PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Captiva sanziman problemi

lncdlt
31-08-2013, 11:46
Herkese merhabalar,

Oncelikle konuyu buraya actigim icin ozur dilerim ancak biraz aciliyeti var umarim mod arkadaslar affeder.

Aracimiz 2007 captiva 3.2 benzinli modeli. Aracta LPG fln yok. Yaklasik 1 yildir sanziman ile ilgili problemimiz vardi ancak yetkili servisin degistirmek icin 4000 euro fiyat cekmesi nedeni ile hep erteledik.

Problem su, araba 2-3-4 arasi hep asiri sekilde tekleyerek vites degistiriyor.

En sonunda Bosna'da bu bolgenin en iyisi diyebilecegim ve daha oncede cok islerimizi yapan bir otomatik sanzimanciya goturdum. Adamlar sanzimani komple acti, mekanik olarak hicbir sorunun olmadigini soylediler. Sonra sanzimanin kendi beynini kurcaladilar, onda da problem cikmayinca ne olur ne olmaz dogru calisan bir tane ile degistirip bakalim dediler, o beyinle de ayni problem yine devam etti. Bizde elimiz mahkum Karadag'a geri donduk ve yine yetkili servise gidip durumu anlattik. Ve servise yine arabayi biraktik incelemeleri icin.

2 gun sonra (dun) bize donduler ve problemin motor kayisindan kaynaklanabilecegini soylediler :soru: Ordaki usta da guya isini bilen bir adam ama arada o servisin adam mktigide olur, o yuzden cok guvenemedim cunku bunun icin de 1100 euro istiyorlar.

Sizce bu problemin kaynagi olabilirmi? Degilse baska ne olabilir?
Simdiden tesekkur ediyorum insallah donus alirim.

lncdlt
01-09-2013, 17:06
Ilk ve son defa, bir umut gunceli.

DOHC
01-09-2013, 19:21
Şanzıman yağı ve filtresi temizdir değil mi? Sonuçta 6 yıl olmuş, bu ikisi yenilenip denendi mi?

lncdlt
02-09-2013, 07:46
Evet en son sanziman komple acildiginda tum degisimler yapıldı.