BoOoM
29-08-2013, 15:09
E39 sevdalisi biri olarak yaklaşik 1 aydir 5.30i bakiyorum , fakat bugün bitane 1999 5.30D buldum otomatik vites km falan güzel ama bana söylenenler (m57 olarak geçiyor herhalde) bu motorlarin parça sıkıntısı ve ayrica çok sorunlu olduğunı biliyorum. Şanzimanlarinin da durumunuda bilmiyorum. Bilgi sahibi abilerimden kardeşlerimden öneriler bekliyorum .
Bu motora işlem yapmak istersek ne gibi problemlerle karşilaşiriz daha yüksek güc elde edebilirmiyiz elde ettiğimiz bu güç ne kadar verimli olur? Ömrü nedir? Yapmak istediğimiz işlemlerin bize maliyeti tahmini ne olur ? Ne gibi parçalari kullanmamiz gerekir , basit bi çip + egsoz + turbo + int.cooler ile işimiz hallolur mu ?
İlginize şimdiden teşekkür ederim. :icon_tup:
Bu motora işlem yapmak istersek ne gibi problemlerle karşilaşiriz daha yüksek güc elde edebilirmiyiz elde ettiğimiz bu güç ne kadar verimli olur? Ömrü nedir? Yapmak istediğimiz işlemlerin bize maliyeti tahmini ne olur ? Ne gibi parçalari kullanmamiz gerekir , basit bi çip + egsoz + turbo + int.cooler ile işimiz hallolur mu ?
İlginize şimdiden teşekkür ederim. :icon_tup: