Orijinalini görmek için tıklayınız : Özel plaka hakkinda
rahatsız
29-08-2013, 09:16
Yeni bir arac aliyorum, ilk defa random olmayan ozel bir plaka almaya niyetledim. Bu isi layigiyla yapan kim var? Bi de fiyatlar hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olursa cok sevinirim, tesekkurler. Ozel plakadan kayim isim vss degil de, yes, pes, vss gibi duzgun bi plaka.
onursumer
29-08-2013, 09:18
istediğin plakanın hangi semte ait olduğunu bul ikametini oraya aldır noter satışını ondan sonra yaptır yoksa ikametinin bulunduğu semtteki plakalar arasından seçmek zorunda kalırsın
SekoLive
29-08-2013, 09:19
ikamet bakırkoydeyse önce onu cözün düzgün bir plaka yok bakırköyde.
sonrasında karakola gidip kendiniz sormanız daha uygun olackdır aracı herzaaman kâr koyup size fiyat sölicekdir.
ve aklınzdaki plakaya karar verip onun bulundugu ilçeye ikameti taşımanız lazım arac satışını almadan önce.
rahatsız
29-08-2013, 09:21
ikamet bakırkoydeyse önce onu cözün düzgün bir plaka yok bakırköyde.
sonrasında karakola gidip kendiniz sormanız daha uygun olackdır aracı herzaaman kâr koyup size fiyat sölicekdir.
ve aklınzdaki plakaya karar verip onun bulundugu ilçeye ikameti taşımanız lazım arac satışını almadan önce.
Bakirkoy de maalesef ek" veriyor bu aralar. bakirkoyde hic guzel plaka yok dedigin gbi.
SekoLive
29-08-2013, 09:24
Bakirkoy de maalesef ek" veriyor bu aralar. bakirkoyde hic guzel plaka yok dedigin gbi.
aracı aldıysanz artık bakırköyden sonu sizin için güzel olan bi rakam ayarlamaya calısın derim :)
almadıysanzda kafanzda ki plakaları yazın nereye bağlı olduklarına bakalım ona göre ikamet taşıma ihtimalinizi araştırırsınız.
onursumer
29-08-2013, 09:29
zaten plakanın olduğu semtte bir tanıdık adres bulunursa dilekçeyle hemen taşınıyor ikamet
ben kız arkadaşımın plakayı almadan once ikameti dilekçe ile arkadaşımın evine aldırıp ertesi gün satış yaptırmıştım
rahatsız
29-08-2013, 09:35
aracı aldıysanz artık bakırköyden sonu sizin için güzel olan bi rakam ayarlamaya calısın derim :)
almadıysanzda kafanzda ki plakaları yazın nereye bağlı olduklarına bakalım ona göre ikamet taşıma ihtimalinizi araştırırsınız.
satışı almadım henüz, kısmetse p.tesi alacağım. plaka konusunda da kararsızım açıkçası, önerilere açığım.
pes, yek, yes, ses, yok. gibi seyler var kafamda.
İşi layığıyla yapana bile komisyon ödemene gerek yok, benim eşim istiyordu özel plaka, ne gerek var para veremem diyince kendi gitmiş, aynı gün 4.000TL denilen CDM plakayı kendi aldı 1.000TL'ye, hatta sonrasında arabayı satınca yeni araba işlemini bile kendi halletti, hiç CDM yokken bile bizim boşa çıkanı 500TL'ye geri aldı.
rahatsız
29-08-2013, 09:36
zaten plakanın olduğu semtte bir tanıdık adres bulunursa dilekçeyle hemen taşınıyor ikamet
ben kız arkadaşımın plakayı almadan once ikameti dilekçe ile arkadaşımın evine aldırıp ertesi gün satış yaptırmıştım
aslında silivride yazlık var, oraya aldırabilirim ikameti, orda da güzel plakalar varmış, zor, zar vss gibi.
rahatsız
29-08-2013, 09:39
İşi layığıyla yapana bile komisyon ödemene gerek yok, benim eşim istiyordu özel plaka, ne gerek var para veremem diyince kendi gitmiş, aynı gün 4.000TL denilen CDM plakayı kendi aldı 1.000TL'ye, hatta sonrasında arabayı satınca yeni araba işlemini bile kendi halletti, hiç CDM yokken bile bizim boşa çıkanı 500TL'ye geri aldı.
ama bazen sıkıntı olabiliyor, daha önce bizde plaka seçtik. ama öyle bir dönem oldu ki, amirin kafası bozukmuş, sıradan veriyoruz sadece, 5000 lirada verseniz vermeyiz dedikleri oldu.
yani simdi iş garantilenmeden, ikamet vss uğraşmak istemiyorum.
Y uc harf bagcilarda 1500 tl gibi emniyet alir.
Bilginize...
rahatsız
29-08-2013, 09:53
en dandik plakalarda nedense bakırkoy'de.
SekoLive
29-08-2013, 10:16
en dandik plakalarda nedense bakırkoy'de.
bahcelievler ve şişlide aynı sekilde.
sxx ler üsküdarda oradada emniyet bayağa pazarlıkcı maddi olarak yorabilirler tanıdıksız.
sus'u üsküdar veriyor.2250tl istediler haziran ayında.
rahatsız
29-08-2013, 10:35
sus'u üsküdar veriyor.2250tl istediler haziran ayında.
Onurcan yuzunden oldu bunlar hep, miniye o sus plakayi almaycakti!:) farkinda olmadan emniyetin karaborsayi arttirdi. tesekkur edrrim, Sus plaka almam.
Bi tanıdığımız 2008 yılında 3 serisi almıştı. 34bjk93. Plaka için Kartal Emniyetine 10K bağışta bulundu.
Başka bir arkadaşım zamanında (Antalya'da oturuyordu) 07TPE34 almıştı. O da yaklaşık 5k gibi rakamlar vermişti..
onursumer
29-08-2013, 11:33
geçen sene bağcılardan YSM içn benden 3000tl bağış istemişlerdi eş dost vs araya sokarak 1000tl ye halletmiştim :D
ama bazen sıkıntı olabiliyor, daha önce bizde plaka seçtik. ama öyle bir dönem oldu ki, amirin kafası bozukmuş, sıradan veriyoruz sadece, 5000 lirada verseniz vermeyiz dedikleri oldu.
yani simdi iş garantilenmeden, ikamet vss uğraşmak istemiyorum.
zaten benim eşim de önce plakayı ayırttı, bağışı bankaya yatırıp dekontunu verdi polislere sonra ikametini aldırdı. hoş illaki amir vemiyorum derse olmaz orası ayrı ama zaten vermiyecekse sana da vermez muameleciye de.
onursumer
29-08-2013, 12:49
şubedekiler muameleciden rahatsız oluyorlar genelde belki tanıdıkları biriyse şubeye gore değişir olabilir kendiniz hallettiğinizde daha samimi ve kesin oluyor
dekontu vs teslim edip plakayı ayırtıtğımda bile muameleci gelip almasın diye rica etmişlerdi
bugün arkadaşım FFF 88'i 500tl ye aldı güngörenden...
bugün arkadaşım FFF 88'i 500tl ye aldı güngörenden...
Güzel plakaymış.
Güzel plakaymış.
bnmde arkadaşım JET 01 i alırken 5000 tl vermişti çok büyük paralar gerek yok bence
500-600 tl max idealdir sanırım
SekoLive
29-08-2013, 15:37
bnmde arkadaşım JET 01 i alırken 5000 tl vermişti çok büyük paralar gerek yok bence
500-600 tl max idealdir sanırım
cidden büyük para :) jet değilde cem can eda ece gibi direkt isim olsa hadi neyse dersinde jet için ciddi astronomik para ödemsler.
bide plaka için pazarlık ederken gelen ilk soru şu
- xxx plakayı istiyorm amir bey nedir bağışıı
- Hangi arabaya takıcan?
bundan sonra fiyat kafada olusuyo amirin :D arkadaş iki harf plakayı 300 tl anlasmıs gidiyorlar tabi marka sormayı bi sekilde atlattırmıs 2013 320d arac bi bakıyor 300tl bağışla vermsler git diyo 1000 daha yatır sıfırı bu kadar aracın sen 300 liraya plaka alıyon olmaz diyip zorla 1lirayı yatırtmslar
komserin anlayıslısına denk gelmek lazım.
01 BGV 01 200 tl yatırdım ocak ayında
'HIZ 20' 1000 TL verdik arkadaşa bende VEN aldım kızımın baş harfleri 'Venüs' ismi ... 1000 tl de ben verdim .
cidden büyük para :) jet değilde cem can eda ece gibi direkt isim olsa hadi neyse dersinde jet için ciddi astronomik para ödemsler.
bide plaka için pazarlık ederken gelen ilk soru şu
- xxx plakayı istiyorm amir bey nedir bağışıı
- Hangi arabaya takıcan?
bundan sonra fiyat kafada olusuyo amirin :D arkadaş iki harf plakayı 300 tl anlasmıs gidiyorlar tabi marka sormayı bi sekilde atlattırmıs 2013 320d arac bi bakıyor 300tl bağışla vermsler git diyo 1000 daha yatır sıfırı bu kadar aracın sen 300 liraya plaka alıyon olmaz diyip zorla 1lirayı yatırtmslar
komserin anlayıslısına denk gelmek lazım.
corvette c6 ya takılmıştı ondan demekki ondanmış :)
Jet 1500 tl aldık en son
500 tl den almistim zamaninda 5 adet
M baş harfini neresi veriyor bilen var mı? yada nereden bakılıyor buna.
SekoLive
29-08-2013, 16:29
2-3 emniyete bölünmüştü kadıköy sultanbeyli olabilir
e-devlet sifren varsa istediğin plakayı ordan sorgula hangi trafiğe kayıtlı oldugunu görebilirsini.
2-3 emniyete bölünmüştü kadıköy sultanbeyli olabilir
e-devlet sifren varsa istediğin plakayı ordan sorgula hangi trafiğe kayıtlı oldugunu görebilirsini.
edevlet var bir bakiym tşk ederim.
silwerhooks53
29-08-2013, 16:43
mesela emn 53 almak ıstedım nerde var bu plaka kucukyalıda oturuyorum
SekoLive
29-08-2013, 17:06
mesela emn 53 almak ıstedım nerde var bu plaka kucukyalıda oturuyorum
Maltepede var ikamet olarak uygun
Birkan61
29-08-2013, 17:30
Benim plaka ***** 41 :D
Satışı babamın üstüne yapıp plakayı değişmeyi düşünüyorum. Birazda trafik sigortası için :)
Peder çağlayan adliyesinin servisini çekiyor, servise eskortluk yapan polisler var. Onların tanıdığı vasıtasıyla güzel bir plaka ayarlıcaz sanıyorum. Ama yönetmelik nedir tam olarak bilmiyorum :D
Bizim bahçelievlerde sıfır araçlara VB plaka veriliyor uzun zamandır gördüğüm kadarıyla.
Şimdi benim ikametgah burada diye sadece VB plaka mı seçebilicem? Gerçi benim için harfin önemi yok son rakamı önemli. 6161 - 061 - 61 olsunda sonu harfleri umrumda değil.
VB plaka oyle plaka vardır umarım :( e devlet şifresi bulup plakaları sorgulatmak lazım heralde boşta olup olmadığını anlamak için
SekoLive
29-08-2013, 17:44
birkan tanıdık varsa b.evlerde o subenın verdıgı sonu 6161 061 gıbı plakalardan biri boştaysa alırsın. Eğer başka şubede tanıdık var ise ikamet taşıman gerekicek
Birkan61
29-08-2013, 17:48
birkan tanıdık varsa b.evlerde o subenın verdıgı sonu 6161 061 gıbı plakalardan biri boştaysa alırsın. Eğer başka şubede tanıdık var ise ikamet taşıman gerekicek
Şimdi sorgulattım abi arkadaşada VB plaka tüm 61'ler yalanlarda :D
İkametgah işiyle çözücez sanırım bu işi..
İkametgah taşımak basit bir işlem mi? Muhtarda tanıdık ondada sıkıntı yok :)
Hakan Burak
29-08-2013, 18:27
Kocaeli'min canını seveyim. 41 B xxxx serisi plakalar ikamet ettiğim ilçede, Körfez'de. :)
Ama içimde kaldı, güzel bir aracım olsa direk 34 KCL xx 'i alırdım. Beykoz'da imiş.
Benim soyadımın kısaltması olduğundan ne kadar fiyat isterler, bilginiz var mı?
Peki sıfır araç alımındada bu bağış sistemi mi geçerli? ABSİS dıye bısey varmıs galiba
Ben kendime siliwriden zor alıcam bu ay içinde şu an ZRR veriyo ama boşa çıkan bi kaç ZOR olucak onlardan birini ayırıcam siliwri emniyet çok güzel kalabalık değil ZNR yi alırken emniyetin kapanmasına 20 dk kaldı ve üstümde para kalmadığından ZOP 61 i alamamıştım düşünen varsa siliwriyi tavsiye ederim burdaki gibi yaslamıyolar
dragon07
30-08-2013, 09:33
antalyadan FFF 88 55 33 verelim :D 07FFFXX
onursumer
30-08-2013, 10:50
Benim plaka ***** 41 :D
Satışı babamın üstüne yapıp plakayı değişmeyi düşünüyorum. Birazda trafik sigortası için :)
Peder çağlayan adliyesinin servisini çekiyor, servise eskortluk yapan polisler var. Onların tanıdığı vasıtasıyla güzel bir plaka ayarlıcaz sanıyorum. Ama yönetmelik nedir tam olarak bilmiyorum :D
Bizim bahçelievlerde sıfır araçlara VB plaka veriliyor uzun zamandır gördüğüm kadarıyla.
Şimdi benim ikametgah burada diye sadece VB plaka mı seçebilicem? Gerçi benim için harfin önemi yok son rakamı önemli. 6161 - 061 - 61 olsunda sonu harfleri umrumda değil.
VB plaka oyle plaka vardır umarım :( e devlet şifresi bulup plakaları sorgulatmak lazım heralde boşta olup olmadığını anlamak için
sadece VB almak zorunda değilsinki bahçelievlerde hangi harf grupları varsa onlar içinden seçim ayapabilirsin
Peki sıfır araç alımındada bu bağış sistemi mi geçerli? ABSİS dıye bısey varmıs galiba
Yok mu bilen :)
sultanbeyli veriyor olması lazım.
.::EmrE::.
12-03-2014, 19:32
Maltepe Exx veriyor. ESS20 'yi 1000 TL ye almıstım.
İbrahim33
12-03-2014, 22:36
Bi tanıdığımız 2008 yılında 3 serisi almıştı. 34bjk93. Plaka için Kartal Emniyetine 10K bağışta bulundu.
Başka bir arkadaşım zamanında (Antalya'da oturuyordu) 07TPE34 almıştı. O da yaklaşık 5k gibi rakamlar vermişti..
bjk tamamda tpe nin ne özelliği var :)
SekoLive
13-03-2014, 07:48
sadece 99 tane var 10milyon besiktaslının oldugu bu ülkede :)
gs fb ts den 9999 adet oldugu için plakada uygun fiyatları.
7 tepe İstanbul olabilir o geldi aklıma:)
free-hifi
17-04-2014, 11:05
7 tepe İstanbul olabilir o geldi aklıma:)
Mantıklı :)
PiscocuK
09-04-2015, 13:03
konuya güncel çekelim.benim ikamet eyüpte ama eyüp tuzla b.düzü plakaları olabilir gerekirse arkadaşımın üzerine falan alırım arabayı sonra ben ondan alırım. bağlı olduğumuz ikametten istediğimiz plakayı alamıyormuyuz
atıyorum. eyüp EC veriyor ben PAS istiyorum gibi gibi
SekoLive
09-04-2015, 13:09
konuya güncel çekelim.benim ikamet eyüpte ama eyüp tuzla b.düzü plakaları olabilir gerekirse arkadaşımın üzerine falan alırım arabayı sonra ben ondan alırım. bağlı olduğumuz ikametten istediğimiz plakayı alamıyormuyuz
atıyorum. eyüp EC veriyor ben PAS istiyorum gibi gibi
net olarak hangi plakaları istediğinizi isterseniz bakalm
mr.korhan
09-04-2015, 13:55
net olarak hangi plakaları istediğinizi isterseniz bakalm
Örneğin Kartal hangi plakaları veriyor acaba biliyormusun ?
bana gerekli olan plakalar
K - KH - -KN - KRH - NS yada KSN olabilir bunlara bakabilirmisin ?
SekoLive
09-04-2015, 14:00
Örneğin Kartal hangi plakaları veriyor acaba biliyormusun ?
bana gerekli olan plakalar
K - KH - -KN - KRH - NS yada KSN olabilir bunlara bakabilirmisin ?
krh,ksn beykozda
K bir kaç subede var sayılara göre dağıtılmıs
KN ataşehir
KH Maltepe
NS istanbul olarak geçiyo ya gayrettepe ya kadıköy tahminim
kartalda bxx li plakalar vardı
peki aracimi satinca uzerindeki plakayi tekrar nasil alabiliyoruz noterde vs bir islem gerekiyormu
SekoLive
09-04-2015, 15:29
peki aracimi satinca uzerindeki plakayi tekrar nasil alabiliyoruz noterde vs bir islem gerekiyormu
önce bağlı bulundugunuz trafik tescil ile görüşüp plakayı almak istediğinizi söliyorsunz oradan okeyi aldıkdan snra noterde plaka değişcek diyeceksnz. aranıcızı alan kişi yeni plakasını aldıgında plaka boşa düşücek. siz trafik tescilin oldugu ilçede ikametiniz yoksa oraya aldırmalısınz ikameti yeni araba aldıngzda yine plaka değişcek diyp size okey veren trafik tescil memuruna gidip alıyorsnz plakayı.
mannerboy
09-04-2015, 15:31
geçen ben sattım :D 34 ... 34 aracımın üstünde gelen ortası isimdi.alıcak olan kişi plakanın bağlı olduğu emniyet müdürlüğüne gidip işini ayarladı bende satış yaptım başkası üstüne plakayı boşa düşürdüm.
SekoLive
09-04-2015, 15:37
geçen ben sattım :D 34 ... 34 aracımın üstünde gelen ortası isimdi.alıcak olan kişi plakanın bağlı olduğu emniyet müdürlüğüne gidip işini ayarladı bende satış yaptım başkası üstüne plakayı boşa düşürdüm.
güzel denk gelms :)
bide boyle özel plakaları bahane eden bi dolandırıcı ekibi var aklnzda olsn plakayı boşa cıkartmak için aracı bana satıcaksanz plakayı alıp size satıcam diyen bir ekip var dikkatli olun
aracı kendi tandıgınız dısında kimseye satıp boşa cıkartma numarasını yemeyin eldeki arabadan olursunz
önce bağlı bulundugunuz trafik tescil ile görüşüp plakayı almak istediğinizi söliyorsunz oradan okeyi aldıkdan snra noterde plaka değişcek diyeceksnz. aranıcızı alan kişi yeni plakasını aldıgında plaka boşa düşücek. siz trafik tescilin oldugu ilçede ikametiniz yoksa oraya aldırmalısınz ikameti yeni araba aldıngzda yine plaka değişcek diyp size okey veren trafik tescil memuruna gidip alıyorsnz plakayı.
adres vs ayni zatende plakami geri alirken para isterlermiki ozel oldugu icin