PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Balıkesir Gönen'den Selamlar . . .

O.Z
30-08-2013, 16:19
S.a TT Gençliği :D

Ben okan zaValli

İş dolayısıyla '' Balıkesir Gönen'de '' oturuyorum , Aslen'' Kastamonu Tosyalıyım ''
Özel bir şirkette ( Pirinç Fabrikası )'nda Müdürlük yapıyorum .

25 Yaşındayım . Ziraat Tek. ve İşletme okudum . . .

1 Yıla yakın süredir , TT takipçiyim üye olalı yaklaşık 6 ay oldu kendimizi tanıtmak bu güne nasipmiş . . .

Araç Olarak : 2009 Model 1.4 Fire Premio Albea sahibiyim .

Umarım ilerde güzel bir spor araba sahibi olurum . . .
Büyüyünce Bugatti alıcam :D

Tüm TT Üyelerine iyi forumlar . . .

bilalMW
30-08-2013, 16:23
ilk gördüğünde özgün abi sananlar ? :D

hoşgeldiniz keyifli forumlar. :)

XoR
30-08-2013, 16:27
Nick güzelmiş :) hoşgeldin

tunerviper
30-08-2013, 16:29
ilk gördüğünde özgün abi sananlar ? :d

+1 :d onkarakter

AlpEren
30-08-2013, 16:51
Çin malı Oz' :) hoşgeldiniz iyi forumlar dilerim..

orhan_guney
30-08-2013, 16:55
iyi nick :)

16EC813
30-08-2013, 17:18
yaa gerçeksen :D

abdullah songür
01-09-2013, 20:44
bende özgün abi zannettim :)

maverick2305
02-09-2013, 12:40
hoşgeldin ecuslow :D erdekten selamlar.

B.Battal
02-09-2013, 12:58
Vay be 3 yılım geçti gönende :) Hoşgeldin ..

kemal_koker
02-09-2013, 12:59
nick tehlikeli :D hoşgeldin :D :D

MCN21
02-09-2013, 13:18
ilk gördüğünde özgün abi sananlar ? :D

+1 noluyor dedim :D

hos geldiniz foruma :)

O.Z
03-09-2013, 09:08
Arkadaşlar Gösterdiniz ilgi'den dolayı çok teşekkür ederim. Keşke daha önce bu konuyu açmış olsaydım .
Bu arada Gönen'Li olmasada çok sayıda gönenle bağlantısı olan arkadaşlar varmış forum'dan :D
Bu konuyu açtım ertesi gün Okanturan'ın Ek9 Civic'îni gördüm o derece yani , Bu forum'da var bi keramet :D

Arkadaşlar Herkez Forum Yöneticilerin'den Oz' ile karıştırıyor , Fake, Hatta Chine Oz' Olduğumu düşünen kişiler var :D
Üstteki Tanıtım'da Bahsettim Gibi Ben ''Okan ZaValli '' Nick'imi Normal'de zaValli dendiği için zaValli koyucaktım
Fakat forum'da beni tanmadıkları için dalga geçiyormuş vede hafife alınma gibi durumlardan çekindeğim için
Ad ve Soyad'ımın baş harflerini Seçtim . Oda Forum yöneticisiyle Denk geldi benim Nick ortasında (nokta) var yöneti'cini sağ tarafında (virgül) ben başka birisiyim o başka lütfen Nick saygı :D

Herkese iyi paylaşım vede forumlar . . . Hepinizi seviyorum :D

eraslanb
03-09-2013, 17:42
sahtesi aslından daha iyi türkçe kullanıyor :) hoşgeldin bu arada

yigitblr
03-09-2013, 19:14
Bende gönenliyim güzel bir yerdir.Bu pirinç fabrikanız sarıköyün oradaki mi acaba :D

coder
03-09-2013, 19:18
Hoş geldiniz, Özgün abi değil beyler fake atmıyor Özgün abi bu kadar düzgün yazamaz^^

turbo&quattro
03-09-2013, 19:20
Biri yine kafa buluyor sanki :D

Hosgeldiniz diyelim yinede ;d

Kahn23
03-09-2013, 19:20
Yalan yok valla. Ben de Özgün zannetmedi degilim ;)
Hosgeldiniz. İyi forumlar ;)

O.Z
04-09-2013, 09:16
Bende gönenliyim güzel bir yerdir.Bu pirinç fabrikanız sarıköyün oradaki mi acaba :D

Yok Yeni Org. Sanayi Böl. Taştepe-Gönen Balıkesir :D
Org. Bir garip %50 Bandırma Hududunda Bulunuğua için Bandırma Org. % 50 Gönen hududunda bulundu içi gönen Org.
Bizimkisi Bandırma Org. bölgesinde bulunuyor. :D

Bu arada Gönen'in neresinden ?

TC_VTEC
04-09-2013, 11:08
Hoşgeldiniz keyifli forumlar.

mmtrıza
07-09-2013, 14:59
hoşgeldiniz aktif forumlar dilerim nick seçiminiz nedeni ile kısa sürede tanındınız tebrik ederim :D

okanturan
07-09-2013, 15:56
hoşgeldin keyifli forumlar

bana da ilk pm attığında şaşırdım özgün ne alaka gönende diye aracı görmüş falan şaşırdım baya sonradan çözdüm :d:D:D:D:D:D:D:D

yigitblr
07-09-2013, 23:35
Yok Yeni Org. Sanayi Böl. Taştepe-Gönen Balıkesir :D
Org. Bir garip %50 Bandırma Hududunda Bulunuğua için Bandırma Org. % 50 Gönen hududunda bulundu içi gönen Org.
Bizimkisi Bandırma Org. bölgesinde bulunuyor. :D

Bu arada Gönen'in neresinden ?

yeni gördüm kusura bkmayın:o
sarıköylüyüm ben

O.Z
10-09-2013, 14:24
hoşgeldiniz aktif forumlar dilerim nick seçiminiz nedeni ile kısa sürede tanındınız tebrik ederim :D
Çok Şansli birisiyim'dir . Allah gönlüme göre bir Nick verdi :D

hoşgeldin keyifli forumlar

bana da ilk pm attığında şaşırdım özgün ne alaka gönende diye aracı görmüş falan şaşırdım baya sonradan çözdüm :d:D:D:D:D:D:D:D

Hoşbulduk abi ;
Radar gibiyimdir , Nasipse Gönen'e gelince Ek9 ile bir tur gezdirisin artık :D

yeni gördüm kusura bkmayın:o
sarıköylüyüm ben

Hmm ağa %100 birbirimizi görmüşüzdür ama şimdi çıkartamıyoruz . Sevindim Özel2den p.m at nerelerdesin ne işlerle meşgulsun :D

OnurD.
10-09-2013, 17:59
Hoşgeldiniz.

Gönen'e çok gelirdim iş dolayısıyla. Prinç diyince Bir an Zeki Gıda sandımda değilmiş :)
Mumcu Teneke, Zeki Gıda, Teksüt, Gönen Kaplıcaları, Gesbey enerji, Organize Sanayi Müşterilerim arasında. Agesa Otelde Kalırım hep geldiğimde, Park Bahçelerde Havuz kenarında Damsız oturulmaz Her ağaçta uyarı vardır :) Köy konağında Sivrisinek eşliğinde sağlam yemek yenir. Gönen KAvununu severim küçüktür ama acayip güzeldir. vs. vs. :)

Yukarda yazdığım firmaların güvenlik işini yapan firmada yönetici olarak çalışıyorum, Benim sorumluluğumda olduğundan çok sık gelirdim ve Çok iyi ilişkilerim vardı firmalarla. Havalimanına geçtiğimden bıraktım artık oraları başka bir arkadaşım gelip gider :)

Anılarım debreşti biran :D Neyse Ne diyoduk. Hoşgeldiniz :D

O.Z
11-09-2013, 09:38
Hoşgeldiniz.

Gönen'e çok gelirdim iş dolayısıyla. Prinç diyince Bir an Zeki Gıda sandımda değilmiş :)
Mumcu Teneke, Zeki Gıda, Teksüt, Gönen Kaplıcaları, Gesbey enerji, Organize Sanayi Müşterilerim arasında. Agesa Otelde Kalırım hep geldiğimde, Park Bahçelerde Havuz kenarında Damsız oturulmaz Her ağaçta uyarı vardır :) Köy konağında Sivrisinek eşliğinde sağlam yemek yenir. Gönen KAvununu severim küçüktür ama acayip güzeldir. vs. vs. :)

Yukarda yazdığım firmaların güvenlik işini yapan firmada yönetici olarak çalışıyorum, Benim sorumluluğumda olduğundan çok sık gelirdim ve Çok iyi ilişkilerim vardı firmalarla. Havalimanına geçtiğimden bıraktım artık oraları başka bir arkadaşım gelip gider :)

Anılarım debreşti biran :D Neyse Ne diyoduk. Hoşgeldiniz :D

Bahsettiniz firmaların vede yerlerin bir çoğuyla bağlantım vardır bende iyi bilirim yer yer ziyaret ederim'de gerektiğinde . . .
Nasip olurda yolunuz düşerse yine bekleriz , Geçerken uğrayın'da 5-Kg Pilavlık Pirinç hediye ediyim afiyetle yiyin :D

Hep demişimdir . Bu forum'da var bir keramet , Yakın'da forumda akrabalarım'da çıkarsa hiç şaşırmam :D

KingoAtmo
11-09-2013, 12:56
Hoş geldiniz,
Ben de 2 sene çalıştım gönende, çokda sevmiştim,şirin ilçedir.
Cafe bahane, sanat severlerden çıkmazdım, huzur restoran vardı bide

O.Z
11-09-2013, 15:57
Hoş geldiniz,
Ben de 2 sene çalıştım gönende, çokda sevmiştim,şirin ilçedir.
Cafe bahane, sanat severlerden çıkmazdım, huzur restoran vardı bide

Maşallah Hocam , Çok sevindim siz neyle meşguldunuz kaldınız dönemde ?

Bu arada Avrupa'nın Orta göbeğin'de yaşıyormuşum haberim yok . Yokmu başka Gönen'li :D