Orijinalini görmek için tıklayınız : D&R Müzik Marketleri Hakkında
Arkadaşlar birçoğumuz biliyordur D&R'ı.En büyük müzik marketlerden biridir....Ama bu market tamamen dandiklik üzerine kurulmuş kalitesizlik kokan bir yerdir....1 sene önce aldığım dvd player yüzünden mahkemelik olduk ve aldığımızın 2 katı fiyatında bir eşya hediye etmek zorunda kaldılar şimdide elimde olan bir Hitman filmi yüzünden mahkemelik olucaz....Film orjinal bandrollu eve geliyorum içinde Cd yok :Deli:
Daha cevahire geri dön ve Cd değiştirmek istiyorum hırsız muamelesi görüyorum...Daha sonra üst kattan yeni Cd geliyor bununda Cd si war ama içi boşşşş.....Tammm bir rezalet bu marketten alışveriş yapmayın....Yaşadıklarımı sizlerde yaşamayın diye bunu sizinle paylaşıyorum....Cevahir D&R kadar berbat bir yer yok:icon13:
Muvaffak
22-06-2008, 22:50
ilginc valla 1 d&R baska digeri baska olamaz yani anlamadim...
gecmis olsunn uyarini dikkate aliriz :)
D&R gereksiz pahalı zaten, ben alısveris yapmam oralardan :)
Weblebi, HepsiBurada, GittiGidiyor, ideefixé IN, D&R OUT! :D
dnr dan aldgm ara gulerin cdsi de bos ckmisti,sinirlerimi germemek icin olacak muhabetleri tahmin ettgmdn dolayi gtmeye tenezzul etmedm,megavizyon ftw
Megavizyon gerçekten iyi müşteriyle süper ilgileniyorlar....
Üstelik olayın en ilginçi girişteki D&R Cd yok üst kattan gelende Cd war içi boş ikiside rezil...
Artık her işimi netten alıcam model araçtan tut cd lere kadar 1 milyonluk Cd de bile böyle birşeyle karşılaşmadım :S
Buğra A.
22-06-2008, 23:19
D&R'a gitmemek daha makul sanırım.Geçmiş olsun.
Yarın gidicem ama dövmek için işin parasında değlim giden 2 satime yanıyorum...
Muvaffak
22-06-2008, 23:34
way be baya olay olmus :) sansli kesim icindeymisim galiba :D
bana bu olaylardan biri olsaydi ben cildirmistim valla...
cocukken oyun cd si aldigimda olurdu :D
Ben bu gün çıldırdım ama ayağımda bir sorun var ondan gidemedim geri...Ama yarın sabah olsunda ilk işim mağaza sorumlusu ile görüşmek....
d&r çok kazık.. gitmeye gerek bile yok
Yarın gidicem ama dövmek için işin parasında değlim giden 2 satime yanıyorum...
Ne bu sinir be olum .. Sakin ol :) Git sakince iste cd'ni :)
Ne bu sinir be olum .. Sakin ol :) Git sakince iste cd'ni :)
Yok meriç gittim 4 tane aldım :D:D:D:D
Bayıla bayıla hatalarının cezasını çektiler:hahaha:
bende 3-4 ay önce bir film almıştım , içinden farklı bir film çıkmıştı.. genelde cevahirdeki şubesinde sorun oluyor bende birkaç kere yaşadım
O zaman korsana yüklenelim özgür abi :D:D
byspeedman
23-06-2008, 17:36
D&R'a gitmemek daha makul sanırım.Geçmiş olsun.
++++++++++++
Hiç alışverişim olmadı D&r dan bu saaten sonrada hiç olamaz uyarın için sağol.
hoca torrent varken d&r'a gitmeye para bayılmaya ne gerek var :D
hoca torrent varken d&r'a gitmeye para bayılmaya ne gerek var :D
Her gün 5 6 Gb indirme yapmak sıkıyor bazen ya
Geçmiş olsun.
Ya megavisyon
Yaa LİMEWİRE :D
Caddedeki D&R 'da biz kasiyeri dövüyorduk arkadaşlarımla..
saygısızlık diz boyu.. ps3 oyunu almışım para üstü vermiyor, bana dvd veriyor bide artislik yapıyor falan bi ton olay olmuştu.. en güzeli netten sipariş verin kimseyle muhattap olmayın..
Geçmiş olsun.
Ya megavisyon
Yaa LİMEWİRE :D
Aynen mgs en iyisi:icon_tup:
Caddedeki D&R 'da biz kasiyeri dövüyorduk arkadaşlarımla..
saygısızlık diz boyu.. ps3 oyunu almışım para üstü vermiyor, bana dvd veriyor bide artislik yapıyor falan bi ton olay olmuştu.. en güzeli netten sipariş verin kimseyle muhattap olmayın..
Dediğin gerçekten doğru saygısızlık diz boyu senli beni konuşuyor babasının oğlyum ben sanki....Zaten bizimkilerin konuşmları ve tiplerinden kavga çıkacağı anlaşıldığı için mağaza sorumlusu gelerek bizzat 2, cd yi kendi elleri ile hediye etii ;)