Orijinalini görmek için tıklayınız : hks blow off sorunu yardım...
bektas_talay
29-08-2013, 19:56
merhabalar
focus 1.6 tdci aracım var daha önce arkası ayarlı blow off kullanıyordum bunu ben arkadaşıma sattım sonra kendime tial aldım tiali beğenmedim söktüm derken arkası ayarsız hks blow off aldım taktım gaza basıyorum basarken basınç artıyor ve blow off kaçırıyor neyse geri gönderdim değiştirdiler bu seferde blow off ne yaparsak yapalım ne kadar güçlü vakum olursa olsun açılmıyor inat etti sıkıştımı ne yaptı ?
yardım edebilecek varmı ?
kullandığım tetik valfi vw 1.9 tdi egr valfi 3 yollu
kullanıdığım blow off vakum hortumları iç 4 dış 7 samco silikon hortum
GokhanRS
29-08-2013, 20:01
bow bozuk. çayna versiyonların 4 taneden 2 si bozuk çıkıyor. sonra boşa uğraşıp duruyorsun başka bir sorunmu var diye. başka bir bow dene.
bektas_talay
29-08-2013, 21:37
bow bozuk. çayna versiyonların 4 taneden 2 si bozuk çıkıyor. sonra boşa uğraşıp duruyorsun başka bir sorunmu var diye. başka bir bow dene.
gelen 2. bow bu açtım içini uğraşıyorum az diyaframın içindeki 4 deliğin 4 ünü kapattım bow çalıştı fakat bu seferde basıncı kaçırıyor şimdi 2 tanesini kapattım
bakalım aynısını yapacakmı
ANIL ERCAN
29-08-2013, 23:42
Gaz pedalının altındaki swichte bi sorun olmasın ? Benim araçtada takılı replika hks 1.5 senedir kullanıyorum sorunsuz. Ama tabi gökhan abinin dedigi gibi sanssızlıktan 2 blowda bozuk olabilir.
bektas_talay
31-08-2013, 00:40
Gaz pedalının altındaki swichte bi sorun olmasın ? Benim araçtada takılı replika hks 1.5 senedir kullanıyorum sorunsuz. Ama tabi gökhan abinin dedigi gibi sanssızlıktan 2 blowda bozuk olabilir.
yok malesef hatta motora geçip valf çalışıyormu diye ağzımla denedim dilimi damağımı çekti namusuz çalışıyor bitanede başka tip basınç ayarlı sipariş verdim inşallah olur çünki birde purple insert sipariş ettim...
berkay_aydin
31-08-2013, 00:42
Tial güzeldi ? :) bende takmayı düşünüyordum hatta neden fikir değiştirdiniz ?
bektas_talay
11-09-2013, 23:07
Tial güzeldi ? :) bende takmayı düşünüyordum hatta neden fikir değiştirdiniz ?
hks si olan connect li arkadaşım benden daha fazla ses çıkarıyordu :D bende dayanamadım söktüm hks yede purple insert getirtiyorum biraz farklı bir çuf sesimiz olsun :D