Orijinalini görmek için tıklayınız : kıbrıs bavul ticareti (soru) :)
ssdriver
26-08-2013, 16:48
kıbrıs'tan coilover alsak, bavul içinde memlekete getirsek ülkeden çıkışta veya TR'ye girişte sıkıntı olur mu?
ya da kargo ile sipariş versek paketin gümrükten geçmeme ihtimali vs. var mıdır?
Kargo ile gelirse gümrük kesinlikle biner,bavulda gelecek ise şanşınıza kalmış olur çok arkadasım trye çeşitli mallar soktu genel olarak sıkıntı yaşayanını duymadım.
ssdriver
26-08-2013, 17:05
acaba fatura vs. sorarlar mı? malın bedeline göre mi hacmine göre mi sorun çıkarma olasılığı artıyor? yoksa tamamen cenabetlik durumuna göre mi :D
Gümrük fatura tutarı üzerinden biniyor tutarıda çok az tutarsanız çakarlar abartmadan düşük göstertin,bavulda ise dediğiniz gbi cenabetlik durumuna göre :) eğer bulurlarsa da güzel sözle derdini anlatırsan görmezden gelme ihtimalleri yüksek
gıderken 4 tane hurda amortısoru gotur gumruk beyanında bulun aynı sekılde de cıkısta beyanda bulun sıkıntı olmaz
Uçakla giderseniz şansınıza kalmış bişey yanlız gemiyle gelip taşucunda inerseniz hiç bir sıkıntı yaşamazsınız yanlız gemi yolculuğu biraz sıkıntılıdır alışık değilseniz tutar..vs.Ancak ne var ne yok doldurup getirebilirsiniz beni arkadaşım kıbrıstan parça toplayarak sıfırdan e30 yaptı bi kasayı getirmedi heralde...:D
ssdriver
26-08-2013, 17:55
o zaman ben bi fiyat araştırması yapayım. iş yerinden arkadaşlar gidecek eylül ayında. bir de hanımdan bayram tatili istekleri gelmeye başladı. bana bir hayrı dokunacaksa kıbrısı düşünebilirim tatil için :D
gitmişken içkide alın abi 100lük jack daniels 45tl gelirken bende içki getirmiştim 3 şişe :D
ben uçakla komple g60 dodik+marşpiyel+çıtalar soktum çok büyük bir koliydi ama hiç sıkıntı yaşamadım.Gelirken gece geç gelin fazla ilgilenmiyorlar
yada sabah erken :)
ben 2003 te amerikadan gelirken, eksoz, pioneer teyp, shortshift gibi bikaç şeyle gelmiştim..
istanbul da havaalanında kimse ilgilenmedi bile, amerikadakiler sordu eksozu görüp: "bunu hangi arabaya takcaksın? :)" diye
kickbuttowski
26-08-2013, 18:47
Sadece 1 set getirecekseniz sorun olmaz ticaret yapmıyorsunuz sonuçta..
Akşam 6 dan sonra gelin problem olmaz:) bir bavul viski sokanlar var abi. Ama sorarlarsada bozuktu yaptırcam, kardeşim kıbrısta öğrenci yalanıda kurtarabilir.
onursumer
26-08-2013, 20:10
hangi havaalanına indiğinlede alakalı biraz istanbula geliyorsan sıkıntı olmaz diğer havaalanları konusunda tecrubem yok sadece izmirde biraz sıkıymış sanırım oyle bir duyum almıştım
İbrahim Erdem
26-08-2013, 22:18
2 haftaya mersin taşucu civarına geçeceğim tatil için ***** kıbrıs a en yakın yer ve feribot seferlerinin en işler olduğu bölge.
Acaba bavul ticareti ile o bölgede alkol getiren var mıdır? Ucuza denk getirebilirsek alabilme imkanımız pm lütfen :)
Muharrem C.80
26-08-2013, 23:57
Uçakla hollandadan gelen kuzenime zamanında bavul içi mutelif coilover, gti ön farlar, benzin pompası, hava akışmetre, ve jvc double din getirtmişliğim var lakin şu iki senedir hiçbirşey sokamıyoruz yada mühim bişey değilse fiyat olarak ucuz ise zar zor, daha bundan bir ay öncede vibrant muffler getiriyorduk gümrük el koydu :/
Abi biz amortisör ve egzoz getirip götürdük bir sıkıntı çıkmadı. Yetkililer sorarsa ' kuzenimin yada kardeşimin arabasına getirmiştim kendisi kıbrısta öğrenci yanlış parça almışız değiştireceğiz ' dersiniz hiç bir sorun olmaz. Biz öyle yapıyoruz.
aracımla içi malzeme dolu şekilde kıbrısa gıttım.3set muzık tesısatı vardı 2 set angel far egzos ıvır zıvır.(3 araba gıtmıstık hacımsel olarak dagılımda bnm arabamda olanlar)
kıbrısta gumruge ındık.muzısyenmısınız dedıler makara muhabbet gectık.
1 kere 2 valız halınde 1 set jant goturdum kıbrısa gumruk memuru ıcınde ne var dedı sehpa yapmak ıcın metal ayaklar var dedım bakmadılar gectım.
kıbrıstan aracla tr ye gırdım gumrukte arabanın ıcınde 1set lastık 1 set jant alabıldıgınce elektronık ev esyası vardı kımse bısey sormadı.
bnce coılover set snn valızınde bellı bıle olmaz.he hacımsel olarak kendını bellı eder nede goruntu ıtıbarıyle cok kafaya takılcak seyler deıl.
bu arada kıbrısta rum tarafına gecıcek bı tanıdıgın yoksa aracına gore coılover bulabılıcegınıde zannetmıyorum.
ssdriver
27-08-2013, 08:45
cevaplar için teşekkürler. sanırım biraz şans işi ve gümrükteki amcayı ikna etmeye bakıyor. geçen kış bir arkadaş vardı forumda kıbrıstan coilover satan fakat şu an siteye girmiyor sanıyorum. direk forester için bulmak gerçekten zor.
Ahmet_28
27-08-2013, 09:04
arkadaşlar konuyla alakası yok ama taşucundan arabalı feribot fiyatı ne kadar gidiş dönüş
Kıbrıs Feribot Seferleri ve Fiyatları - Mersin Taşucu ve Antalya, Alanya'dan Kıbrıs'a Arabalı veya Arabasız Feribot Seferleri ve Deniz Otobüsü kalkış saatleri ve ücretleri (http://www.kibristaksi.com/feribot_deniz_otobusu_seferleri_ve_fiyatlari.php)
orhanerdogan
27-08-2013, 10:08
aracımla içi malzeme dolu şekilde kıbrısa gıttım.3set muzık tesısatı vardı 2 set angel far egzos ıvır zıvır.(3 araba gıtmıstık hacımsel olarak dagılımda bnm arabamda olanlar)
kıbrısta gumruge ındık.muzısyenmısınız dedıler makara muhabbet gectık.
1 kere 2 valız halınde 1 set jant goturdum kıbrısa gumruk memuru ıcınde ne var dedı sehpa yapmak ıcın metal ayaklar var dedım bakmadılar gectım.
kıbrıstan aracla tr ye gırdım gumrukte arabanın ıcınde 1set lastık 1 set jant alabıldıgınce elektronık ev esyası vardı kımse bısey sormadı.
bnce coılover set snn valızınde bellı bıle olmaz.he hacımsel olarak kendını bellı eder nede goruntu ıtıbarıyle cok kafaya takılcak seyler deıl.
bu arada kıbrısta rum tarafına gecıcek bı tanıdıgın yoksa aracına gore coılover bulabılıcegınıde zannetmıyorum.
Aynen katılıyorum hatta sadece rum tarafı değil türk tarafı içinde eşin dostun tanıdığın birileri yoksa hiçbirşey bulamadan geri dönersin.
araçla gidersen sürücü kendine de ayrı para mı veriyor feribot için?
araçla gidersen sürücü kendine de ayrı para mı veriyor feribot için?
Yok hayır, Sürücü fiyata dahildir. Sadece yolcular için ekstra ücret var.