter , gördüğüm yerde alicam altıma :) Trafikte huzur icin arabada pompalı tufek olucak en temizi. Çıkar havaya bi el sık , karınca gibi kaçışsınlar..
bu tarz insanlarla dalasmamak lazm aksine hic uyarmicaksinda ..herturlu kotu seyler olabilir..bi sure baska aracla ise gidin ..bu insanlarin isi belli olmaz..gecmis olsun
Şerefsiz den bol ne var, içip içim onun bunun önüne kırıp diklenmeler, kafaları güzel olmasa dahi kavga etmek için can atan tipler çok piyasada, aracında bile güvende değilsin bu devirde ya tamam herkez sinirlidir ama kendini frenlemeyi bilmek gerek suçluysan bi özür dilemek çok mu zor veya adam trafikte bi hata yaptı diye ana avrat söven tiplerde var, çok geçmiş olsun Allah korusun daha kötü birşey olmamış çok şükür.
Cok gecmis olsun abi yapabilecegimiz birsey varmi ?
Jeandan-R
26-08-2013, 00:50
Geçmiş olsun abi. Bu tip insanlar yüzünden yanımda silah vs. bulundurmayı düşünmeye başladım.
Çok geçmiş olsun , 1 ay sonra istanbula taşınıyorum bende düşünemden edemiyorum bu tür olaylar başıma gelecek mi diye.
Zamanı olup ilgilenmek isteyen biri , istanbulda yaşanılacak semtleri yazabilirse sevinirim , en ufak bir bilgim yok , özellikle avrupa yakasında..
tayreep_john
26-08-2013, 01:25
geçmiş olsn abi aynı olay benim de başıma geldi geçen haft hatta konu açmıştım bunun hakkında sakın olayın peişini bırakma bu geceden hallet bulsunlar onları şikayetçi ol ... bende mahkemeliğim şu an vazgeçmicem çünkü ... yaptıkları şeyin farkına varmazlarsa belki çok kişinin canını yakıcaklar belki arkadaşımızın belki ailemizin ... bunla geçmiş olsun :)
kickboxer
26-08-2013, 01:26
çok geçmiş olsun ben olsam kesinlikle 1 2 tanesini çok güzel şekilde benzetirdim onları dövdüğümü gören korkar kaçar zaten onların erkekliği genelde 3 5 kişi yan yana oluncadır.
Gelde bireysel silahlanmaya hayirde nasil olucak bu isler ? Annesi var babasi belli degil bunların geçmiş olsun
Gecmis olsun, gecen aksamda benim basima geldi topkapi eresinin onunde, U yapilmaz yerden U donusu yapip vtecleyince adamlarin gozleri faltasi gibi acildi.
Boyle yobazlarin sonu ne zaman gelecek... Dol israflari.
ALPER-VNS
26-08-2013, 02:11
Gelde bireysel silahlanmaya hayirde nasil olucak bu isler ? Annesi var babasi belli degil bunların geçmiş olsun
en azından bireysel biber gazlanmak şart
Ertug_T.
26-08-2013, 02:25
çok geçmiş olsun ankaradada it kopuk çok sürekli bi maraz çıkar oldu trafikte..özellikle bahçelievlerdeki sucu arabalarından bıktım artık ters yöne girip bide küfür edip atarlanıyolar veletler..arabadan inip bişey diyincede esnafa bağlıyolar hemen yok acelem var yok yorgunuz vs....
gördüm valla, çekmeköyde önden hasarlı gri corsa, bidaha görürsem plakayı alırım. serseri serseri hareketler yapıyolardı, bi şahinle
Haci o degildir ya bahsettigin renkde cekmekoyde bi corsa var mezarlig8n ust taradinda berberi var hirbonun surekli arabayi vuruyor bi yerlere gecen spor salonunun onundek8 2 araca indirmisti onden kesin onu gormussundur ahaha
Esenyurtun tipleri milli felaket, allah korumuş çok geçmiş olsun. Daha fazla gaza gelmeyerek iyi yapmışsınız kimin nasıl saldıracağı belli değil insanlar inanılmaz barbar
Dün gece de avcılar e5 te gri bi gazman apaçi e39 soldan önüme kırdı makas peşindeyken. Santimle kurtardım. Arabada kız arkadaşım ve 13 yaşında kardeşi var. Bişey olsa bu adamı linç etsen gene ödeyemez yaptığını
SULTANOGLU
26-08-2013, 05:19
Buyuk gecmis olsun, hakikaten sinir bozucu bir durum. Ama en iyisinibyapmisin arabasina vurarar
Geçmiş olsun kardeşim,
Benzinlik demişsin. Kameralarından plakalar görülür mü acaba? Ya da Mobese kameraları vs?
Cimmeria
26-08-2013, 08:34
Gçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız bence. Bu işin cüsseyle falan alakası kalmadı artık biri çekiyor bıçağı biri çekiyor silahı bir anda geri dönülemez hasarlar oluyor artık...
Arabayla sizi kovaladılarsa mutlaka mobese kameralarından bir şey çıkar, savcılık biraz zaman alsa da sonuç verecektir...
Artık istanbul yaşanacak yer olmaktan çıktı, bütün bunlar insanların kanundan korkmaması ve cahillikten kaynaklanıyor ne yazık ki. Bütün yollar kendini colin mcrae zanneden insanlarla doldu ben bile araba kullanmaya korkar oldum...
SOMEONESPECIAL
26-08-2013, 08:44
İyice çivisi çıktı bu şehrin....
gökhan çok geçmiş olsun...sana bir şey olmaması sevindirici...malesef ülkemizin her şehrinde böyle riskler var hele ki istanbulda. ben dün eşimle ankarada 7. caddeye gittim yemin eidioyum tedirgin oldum tiplerden.
at hırsızları konfederasyonu toplantısı vardı sanki. uzak durmak lazım.
Geçmiş olsun kardeşim bende esenyurttayım burası uyuşturucu ve fuhuşun yeni mekanı oldu beylikdüzü o şekilde e-5 in sağı solu biraz kalite özellikle esenyurt tarafı devlet hastanesine doğru indimi başlıyor herşey birde sokak sokak yerleşim mevcut örneğin ardahanlılar 5 sokak birlikte oturuyor maridinliler 6 7 sokak bir oturuyor bursası böyle çoğu köylü ana baba iyi ama o piçler buraya ayak uyduramayan tipler.
Bi ihtiyaç olursa telefonum var sende ara ineriz aşağılara gerekeni yapacak tanıdıklar olur illaki.
made ın JAPAN
26-08-2013, 08:54
parseller yapı kredinin az ilersinde önü vuruk corsa vardı 5 dkka önce o galiba Shell in karşısında
valla eğer aynı gri corsa D ise dün akşam yani pazar akşamı 23:30 sularında Marmara forumu geçip Efes Bira fabrikasına gelirken ordaki köprünün altından bi yaya geçerken yayaya sellektör yaptım bu corsa da sağ şertteydi bu malda üzerine aldı camdan el kol hareketi yapıyor velasıl BP ye gelmeden ki ışıklarda durduk açtı camı küfür ediyor bana.konuşmadan belli içmişmi sarhoşmu uçmuşmu artık neyse ne.İn aşağıya dedi.hadi işine gece gece belanı başka yerde bul dedim.Anama küfür edince elim ayağım titredi.Dsmart bayisiyiz o yüzden arabanın arkasında bi hayli Çanak ayağı demiri bulunur.indik aşağıya ışıklarda yanındada birisi varmış oda indi bende bagajdan aldım çanak ayağını.Şöför olan küfür eden demiri görünce kaçacak gibi oldu baldırına birtane sağlam yerleştirdim topal topla merter yokuşuna doğru gitti ama diğeri kaçamadı.Kaçırmadım onu:) sonrası ***** bide lavugun kafasına atılan dikiş parasınıda ödedik pansuman ıvır zıvır.Pompacılar almasa elimden rahmetli olabilitesi yüksekti gözüm dönmüştü anama sövünce. memlekette maganda çok he içerden ne çıkacağı hiç belli olmaz.Dikkatli temkinli olmak lazım.Belki sana zarar veremez ama insanı öyle tahrik ediyolarki başına büyük bela sarar bu tipler.Sizede geçmiş olsun
Abi cok gecmis olsun umarim sonuc alirisn
Esenyurt tarif edilemez bir yer bahçeşehirdeyim ve suç oranı vs ciddi yüksek her geçen gün artıyorda orası yüzünden..
Çok geçmiş olsun.
ahmet3425
26-08-2013, 09:10
Kardesim buyuk gecmis olsun. Serefsiz herifler!
baymustang
26-08-2013, 09:18
öncelikle çok geçmiş olsun. maalesef yeni oluşumun olduğu mevkiilerde böyle şeyler yaşanabiliyor.
esenyurt gecekonduların yoğun olduğu bir yerdi ve refah seviyesinin siteler sayesinde yükseldiği kesin fakat eski orada yaşayanlar maalesef oralara yakın oturmaya devam ediyorlar veya satılamayan kiralamayan yerlerde yaşayabiliyorlar.
yeni yaşam yerleri ya çok iyi oluyor yada sizin oturduğunuz yer gibi karmaşa yaşanıyor...
SekoLive
26-08-2013, 09:19
cok geçmiş olsun. esenyurt ilginc bi ortam olmuş.
elenor:) canak ayağı fena iş görür allahdan ayarlı kullanmıssın iş zevkinde kalms eline sağlık
Gecmis olsun 10 sene önce jandarma araçlarının tarandigi yerdir esenyurt.. Ben kimseye bulasmamaya ozen gosteririm her zaman..
cok geçmiş olsun. esenyurt ilginc bi ortam olmuş.
elenor:) canak ayağı fena iş görür allahdan ayarlı kullanmıssın iş zevkinde kalms eline sağlık
valla 85 lik çanağın ayağı :) 3 yıldır arabada hep bulunur malzeme hiç kullanmadım.Kısmet vatandaşa çıktı. Benim gözüm dönmüştü pompacı abiler aldı elimden.İyikide aldı allah korusun an meselesi.
Birde bireysel silahlanmaya hayir diyolar ya...Ona sasiyorum, Amerika'da ne guzel..saldirani *** cuvali gibi yere seriyosun, ne hapse giriyosun ne bisey, kendini korudugun surece sknti yok.. bunlarin hakki kotekde degil mermi manyagi olmaktir.
geçmiş olsun Gökhan, trafikte kimseye bulaşmamak en iyisi.
Çok geçmiş olsun öncelikle. Maalesef belli bir bölge ya da şehirle alakalı değil, bu tip insanlar her yerde olabiliyor. Benimde 2 tane ticari araç, el freni çekerek önümü kesmişlerdi, Eskişehirin en elit semtlerinden birinde. Sebepte bana çarpmak üzereyken kornaya basmam, sadece bu. Saçmalık kısaca. O yüzden trafikte, her yerde dikkat etmek gerekiyor, bu sıra şerefsiz oranında ciddi artış var.
Kardeşim büyük geçmiş olsun...
burkaykalyon
26-08-2013, 10:01
Gökhan Abi çok geçmiş olsun.
eleanor senın dovdugun adamlar aynı adamlarmı acaba
63owen63
26-08-2013, 10:17
Gecmis olsun. Dun de bizim arkadasi sikistirmislar el kol yapmislar taksisinde.musterisi oldugu halde zor kacmis... sonra gelip duragi bastilar iki kisi. Bira sisesi vs firlatip kufrettiler . Halbuki camdan arac içine dogru egilip dertlerini anlamak istiyorduk ellerimizi bile sikmadilar. Uzerine de kufur edince,ben sofor mahalindekini arkadasimda yan koltuktakine 7 8 yumruk saydirdik. Arabadan indirmedik bile. Biri bayildi benim vurdugum kontak acip kaçtı. Sonuç ikisininde burun kirik, kaşlari yarik acilmis. Gozler mosmor kapanmis.. insan icine cikamaz haldeler... gece de iki tetikci dayilarini 10 tane de silahli adam getirmisler koyden. Adam diye getirdikleri benim peder in hayatini kurtardigi herifler cikti ,yoksa *** yoluna bizi de mermi manyagi yapcaklardi.amanoslarin arasinda..
Sen en doğrusunu yapmissin. Bir anlik sinirle bogcaktim direksiyondakini... sonra al sana kan davasi... o an insan kararacak hayatlari goremiyor.. Allah beterinden esirgesin. Hala diken üstündeyiz iki tane o.c yuzunden
eleanor senın dovdugun adamlar aynı adamlarmı acaba
ben tarif edeyim aracın arkasındaki kazaya yada önündeki vuruğa hiç dikkat etmedim gece 23:30 du çok yorgundum ve yoldan geçen yaya odaklanmıştım karanlık oldugu için araca hiç dikkat etmedim.ama adamı tarif edeyim.Yüzü kirliydi 25-35 yaş aralığıydı kısa saçlıydı boyu takribi 175-180 arasıydı kirli sakallıydı diğeri daha cılız daha uzundu.uzun olanda beyaz gömlek vardı şöfrde sanırım ya siyah ya lacivert koyu renkli thsort vardı.beyaz gömlekli olanın yani benden sağlam daya yiyendede beyaz spor ayakkabı vardı.
leventrc
26-08-2013, 10:30
Çok geçmiş olsun. Bunun daha ağırı başımıza geldi.şile otobanında makas atan hayvanın biri makas atarken babamın önüne kırdı. Babamda şarampole uçtu. Beli kırıldı. Belinden amelyat oldu. Aradan 3 ay geçmesine rağmen hala yatalak... Ben o güzergahtaki bütün benzinlikleri tek tek dolaştım. Hepsi de Allah razı olsun verdiler kayıtları. Yani diyeceğim şu ki eğer düzgün bir şekilde derdinizi anlatırsanız verirler kayıtları. Bir deneyin derim. Geçmiş olsun tekrar...
Arabayı yürütür yürütmez önce kemeri takar sonra kapıları kitlerim, ışıklarda tinercisi var hırsızı var, birde böyle durumlarda hızlı arabanın olmasıda hayat kurtarabilir :D
imprezaWRC
26-08-2013, 10:35
Lan olm bu sene varya sana hiç hayırlı gelmedi boyuna başına birşey geliyor :(
Çok geçmiş olsun :(
MazdaSpeed
26-08-2013, 10:42
Bu tür durumlar da sakin kalabilmek en önemlisi,kimin ne cıkacağı ve ne yapacağı hiç belli olmuyor
Kaybedicek bir şeyi olmayan o kadar çok insan var ki
Tekrar geçmiş olsun
Esenyurt tam bir pislik yer ya. Herşeyiyle yemin ederim Allah korumuş büyük geçmiş olsun abi.
bartubasot
26-08-2013, 11:02
Cok gecmis olsun gercekten can *****i. Ayni guzargahta 1 bucuk ay once gunduz saatinde isiklarda herkesin gozu onunde geldi park halindeki arabanin camini kirdi rahat rahat aldi telefonu kacti gitti. İsin yoksa bulunmicagin bulunsanda hemen cikip gidicegin bir yer.
kelalper
26-08-2013, 11:17
bi yakalasam böyle tipleri kafaları ile götlerinin yerini değiştiricem ama bana denk gelmio. yemin ediyorum bayıltana kadar dövüp uyandırıp beni gebert dedirtene kadar yeniden sopalamak istiyorum.
Geçmiş olsun gökhan.
geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda yakalanıp gerekli cezayı alırlar.
MatraX_07
26-08-2013, 11:26
Gökhan abi çok geçmiş olsun
MatraX_07
26-08-2013, 11:33
Böyle şeyler okuyoruz üzülüyoruz kendi kendimize sakin olmak lazım diyoruz ama lakin trafiğe çıkınca bu yasananları unutuyoruz hemen kavgaya hazırlıklı oluyoruz..
Allah hepimizi korusun.Cidden bi anlık seyler çoğu şeyı alıp göturebılır
GokhanRS
26-08-2013, 11:39
Lan olm bu sene varya sana hiç hayırlı gelmedi boyuna başına birşey geliyor :(
Çok geçmiş olsun :(
geçen sene mimarobada oturuyorduk. herşey güzeldi. şimdi esenyurtta. esenyurtun aq. gelip birde burdaki evlere millet 200 250 milyarı nasıl verirler hangi kafayla verirler anlamam. her sokakda 2-3 tane torbacı var soktumun memleketinde.
muhtemelen dünkü saldırganlarda torbacıydı galiba.
bütün arkadaşlara teşekkürler iyi dileklerinden ötürü. birazdan hiç bir suçu olmadığı halde karışıklıkta yanlışlıkla sürttüğüm aracın sahibini bulucam masrafını halledicem. biz adamız. o oçler gibi yediğimiz halttan kaçmayız.
onlarıda tarif ettim tüm sanayiye. polisle olcak gibi değil bu iş. en güzeli sanayi usulü halledicez inşaallah.
MatraX_07
26-08-2013, 11:48
geçen sene mimarobada oturuyorduk. herşey güzeldi. şimdi esenyurtta. esenyurtun aq. gelip birde burdaki evlere millet 200 250 milyarı nasıl verirler hangi kafayla verirler anlamam. her sokakda 2-3 tane torbacı var soktumun memleketinde.
muhtemelen dünkü saldırganlarda torbacıydı galiba.
bütün arkadaşlara teşekkürler iyi dileklerinden ötürü. birazdan hiç bir suçu olmadığı halde karışıklıkta yanlışlıkla sürttüğüm aracın sahibini bulucam masrafını halledicem. biz adamız. o oçler gibi yediğimiz halttan kaçmayız.
onlarıda tarif ettim tüm sanayiye. polisle olcak gibi değil bu iş. en güzeli sanayi usulü halledicez inşaallah.
polis ne yapacak abi.dinleyecek hı tamam sonra sal gitsin.En güzeli kendin halledilmesi
ANIL ERCAN
26-08-2013, 11:56
Abi geçmiş olsun, Esenyurt gerçekten pislik bi yer Nerde apaçi, nerde barzo kro varsa dolmuş a.q semtine. Sıfatlara baksanız atla eşşegin çiftleşmesinden meydana gelmiş dersiniz. Allah korumus abi iyi cıkıp bıcak saplamamıs yada silah cekip ateş etmemiş.
Tekrar geçmiş olsun umarım kamera kayıtlarından kim oldukları bulunur ve hesabı sorulur..
serkanOC
26-08-2013, 11:58
yinede polisin de haberdar olmasında fayda var derim.. gene kendi yöntemlerinizi uygulayın ama sora niye bize söylemedin durumu çıkarsa o dediğiniz haksız duruma düşersiniz..
Allah kötüye denk getirmesin insanın hayatı bir anda bambaşka bir boyuta geçiyor. Çok geçmiş olsun
Geçen sene tabela durağında birisi aynı dediğin gibi yola atladı zar zor kurtardım. Napıyosun dediğimde ana avrat küfretti. önünü kestim. kapılarını kitledi inmedi aşağı. arabasını komple yamulttum. Sonuç sağ el boksör kırığı 2 tane. 1,5 ay alçılı gezdim..
Onurkk06
26-08-2013, 12:14
Abi 50 60 liraya elektro şok cihazı al ver yansın patlasın itler 15 dakka kendine gelemez o sıradada zaten tüm fantazileri uygularsın bu itlerin üzerinde
ondertopcu
26-08-2013, 12:44
Geçmiş olsun, istanbul yaşanmaz hale geliyor.
kemal_koker
26-08-2013, 12:48
abi büyük geçmiş olsun.
ne derece tepki alırım bilmiyorum ama bulundurmakta fayda var.
http://realreyon.com/image/cache/data/tv/nato_biber_gazi-500x500-500x500.jpg
M U R A T
26-08-2013, 12:48
geçmiş olsun böyle bir durum inşallah birdaha kimse karşılaşmaz ama karşılaşırsada en iyi yol kaçmak bana da silah çeken oldu hepimiz aklı başında insanlarız köpekle köpek olmayalım
kamera kayıtlarına ve tanık ifadelerine fazla güvenmeyin karakola gidip şikayet etmelisiniz.
Araçlarının hasarlanmasından dolayı sizi şikayet ettikleri andan itibaren vereceğiniz ifadeye şüpheyle yaklaşacaklar
Savcının size soracağı ilk soru "madem böyle oldu neden şikayet etmedin?" olacak..
Sizi mala zarar verme suçundan şikayet edip 4 bin TL de onarım bedeli talep ettikleri vakit artık sanayi usulü çözüm işinizi görmeyecektir.
Gökhan cok gecmis olsun.
Biber gazını ihmal etme.
3 tane bitirmiş ve tecrübe etmiş birisi olarak söylüyorum ki cok etkili
SekoLive
26-08-2013, 13:09
Gökhan cok gecmis olsun.
Biber gazını ihmal etme.
3 tane bitirmiş ve tecrübe etmiş birisi olarak söylüyorum ki cok etkili
abi teknik verde kullanan mağdur olmasn :) biber gazını kullanamayıp kendisini etksizi hale getiren insanlar gördm :)
hddsheriff
26-08-2013, 13:20
Büyük geçmiş olsun Gökhan , 1-2 saat önce banada salça oldular yolda ama hiç oralı olmadım. Bazen olanları görmemek en hayırlısı.
Ne tekniği yahu.
Bodoslama suratına sıkıyorsun iste :D
O anda erkek olan cam yarmasi fino haline dönüşüyor. :)
evren sanayinin orda bizim fabrika hergün işteyim. buralarda görürsem zıplarım sıkıntı yok
team_k20
26-08-2013, 13:34
gecmis olsun bana denk gelmezki boyleleri bi stres atalim =)
-Murat Özcan-
26-08-2013, 13:48
geçmiş olsun çok üzücü bir durum it kopuk dolu her yer
Emre Ekrem
26-08-2013, 14:01
Çok acayip bir Semt, zamanında benimde başıma bir olay gelmişti. Çok geçmiş olsun, Savcılığa plakayı alamadığınızı fakat Çevre güvenlik kameralarından alabilineceğini iletirseniz, o bölgede olabilecek kameralara bakıyorlar.
tayreep_john
26-08-2013, 14:08
son durum ne bulundu mu itler ??
Onur Fatih
26-08-2013, 14:30
Geçmiş olsun 4-5 kişinin saldırması hiç bişeye benzemez yapacak tek şey kendinimizi koruyup ilk fırsatta kaçmak
inş bulunurlar
çok geçmiş olsun insanın canını nasıl sıkıyo böyle kitapsız şerefsizler.aynısını inşallah kendileri yaşarlarki insan yaptığını yaşamadan ölmezmiş.o zaman anlayacaklar nasıl bir o.çocuğu olduklarını
Geçmiş olsun Gökhan abi. İnsanların büyük bir çoğunluğu koyun gibi, hiç bir şekilde hiç bir şeye tepki vermiyor, sonra meydan böyle düzen bozuculara kalıyor. Ne yazıkki toplum olarak 'Bana dokunmayan yılan bin yaşasın.' mantalitesindeyiz. Sonra aynı olaylar tekrar tekrar yaşanıyor. Allah herkese akıl-fikir ve sabır versin. Umarım en kısa süreçte suçlular hukuki yoldan caydırıcı cezalar alırlar zira pisliğin pisliği, manyağın mayağı, üstüne kinci mahlukatlar..Allah korusun, evinizin yerini de öğrenmişler olmadık bir zamanda daha kötüleri yaşanmasın.
Cliosportve
26-08-2013, 15:52
Gökhan pampa ne yaptın ilgilendin mi konuylan haberdar et bizi ?
Büyük geçmiş olsun kardeşim
Kullanımı gerçekten çok önemli gazın durdugumuz yerde dangalak bir arkadaş sağ camdan dışarı sıkmasına rağmen maymuna dönmüştük içeride.O anda düşünülecek birşey değil ama rüzgar varsa iyice gözüne gözüne sokmanız lazım adamın.Ve olabildiğince yüzünüzden uzakta sıkmanız lazım.Sizde etkilenirsiniz ama en azından adamda paket olur beraber ağlarsınız :D
Geçmiş olsun. Gelişme var mı konuyla ilgili ?
turbo&quattro
26-08-2013, 16:39
Millet iyice kafayi yedi. Gecmis olsun Gokhan.
Bu tarz bi arc gorursem direk sana bildiricem tanidigim herkeze soyluyorum serefsizler
halilkarakas
26-08-2013, 17:53
Esenyurt sakat yer arabanın içinden kimin çıkacağı belli olmuyor. Terbiyesiz maganda çok burda :(
lethaldoze
26-08-2013, 17:56
Geçmiş olsun, acayip sinirleniyorum böyle dingonun ahırı gibi ortalıkta dolaşıp istediği kişiye istediği şeyi yapabilecek hakkı kendisinde bulan serserilerden. Bunların anasını avradını gözlerinin önünde............... neyse sakin olmak en iyisi çünkü bunlardan çok, iyi insanlardan az var.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Canınızı sıkmayın sadece önlemlerinizi hukuki ve şahsi şekilde alın. Sizle ömür boyu uğraşacak değiller.
Trafik öyle bir sahaki ne kaçabilirsiniz nede önleyebilirsiniz. Öküzüde efendiside aynı saha üzerinde. Hiç bulaşmamak en güzeli,iyilik için bile camı açıp ağzınızı yormayın.
Tufan Job34
26-08-2013, 20:55
kardeşim çok geçmiş olsun..
Allah korumuş.geçmiş olsun.keşke biber gazı falan olsaydı sıksaydın ibnelere
2 hafta önce İzmit`in ortasında başıma geldi benimde abi önümü kesmeye çalıştı 54 plaka Focus`tu ki yanlış insana çattı mobese olmayan yere kaçıp terse daldım peşimden gelince karşıdan gelenle ufaktan çarpıştı da öyle atlattım. İşin garibi ben tek değildim daha da kötü kız arkadaşım vardı durup kavga etsem başıma beteri gelebilirdi. Çok geçmiş olsun Gökhan abi şimdiden polise gitmende fayda var hiç değilse gece yatarken kafana takılcak bişey olmaz rahat uyursun
OrcunInce
26-08-2013, 22:18
Çok geçmiş olsun.
i-vtec07
26-08-2013, 22:39
geçmiş olsun abi
GokhanRS
26-08-2013, 23:19
gereken ilgi gösterildi sanayi olarak. ama malesef burda anlatamam. ;)
Geçmiş olsun abi buldunmu nedir durum neymiş dertleri ufak bir özet geçeydin:)
Yiğit G.
26-08-2013, 23:31
geçmiş olsun gökhan... dikkat li ol.biber gazı silah vs.. yanında bulunsun...
silah olabilecek en yanlıış durum bence.. çekicen vurucan orda 10-15 yıl hapis yatıcan.. Değermi ?
Abicim çok geçmiş olsun. Trafikte şoförden çok kanı bozuk insan var.
Gri corsa D'nin sport olma ihtimali var mı ? Tek kapımıydı ?
Geçmiş olsun tekrarı olmaz umarım zaten gerekeni yapmışsınız..
Muharrem C.80
27-08-2013, 00:08
Geçmiş olsun Gökhan. At hırsızı dolu oralar ya İstanbulun hoşlanmadığım semtlerinden biri önce Esenyurtta parayı bulan Bahçeşehirde. Burdaki önce Şirinevler sonra Florya hesabı.
PROMINENT
27-08-2013, 02:07
silah olabilecek en yanlıış durum bence.. çekicen vurucan orda 10-15 yıl hapis yatıcan.. Değermi ?
bacaklarına atacağın 2 kurşun değil 15 yıl 15 saat bile verdirmez..
artı öldürsen nefsi müdafa var yeterki taşıman olsun...
2 tane itin dölü kaç para ki cezası ne ola ?
Pm atsana, merak ettim :D
çok geçmiş olsun. bende her gün oralardayım. benim evimde yakupluda bizim buralarda aynı. site olmadıkça yaşanmaz beylikdüzünde. tekrar geçmiş olsun.
Skyhawk34
27-08-2013, 08:16
öncelikle geçmiş olsun plakaları almamak bir hata ama insanın kafasının kitlenip kaldığı anlardan biri gibi olay ne idi ? ne oldu ? misali
şu anda herhangibir gelişme varmı o çevreye yakın oturuyorum fakat şu anda evden bayağı bi' uzağım, bir kaç şahıs var aklımda ama bulandırmak istemem olayı bir gelişme varmı ?
birde olay merkeze yakın yerdemi oldu tam olarak yeri neresi ?
ibrahimsnr46
27-08-2013, 08:38
Bende Esenyurt'ta esnafım bole seyler duymak beni gercekten cok uzdu malesef bu tip sıkıntılar buralarda yasınıyo Cok gecmiş olsun ALLAH beterinden korusun...
dachosen
27-08-2013, 09:25
Abi kırdın mı herifleri? Üstü kapalı anlatırmısın yoksa p.m bekliyorum bak rahatlıcam merak ettim çok
abi bi pm atarmsn ne oldu yoksa şuraya bi şekilde yaazarmısın merak ettim:)
Gokhan yazda ogrenelim ya
abi hakkatten ya. vurunca zıngıldatsaydın
1 paket kabak çekirdeği yedim olayı meraktan :D
darkmoon
27-08-2013, 09:56
Herhalde adam gökhanın bulunduğu sanayiye tamire gelmiş
gökhanda valla acı bir kahvemi içmeden seni bırakmam deyip misafir perverliğini göstermiş :)
Abi hallettigine sevindim bende merak ettim pm isterim:)
lethaldoze
27-08-2013, 10:04
Abi üstü kapalı üstünkörü bi şekilde sana, kurum ve kuruluşlara zarar vermicek, deşifre etmicek şekilde anlatsana merak ettik hepimiz. :D Ayrıca içim nasıl rahatladı anlatamam dünden beri uyuz olmuştum...
MazdaSpeed
27-08-2013, 10:18
Açıklama bekliyoruz Gökhan abii ! :D
Risendark
27-08-2013, 10:23
gökhan abi sonuç noldu buraya bi yaz yada pm atabilirmisin özelse....
Abi harbiden ne yaptınız yazsana merak ediyor insan :)
etek filan giydirip video çekeydiniz iyidi
Ne pmi lan yazin konuya banlarim hepinizi 50 ay :)
Dip fiyat pm alalim :D cok gecmis olsun bak kalbin temizmis istedigin gibi olmus.Sen yinede merak ettirme ustu kapali yaz bence herkes cok gergin bekliyordu :)
Mivec_4G63
27-08-2013, 12:10
edit: yollamadı beyler
ontheair
27-08-2013, 13:16
İşi bitince yazar diye düşünüyorum :D
Geçmiş olsun
Valla sonucunu bende merak ettim toplu PM pliz :)
Pm yerine onları canlı yada fotoğrafını görmeyi çok isterdim :D
Boyle sonuclanan konulara bayiliyorum :) göte şişe sokup buraya resim koyulmasi taraftariyim
Lazarotti
27-08-2013, 14:29
geçmiş olsun dostum.kahpelik diz boyu.hayatımda bıçak taşımadım ama taşıma ruhsatı aldım artık kendime.
öncelikle geçmiş olsun gökhan
sorunu halletmiş olmanıza bir şekilde, gayet sevindim:D
mehmetRS
27-08-2013, 17:41
meraktan çatlamak üzereyim, üzereyiz eminim
Bu kadar insan bi açıklama bekliyor. :D
bi açıklama noooluur :D abi naptın lavuklara :D
ChtArdARSL
27-08-2013, 17:58
Gokhan abı yasıyormusun :)
Ama benim adım elvan dalton ben gezerim balkon balkon :) eferim eferim :)
Silahla yaralamaya ciddi ceza var dahası da nefsi müdafa koşulları yok mühebbet yatarı var okuyanların aklında yanlış bilgi kalmasın
GokhanRS
27-08-2013, 20:31
arkadaşlar sonuç beni tatmin edici. anlamışsınızdır siz anlıcanızı böyle ortalığa yazılabilcek birşey değil. yani ha 155i arayıp ihbar etmişiz ha buraya yazmışız napıldığını ;)
tatminkar olarak hallettik.
konumuzla alakası olmayaraktan tiner + kum + şeker motora napar çok merak ediyordum, (dün bir arkadaş öğretti sağolsun) :D :D :D :D
arkadaşlar sonuç beni tatmin edici. anlamışsınızdır siz anlıcanızı böyle ortalığa yazılabilcek birşey değil. yani ha 155i arayıp ihbar etmişiz ha buraya yazmışız napıldığını ;)
tatminkar olarak hallettik.
konumuzla alakası olmayaraktan tiner + kum + şeker motora napar çok merak ediyordum, (dün bir arkadaş öğretti sağolsun) :D :D :D :D
Ohoooo bende adami yakaladiniz hasat ettiniz sandim arabaya onlarimi koydunuz lan. Bence mertlige sigmaz (gaz verim ahaha)
Bir metin yazıp her merak edene özel mesaj atsanız ?
GokhanRS
27-08-2013, 20:44
Ohoooo bende adami yakaladiniz hasat ettiniz sandim arabaya onlarimi koydunuz lan. Bence mertlige sigmaz (gaz verim ahaha)
yok ya hiç bişi yapmadık. biz adalete türk hukukuna güveniyoruz.
ama dedim ya konuyla alakasız olarak geçenlerde bir arkadaşın araca şeker kum tiner gaz yağı biraz oto boyası biraz balata spreyi v.s v.s uzun listede bir kimyasal atmışlar. çocuğun arabada motor kırmış kol biyerlerden çıkmış, hatta blokta kırılan parçalar varmış :(
ne kadar üzüldüm bir bilseniz bahsettiğim yakın arkadaşıma :D :D :D :D :D :D :D :D
yok ya hiç bişi yapmadık. biz adalete türk hukukuna güveniyoruz.
ama dedim ya konuyla alakasız olarak geçenlerde bir arkadaşın araca şeker kum tiner gaz yağı biraz oto boyası biraz balata spreyi v.s v.s uzun listede bir kimyasal atmışlar. çocuğun arabada motor kırmış kol biyerlerden çıkmış, hatta blokta kırılan parçalar varmış :(
ne kadar üzüldüm bir bilseniz bahsettiğim yakın arkadaşıma :D :D :D :D :D :D :D :D
Ne pis adamsin olm sen :)
Arkadaşınıza çok üzüldüm .. :D
onun bunun çocukları okurken dellendim resmen geçmiş olsun abi böyleleri tek bulunca kral sen kalabalık olunca soytarı olurlar artık kornaya basmaya bile gelmiyorlar
edit: :hahaha: çok iyi yapmışsın abi müstahak bunlara
mehmetRS
27-08-2013, 21:00
hakkını verseydiniz bari iyice :)
GokhanRS
27-08-2013, 21:02
hakkını verseydiniz bari iyice :)
kol götüme piston mikime diye bi laf var bu konuylan alakasız olaraktan :D
Allahın adaleti iştee arkadasınız kim bilir kimin canını yaktı :( :( ahhh ahhhhh
dachosen
27-08-2013, 21:42
Umarım toplatmaya yine tanıdık bi yere gelir:D 2 kere kol gothe..
daha ne isterki insan uzat ayakları kumsala tiner kum şeker :D
Yanliz gokhanla tartismali falan olan varsa simdiden ozur dilesin ben uyarayimda:)
Kanka yanl8slikla mesajini falan sildiysem kusura bakma olur mu?
Olgar abi alemsin :D
Gokhan abi uzuldum arkadasina yav :)
mehmetRS
27-08-2013, 22:31
kol götüme piston mikime diye bi laf var bu konuylan alakasız olaraktan :D
mesaj alındı sir :)
GokhanRS
27-08-2013, 23:16
Yanliz gokhanla tartismali falan olan varsa simdiden ozur dilesin ben uyarayimda:)
Kanka yanl8slikla mesajini falan sildiysem kusura bakma olur mu?
el arabası etkilenmez hacı
ahmetuygur
27-08-2013, 23:21
Geçmiş olsun
İçkiye zam az yapıldı bence biraz daha artmalı, büyük geçmiş olsun size gerçekten
Ertug_T.
28-08-2013, 00:01
tarifi bi kenara yazıyorum karışım güzel olmuş elinize sağlık :D
harbiden sanayi işi olmuş :D
AslanMustafa
28-08-2013, 07:43
Böyle bir durumda sadece şeker aracın birdaha yürümeyecegi anlamına gelir istedikleri kadar motor yaptırsalarda nafile araç artık hurdaya gider :)
Geçmiş olsun bu tür hayvanlar için kanunlar işlemiyor adam bıçaklamanın bile doğru dürüst bir cezası olmayan ülkede yaşıyoruz. Organize ve çete kapsamına girmediği sürece her b.ku yemek serbest gibi....
Bu konudan bağımsız olarak bu tür konular için dayanamadım;
Her taşıma ruhsatı olan kavga ettiği herkese ateş edebilir diye bir hakkı yoktur. Bu tür olaylarda hemen sık , vur vs. deniyor böyle bir şey yapamazsınız.
Nefsi müdafaa olması için gerekli koşullar karmaşıktır bana bıçak çekti diye vuramazsınız çünkü karşınızdaki adam silahı görünce korkutmak için çektim der vs. ve sizin durumu ispat etmeniz gerekir bu arada da hapis ve ruhsat iptaliniz gerçekleşir. Karşınızdaki kişi size saldırıp birkaç tane vurduysa veya yaraladıysa o zaman kendinizi savunursunuz onda da adam sizi yaralayıp uzaklaşırken müdahale ederseniz gene durum sizin aleyhinize olur.
Unutmayın İzmir'de bir yıl kadar önce kavga ayırmak için gelen polis memuruna sandalyelerle saldıran şahısları polis vurdu ve bir kişi öldü. Burada kimse polis görevini yapıyordu karşıdaki saldırdı nefsi müdafaa falan demedi gazeteler nerdeyse polisin asılmasını istedi. Çünkü karşıdaki sandalye ile saldırdı polis silah ile orantısız güç kullandı dediler ki karşıdaki görevli bir polis ve taşıma ruhsatı olan bir vatandaştan daha çok silah kullanma yetkisi var. Yani o durumda siz olsaydınız gazetelerde boy boy şehir eşkıyası veya şehir magandası diye fotolarınızı görürdük.
Hadi hepsini geçtim karşıdakine sıktınız eğer o kurşun seker ve başka birine zarar verirse ne vicdanınız ne kanun sizi rahat bırakır.
Lütfen bu tür konularda biraz daha duyarlı olun burada konuları okuyan kanı kaynayan gençleri düşünerek biraz daha dikkatli yazın.
Bu tür durumlarda aklıma hep aşağıdaki karikatür geliyor, cidden trajikomik durumlar yaşanıyor ülkemizde.
Kardeşim bıçaklandı, bağırsaklarına girecek kadar derin 8 cm - 6 saat ameliyatta kaldı, bıçaklayanın infazı varmış şikayetçi olduk, 6 ay sonra çıktı.
sen kalkar adama vurursun düşer kaldırıma kafayı vurur ölür, yıllarca içerde yatarsın bi kanı bozuk için, o yüzden ite bulaşmaktansa çiti dolaşmak evladır.
http://www.edize.com/img/content/32/58/ooo-is-karisik-haci-403x403.jpg
halilkarakas
28-08-2013, 09:21
yazık arabaya... arabacı forumundayızya ondan diyorum :( keşke sahiplerini pataklasaydınız sağlı sollu
Gökhan bu karışımı aracın benzin depo kapağındanmı döktün?
19gokhan90
28-08-2013, 10:26
şeker napıyo daha önce de duymuştum bu olayı
dachosen
28-08-2013, 13:12
Motoru patlatıyo :D
Yiğit G.
30-08-2013, 13:10
Silahla yaralamaya ciddi ceza var dahası da nefsi müdafa koşulları yok mühebbet yatarı var okuyanların aklında yanlış bilgi kalmasın
Dostum hiç düşündüğüm gibi değil :D Bak Ozan yazmış.Bacaklarına sıksan bile aylarca yatarsın.Hatta yıl bile olur... Havaya sıksan bile yatabilirsin... 2 tane itin dölü öldü diye 30-40 sene yersin.Bizim yaşımızda biri için müebbet demektir o zaten.2 tane itin dölü için yatamısın bir ömür boyunca hapishanede ? Bak sana bir örnek vereyim , benim arkadaşım kocaelinde saldırıya ugradı.. tinerciler tarafından.. 3-4 tinerci elinde maket bıçagı vs ile.. Buda uzaklaştırmak için bitanesine yumruk attı.Yumruk yiyen tinerci cocuk geri geri yere düştü sahilde kafasını kayaya vurdu ve öldü.. 7 sene yattı biliyormusun cocuk.. yanında vurmayan arkadaşları bile hüküm giydiler azda olsa.. Öyle adam vururum , kefaletle serbest kalırım amerika değil burası :) Sağlam dayak atıcaksın kafa gözünü patlatıcaksın o kadar... Onda bile gitse şikayetçi olsa yine sana patlar..
darkmoon
30-08-2013, 13:25
Sağlam dayak atıcaksın kafa gözünü patlatıcaksın o kadar... Onda bile gitse şikayetçi olsa yine sana patlar..
sağlam dayak attığın adam polise gidip şikayet etse ve elinde sağlam bir avukatıda varsa o zaman gene işin zor.. insanlar kinci olmaya görsün adama attığın dayak fena koymuşsa her tür iftirayı atar heleki dövdüğünde teksen iki tane yalancı şahit tutsa biz gördük einde silahı bıçağı vardı öldürmeye yeltendi yada tehdit etti deseler işlenilen suçun şekli bile değişir basit bir adam dövmeden adam öldürmeye teşşebbüse kadar gider.. cezaları söylememe bile gerek yok sanırım..
Yiğit G.
30-08-2013, 17:26
sağlam dayak attığın adam polise gidip şikayet etse ve elinde sağlam bir avukatıda varsa o zaman gene işin zor.. insanlar kinci olmaya görsün adama attığın dayak fena koymuşsa her tür iftirayı atar heleki dövdüğünde teksen iki tane yalancı şahit tutsa biz gördük einde silahı bıçağı vardı öldürmeye yeltendi yada tehdit etti deseler işlenilen suçun şekli bile değişir basit bir adam dövmeden adam öldürmeye teşşebbüse kadar gider.. cezaları söylememe bile gerek yok sanırım..
abi sen ne diyorsun bak yumruk attı hemde saldırı altında idi herifde kendi kendine düştü öldü 7 sene yattı... diğerleri vurmadı bile biri 2 yılmı ne diğeride birkaç ay yattı.. Sen adamı dövdün ve adamın kesikleri yarıkları oldu iş yapamaz raporu aldı 86. madde ile yargılancaksın
MADDE 86. - (1) Kasten başkasının vücuduna acı veren veya sağlığının ya da algılama yeteneğinin bozulmasına neden olan kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) Kasten yaralama suçunun;
a) Üstsoya, altsoya, eşe veya kardeşe karşı,
b) Beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı,
c) Kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle,
d) Kamu görevlisinin sahip bulunduğu nüfuz kötüye kullanılmak suretiyle,
e) Silâhla,
İşlenmesi hâlinde, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.
öyle memleketteyiz ki hırsızı dövsen ceza öldürsen yıllarca hapis yatıyorsun
bak adam hırsızı kovalıyor (hırsız bebeklerini çalmaya çalışmış) hırsız kaçarken camdan düşüp ölüyor adam 10 yıl hüküm giydi..10 yıl ya
ADANA'da, ikiz çocuklarından birini çalmak isteyen 46 yaşındaki Mustafa Çakmak'ı bıçaklayan, kaçmak için 2'nci kattan atlamasıyla da ölümüne neden olduğu iddia edilen 30 yaşındaki Mehmet Atakul, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı, eşi 38 yaşındaki Yasemin Atakul'un ise beraatına karar verildi.
http://www.milliyet.com.tr/hirsizin-olumune-neden-olan-ev-sahibine-10-yil/turkiye/sondakika/22.04.2010/1228508/default.htm