Orijinalini görmek için tıklayınız : Vw Multivan hakkında
Ailemizin genişlemesi ile birlikte daha rahat edebileceğimiz, sağa sola kaçarken 2 arabaya ihtiyaç duymayacağımız için aklıma Vw Multivan yattı.
2004-2005 yılları arası ülkemize girmiş bu aracı tavsiye edermisiniz?
1.9 ve 2.5 tdi olarak 2 tip motor çeşidi var. Hangisini neden tercih etmeliyim? Motor ömürleri insani şartlarda bakılmışsa ne kadar gider?
Aracın temizlik ve km durumuna göre ederi nedir?
lnd_samet
01-09-2013, 12:01
edit: Konu T5 üzerineymiş.
T4 bilgisi için pardon.
korkmazz
01-09-2013, 12:12
multivanlar carevella ya göre fiyat olarak biraz daha uygundur bildiğim kadarıyla ama bence iç donanım olarak daha iyidir.fabrikasyon dönen koltuklar vs var aracta çift sürgülü kapısı olmasıda ayrı bi avantaj olur sizin için.1.9 motor lar daha sorunsuzdur.bizde suan var normal transporter 1.9 sorunsuzca kullanıyoruzz bakımdan bakıma tamirciye gidiyo araç :)2.5 motorları biraz sorunlu diye duydum bi kaç kişiden. yani sözün özünde temiz 1.9 bululnup ömürlük binilebilcek araçlardır:)
63owen63
01-09-2013, 13:44
Duhan abi, görüşmeyeli 4üz, 5iz babası falan mı oldun ? :)
Daha geçen aylarda motora biniyordun yahu :)
1.9tdi caravelle bak direk ;)
Yok kardeşim bebek geldi. +1 olduk ama hep içimde böyle gizli kalmış bir vip fantezisi vardı :D
Motorada devam :)
Bildiğim kadarıyla Multivan'lar Caravelle'den konfor olarak daha kaliteli ve tamamen binek konforu için yapılmış. Caravelle'de 9 koltuk var o kadar olamadık daha :D Gereksiz olur şimdilik ;)
Orjinal 40.000 kilometrede, servis bakımlı, termal paket, 2008 model, gümüş gri Caravelle var, uzun şase, 130hp 6 ileri. Düşünürseniz bana ulaşabilirsiniz.
Bu arada t5 almayı düşünüyorsanız eğer kesinlikle 2.5 TDI olmalı, 1.9 105 aracım vardı daha önceden, yakıt sarfiyatı ve performans tamamen hayal kırıklığıydı.
Orjinal 40.000 kilometrede, servis bakımlı, termal paket, 2008 model, gümüş gri Caravelle var, uzun şase, 130hp 6 ileri. Düşünürseniz bana ulaşabilirsiniz.
Bu arada t5 almayı düşünüyorsanız eğer kesinlikle 2.5 TDI olmalı, 1.9 105 aracım vardı daha önceden, yakıt sarfiyatı ve performans tamamen hayal kırıklığıydı.
İlginiz için teşekkürler, multivanı tercih etme nedenim tamamen yolcu konforuna yönelik donanımları. Bir nevi fabrika çıkış vip. Sonradan yapılma ruhsat nedeni ile kendisinden soğutuyor beni.
İlginiz için teşekkürler, multivanı tercih etme nedenim tamamen yolcu konforuna yönelik donanımları. Bir nevi fabrika çıkış vip. Sonradan yapılma ruhsat nedeni ile kendisinden soğutuyor beni.
Caravellelerde fabrikasyon koltuklu ve camlıdır, Multivanlarda karşılıklı ve dönebilen koltuklar ile masa var artı olarak.
b.ustaoglu
02-09-2013, 17:56
abi şuan ki araç sanırm q7. ticari dışında grand voyeger 2.8 crd de mantıklı bi seçim olabilir hem otomobil olarak geçiyor ruhsatta da. aynı zamanda bir ticari araçtan hem daha kaliteli hemde daha konforlu.
grand espace te iyi bi seçim olabilir.
edit...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-chrysler-otomobil-ruhsatli-7-kisilik-grand-voyager-132796807/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-chrysler-2005-g.voyager-hususi-2.8-crdi-95.000-km-emsalsiz-7-kisilik-136157681/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-chrysler-2008-chrysler-grand-voyager-limited-2.8-crd-stow-n-go-navi_dvd-135217684/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-renault-gumruk-cikisli-daha-plakalari-takilmamis-2,2-dci-espace-136203821/detay/
Q7 yi geçtiğimiz hafta sattım. Grand voyager'a baktım yakından inceledim. İçime çokta sinmedi açıkçası. Multivan alırsam buzdolabı, tv vs... İhtiyacımza göre düzenlemeler yapabilirim. İstanbul çevresinde ailece kamp yapma hayallerimiz var :)
onursumer
02-09-2013, 18:15
1.9 tdi bildiğim kadarıyla biraz hantal kalıyordu
caravelleden ziyade multivan çift kapılı vs olması ve kısa şase olmasından dolayı bence kalabalık olmayan aileler için çok ideal km ler yüksek olsada piyasada temizlerini bakımlılarını bulmak mumkun
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-vw-multivan-full-otomatik-orjinal-2,5-dizel-136269605/detay/)
Galerici arkadaşlarımla konuştum. 2. El çok temiz 100.000 kmdeki araca verilen en yüksek fiyat 27.000 tlde kaldı. Temiz araç bulsam elbette galerici fiyatını vermicem ama temizlerine istenilen fiyatlar bu duruma göre biraz uçuk kalıyor.
turbo&quattro
02-09-2013, 19:41
Duhan abi, görüşmeyeli 4üz, 5iz babası falan mı oldun ? :)
Daha geçen aylarda motora biniyordun yahu :)
1.9tdi caravelle bak direk ;)
hahaha hic gulecegim yoktu :D
Kankacim al bi allroad yada a6 avant fln hem arada gazlarsin.Ne isin var minibusle otobusle :)
Gazlama keyfini motora saklıyorum kanka :D
onursumer
02-09-2013, 19:57
Galerici arkadaşlarımla konuştum. 2. El çok temiz 100.000 kmdeki araca verilen en yüksek fiyat 27.000 tlde kaldı. Temiz araç bulsam elbette galerici fiyatını vermicem ama temizlerine istenilen fiyatlar bu duruma göre biraz uçuk kalıyor.
transporter parasına kimse satmaz multivanı sıfırları arasındada bayağı fiyat farkı oluyordu
multivan caravelle yakın fiyat aralığından satıldı diye hatırlıyorum
30-35 gibi rakamlara bulunabilse kaçırılmayacak bir araç :D
transporter parasına kimse satmaz multivanı sıfırları arasındada bayağı fiyat farkı oluyordu
multivan caravelle yakın fiyat aralığından satıldı diye hatırlıyorum
30-35 gibi rakamlara bulunabilse kaçırılmayacak bir araç :D
35i gözden çıkardım ama temiz olanlar en az 40 istiyor :)
bu nasıl bişeymiş böyle farlar filan :) fiyat hakkında bilgim yok ama
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-2012-volkswagen-multivan-2.0-tdi-175-hp-ful-plus-ozel-yapim-134844431/detay)
2005 yılına kadar bu araçlar kamyonet sınıfında geldiği için insanlar düşük ötv ile aldılar. Sonrasında otomobil üzerinden vergilendirildiği için fiyatları uçtu gitti. Muhtemelen özel sipariş yada bir gurbetçi tarafından getirilmiştir araç.
bu nasıl bişeymiş böyle farlar filan :) fiyat hakkında bilgim yok ama
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-2012-volkswagen-multivan-2.0-tdi-175-hp-ful-plus-ozel-yapim-134844431/detay)
Bu paraya bomboş alınacağına Vip bulunabilir ;)
multivan caravelle den daha doludur bilginize
melihyilmaz
03-09-2013, 12:33
1.9 veya 2.5 dizelin yakıt tüketimi nedir bilgisi olan varmı. bide bunların masrafları ne. ruhsatta ne diye geciyor
dragon07
03-09-2013, 13:01
yazılımlı 1.9 standart 2.5u geçiyor,yakıtta gayet iyi 1.9ların özellikle yedek parça olarak ucuz 1.9lar 2.5ların parçaları çok pahalı.
volume81
03-09-2013, 13:29
bence buzdolabı felan yapacaksanız tek sürgülü kapı alın daha kullanışlı oluyor :)
1.9 veya 2.5 dizelin yakıt tüketimi nedir bilgisi olan varmı. bide bunların masrafları ne. ruhsatta ne diye geciyor
Ruhsatlarında kamyonet olarak geçiyor.
bence buzdolabı felan yapacaksanız tek sürgülü kapı alın daha kullanışlı oluyor :)
Tavsiye için teşekkürler. Fabrika çıkış buzdolapları var tekli koltuğun hemen yanına konuluyor. Abartı değil ama kısa yolculuklar için yeterli ;)
darkmoon
03-09-2013, 14:31
Bende bir fikir veriyim bu tip vip tarzı bir araç düşünüyorsanız hazır yapılmış ikinci elde ucuz fiyatlara satılan vip ler var viano,vito,transporter,caravelle,starexlerin içinde buzdolabı lcd tv lisi v.b full güzel bir vip alabilirsiniz..
2.5 TDI 130ps aracımız şehir içi 43-45 kr. arası tüketiyor. Kullanıma göre çok farkedebilen bir araç.