Orijinalini görmek için tıklayınız : ruhsat muayene hakkında
otomania
27-08-2013, 23:36
Arkadaşlar dün 2003 1.7 dtı corsa aldım aracımın 23.07.2014 e kadar muayanesi var tuvturk kağıtları mevcut fakat ruhsatın sayfasında yer kalmadığı için ruhsatta yazmıyor bunu nasıl işletebilirim bilginiz varmı cevaplarınız için teşekkürler.
hddsheriff
27-08-2013, 23:43
Ek1 belgesi doldurtup Güngören trafikten yeni ruhsat çıkartacaksın. 80-90 tl ruhsat ücreti ödeyeceksin.
otomania
27-08-2013, 23:46
Ek1 belgesi doldurtup Güngören trafikten yeni ruhsat çıkartacaksın. 80-90 tl ruhsat ücreti ödeyeceksin.
EK 1 i nerde doldurabilirim abi?
tüv muayne istasyonların orda ek1 dolduran yerler vardır ordan doldurtcan sonrada yeni ruhsat cıkartcan )
hddsheriff
28-08-2013, 00:07
tüv muayne istasyonların orda ek1 dolduran yerler vardır ordan doldurtcan sonrada yeni ruhsat cıkartcan )
Yanlış bilgi bu :) trafik müşavirine git 3-5 ateş et onlar çözer işini. Şubenin orada bol miktarda var :)
Yanlış bilgi bu :) trafik müşavirine git 3-5 ateş et onlar çözer işini. Şubenin orada bol miktarda var :)
valla bizim burdaki tüv istasyonun yanında ek1 dolduranlr var ben ona göre yazdım her şehirde aynıdır diye farkıysa yanlış bilgi olabilir ama ateş etmesine gerek yok yeterince para kazanayı müşavirler ;) :D
otomania
28-08-2013, 00:16
çok sağolun teşekkürler.
Yeni ruhsatı muayeneden sonra da çıkartabilirsin... haraççıya giderken yol üzerinde 5-10 tl ye doldurtup öyle gitmiştim... sonrasında da 6 ay yeni ruhsat çıkartmadım ek-1'le dolaştım sıkıntı olmadı....
hddsheriff
28-08-2013, 00:30
valla bizim burdaki tüv istasyonun yanında ek1 dolduranlr var ben ona göre yazdım her şehirde aynıdır diye farkıysa yanlış bilgi olabilir ama ateş etmesine gerek yok yeterince para kazanayı müşavirler ;) :D
Arabanın muayenesi var o yüzden tüv e gideceğine şubede halledecek işini. Bedavaya ek-1 doldurmuyorlar maalesef o yüzden ateş edecek ;)