Orijinalini görmek için tıklayınız : 16EU157 polo gti dan uzak durun
dragstar
28-08-2013, 11:58
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-polo-1.4-tsi-180-hp-gti-130434436/detay/
İlan No: 130434436
Araç sahibi: Erkan Uçan
plakası: 16 EU 157
Şase numarası: wvwzzz6rzdy136400
Aracın ilanında sol ön kapı ve sol arka kapı değişiyor olarak gözüksede, İstanbldan kalkıp bursaya gittim araca yaptırdığım ekspertiz sonucunda tavan, sol arka kapının boyalı, bagajın, kaputun ve sol ön çamurluğunda çıkma boyasız parça ile değişmiş olduğunu öğrendim. Ekstradan aracın ön paneli, tampon demiri, sol sis farı, sol davlumbazı, sol direği değişmiş.
Doğuş otoda sadece sol tarafondan olan hasar için 14000 tl lik işlem yapılmış. Geri kalanını ise adam bilmeze yatıyor. Hatta tam tersi üste çıkmaya çalışıyor. Eksperteiz parasını bile ödemedi...
Tramer sorgulamasında 1 tane kazası görünüyor.
http://img837.imageshack.us/img837/9174/y0s4.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/837/y0s4.jpg/)
ImageShack.us (http://imageshack.us)
İlanı sahibindene şikayet ettim zaten. Polo gti bakanların aklında olsun.
GuneyOnur
28-08-2013, 12:30
Plakalar kapalı , Sunroof yerine Sonroof yazmış daha ne olsun.Birde yağ gibi üste çıkmaya çalışıp karşıdakini salak yerine koyarlar ya...
Neyse geçmiş olsun abi
Şu karakterde insanları anlamıyorum ulan 44 değil 40 a sat arkandan küfür ettirme. 3-4 milyar için şu damgayı yiyor insanlar. Bulur bir safı satar arabayı sonra çoluğundan çocuğundan çıkar acısı..
dragstar
28-08-2013, 12:44
Şu karakterde insanları anlamıyorum ulan 44 değil 40 a sat arkandan küfür ettirme. 3-4 milyar için şu damgayı yiyor insanlar. Bulur bir safı satar arabayı sonra çoluğundan çocuğundan çıkar acısı..
ya ben pazarlık yaptım herşeye rağmen almaya niyetim vardı arabayı, 38 veriyim dedim vermedi, telefonda 44 den 43 e inmişti
tayreep_john
28-08-2013, 13:03
araç sahibinin yıldırımda oto galerisi mi var .... kazalı araba alım satımı yapıyo kısa boylu gel biri ??
MazdaSpeed
28-08-2013, 13:09
O değil de araba güzel duruyo :D
Gizlemek saklamak artık hiçbirşey değil ayıptan başka. Sonuçta ortaya çıkıyor, geçmiş olsun.
tuner faruk
28-08-2013, 13:16
Kanka arayıp 25 teklif ediyim :D Drag arabası yaparız :D
Batuhan Gül
28-08-2013, 13:57
Bunun gibiler yüzünden arayıp '' şu adam şu kadar yazmış sence senin araba şu kadar etmez mi '' gibisinden boş boş laflar duyuyoruz
ClioRs182
28-08-2013, 16:06
biraz önce aradım herifi kazası varmı diye sordum ufak bişey var dedi önemli bişey değil dedi tamam dedim 30 milyar veriyim nakit dedim yav kardşm kım ıner 14 milyar ufak bi kazası var dedi dedim arac perten dönme kımle oynuyosn dedim küfür etti kapattı sonra :D :D
Cıncık gibi GTI'ı istediği 43'ün çok makul bir fiyat üzerinde verdim.
Valla siteden de arayıp kimse sormadı:) bence yanlış yerde aramışsınız biraz:)
ya ben pazarlık yaptım herşeye rağmen almaya niyetim vardı arabayı, 38 veriyim dedim vermedi, telefonda 44 den 43 e inmişti
Amaç o değil ki, baktırmadan alıp gidecek birini bekliyor olabilir. Arkadaşımın kız arkadaşı daha yeni araba almış, çok komik bir pazarlık payıyla aracı almış, üstüne üstlük araç pert çıkmış. Herkes arabadan anlamıyor malesef, özellikle yeni araçlarda nasıl olsa yeni diyip değil baktırmak 5664e mesaj bile atmadan araba alan çoğu kişi tanıyorum.
Emre Ekrem
28-08-2013, 16:45
yazık, çok yazık dünya malı için değer mi?
kemal_koker
28-08-2013, 16:51
yazık, çok yazık dünya malı için değer mi?
bunu yapmazsa aç kalır başka bir zanaatı yok
Risendark
28-08-2013, 17:29
arabada güzel duruyo valla ama işte böyle insanlarda var neyi saklıyorsun kardeşim erkek gibi söyle arabanda ne varsa...Bundan geçmiş olsun abi hayırlısı...
mehmet767
28-08-2013, 17:36
kardeşim geçmiş olsun.canın sağolsun böle karaktersizlerde var işte.
Geckis olsun iyiki ekspertiz yaptirmissin
sahibindene şikayet edicem şimdi
baya uyanıkmış.ayıp gerçekten.
bugratemel
28-08-2013, 18:27
piyasa bozukk teneke bağlayıp gezmek şart :D
aracın sol tarafı komple boyalı . arka camurlukta ıslem kapılar degısmıs denıyor.
aracınıza bırı geldı ıkı kapının ortasından carptı
kapı kastı gıttı on camurluga dayandı arka camurluguda ezdı.
kapıları marspıyelıd egıstırdınız. dırekte egılme varsa cekıldı.
on kapıyıda sokerken camurluga zarar verme dıe soktun. sonra tekrar taktın .
arka camurlukta boyanırken mecbur parca boya yapılıcak oda tavana kadar cıkıyor.
bu tarz bı araban var gıttın ekspertız yaptırıcan
camurluk sok tak var boya yok
sol kapılar degısmıs
arka camurlukta ıslem var.
ondan sonra vay efendım bu bu bu varda araba pertten donme.
14000 tl hasar emın olun sıfır fıyatı 50 bın cıvarında olan araba ıcın cok bır masraf deıl.
arabaların boyalı parcaları oldugunda pert gozuyle bakmayın.
dragstar
28-08-2013, 19:52
araç sahibinin yıldırımda oto galerisi mi var .... kazalı araba alım satımı yapıyo kısa boylu gel biri ??
1.75 filan boyunda esmer biri kel değil
Kanka arayıp 25 teklif ediyim :D Drag arabası yaparız :D
yap valla
Cıncık gibi GTI'ı istediği 43'ün çok makul bir fiyat üzerinde verdim.
Valla siteden de arayıp kimse sormadı:) bence yanlış yerde aramışsınız biraz:)
1 hafta önce kararlaştırdım polo gti almayı öncesinde en ufak niyetim yoktu
aracın sol tarafı komple boyalı . arka camurlukta ıslem kapılar degısmıs denıyor.
aracınıza bırı geldı ıkı kapının ortasından carptı
kapı kastı gıttı on camurluga dayandı arka camurluguda ezdı.
kapıları marspıyelıd egıstırdınız. dırekte egılme varsa cekıldı.
on kapıyıda sokerken camurluga zarar verme dıe soktun. sonra tekrar taktın .
arka camurlukta boyanırken mecbur parca boya yapılıcak oda tavana kadar cıkıyor.
bu tarz bı araban var gıttın ekspertız yaptırıcan
camurluk sok tak var boya yok
sol kapılar degısmıs
arka camurlukta ıslem var.
ondan sonra vay efendım bu bu bu varda araba pertten donme.
14000 tl hasar emın olun sıfır fıyatı 50 bın cıvarında olan araba ıcın cok bır masraf deıl.
arabaların boyalı parcaları oldugunda pert gozuyle bakmayın.
arabaya pert gözüyle bakmıyorum benim anlatmak istediğim adamın arabada olanları söylememesi ve üste çıkmaya çalışması
ki ginede arabayı almaya niyetim vardı 43 yerine 38 vereyim dedim kabul etmedi piyasaya bakarsak bu arabanın ederide bnm dediğim rakam
MSM ANIL OTOMOTİV - HASARLI ARAÇ (http://www.msmaniloto.com/index.php?page=aracdetay&id=10343)
Buyrun resimler
dragstar
28-08-2013, 20:19
MSM ANIL OTOMOTİV - HASARLI ARAÇ (http://www.msmaniloto.com/index.php?page=aracdetay&id=10343)
Buyrun resimler
bu kazanın resimleri ilk olduğu yerde çekilmiş hallerini gösterdi,
bu siteyi nereden buldunuz daha önce aracı incelemişmiydiniz ?
onursumer
28-08-2013, 20:20
aslında arabada çok buyuk pertlik birşey yokmuş tabi tek kazası buysa eğer
satıcı durust olup bu bilgileri paylaşsaydı sorun yaşanıcağını sanmıyorum fiyatta anlaşılmazsa konu kapanır giderdi
Yok plakayı az önce google a yazdım çıktı:)
dragstar
28-08-2013, 20:23
aslında arabada çok buyuk pertlik birşey yokmuş tabi tek kazası buysa eğer
satıcı durust olup bu bilgileri paylaşsaydı sorun yaşanıcağını sanmıyorum fiyatta anlaşılmazsa konu kapanır giderdi
ama fotodakiler dışında hasarlarıda var arabanın işte :o
Yok plakayı az önce google a yazdım çıktı:)
hiç aklıma gelmedi daha önce
sızden korlkulur valla :D resımler geldı hemen bu sıteyı cok sevıyorum : =)
bu dynamoss lar iyi valla , eskiden yetkili servise gitsen bi dünya para alır hiç bişey de öğrenemezdik.
dragstar
28-08-2013, 20:45
bu dynamoss lar iyi valla , eskiden yetkili servise gitsen bi dünya para alır hiç bişey de öğrenemezdik.
aynen öyle 70 TL karşılığında komple ekspertiz yaptılar dynoya bile soktular arabayı
Focus4171
28-08-2013, 21:10
Verilmiş sadakanız varmış. Ama plakası olmayan ilanlar beni her zaman şüpheye düşürmüştür ve bakmamıştırım bile. Başka amaçla kapatılır mı bilmiyorum ama her aracımı açık plakayla koyup satmıştırım.
kemal_koker
28-08-2013, 22:29
Buyrun resimler
tebrik ederim valla :D ama Allah var iyi toplamışlar :D
CasabLanca
29-08-2013, 00:11
herşeyi geçtim ilk kez test merkezinde bu kadar ince ayrıntıyı anlayabilen parçanın çıkma alınıp takıldığını ayıkanı gördüm
normalde ankaradakiler üstün körü makinayla bakıp bakıp geçiyor
Burda yayınlayarak cok iyi yaptınız bence , artık satıcagı varsada satamaz zaten :D
Ertug_T.
29-08-2013, 00:24
airbag açmış onu söyleseymiş bari..ufak bi kaza felan değil pekde =)