PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KG 306 & VB Vtec

Sayfa : 1 [2]

kelalper
31-08-2013, 16:20
Neyin tartışması bu arkadaş. Deneyen vti ile 306 aragaz ile 106 ya dönmüş olay. 98 yılında 100 kere denedik stock arabalarda vti 306 danda 106 danda vtsdende hızlı. Denediğimiz arabaların pırasa olma şansı yok arabaların hepsi 0 a yakın arabalardı sene itibari ile. Haa şu da var hiç bir vti Na olarak yapılı 106 yı geçemez. Type R geçemio gerisini siz düşünün. Haa turboladığın zamanda b16 daha iyi oluo o tamamen ayrı.

Bi1ReD
31-08-2013, 16:21
konuyu sapittirmanin anlami yok stoc106na koyucam bezinini geliceksin gerisi beni ilgilendirmez ben beni ilgilendiren tarafina bakiyorum isin musait bi zamanda konusup haberlesiyoruz seni ve arkadaslarini misafirimiz ediyoruz.

kardesim anlamadin galiba 106 kesin gelicem diyorum hani daha guclu bi arabaniz cikarsa onlarida bos gecmeyiz onlrda deneriz yani anladin.

Gry
31-08-2013, 16:22
vay vay vay şahmeranlar çekilmiş yine :rolleyes:

taytay
31-08-2013, 16:22
kardesim anlamadin galiba 106 kesin gelicem diyorum hani daha guclu bi arabaniz cikarsa onlarida bos gecmeyiz onlrda deneriz yani anladin.

sen bi cuma gel her telden araba çıkar merak etme STİ ne alaka onu anlamadım ? he napalım STi ın varsa Allah daha çok versin

Cglrgncl
31-08-2013, 16:23
Haklisin aslinda atar yapan onlar giden biz olucaz ama sıkıntı yok gecende sapancaya gittik kimse gelmedi ayni sey olmaz ins :D

atar yapan yok konuyu sapittirma stoc 106gti vtec tartismasi oldu sen kendini king ilan ettin bizde roll daveti yolladik sana bezinimi yollayin gelicem dedin tamam yollucaz buyur gel misafirimiz ol dedik bunda anlasilmicak birsey yok musait bi zamanda konustugumuz gibi :)

Bi1ReD
31-08-2013, 16:28
sen bi cuma gel her telden araba çıkar merak etme STİ ne alaka onu anlamadım ? he napalım STi ın varsa Allah daha çok versin

Bak blader hem para tura muhabbeti yapionuz hem sti varsa napalim dionuz sizde nasi bi siktini var cozemedim ne zaman istosaniz ben hazirim diyorum 106da var sti var

taytay
31-08-2013, 16:31
Bak blader hem para tura muhabbeti yapionuz hem sti varsa napalim dionuz sizde nasi bi siktini var cozemedim ne zaman istosaniz ben hazirim diyorum 106da var sti var

STİ evo beni ilgilendirmez stock 106 bul gel sıkalım ;)

ggtoker
31-08-2013, 16:32
Haklisin aslinda atar yapan onlar giden biz olucaz ama sıkıntı yok gecende sapancaya gittik kimse gelmedi ayni sey olmaz ins :D

sapancaya mı geldin ???????????

Bi1ReD
31-08-2013, 16:36
sapancaya mı geldin ???????????

Aynen atillayi aradim adapaarindayiz dedi bende bursaya gelin gelmediler bende bilecikten dondum.

ggtoker
31-08-2013, 16:39
Aynen atillayi aradim adapaarindayiz dedi bende bursaya gelin gelmediler bende bilecikten dondum.

heee bende zannettimki sapancaya geldin :D :D kanka bilecik bize 150 km falan :D

kadir jdm civic
31-08-2013, 16:41
konu nerden nereye dönmüş değişk birsey yıllardır 106 vtec kavgası hala devam ediyor.

büyük bir tavsiye başka sehre gittiginizde yürüyen arabanız yürümeyebilir rakım farkını göz önünde bulundurun tabi siz sürekli beyne müdahelede bulunuyorsanız o ayrı

Bi1ReD
31-08-2013, 16:47
heee bende zannettimki sapancaya geldin :D :D kanka bilecik bize 150 km falan :D

kanka geliodum iste sapancaya yoldan dondum.

Bi1ReD
31-08-2013, 16:49
konu nerden nereye dönmüş değişk birsey yıllardır 106 vtec kavgası hala devam ediyor.

büyük bir tavsiye başka sehre gittiginizde yürüyen arabanız yürümeyebilir rakım farkını göz önünde bulundurun tabi siz sürekli beyne müdahelede bulunuyorsanız o ayrı

Burda 730 rakim var orda benim icin daha iyi gerekirse ayarimizda yapariz

taytay
31-08-2013, 16:55
Burda 730 rakim var orda benim icin daha iyi gerekirse ayarimizda yapariz

senn araban stock degil hangisine ayar yapıcan :) ?

engin vti
31-08-2013, 17:01
1 hb 1 sedan viteng diyip küçümsediniz araçlara sahip oldum roll koştum Allah'a şükür Gti ye geçilmedim ölmeyi bayılmak sanan arkadaşlar şimdi 2013 ibiza Cupram var izmirde varsa Gti 200 hp üstü deneyelim saygılar...

HaLuK-35
31-08-2013, 17:10

İyice sacmalamış konu illa denencekse parayı ıvırı zıvırı bırakın denizli ortak yer gibi orda bulusalım deneyelim görelim ama 1 kere ve turkce yazıyorum bizim 106 mızda filtre egsoz harici bişey yok vtecimizde de filtre egsoz headers var senin getircegin arabada denk olmalı ki ciğer görelim yoksa parca girerse işin içine iş değişir,hangi filtre egsoz 106 yla gelcegini de renk ve plaka olarak burdan belirt bizde belirtelim deneyelim görelim okey?

Bi1ReD
31-08-2013, 17:15
İyice sacmalamış konu illa denencekse parayı ıvırı zıvırı bırakın denizli ortak yer gibi orda bulusalım deneyelim görelim ama 1 kere ve turkce yazıyorum bizim 106 mızda filtre egsoz harici bişey yok vtecimizde de filtre egsoz headers var senin getircegin arabada denk olmalı ki ciğer görelim yoksa parca girerse işin içine iş değişir,hangi filtre egsoz 106 yla gelcegini de renk ve plaka olarak burdan belirt bizde belirtelim deneyelim görelim okey?

R yapma simdi fakirim ben diorum size adamda gondercem benzi dedimi?
Sizde filtre egzoz hedrs var
Bizde Fİltre egzoz kisa var
Ok?

taytay
31-08-2013, 17:17
Ok?

ben onu o para muhabbetinden önce yazdım ortak bi yerde buluşalım die görmezden geldin
#196 post

Bi1ReD
31-08-2013, 17:21
ben onu o para muhabbetinden önce yazdım ortak bi yerde buluşalım die görmezden geldin
#196 post

Ben onu 10 defa yazdim ortak biyere gelin diye. Sizin para babasi arkdas gonderecem dedi tükürdüğünü yalamazsa ordayiz kankaaa

HaLuK-35
31-08-2013, 17:22
Ok?

kardes sen gel beni filtre egsoz 106 yla gec ben cebine ekstra harclıgını koyar gönderirim seni parayı sıkıntı yapma o kdar :) denizliye geliriz seni yormayz paranıda yne verir yazan kardesmz korkma :) ama gecemezsen sokaga cıkamazsın unutma ;) bide insallah filtre egszla gelirsin dgru specle gelirsen gizli tuning yapmadsn gectiğim sayılı cesurlardan olcaksın :)

taytay
31-08-2013, 17:23
Ben onu 10 defa yazdim ortak biyere gelin diye. Sizin para babasi arkdas gonderecem dedi tükürdüğünü yalamazsa ordayiz kankaaa

bende altına cvbı yazmısım sonra derin bi sessizlik oldu bilader ?
kankan kim senn hacı ?

Bi1ReD
31-08-2013, 17:31
kardes sen gel beni filtre egsoz 106 yla gec ben cebine ekstra harclıgını koyar gönderirim seni parayı sıkıntı yapma o kdar :) denizliye geliriz seni yormayz paranıda yne verir yazan kardesmz korkma :) ama gecemezsen sokaga cıkamazsın unutma ;) bide insallah filtre egszla gelirsin dgru specle gelirsen gizli tuning yapmadsn gectiğim sayılı cesurlardan olcaksın :)

Yok kanka bizde ole seyler olmaz yazdiklarmiz dogrudur.
Dedigim gibi fakirim yani gelemiom biyere.
Siz büyüklik yapıp benzini gonderiz dediniz bizde ok dedik.
Taytay son ayarini gayarini yap yakitini makitini ayarla kanka olmak istemioz ibzde kara listeye ekleriz eski eşler listesine ole hitap ederiz;)

taytay
31-08-2013, 17:34
Yok kanka bizde ole seyler olmaz yazdiklarmiz dogrudur.
Dedigim gibi fakirim yani gelemiom biyere.
Siz büyüklik yapıp benzini gonderiz dediniz bizde ok dedik.
Taytay son ayarini gayarini yap yakitini makitini ayarla kanka olmak istemioz ibzde kara listeye ekleriz eski eşler listesine ole hitap ederiz;)

ya sen ne diosun ne hitabından bahsediosun bana ? seni hayatımda görmemişim kanka manka ne iş ? adam gibi yazıcaksan yaz konuyu başka yere taşıma bana hitab şeklini düzelt eski eşler falan ne oluoz klavye delikanlıığımı başladı ?

APO
31-08-2013, 17:35
2 aracada maşallah...

aLLen
31-08-2013, 17:35
2 aracada maşallah...

Teşekkür ederim abi :)

Bi1ReD
31-08-2013, 17:38
ya sen ne diosun ne hitabından bahsediosun bana ? seni hayatımda görmemişim kanka manka ne iş ? adam gibi yazıcaksan yaz konuyu başka yere taşıma bana hitab şeklini düzelt eski eşler falan ne oluoz klavye delikanlıığımı başladı ?

Lan siz bana fakir muamlesi yaparken ben sikinti yapmiyorumda kanka diyincemi bozuluosun. Hitap seklim bu rahatsizsan baska msj atma tobe yaa

Bayrampaşalı
Bu yorumu arkadasınız yazmış

masallah araclara

specler : yj :chıp ,fıltre, egzoz ,51 duz boru, kapak taşlama,tımıng 13 59 kısa

fth: fıltre ,egzoz, 51 duz boru tımıng,polısh

Sizde burda onaylamışsınız

Aynen karam :D:D
Önemli olan kimin geçtiği deil ne kadar eylendiğimiz videolardan belli zaten bizimki makara :D
Benim boru 48 kutsalım farketmez gerçide ayıktırıyım ;)

Bu yorumunuzdada sadece bunlar var demişsiniz tabi getiriceginiz araç YJ ise

Ok?

taytay
Lan siz bana fakir muamlesi yaparken ben sikinti yapmiyorumda kanka diyincemi bozuluosun. Hitap seklim bu rahatsizsan baska msj atma tobe yaa

lanlı lunlu konuşma bana velet para lafını benmi yaptım . kime nasıl hitab edersne et bana edemezsin

Bi1ReD
31-08-2013, 17:42
lanlı lunlu konuşma bana velet para lafını benmi yaptım . kime nasıl hitab edersne et bana edemezsin

Sen yanindaki veletleri susturcan ozaman ok?

taytay
31-08-2013, 17:43

sen gelince susturusun

Bi1ReD
31-08-2013, 17:43
Bu yorumu arkadasınız yazmış

Sizde burda onaylamışsınız

Bu yorumunuzdada sadece bunlar var demişsiniz tabi getiriceginiz araç YJ ise

Msj tarihine dikkat etmedin galiba yazilim rakimdan dolayi bi boka yaramio kapak motor rektife olurken taslandi.

Her neyse atari yapan sizsiniz simdi R yapionuz kimlerle ugrasioz ya

Bi1ReD
31-08-2013, 17:44
sen gelince susturusun

Aynen siz sözünüzde durun ben her turlu gelirim.

engin vti
31-08-2013, 17:45
Velet dediğin adamların senin boyun kadar oğlu var kardeşim

Cglrgncl

adamim sen halen neyin kafasindasin ben sana farkli birseymi diyorum kendi aracim kendi tarafim icin konusuyorum seninle sen niye olayi genelliyorsun sen gel diye ben onundeki butun engellerini kaldirdim bezin sorununu cozdum yatcak yerini ayarladim daha napayim senin icin filitre egzoz gti getir bana yaninda sende gel uzatma :)

rv_saxo
yazmayım yazmayım diyorum ama bired efendi açtırdın ağzımı, yok sti diyosun yok bilmemne diyosun, kaç tane fakir adamın sti ı var? sen fakirsen biz ölelim o zaman. kardeşim 106gti arabanmı var, bizdede stock vtec ve stock 106 var. denizlide ortak nokta. denenir olur biter faqzla detaya takılma. hitap şeklin arkadaşlarına olsun, tanımadığın adamada ne kanka nede lan de. üyesi olduğunuz garajın adını böyle saçma bi konuda düşürmeyin.

GokHan35
31-08-2013, 17:50
Bi1ReD arkadaş izmire kadar gelmişken bide beni geçiversin zahmet olmazsa eğer:)

Bi1ReD
31-08-2013, 17:51
Velet dediğin adamların senin boyun kadar oğlu var kardeşim

Profilinde 20 yas yazio dogmadan once yapmasi lazim oda zor. Ayrica ilk velet diyen taytaydir.

Bi1ReD
31-08-2013, 18:09
Son msjdir. Cok sevdigim insalar telefon etti ana avrat sovsenizde bisi yazmicam.
Denemek isteyenle arar deneriz. Benzin gonderirisiniz parami ortak biyerdemi olur bana farketmez.

Yanlislikla kırdıgım saygisizlik ettigim kisiler ozur dilerim.

Ama ben tükürdüğümü yalamam dedigim gibi ne zaman nerde isterseniz kac hp kac motor ,sterseniz ben hazirim.

Chn53
31-08-2013, 18:39
Ok?

yj gti da port polishli taşlı kapak var diye biliyoduk ?

sagi
31-08-2013, 21:01
söylenen speclerde şu deneme gerçekleşirse birilerinin yüzünü gerçekten çok merak ediyo olucam

kanashibari
01-09-2013, 00:51
Öncelikle deneyen araçlara maaşallah çok güzel deneme olmuş az daha uzun olsaymış fena olmazmış.
Konu bir şekilde 106 vti kavgasına dönmüş üzücü.
Olaya o var bu var gibi bakmadan teknik verilere bakılsa fabrikasyon ne durumda diye daha mantıklı olur. Gerisi tamamen normal şartlar dışında kalıyor çünkü.

batonsi
01-09-2013, 01:40
Tebrik ederim eğlenceli ve güzel deneme olmuş en önemliside bu zaten. haa lı günlerimi özledim:)

ykavcioglu
03-09-2013, 19:15
Tebrik ederim eğlenceli ve güzel deneme olmuş en önemliside bu zaten. haa lı günlerimi özledim:)

Al canım:D
vtec kadran - YouTube (http://youtu.be/UcEJ0XBdssw)

rs2000
06-09-2013, 21:19
Masallah araclara iyi deneme olmuş

-ER-
07-09-2013, 03:47
306 da neler var müsait olursanız denemek isterim.
306 Gti'ımla

JDM VTİ
08-09-2013, 10:27
Konu yine dönmüş 106 vti konusuna :)

maşallah deneyen araçlara.

306'nın şişme problemi var. ama çözümüde var.

6. vitesi bayılır. ama çözümüde var.

YN 306 ise bu araç yavuz abiye almıştık arabası cok cok orjinal bi arabadır ufak tefek eksiği dışında.

şu hali,nden bi iki basit hareketlerle daha da hızlı olur hemde 2-3boy.

herkese kazasız belasız sürüşler.