PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ford Servisi, ustası varmı bildiğiniz ?

BaybuRtlu69
29-08-2013, 03:15
Arkadaşlar merhabalar

Geçen ay 2007 Model bir mondeo almıştım fakat bazı sıkıntıları var, Sizlerden bu sıkıntıları giderebilcek uygun fiyat verebilcek usta önerisi bekliyorum..

Öncelikle yapılcak olanlar;

Elektrik aksamı (Yolda giderken aniden durabiliyor, elektrik kesiliyor)
Ön amartisör (2adet)
Arka amartisör (2adet)
Ön amartisor takozu (2 adet)
Arka askı rotu (2 ad.)
Sağ ve sol davlumbaz
Alt reflektör
Ön balata takımı
Klima ekranı...

Araç yol alırken, alt takımdan ses geliyor direksiyonu çevirirken bi ustaya göstermiştim Bilye çatlamış denildi, bu sorunuda amartisör yapılırsa giderirmiyiz

Bana bunları yapabilcek biir adres söylermisinz, İstanbul anadolu yakasında oturuyorum Kartal'dayım..

BurakCengizhanoğlu
29-08-2013, 03:37
Oto Doğan var bostancı sanayide.Her arabamı orda yaptırırım her sorunumu çözerler sağolsunlar.Banada siteden emre önermişti.Onur Doğan sahibi, ismimizi söylersen yardımcı olur.Fiyatlarıda makul.

OnurD.
29-08-2013, 04:19
Maslakta No name servis olması lazım Osman Dumanlı var. Yada google dan Çağlar Bayur'u arattırın iletişime geçin Beraber iş yapıyorlar.
Ford Konusunda Çağlar Abinin çevresi süperdir :)

Parça konusunda da Forumdan Cenk Kızılçakar'a ulaşın.

shkodra
29-08-2013, 07:26
Topkapı Enver Usta 0212 481 81 39

1995 yılından beri tanıyorum çalışıyorum..Serdar Bostancının yanından ayrılma değerli bir ustadır. Ford yedekparça satışıda yapıyorlar..

kelalper
29-08-2013, 07:32
benim merak ettiğim 2007 model ford u o hale nasıl getirdikleri. Yazık yaw. Tank gibi arabadır mondeo halbuki.

BaybuRtlu69
29-08-2013, 09:49
Bostancidaki ustaya ugrayacagim tsk ederm.

Arkadaslar maslak ve topkapidaki ustalara gitme sansim yok, kartal ve bostaci cvresinden tanidiklariniz varsa bi adres verirseniz gün icinde bakacagim. Simdi kartal sanayiye gecicem, onun disinda baska yerlerde de onerebilceginiz birileri varsa burdan yazarsaniz svnrm.

@Alper abi dedigin gibi, fakat arac gecen sene bi hasar almış. O yüzden de bu gibi sorunlar çıktı. Bilye catlamasi falan sanırım o yüzden. Bakalm su masraflari en ucuz sekilde halletmeye calisicam bugün

Sam
29-08-2013, 10:54
Parça konusunda Kartal sanayi Oto Hilal'e gidebilirsiniz...

[RaCeR]
29-08-2013, 13:21
parca denildiği gibi hilal yada sancak ıkısıde kartalda.
kartal sanayı ana gırıste (adliye tarafı) ford barış var

boreas
29-08-2013, 15:22
ben de bostancı sanayi'de oto gençler'e götürüyorum aracımı. özel servis, çalışanları güler yüzlü, iyi insanlar.

gitmişken oraya da uğrayın bi isterseniz. sanayi'nin üst tarafından geldiğinizi varsayarak "mobil 1" yazan o kemerden geçmeden hemen solda, biraz aşağıda kalıyor.