Orijinalini görmek için tıklayınız : Ford Fiesta Titanium 1.0i 100PS Ecoboost vs Titanium 1.5 TDCi 75PS
0 araba alıcam fiyatı 40-43 civarı en fazla fiesta'nın bu iki modelinde takıldım ikiside az yakıyo az yakmasının yanında belki bilen bilir antalya-korkuteli arası o yokuşlarda arabanın baymaması gerek 1.0 motor ne kadar torku yüksek olsada beni düsündürdü üstüne 3.000 tl daha koyup dizel almak daha mantıklı geldi. 2. el almıcam başka görüş ve fikirlerede acığım sizce hangisi ?
GokhanRS
31-08-2013, 16:55
motor ömrü açısından dizel olanı daha mantıklı. ecoboost hararet yaptırıp gelen oldu sanayiye. uzun süre rampa çıktığında olmuş sorun.
banada öyle geliyo klima açık zorlanabilir
Bence 1.0 sesi efsane
Formula Ford EcoBoost. Street Legal Racer on Road and Nürburgring - /CHRIS HARRIS ON CARS - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=tmZMwk14r4c)
1.0 tavsiye ederim. Yakit tuketimi gayet dusuk.
i-vtec07
31-08-2013, 19:00
http://www.youtube.com/watch?v=X7RspczBO2U
zaten 1-2 yer var arabayı zorlayan o yolda .. bence bayılmaz 1.3 dizel doblolar tırmanıyo 75 hp
dizeller çekiyo o yokuşu ama 1.4 benzinli arabalar çekmiyo fiesta çeker mi bilmiyorum tecrübesi olan biri bilgi verirse güzel olur
motor ömrü açısından dizel olanı daha mantıklı. ecoboost hararet yaptırıp gelen oldu sanayiye. uzun süre rampa çıktığında olmuş sorun.
1.0 ecoboostu ovmem , ovmek de istemem ama ;
abi nasıl yaptırtmış acaba harereti cok merak ettim , hatta meraktan öte kızdım naabmıs o motora ki hareret yaptırmış :Deli:
Bizde var mondeo 1.6 eco boost 240 km hızla abartısız 20 dakka gidiyorum klima acık hararet cubugu 1 derece bile sapmıyor sıcağa..
normalde Fordların motor soğutma sistemi cok iyidir adamda bi bahtsızlık vardır :D
(bak hala inanasım gelmiyor :D ) :hahaha:
resmen kızdım simdi o adama :D ford alsın ondan arabayı geri :D
BurakCengizhanoğlu
02-09-2013, 01:31
Yalnız emiş sesi süpermiş o formulamsı makinanın :D
Jön Türk
02-09-2013, 08:11
Dizelini almanı tavsiye ederim.Titanium'un birkaç versiyonu varmış ama dikkat et.Bir bayana 2012 3000 km de satarken aa bunda bu özellik yok nasıl Titanium fln dedi oha demişim
keskinli_ali
02-09-2013, 08:18
1.5 dizel kullanıyorum fiesta inanılmaz düşük tüketimi var