Orijinalini görmek için tıklayınız : Nigrin Evotec Jant Temizleyici İncelemesi
imprezaWRC
27-08-2013, 14:46
1 ay önce Bauhaus'da otomobil reyonunda yeni ne var acaba diye gezinirken, ellerinde tek kalmış ve artık Bauhaus'da satışı yapılmayan bu ürünü gördüm ve aldım.
Geçen pazar günüde deneme fırsatını buldum. Ürünün kokusu rezalet ötesi kıvamda, anlatılmaz yaşanır, tarifi mümkün değil :D
Neyse, gelelim kullanımına, kirli, soğuk ve su değmemiş janta videodaki gibi sıkıyorsunuz, rengi koyu kırmızı kıvama gelene kadar bekliyorsunuz ve sonrasında da basınçlı su ile duruluyorsunuz, işlem bu kadar kolay ve zahmetsiz. Hiç cila sürülmemiş olan jantta geride kir bırakmadı.
Yurtdışındaki sitelerde bunun muadili ironx olarak satılıyor. (Carpro, Cquartz, Wolf's Chemicals, Sonax'da aynı işlevi gören ürünler mevcut)
tPifVdeBng4
Nigrin Evotec Felgen Reiniger - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=tPifVdeBng4)
q71joMWLKGg
Nigrin Evotec Felgen Reiniger-2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=q71joMWLKGg)
arsenikli
27-08-2013, 14:56
Ürüne bak şaka gibi ne hale getirdi jantı
M U R A T
27-08-2013, 15:33
böyle bir ürün bakıyorum bende sonax full efect aklımda vardı bunun fiyatı ne kadar sonaxtan büyük gibi birde nanoya karşı sevgisi saygısı ne alemde :)
ben bu akşam bi ugrayayım belki kıyıda köşede kalmıştır :D ürün muhteşem
imprezaWRC
27-08-2013, 15:48
böyle bir ürün bakıyorum bende sonax full efect aklımda vardı bunun fiyatı ne kadar sonaxtan büyük gibi birde nanoya karşı sevgisi saygısı ne alemde :)
Murat, bu firmanın da nano teknoloji ürünleri var ancak nedense çok tercih edilmiyor. Ben daha önce nano teknoloji jant, nano teknoloji cam cilası, evotec hızlı cila, evotec quik detailer ve evotec cilasını kullanmıştım, hepsinden de memnun kalmıştım. Bir ara bir kaç tanesinden stok bile yapmıştım, ama artık bulunmaz hint kumaşı kıvamındalar.
Sonax full effect'te bunun laciverti işte, fiyatı uygunsa Sonax al derim, boşu boşuna buna aramazsın.
ben bu akşam bi ugrayayım belki kıyıda köşede kalmıştır :D ürün muhteşem
Ara bakalım Benjamin Button :D , belki bulursun :D (bulursan bana da haber ver, cuma günü iskender yiyeceğim :D )
Murat, bu firmanın da nano teknoloji ürünleri var ancak nedense çok tercih edilmiyor. Ben daha önce nano teknoloji jant, nano teknoloji cam cilası, evotec hızlı cila, evotec quik detailer ve evotec cilasını kullanmıştım, hepsinden de memnun kalmıştım. Bir ara bir kaç tanesinden stok bile yapmıştım, ama artık bulunmaz hint kumaşı kıvamındalar.
Sonax full effect'te bunun laciverti işte, fiyatı uygunsa Sonax al derim, boşu boşuna buna aramazsın.
Ara bakalım Benjamin Button :D , belki bulursun :D (bulursan bana da haber ver, cuma günü iskender yiyeceğim :D )
dün akşam benim garajda ufak çaplı bi operasyon yaptık benim crx e ,cihan ve yigithanla birlikte seninde kulaklarını çınlattık :D
imprezaWRC
27-08-2013, 15:55
dün akşam benim garajda ufak çaplı bi operasyon yaptık benim crx e ,cihan ve yigithanla birlikte seninde kulaklarını çınlattık :D
:D :D Eyvallah, yaptığınızı paylaşsanıza birader :)
Bauhaus'dan ne kadar aldınız ürünü ?
:D :D Eyvallah, yaptığınızı paylaşsanıza birader :)
ben onlara siz kırıksınız dedim onlarda senden bahsettiler ve biz onun kadar olamayız dediler ,ne demek istediler ben pek anlamdım ama :D
foto çekmedik ama bana göre 10 numara beş yıldız oldu ,devamını cihan izinden gelince yapcak o zaman fotolarız ,kırmızıda da bi başka oluyo ama haa :D
M U R A T
27-08-2013, 15:59
benim araba crystal kaplı ona bir zararı var mı onu bilemedim apc sıkmıyorum o yüzden aslında şuana kadar da pek kir tutmadı ama okşamalık bişey istiyor insan :D full effect 20 civarı bu ne kadar?
imprezaWRC
27-08-2013, 16:10
benim araba crystal kaplı ona bir zararı var mı onu bilemedim apc sıkmıyorum o yüzden aslında şuana kadar da pek kir tutmadı ama okşamalık bişey istiyor insan :D full effect 20 civarı bu ne kadar?
Full effect 20TL'mi, aboovv nerde satılıyor, hemen bir kasa alıyım :D
Bu yalan olmasın 49 TL falandı ama 750ml'cik :)
M U R A T
27-08-2013, 16:41
Full effect 20TL'mi, aboovv nerde satılıyor, hemen bir kasa alıyım :D
Bu yalan olmasın 49 TL falandı ama 750ml'cik :)
şimdi baktım lt si35 tl sonax:D
imprezaWRC
27-08-2013, 16:51
şimdi baktım lt si35 tl sonax:D
Nerden baktın, ser verdin sır vermedin be birader :D
M U R A T
27-08-2013, 16:52
vay arkadaş hepsiburada da var 35 tl ben bauhaus ta da gördüm full efect yazmıyor ama aynı mal:)
imprezaWRC
27-08-2013, 16:56
vay arkadaş hepsiburada da var 35 tl ben bauhaus ta da gördüm full efect yazmıyor ama aynı mal:)
Bauhaus'da da var galiba ama adı mı farklı nedir, çözemedim dalgayı :)
Dur bir bakayım hepsiburadaya :)
benim eski aracım clioda arka sol rulman dağılmıştı jantlarımda mat füme renkti rulmanın kırılmasıyla berber tüm pas janta akmıştı füme olan jant turuncu olmuştu resmen :D kuruduğundada çıkartamamıştım sonra bu ürüne benzer bir ürüün almıştım sonax marka mükemmel sonuç verdi ellerinize sağlık güzel çalışma olmuş
ben sonax ınkini kullanıyorum, miss
aynı böyle morarıyor jant, morluklar balata tozu
Bugun beylikduzu bauhausa jant temizleyici almak icin gittim . Hem bu urun hemde sonaxin gri siseli urunu vardi . Fiyatlari da hemen hemen ayniydi . Ben sonaxi tercih ettim , arayan arkadaslarin haberi olsun .
kemal_koker
07-09-2013, 18:41
ben sonax ınkini kullanıyorum, miss
aynı böyle morarıyor jant, morluklar balata tozu
bende sonax'ın kini kullanıyorum.
video da kuru janta sıkmış. ben jantları ıslattıktan sonra uyguluyorum.
makbul olan uygulama şekli kuruyken mi ıslatıp sıkmak mı ?
Mora ceviren urunlerin hepsinin neredeyse formulasyonu ayni.. IronX, Sonax, Nigrin. Fiyati hangisinin ucuzsa onu kullanabilirsiniz. Hatta eger aracin uzerinde balata tozu vs oldugunu dusunuyorsaniz ustunde kurumasina izin vermeden guvenle kaportada kullanabilirsiniz. Almanya daki egitimlerde en ucuzu sonax oldugu icin onu kullandik bilginize ;)
Not: Cila mila kalmaz
arabasızadam
07-09-2013, 21:01
Bauhaus ta çalışıyorum bu ürünü ilk defa gördüm :)