Orijinalini görmek için tıklayınız : GTA Online
Çok eğlendim birader ben:D ahahahaahah:D adalet dağıttık resmen:D
gayet iyidi :D 20 bin para kastım çaktırmadan :D 16 bin kaybettim çaktıraraktan :D :D
low&slow
08-10-2013, 01:27
gayet iyidi :D 20 bin para kastım çaktırmadan :D 16 bin kaybettim çaktıraraktan :D :D
senin paralar galiba bende lan :hahaha:
parayla sıkıntım şimdilik yok oyunda:D maksat makara:D
senin paralar galiba bende lan :hahaha:
kanka kaybettiğim paranın yarısı kadar paran yok artizlik yapma şimdi burdan :hahaha:
parayla sıkıntım şimdilik yok oyunda:D maksat makara:D
benim var valla, ev almam lazım. evde plan yapıp banka soygununa, büyük vurguna gidicez :D:D
kanka kaybettiğim paranın yarısı kadar paran yok artizlik yapma şimdi burdan :hahaha:
benim var valla, ev almam lazım. evde plan yapıp banka soygununa, büyük vurguna gidicez :D:D
Heee:D o zaman iş başka:D
Heee:D o zaman iş başka:D
aynen :D keşke bi hatıra fotoğrafı cekseydik aklıma şimdi geldi :( :D
aynen :D keşke bi hatıra fotoğrafı cekseydik aklıma şimdi geldi :( :D
Yarın yapalım inşAllah:D
Yarın yapalım inşAllah:D
kesinlikle yapalım :D gece uyumazsanız biz sabaha kadar oynıcaz :D
kesinlikle yapalım :D gece uyumazsanız biz sabaha kadar oynıcaz :D
Yok yaw uyurum ben birazdan:D yine aynı saatler oynayalım yarında:D
S.Özeren
08-10-2013, 02:10
online oynamak için ne yapmak gerekiyordu anlatında dalarım belki :D
Yok yaw uyurum ben birazdan:D yine aynı saatler oynayalım yarında:D
biz genelde gece 12 sabah 8 arası kovalıyoruz :D herzaman bekliyoruz :icon_tup: :D
online oynamak için ne yapmak gerekiyordu anlatında dalarım belki :D
ps3, orjinal gta5, internet bağlantısı :D
S.Özeren
08-10-2013, 03:06
ps3, orjinal gta5, internet bağlantısı :D
onları biliyoruz :) social club dan üyelik mi almak gerek ?
onları biliyoruz :) social club dan üyelik mi almak gerek ?
şart değil ama almak iyi olur hem kolaylık sağlar istatistiklerini görüntülemede vesaire, hemde arkadaşlıkta falan
onursumer
08-10-2013, 12:43
psnde eklıyın benıde oynarken onlıne gorursenız davet atın
oyuna giriyorum gören olursa invite beklerim, görürsem atarım :D
S.Özeren
08-10-2013, 23:11
social club a üyede olduk , nick: S.ozeren
ekleme falan var ise talepleri bekliyorum
psn'de :sametozeren
social club a üyede olduk , nick: S.ozeren
ekleme falan var ise talepleri bekliyorum
psn'de :sametozeren
ekledim :icon_tup:
saglam kufrediyorum her girdigimde, ulan arkadas tum param kayboluyo bankaya yatirdigim?!?!, Karakter ucuyo vs vs...bu kadar bug olan bi oyun olamaz
Şu an Oyunda olanlar?
saat 5 de giricem o saatte olursan oynarız :soru:
Arkadaşlar xbox ve ps oyuncuları aynı oyunu görebiliyor mu?
Socialclub hikayesine herhalde hepimiz aynı yere bağlanırız diye düşünüyorum, deneyen var mı?
benim ps3 te aşırı kasma var ısınma problemide yok ama 2 defa göz değişmişti önceden, oyundan soğuttu bıraktım. xbox la ps3 arasında çok fark var mı ona göre xbox a alıcam oyunu. yoksa ps3 te tamir edilebilecek bir problem mi var acaba? ps3 40gb ilk çıkanı bitmiş okeye dönüyo gibi cihaz ama kasmayı bu oyunda yaşadım ilk.
S.Özeren
09-10-2013, 15:01
oyun ps3 ü baya bi zorluyor :) tam ps4 lük olmuş
gameplay videolarını izledim hiç böyle problem yok tanıdığım birindede problem yokmuş. araştırdım bi kaç kişi sadece yazmış grafiğin çok olduğu(şehiriçi) yerlerde kasma var diye bendede aynı şekilde.
Arkadaşlar xbox ve ps oyuncuları aynı oyunu görebiliyor mu?
Socialclub hikayesine herhalde hepimiz aynı yere bağlanırız diye düşünüyorum, deneyen var mı?
Bağlanılıyor :)
benim ps3 te aşırı kasma var ısınma problemide yok ama 2 defa göz değişmişti önceden, oyundan soğuttu bıraktım. xbox la ps3 arasında çok fark var mı ona göre xbox a alıcam oyunu. yoksa ps3 te tamir edilebilecek bir problem mi var acaba? ps3 40gb ilk çıkanı bitmiş okeye dönüyo gibi cihaz ama kasmayı bu oyunda yaşadım ilk.
bende hiçbi konuda sıkıntı yok, sadece 720p oynamak dışında. kasma vesaire yok cok şükür, bence sizin ps3ler yorgun :soru::soru::soru:
S.Özeren
09-10-2013, 15:14
gameplay videolarını izledim hiç böyle problem yok tanıdığım birindede problem yokmuş. araştırdım bi kaç kişi sadece yazmış grafiğin çok olduğu(şehiriçi) yerlerde kasma var diye bendede aynı şekilde.
bende hiçbi konuda sıkıntı yok, sadece 720p oynamak dışında. kasma vesaire yok cok şükür, bence sizin ps3ler yorgun :soru::soru::soru:
bendede sıkıntı yok ancak ps3'ün bütün herşeyi zorladıklarını görmek zor değil.
büyük ihtimal eski olduğundan ama bu kadarda fark eder mi ki gt5 fifa cod dışında oyun oynamadım. aynı cihazlarla oynayan çok vardır.
S.Özeren
09-10-2013, 15:19
Benim gözümde Xbox para etmez :) :)
Xbox kaymak gibi :D
bi kaç arkadaş dedi zaten niye xbox a almadın diye şu yorumdan sonra daha çok pişmanım :D
benim gözümdede forza dışında para etmezde gta5 i o kadar bekledim oynayamıyorum deli etti bide bayada bölüm geçtim belki düzelir diye ps4 ü bekliycem artık hiç oynamayıpta.
Ne açıdan etmez? :)
Playstationda oynadığın her oyun xboxta da var.
GT5 yok sadece onun da kralı Forza var her türlü ezer :D
şimdi ps için olan diğer oyunları ezmemek lazım :D işin aslı 2 platformda bulundurulmalı :icon_tup: bu arada bende slim kasa var kasma yapmıyor 160lık, sizdekiler fat mı acaba :soru:
Ya zevkler renklere geliyor olay ama ben ps3 hayatta almam, xbox iyidir. :D
Oyuna dönelim;
Xbox oyuncuları ile ps3 oyuncuları socialclubta beraber gta5 oynayabiliyor mu?
S.Özeren
09-10-2013, 15:40
online ağı , servis ağı falan filan bence xbox ps'den çok geride
benim gözümdede forza dışında para etmezde gta5 i o kadar bekledim oynayamıyorum deli etti bide bayada bölüm geçtim belki düzelir diye ps4 ü bekliycem artık hiç oynamayıpta.
slim mi sizdeki ? youtube da toz çıkarma videoları var bi dene istersen
şimdi ps için olan diğer oyunları ezmemek lazım :D işin aslı 2 platformda bulundurulmalı :icon_tup: bu arada bende slim kasa var kasma yapmıyor 160lık, sizdekiler fat mı acaba :soru:
bendekide slim , kasma yok , ancak oyun içinde belli ediyor kendini yani çok daha iyi görüntü sağlar oyun o yüzden ps3 'ü baya zorlamışlar diyorum
hatta hiç bi oyunda olmadığı kadar fan açtığını farketmişsinizdir :D
Ya zevkler renklere geliyor olay ama ben ps3 hayatta almam, xbox iyidir. :D
Oyuna dönelim;
Xbox oyuncuları ile ps3 oyuncuları socialclubta beraber gta5 oynayabiliyor mu?
oynanıyor biliyorum ki %90 oynanıyor :icon_tup:
online ağı , servis ağı falan filan bence xbox ps'den çok geride
bendekide slim , kasma yok , ancak oyun içinde belli ediyor kendini yani çok daha iyi görüntü sağlar oyun o yüzden ps3 'ü baya zorlamışlar diyorum
hatta hiç bi oyunda olmadığı kadar fan açtığını farketmişsinizdir :D
bende standart valla, grafiklerden de memnunum, tvden kaynaklı bozulmalar var, her tv de farklı kalite aldım. :beuj:
emirhan sph
09-10-2013, 16:01
Ben xbox ta oynuorm ps3 tekileri gorebiliomuyum acaba yaa oyunu bitirdim online i bgun actim daha :D
Ben xbox ta oynuorm ps3 tekileri gorebiliomuyum acaba yaa oyunu bitirdim online i bgun actim daha :D
agahkoglu ekleyin deniyelim :D ayrıca herkez psn den de eklerse daha kolay erişiriz birbirimize
slim değil 2006 da aldım ilk çıkardıkları konsol. o fanı süpürge gibi çalıştırma muhabbetini yapmıştım bi işe yaramadı:) .
mert_can 41
09-10-2013, 17:03
Biraz erken bir sorulan bir soru olucak ama bu oyun ps4 de çıkıcakmı ? çünkü ps3 te kastığını duydum burdada yorumlara görede öyleymiş ps4 alacam çıktığı zaman biraz bekleyip ps4 için olanımı alim yoksa direk alimi birde tedirgin eden yanı ps4 ps3 ün oyunlarını oynamıcakmış bu yüzden iki tane aynı oyundan almak zorunda kalmim :)
Biraz erken bir sorulan bir soru olucak ama bu oyun ps4 de çıkıcakmı ? çünkü ps3 te kastığını duydum burdada yorumlara görede öyleymiş ps4 alacam çıktığı zaman biraz bekleyip ps4 için olanımı alim yoksa direk alimi birde tedirgin eden yanı ps4 ps3 ün oyunlarını oynamıcakmış bu yüzden iki tane aynı oyundan almak zorunda kalmim :)
ps4 için yapıldı zaten asıl :D
mert_can 41
09-10-2013, 17:20
ps4 için yapıldı zaten asıl :D
Teşekkürler o zaman ben biraz daha beklim :D
Teşekkürler o zaman ben biraz daha beklim :D
kesinlikle bekle, 1080p oynamak varken 720 ye mahkum olma :D
onursumer
09-10-2013, 18:28
takılma olayını ben hiç yaşamadım cihazlarla ilgili bir sıkıntı olabilir bence ?
ps4 çıkınca onada geçeriz yaw :D
bekli bi kıyak yaparlar indirimli falan upgrade yaparlar :D
S.Özeren
09-10-2013, 18:29
takılma cd'den kaynaklıda olabilir değiştirip denemekte fayda var
onursumer
09-10-2013, 18:47
aynen optik okuyucu cok çalışıyor cihazın optik okuyucusndan da yapabilir
aynen optik okuyucu cok çalışıyor cihazın optik okuyucusndan da yapabilir
onu bırak ta şimdi, senin psn de arkadaş listen doluymuş, nasıl yapcaz:D
onursumer
09-10-2013, 20:19
evet hiç online olmayanlardan temizlik yapmam lazım :D
Streamroller
09-10-2013, 20:24
beyler Sultan RS yapmak için Stock sultanı nerden alıyorduk biri map fotosu koyabilirmi
emirhan sph
09-10-2013, 21:35
agahkoglu ekleyin deniyelim :D ayrıca herkez psn den de eklerse daha kolay erişiriz birbirimize
Ekliyemedim yav request gonderemiyo :(
Benimki fat mi bilmem ama slim olmadigi kesin 3 senelik falan cihaz 160gb lik ne story modda nede online da kasma hic yapmadi cd den oynuyorum cihazin icide bos sayilir aslinda.Bu arada su an online olanlar varsa psn lerini yazsin birazdan acmaya calisacagim biraz teror estirelim :D
evet hiç online olmayanlardan temizlik yapmam lazım :D
yap ekle beni bekliyo olacağım :D
beyler Sultan RS yapmak için Stock sultanı nerden alıyorduk biri map fotosu koyabilirmi
mapte nerde bilmiyorum ama köprü altında los santos customs var, o civarlarda olsa gerek
Ekliyemedim yav request gonderemiyo :(
siz verin ben ekliyeyim
Benimki fat mi bilmem ama slim olmadigi kesin 3 senelik falan cihaz 160gb lik ne story modda nede online da kasma hic yapmadi cd den oynuyorum cihazin icide bos sayilir aslinda.Bu arada su an online olanlar varsa psn lerini yazsin birazdan acmaya calisacagim biraz teror estirelim :D
agahkoglu ekle senle güzel oluyor :D mission yapalım boş boş gezmeyelim ama :)
emirhan sph
10-10-2013, 00:30
yap ekle beni bekliyo olacağım :D
mapte nerde bilmiyorum ama köprü altında los santos customs var, o civarlarda olsa gerek
siz verin ben ekliyeyim
agahkoglu ekle senle güzel oluyor :D mission yapalım boş boş gezmeyelim ama :)
Emirhan Sph Bi deneyin bakalim :)
Emirhan Sph Bi deneyin bakalim :)
ps3 ü kapadım aklıma geldi :( yarın eklerim :icon_tup:
oynanıyor biliyorum ki %90 oynanıyor :icon_tup:
bende standart valla, grafiklerden de memnunum, tvden kaynaklı bozulmalar var, her tv de farklı kalite aldım. :beuj:
oynanıyor,bende psn deki arkadaşlar ekli forumdaki social clubda gözüküyorlar,daha hiç online a girip oyunda denk gelmedikte,oynanıyor requestler filan gelmişti.
"Alıntı yanlış olmuş Yavuz sormuş gta'da psn ve Xbox live birleşik mi diye..
emirhan sph
10-10-2013, 13:35
socialclub a da uye oldm Emirhansph
S.Özeren
10-10-2013, 14:17
socialclub' da sıkıntılı sanırım
emirhan sph
10-10-2013, 14:35
Ekledim herkezi ama sureli kopup duruyo hosttan tam gorev ortasinda zirtpirt kopuyorum ya deli olcam
S.Özeren
10-10-2013, 14:52
techturkey'e başvurdum social club'dan eklerseniz sevinirim
ayrıca üye olan herkeside hemen hemen ekledim :)
Beyler müsaitseniz bu akşam oynayalım. Site dışından bir arkadaşım başvurdu bu arada tech crewine, kabul ederseniz sevinirim:)
ekleyenler kabul edildi :)
Beyler müsaitseniz bu akşam oynayalım. Site dışından bir arkadaşım başvurdu bu arada tech crewine, kabul ederseniz sevinirim:)
ben göremedim crew sahibi görüyo sanırım istekleri kabul edicek görünce :) gece oyundayım bende gelen olursa buyursun, agahkoglu psn ekleyin ki görebileyim oyun içinde
hakansonmez
12-10-2013, 00:07
Bende techturkeye başvurdum social clubdan benide eklerseniz sevinirim. :D
Bu arada psn hakansonmez
iddiadan aldığım parayla oyunu alacaktım parayı 1 günde yedim :D bakalım bayramda vurgun yaparsam kesin alıcam
kimse oynamıyor şu sıralar sanırım :D
onursumer
16-10-2013, 17:43
ben oynuyorumda daha cok story takılıyorm ve hala daha aynı yerdeyım cozemedım gorev yok yapıcak karakter degısımıde yapmıyor :)
ben oynuyorumda daha cok story takılıyorm ve hala daha aynı yerdeyım cozemedım gorev yok yapıcak karakter degısımıde yapmıyor :)
story eskidi online coming :soru:
onursumer
16-10-2013, 21:50
ya oyunu bitiremedim bitirsem
ya birde ben online başlarken karakterimi yaratmıştım çok güzel kendi kendine tipi kıyafetleri falan değişti oludumu size boyle birşey bu ilk zamanlarda :D
DraggerTR beni de ekleyin :)
onursumer
18-10-2013, 00:17
ya beyler şuan %40 civarındayım şimdi açtım oyunu
1. si karakterlerim arasında geçiş yapmıyor sanırım şuan bu karakterdeki gorevi yapmak zorundayım
2. si haritada bir M var gorev olarak eve gidiyorum ordaki mavi ve yeşil M lere yaklaştığımda maviye giderdem micheal veya travor ile gelmemi soyluyor diğerine gelince bir hareket yok eve giriş zaten yapılamıyor
3. su turuncu soru işareti oraya gelincede bir haraket yok aynı duruyor denemediğim yol kalmadı :)
burda ne yapmam lazım valla sıkıldım don dolaş :)
http://imageshack.us/a/img843/6929/oeuu.jpg
http://imageshack.us/a/img513/2126/wyw3.jpg
http://imageshack.us/a/img94/2995/vr47.jpg
mesajıma alıntı yaparak sonunda bulduğum çozumu yazıyım belki sorun yaşayan olur
M harfine normalde gittiğimde herhangi birşey olmuyordu ama forumlarda okuduğumdan yola çıkarak
oyuna girdiğimde ilk başta haritadan orayı işaretletim peşinden taksi çağırdım taksi ile hızlı bir biçimde oraya gittim kapıda inip gelince gorevi aldı :D
sanırım bi bug tarzı bir olay :D
ben sedat pekerin yegeniyim, beni almazsaniz crew'e kotu olur:
allterraintt
ben sedat pekerin yegeniyim, beni almazsaniz crew'e kotu olur:
allterraintt
:D :D :D :D
-----
arkadaş babamdan fırsat kalmıyor artık oyun oynamaya :D
ya online sarmadı ya
spoiler olabilir
son bölümde verdiği milyonlar ne işe yaricak ya boş boş duruyor
ya online sarmadı ya
spoiler olabilir
son bölümde verdiği milyonlar ne işe yaricak ya boş boş duruyor
şirketleri satın alın, borsaya girin katlayın :confused: online dan beklentiniz neydi de sarmadı :soru:
şöyle düzelteyim biraz sarmadı kelimesi yanlış oldu sanırsam daha tam oturmamış gibi geldi bana lag problemi var kağıt üstünde çok iyi fakat gerçekte bana göre öyle değil gibi
şöyle düzelteyim biraz sarmadı kelimesi yanlış oldu sanırsam daha tam oturmamış gibi geldi bana lag problemi var kağıt üstünde çok iyi fakat gerçekte bana göre öyle değil gibi
düzen tam oturmadı tabi ama ben bi problem yaşamıyorum :) survival görevleri özellik le cok zevkli ve arkadaşlar ile takılıp soygunlara falan gitmek baya zevkli :)
S.Özeren
19-10-2013, 17:38
bu arada oyunun finali hiç beklemediğim anda oldu , 3 seçenekten farklı seçenler oldumu aramızda merak ettim ?
bu arada oyunun finali hiç beklemediğim anda oldu , 3 seçenekten farklı seçenler oldumu aramızda merak ettim ?
ben farketmeden bizden birini seçtim ama fbi ajanını da seçebiliomuşuz
S.Özeren
19-10-2013, 17:55
aynen ben fbi ajanını seçtim , bizden seçince ne oldu peki ?
edit:
bitirmeyenler vardır özel mesaj atarsan sevinirim :D
düzen tam oturmadı tabi ama ben bi problem yaşamıyorum :) survival görevleri özellik le cok zevkli ve arkadaşlar ile takılıp soygunlara falan gitmek baya zevkli :)
ya arkadaş olmayınca zevksiz oluyor ister istmez psn id boldvom eklerseniz birlikte oynayabiliriz :)
aynen ben fbi ajanını seçtim , bizden seçince ne oldu peki ?
edit:
bitirmeyenler vardır özel mesaj atarsan sevinirim :D
2 tabanca geziyon :D
ya arkadaş olmayınca zevksiz oluyor ister istmez psn id boldvom eklerseniz birlikte oynayabiliriz :)
ps ye geçince eklicem :)
S.Özeren
19-10-2013, 20:58
2 tabanca geziyon :D
Doğal olarak 3 kişiden birini öldürünce öyle olcak zaten , bölüm nasıl gelişti onu sormuştum
mesela benim seçtiğimzde bi tane depoda buluştuk 3 karakter , polisler ve yanlıları bastı çatıştık
sonra tek karakter ile gittim evini bastım, bagaja koydum ve uçurumdam aşşağa attım
ben kıyamadım 3 ünüde gittim diğer adamı halettim :)
Doğal olarak 3 kişiden birini öldürünce öyle olcak zaten , bölüm nasıl gelişti onu sormuştum
mesela benim seçtiğimzde bi tane depoda buluştuk 3 karakter , polisler ve yanlıları bastı çatıştık
sonra tek karakter ile gittim evini bastım, bagaja koydum ve uçurumdam aşşağa attım
frank ile trevoru kovaladım baya bi, içerlere falan girdi yakalayamadım tabii, maykıl geldi yandan vurdu buna bu da gitti petrol tankına çarptı, ateş ettim yanarak öldü :hahaha:
Ben de bizim elemanlara kıyamadım, diğerlerini temizledim :D
Bir ara online denesek iyi olur.
Ben socialclubten onursümeri ekledim ama oyunda göremedim hiç.
Beni ekleyin de deneyelim aksam online, DraggerTR isim...
onursumer
11-11-2013, 08:35
ne durumdasınız :)
sonunda senaryoyu bitirdim
diğer gorevlerle uğraşıyorum sahilde bi ıskele gibi biryer satın aldım denizaltında arama yapıyorum şuan :D
Arkadaşlar menüde tüm bölümleri tekrar oynayabiliyorsunuz ,
yani sonda o yapmak zorunda olduğunuz 3 seçeneğin hepsini oynayabiliyorsunuz.
Biraz spoiler olacak ama benim tavsiyem kendi kafana sık seçeneğini seçin gerisini söylemeyim :)
Online bir oynayamadık, techturkey crew var mı?
Beyler online cok keyifli neden hic gelmiyorsunuz?
Parasizliktan oluyordum su an 666 milyon dolarim var herifin biri para gonderip duruyor cozemedim :)
onursumer
24-12-2013, 20:51
hiç vakit bulamıyorum şu oyun için yapılıcak çok şey var oyunda :D
low&slow
30-12-2013, 06:39
kasma sorunu hakkında tv oyun moduna aldıgımızda gecıyor gıbı seyler okudum bilginize...
Turkiyeye daha dusmeden aldim oyunu gta manyagi olarak oyundan daha yeni basimi kaldiripta etrafa baktim onlineye girdim:D
Online eglenceli fakat level kasmak biraz zor gibi ve para kazanamiyorum anlayamadim hic param yok
Adim : mrtbrck
taylaner
19-01-2014, 16:50
Xbox'da Live oynayanlar için GT:taylaner :) Eklerseniz bir buluşma düzenleriz :)
ben trevor i...sini yaktim sonda :D
Online süper zevkli, level 35 falanım.
En pahalı ev ve garajda 10 superspor arabam var :D
şimdi baktım benim ps3 de oynadığım libertiy city bundada online oynayabilirmiyiz :D
AGALAR GTA ONLINE duzeldi, hadi gelin bi cete kuralim :D
PSN Username: allterraintt
rockstar social club: barkmarkins
Düzeldi mi? Hep düzgündü zaten.
Düzeldi mi? Hep düzgündü zaten.
Hızlı leveller nasıl atlanır hocam ben daha 12 :)
ahmetbaha-drs
28-11-2016, 17:27
BlackFriday indiriminde PlayStation Store'dan Gta 5 aldım, indirdim makinaya kurarken bu hatayı veriyor. Safe mode'da file restore yaptım sonra komple makinayı resetledim gene indirdim her seferinde bu hatayı veriyor. Bunu nasıl çözebilirim? Ya da önereceginiz çözebilecek bir PS servisi v.s var mı Bakırköy-Beylikdüzü-Bahçeşehir civarında. :confused::confused: onursumer?
http://i277.photobucket.com/albums/kk41/ahmetbaha-drs/15239263_10209656687786387_961585001_n_zpsolehfvjr .jpg (http://s277.photobucket.com/user/ahmetbaha-drs/media/15239263_10209656687786387_961585001_n_zpsolehfvjr .jpg.html)
Oynayan var mı ya bende bi heves aldım.
fatihhduran gtadaki adım
steam id: Steam Community :: ✪ RuhAdam* (http://steamcommunity.com/profiles/76561198173390879/)
Redux modu çıkmış şuan bununla uğraşıyorum. Yapabilen oldu mu? for PC
onursumer
28-11-2016, 18:13
BlackFriday indiriminde PlayStation Store'dan Gta 5 aldım, indirdim makinaya kurarken bu hatayı veriyor. Safe mode'da file restore yaptım sonra komple makinayı resetledim gene indirdim her seferinde bu hatayı veriyor. Bunu nasıl çözebilirim? Ya da önereceginiz çözebilecek bir PS servisi v.s var mı Bakırköy-Beylikdüzü-Bahçeşehir civarında. :confused::confused: onursumer?
http://i277.photobucket.com/albums/kk41/ahmetbaha-drs/15239263_10209656687786387_961585001_n_zpsolehfvjr .jpg (http://s277.photobucket.com/user/ahmetbaha-drs/media/15239263_10209656687786387_961585001_n_zpsolehfvjr .jpg.html)
başka oyunlarda sorun yaşıyormusun ? dosya çok küçük ilk başta o dikkatimi çekti 40gb civarı olması lazımdı
hdd kaynaklı sorun olabilirmi acaba diye düşünmüyor değilim
ahmetbaha-drs
28-11-2016, 18:18
başka oyunlarda sorun yaşıyormusun ? dosya çok küçük ilk başta o dikkatimi çekti 40gb civarı olması lazımdı
hdd kaynaklı sorun olabilirmi acaba diye düşünmüyor değilim
Daha evvel GTA4 Full paket alıp indirdim hiç bir sorun olmamıştı bunuda indirimde diye aldım ama bir türlü çalıştıramadık. Valla ufakta 1 gün civarında iniyor anca :D Makinaya indiyor ancak kurmuyor hiçte anlamam ps'ten.
onursumer
28-11-2016, 18:19
Daha evvel GTA4 Full paket alıp indirdim hiç bir sorun olmamıştı bunuda indirimde diye aldım ama bir türlü çalıştıramadık. Valla ufakta 1 gün civarında iniyor anca :D Makinaya indiyor ancak kurmuyor hiçte anlamam ps'ten.
bende hiç sorun yaşamadım bu zamana kadar , kodu arattığımda benzer sorunu yaşayanlar olmuş , safe mod la sıfırlamayı vs onerip tekrar indirn demişler onuda yapmışsın zaten :)
ahmetbaha-drs
28-11-2016, 18:21
bende hiç sorun yaşamadım bu zamana kadar , kodu arattığımda benzer sorunu yaşayanlar olmuş , safe mod la sıfırlamayı vs onerip tekrar indirn demişler onuda yapmışsın zaten :)
İşte zaten onuda yaptıgım için çözemedim daha ne yapmak gerekir diye, Sizin oralarda PS'cilere mi getirsem acaba önerebileceğin bir yer var mı Bakırköy'dekilerden.
ahmetbaha-drs
28-11-2016, 21:50
Dedigin gibi HDD olabilir, yurtdısında aynı sorunu yasayan birisinde hdd'den kaynaklanmıs GTA V ile. :D
İLETİŞİM – PS4 Oyun Takas 5 TL (https://konsoloyun.com/iletisim) buraya bir götürüp baktıracagım haftaiçi, çözülür inşallah.
ahmetbaha-drs
06-12-2016, 18:31
onursumer Dedigin gibi sorun HDD çıktı Onur, değiştirildi şuan sorunsuz çalışıyor :D
AhmetKaratay
13-01-2017, 02:20
Satılık Steam Hesabı 90 Lira>GTA 5>CSGO>GRID>DİRT 3 Oyunları Var almak isteyen özel mesaj atsın :D