Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir cesme

arm
29-08-2013, 18:21
Merhabalar

Çeşme / Alaçatı taraflarina 2 arkadaşımla 1 haftaligina gitmeyi dusunuyorum.. Nerelere gidilir nerede ne yenir nerde kalinir onerileriniz ve fikirlerinizi duymak isterim.

Selcuk_RoL
29-08-2013, 18:23
Grandontur otel dalyan mevkii cesmeye 5 dakkaya alacatiya 15 dakka gunduz oteldede takilabilirsin marakesh babylon solemare 3 4 dakka:) oralarda 10 numara aksamlari alacati barlar sokagi kumrucu sevki takil cok memnun kalirsin

34tb9544
29-08-2013, 18:28
Cogu mekan bu hafta kapanıyor bence gitme çeşmeye sezonu bitti

HASANCOKO
29-08-2013, 18:50
çeşme izmire akıyo sakin olur. Bence biraz daha aşağılara in :)

gökan
29-08-2013, 19:50
aksam alacati curcunaya gidin derim:)

honour35
29-08-2013, 20:24
çeşme için 1 hafta fazla bence. gezilip görülecek okadar fazla yeri yok. otel seceneği çok fazla zaten bütçeniz önemli. gecelik 100 liraya pansiyon yada motelde bulursunuz, 5000 euro fiyatlı kral daireside var:D alacatıdaki oteller genellikle 200 tl oda+kahvaltı gecelik. alaçatı merkez,alaçatı port tarafı, çeşme merkez ve marina gezilmesi gereken yerler. ama son 2-3 yıldır alaçatı çok revaçta. gece hayatının kalbi ayayorgi koyunda atıyor. hatta bu hafta 1-2 mekan sezon kapanışı yapıyor. alaçatı porttada güzel 1-2 mekan yapmışlar, alaçatı merkezdede aynı şekilde ama merkezdekiler müziği belli saatten sonra kısmak zorunda oldukları için sıkıntı oluyor, ama çözümü bulmuşlar kulaklık dağıtıyorlar:D

AlpEren
29-08-2013, 20:52
Ben 1 ay once gittim cesme merkezdeki kondo suites de kaldim cok memnun kaldim.. Mekanlar insanlar hersey harika omrum boyunca hep bodruma gittim birdaha cesmeden baska yere gitmem. Gunduzleri sole mare aksamlari marrakesh yada kafepiye gidin. Heryer cok guzel..

onursumer
29-08-2013, 21:23
geçen ay uğradım alaçatı akşam muthiş hareketliydi ,gündüzde ayayorgide vakit geçirdim orta şekerli orası standart zaten şuan sezon bitiyor ne durumdadır bilmiyorum

bu aylardan sonra varsa yoksa bodrum diyorum :)

HardCore
30-08-2013, 10:21
Alaçatı da tektekçi ye gidilebilir, çeşmeye ayak basmışken asucan da atom şinitzel yemeden gidilmez

clioGT
30-08-2013, 10:31
Ben 1 ay once gittim cesme merkezdeki kondo suites de kaldim cok memnun kaldim.. Mekanlar insanlar hersey harika omrum boyunca hep bodruma gittim birdaha cesmeden baska yere gitmem. Gunduzleri sole mare aksamlari marrakesh yada kafepiye gidin. Heryer cok guzel..

Kondo Suites Çeşme - Çeşme, otel fırsat fiyatlarını yakalayın. (http://www.otelkupon.com/firsat/kondo_suites_hotel_cesme.aspx)

derken bu geldi mail:)

nasıl fiyatlar?

Mehmet Gazihan
30-08-2013, 10:34
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1174700_10152160266669616_1520488928_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1415_10152160263119616_1686044437_n.jpg

huzur spec

gökan
30-08-2013, 10:35
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1174700_10152160266669616_1520488928_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1415_10152160263119616_1686044437_n.jpg

huzur spec

alacatımı:):):)

clioGT
30-08-2013, 10:36
aynen ben burda kalmıştım, çok güzeldi cumbalıydı kaldığımız oda. hem merkezde hem değil denilebilir burası için:)

Mehmet Gazihan
30-08-2013, 10:36
alacatımı:):):)

Aynen

http://images.hotels-world.com/2//org/193/hotelPhoto/2192_Alacati_Zeytin_Konak_Hotel.jpg

HaKo
30-08-2013, 10:59
bütceniz nedir bilmiyorum ama uygun fiyatlı iyi ve temiz bir otel istiyorsanız ılıca yolunda Twins otel var henüz geçen sene açıldı çok güler yüzlüler ve tertemiz bir yer, fiyatıda 2 kişi tek gece 150 TL.

Ben 2 gün önce çeşmeden geldim şu an bomboş söyleyeyim öyle çılgın eğlenceler beklemeyin ama kafa dinlemeye gidiyorsanız şu an tam zamanı. Hafta sonu hareketli olur ama muhtemelen.

Beachler için en iyi seçenek ayayorgi , alternatif müzik seviyorsanız biraz daha üni gençliği Kafe Pi ye gidiyor , akşam aynı şekilde clubu de alternatiftir. Sole Mare bence oradaki en iyi beach , marakeşh biraz kasıntıdır , istanbuldaki reina misali.

Ama ben kum isterim berrak deniz olsun derseniz altınkuma gitmelisiniz. Deniz de kum da mükemmel.

Akşam içinde güzel yemek Çeşme marina veya Alaçatıya gitmenizi öneririm. Alaçatının çarşısını mutlaka gezin, Alaçatı marina da balıkcı Ferdi baba efsane , eğlence içinde şu an çeşmedeki dolu tek mekan ÖKÜZ , evet adı öküz :) kafe pi ayarında hem pop hem rock hem rap çalıyor ama eğlenceli baya, fiyatlarıda öyle ayayorgi ayarında değil daha uygun.

AlpEren
30-08-2013, 11:19
Kondo Suites Çeşme - Çeşme, otel fırsat fiyatlarını yakalayın. (http://www.otelkupon.com/firsat/kondo_suites_hotel_cesme.aspx)

derken bu geldi mail:)

nasıl fiyatlar?

Bu fiyat bedava hocam kaçırma bu fiyata kalacağın en lüx yer olur burası :) şöyle söyliyim kampanya x 3 kalmıştım ben.. Odaları 1+1 70m2 çok ferah ve kaliteli girip resimlerine bakın :)

free-hifi
07-07-2014, 09:58
Arkadaşlar yeni konu açmaktansa burayı hortlatayım dedim.
Eşimle 1 ağustos gibi çeşmeye gitmek istiyorum onada sürpriz olacak o çanakkaleye gideceğimiz sanıyor yarın konut kredimi çekeceğim sanırım 4-5 sene şarköyden başka bir yere gidemeyiz o yüzden 2 gün çeşmeye gidip oradanda çanakkaleye geçeceğim bu 2 günlük sürede nereye gidilir ne yapılır nerede kalınır bilen gidip gören arkadaşlardan yardım istiyorum.

picasso
07-07-2014, 10:22
gece klupleri, beach clublerin hepsi dalyan tarafında. çeşme merkeze ve çarşıya da yakın. bu civarlarda bi otel bulabilirsen kolaylık olur.

Anıl E.
22-05-2019, 16:01
Hort.. Ayrı bir konu açmak istemedim.

Temmuzun sonu gibi eşimle çeşme'ye gidiyoruz. Kalacak yeri ayarladım otel falan değil. Bir devlet kurumunun tesisleri .

Gündüzleri fazla kalabalık ya da kasıntı olmayan nerede denize girebiliriz ? Önerileriniz var ise ciddi anlamda plaj şemsiyemi alacağım şimdiden :) . Çok gereksiz kasıntılı beach'lerin olduğunu biliyorum,ne eşim ne de ben rahat ederiz öylesi tiplerin olduğu yerde.

BARR
22-05-2019, 16:22

Temmuzun sonu gibi eşimle çeşme'ye gidiyoruz. Kalacak yeri ayarladım otel falan değil. Bir devlet kurumunun tesisleri .

Gündüzleri fazla kalabalık ya da kasıntı olmayan nerede denize girebiliriz ? Önerileriniz var ise ciddi anlamda plaj şemsiyemi alacağım şimdiden :) . Çok gereksiz kasıntılı beach'lerin olduğunu biliyorum,ne eşim ne de ben rahat ederiz öylesi tiplerin olduğu yerde.

Fun Beach'e gidin bence optimum rahatlık-güzel deniz-tesis.

Dağhan
22-05-2019, 16:35

Çeşme'nin bana göre en güzel denizi Altınkum sahili. Fun Beach'i geçtikten sonra koskoca bir sahil var. Dilerseniz Montana Beach gibi diğer beachlerle kıyas kabul etmeyecek şekilde minimal mekanları tercih edebilirsiniz. Ya da dilerseniz kendi şemsiyenizi vs ayarlayıp herhangi bir mekana girmeden vakit geçirebilirsiniz.
Dipnot: plaja doğru yola çıkmadan rüzgarın yönüne bakın, Çeşme çok lodos yapmaz ancak lodos yaparsa Altınkum aşırı dalgalı olur, bu durumda Altınkum'dan önceki Pırlanta sahilini deneyebilirsiniz. :)

CloudGrey
22-05-2019, 16:42
urlada burası , yolu biraz sıkıntılı basık araba giremez..

Türkiyede birçok yerde denize girdim ben hayatımda bundan daha iyisini görmedim.

Deniz Yıldızı Aile Plajı ve Restaurant Urla | urlam.net | Urla'nın Yıldızları Artık İnternette Parlıyor! (https://urlam.net/plaj/deniz-yildizi-aile-plaji-ve-restaurant.html)

Anıl E.
22-05-2019, 19:56
Çeşme'nin bana göre en güzel denizi Altınkum sahili. Fun Beach'i geçtikten sonra koskoca bir sahil var. Dilerseniz Montana Beach gibi diğer beachlerle kıyas kabul etmeyecek şekilde minimal mekanları tercih edebilirsiniz. Ya da dilerseniz kendi şemsiyenizi vs ayarlayıp herhangi bir mekana girmeden vakit geçirebilirsiniz.
Dipnot: plaja doğru yola çıkmadan rüzgarın yönüne bakın, Çeşme çok lodos yapmaz ancak lodos yaparsa Altınkum aşırı dalgalı olur, bu durumda Altınkum'dan önceki Pırlanta sahilini deneyebilirsiniz. :)

Araştırdım montana beach aklıma yattı,genel olarak insanlar memnun ufak tefek şikayetler var ama olacak o kadar.

Dağhan
23-05-2019, 09:00
Araştırdım montana beach aklıma yattı,genel olarak insanlar memnun ufak tefek şikayetler var ama olacak o kadar.

2013'ten beri düzenli olarak giderim. Bir aile tarafından işletiliyor. Çok fazla beklentiyle gitmezseniz, kafa dinlemek için güzel bir seçim olur. İyi tatiller şimdiden.

barisy
23-05-2019, 09:06
Çeşme de dikkat edilecek en önemli şey rüzgar. Rüzgarın yönüne göre mekan seçilir çeşme de. Aksi halde ızdırap olabilir , rüzgarı güçlü çünkü.

tequila818
23-05-2019, 10:25

Montana iyidir. Girişte 10 lira fazla vereyim, şezlonglar, duş biraz daha düzgün olsun dersen 2 yanında dharma beach var, biraz daha güzel ama deniz aynı deniz.

Anıl E.
23-05-2019, 10:48
Montana iyidir. Girişte 10 lira fazla vereyim, şezlonglar, duş biraz daha düzgün olsun dersen 2 yanında dharma beach var, biraz daha güzel ama deniz aynı deniz.

Mekan temiz olsun,kısa şort göbeğin kılına kadar gömlek düğmeleri açık barzo team olmasın yeterli bizim için :)

Gko
23-05-2019, 12:19

aynen öyle ben de dharma'ya gidiyorum son 2 senedir. Neredeyse girdiğim en temiz deniz ordadır. İşletme olarak da fena değiller.

Yakala . co gibi sitelerden ucuza alabilirsiniz dharma için. Geçen sezonda vardı bu sezonda da vardır. Anıl E.

taytay
23-05-2019, 12:31

Montana güzeldir bizde gidiyoruz, denk geliriz belki Anılcık :)

cookies
23-05-2019, 12:55
Fun beach'ın dan trenine kadar gittim en iyisi kocakarı plajı.. :D
Bence en iyi deniz Çeşme'de rüzgarı dezavantaj..

Anıl E.
23-05-2019, 13:02
Montana güzeldir bizde gidiyoruz, denk geliriz belki Anılcık :)

Denk getirelim abi,yalnız ben arabayı kaldırır getiririm uygun bir yerde indirelim yere kuma yatırırız belki :D

gespenster
23-05-2019, 22:09
balıkesirden itibaren otoban acılımı izmire ?

BarışSever
23-05-2019, 22:28
2 hafta sonra 2 sap olarak tatile çıkıyoruz,Bodrum,Alanya,Antalya,Çeşme,Kuşadası rotalarımız var,gecelik takılmalık ve DAMSIZ girebileceğimiz mekan var mıdır acep :)

207_TR
26-05-2019, 22:09
Altınkum Babanın yeri
Ildır olması lazım Sheraton un devamındaki halk plajı bence çok iyi
Urla Marika Beach

Önerim bunlardır

Yogi
27-05-2019, 10:51
balıkesirden itibaren otoban acılımı izmire ?

18-19 Mayıs haftası gittim geldim Akhisardan itibaren başlıyor otoban

drago
27-05-2019, 13:40
18-19 Mayıs haftası gittim geldim Akhisardan itibaren başlıyor otoban

Manisa'dan İstanbul'a giderken kullandım Nisan ayında, sırf denemek için girdim; sadece Akhisar'ı bypass etti.

Gereksiz pahalı ya, tamamı açılınca ne kadar olacak acaba.