Orijinalini görmek için tıklayınız : VB Vtec - KG 306 - BG Vtec - TJ Vtec
Öncelikle denemek için gelenlere teşekkür ederim ayağınıza saglık ,
KG 306 tam sağlıklı uzun soluklu deneyememiştik bugün oldu top Speede ramak kaldı
BG Vtec zaten benim ikizim gibi geldigi için teşekkür ederim ayağına saglık birkaç ekstraya daha güzel olacak inşallah
TJ vtec zaten kasa Olarakta gider Olarakta oldukça iyi güray abimle daha çok deneriz :)
TJ Vtec VB Vtec
VB Vtec-TJ Vtec - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=z3iOOcpugeE&feature=c4-feed-u)
VB Vtec-TJ Vtec 2 - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=MfjDxGGvv5c&feature=c4-feed-u)
Link
VB Vtec-TJ Vtec 2 - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=MfjDxGGvv5c&feature=c4-feed-u)
VB Vtec-TJ Vtec - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=z3iOOcpugeE&feature=c4-feed-u)
VB Vtec BG Vtec
VB Vtec-BG Vtec - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=tjd2kul7stA&feature=c4-feed-u)
Link
VB Vtec-BG Vtec - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=tjd2kul7stA&feature=c4-feed-u)
VB Vtec KG 306
VB Vtec-KG 306 - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=Flx_4-9H-0w&feature=c4-feed-u)
VB Vtec-KG 306 2 - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=O7QZ6uHzRk4&feature=c4-feed-u)
Link
VB Vtec-KG 306 - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=Flx_4-9H-0w&feature=c4-feed-u)
VB Vtec-KG 306 2 - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=O7QZ6uHzRk4&feature=c4-feed-u)
Samet kardeşim videoların birinde ses var heyecan olmuş :) helal et hakkını ...
KONUYU OKUYAN ARKADASLAR RİCA EDİYORUM 106 306 Vtec savaşına dönmesin.
Speclerimiz;
VB Vtec:F/H/E
KG 306:F/E
BG Vtec:F/E
TJ Vtec:F/H/E p28 beyin gsr egz b16b piston
ykavcioglu
01-09-2013, 10:13
Helal olsun VB mize, 5 te utandırmamış:)
maşallah güzel denemeler olmus...
TJ vtec e maşallah iyi olmuş... şu an specler nedir..? tüm araçlara maşallah...306 nın bence biraz daha iyi gitmesi gerekirdi...
Maşallah kazasız belasız güzel denemeler olmuş.
maşallah hepsine güzel denemeler olmuş yine.
kadir jdm civic
01-09-2013, 10:33
maşallah araçla allah kaza bela vermesin çok güzel denemeler olmuş hemen hemen yakın gitmiş araçlar.
top speed te VB 5 te devam ederken 306 6. vitese attıgı için biraz geri düşmüş
maşallah,
bu hafta çok renkliydi :)
bg vtec video çekiyordu giderken denemişdik videoyu paylaşabilirmisin
MAŞALLAH araçlarımıza ve jokeylerimize :)
Samet306
01-09-2013, 13:49
maşallah araçla allah kaza bela vermesin çok güzel denemeler olmuş hemen hemen yakın gitmiş araçlar.
top speed te VB 5 te devam ederken 306 6. vitese attıgı için biraz geri düşmüş
Bu video'da 6 da 220 de birakiyorum bi onceki konuda belirtigim gibi son bastigimiz da yine topspeed goremdik ama 230 gibiydim 306 orda aciliyor zaten 6 da keyfini cikarticaktik ki onumuze arac cikti malesef..
Masallah deneyen araclara guzel bir geceydi
Bence 220 limit en guzeli fazla risk e gerek yok
Araclar hepsi hizli masallah
ykavcioglu
01-09-2013, 14:29
Bg vtec filtre egzozlumuydu
denemeler çok zevkliydi gerçekten, Umut gibi bir adamla sabaha kadar denerim. Gelen herkesin ayağına sağlık.
Bu arada TJ nin spec ;
B16b piston
Gsr Egzantrik
p28 soft yazılım
Bg vtec filtre egzozlumuydu
aynen headers yok bg de umuta söyledim düzeltecek
ykavcioglu
01-09-2013, 14:32
aynen headers yok bg de umuta söyledim düzeltecek
O zaman en iyi bg yürümüş:)
Masallah deneyen araclarin hepsine. :)
O zaman en iyi bg yürümüş:)
BG ile VF yi denemek lazım aslında :)
ykavcioglu
01-09-2013, 17:44
Deneyelim başkan egzozu Taksam bi:))
emirarslan34
01-09-2013, 18:06
tüm araclara maşallah
VB ile KG çok çekişmeli ceçmiş maşallah gercekten cok zevkli deneme olmus.
her vites atışlada atan yarım boy düşüyor üst devirlerde topluyor sonra diyeri atıyor. o düşüyor geri sonra o topluyor gercekten cok zevkli olmus :)
kanashibari
01-09-2013, 21:35
Maaşallah deneyen araçlara. Çok güzel başarılı denemeler olmuş.
Emeğinize sağlık.
kg ile vb kısadada uzundada aynı gidiyor dahada ne gidilecek yani:)
ama tj ye egz beyin yaramamış gibi görünüyor denemelerde :)
Gelen tüm güzel yorumlar için tüm abilerime kardeşlerime teşekkür ederim deneyen kardeşlerimin abimin ayağına saglık :)
AslanMustafa
02-09-2013, 11:07
Maşallah VB vtec on numra gidişi var. yetişemiyoruz :)
ykavcioglu
02-09-2013, 11:28
peeh:))
abi seninki çok formda görünüyor son zamanlarda:D
tj de egz beyın mı war ???????
AslanMustafa
02-09-2013, 11:31
peeh:))
abi seninki çok formda görünüyor son zamanlarda:D
Yunusum kendi halinde takılıyor öyle neyapsın :)
ykavcioglu
02-09-2013, 11:34
Yunusum kendi halinde takılıyor öyle neyapsın :)
maşallah abi, bende bir muayene yaptırabilsem biraz gıdıklayacam ama olmuyor işte:D
nerde bu vf nerde??? :)
maşallah deneyen araçlara. zevkle izledim.. kazasız belasız sürüşler dilerim
AslanMustafa
02-09-2013, 11:42
maşallah abi, bende bir muayene yaptırabilsem biraz gıdıklayacam ama olmuyor işte:D
inşallah hayırlısı olur allah gönlüne göre versin :)
ykavcioglu
02-09-2013, 11:43
iç işleri bakanı darbe yaptı ve muayene ile egzoz yok:D
orhan_guney
02-09-2013, 11:45
Maşallah deneyen araçlara umut ayrıca Kocaman Maşallah, umut artık şu final işini halledelim en yakın zamanda :D o gece bılıyon denemedim ben şanzımandan dolayı kimse ile bu hafta halletmeye çalışıcam, haber veririm sana.
tj de egz beyın mı war ???????
Ewet gsr egz p28 beyin b16b piston
iç işleri bakanı darbe yaptı ve muayene ile egzoz yok:D
kanka sıkıntı büyük desene:)
ykavcioglu
02-09-2013, 12:17
kanka sıkıntı büyük desene:)
Çok büyük, sat sat baskısıda çok.
İnşallah satılmaz:))
Ewet gsr egz p28 beyin b16b piston
vb ye masallah o zmn... egz pistona ii dayanıyor hatta kafa burun gidiyor.:icon_tup:
Çok büyük, sat sat baskısıda çok.
İnşallah satılmaz:))
kanka çok kolay oluyo:) verdim gitti evladı.. artık alan kardeşimiz bela olacak vteclerinize:))))))
ykavcioglu
02-09-2013, 12:41
kanka çok kolay oluyo:) verdim gitti evladı.. artık alan kardeşimiz bela olacak vteclerinize:))))))
vtecciler düşünsün, ben rahatım:D
orhan_guney
02-09-2013, 12:47
kimler geldi gecdi gitti oda gelir gecer gider işin sonuna bak yavrum :)
AslanMustafa
02-09-2013, 12:48
sıkıntı yok biz böylede iyiyiz. :)
Maşallah deneyen araçlara umut ayrıca Kocaman Maşallah, umut artık şu final işini halledelim en yakın zamanda :D o gece bılıyon denemedim ben şanzımandan dolayı kimse ile bu hafta halletmeye çalışıcam, haber veririm sana.
Teşekkür ederim Orhan abi :) yaparız sıkıntı yok :)
vb ye masallah o zmn... egz pistona ii dayanıyor hatta kafa burun gidiyor.:icon_tup:
Teşekkür ederim sagolun ama tj daga çok gideri var soft yazılımda sıkıntı yok benden çok ileri tj
:) hahahahah abi sen varya sen Allah razı olsun ef de kocaman maşallah :)
Sağol Kaan :) teşekkür ederim
aliaslanim
02-09-2013, 16:11
Tj bence güzel gidiyor. Birkaç eksik giderilmesinden sonra daha iyi olacak. Birde şöyle bir durum var. Arkadaşlar bunu hep göz ardı ediyor tj 99 model gerek işletim sistemi farkı ve gerekse 110 kg fazla ağırlığına göre (kapı içi barlar ön arka koruma demirleri)çok ama çok iyi yürütülüyor. Hafızalardaki 99 lar yürümez önyargısını silip atıyor. Önemli olan zoru başarmak bence tj zoru başarıp muadillerine göre iyi şeyler ortaya çıkarıyor. Bu inkar edilemez
Tj bence güzel gidiyor. Birkaç eksik giderilmesinden sonra daha iyi olacak. Birde şöyle bir durum var. Arkadaşlar bunu hep göz ardı ediyor tj 99 model gerek işletim sistemi farkı ve gerekse 110 kg fazla ağırlığına göre (kapı içi barlar ön arka koruma demirleri)çok ama çok iyi yürütülüyor. Hafızalardaki 99 lar yürümez önyargısını silip atıyor. Önemli olan zoru başarmak bence tj zoru başarıp muadillerine göre iyi şeyler ortaya çıkarıyor. Bu inkar edilemez
Yazilimida soft su anda guncellemeleri yapildiktan sonra gercek gucu ortaya cikacak zaten kendiside yazmisti
:icon_tup:kesinlikle
ykavcioglu
02-09-2013, 17:05
abi 99 modellerde, motor, iç aksam, yol ses durumu makyajsızlara göre nasıl?
fark varmı?
özellikle motor sesini içeri almakta
aliaslanim
02-09-2013, 18:25
Soylediklerim dışında bir fark yol sadece elektrik tesisatı ve beyn farkı var. Önceki modellerdeki tüm açıklıklar ( yazılımsal) kapatılmış. İçeri ses olma olayı hepsinde mevcut. Michelin pilot seri lastiği huzura erişen nokta her vti ye olmazsa olmazı
Zevkli denemeler olmuş, MAŞALLAH araçlarınıza...VeBa saçmaya devam ediyorsun umut :)
Zevkli denemeler olmuş, MAŞALLAH araçlarınıza...VeBa saçmaya devam ediyorsun umut :)
Teşekkür ederim Fatih abi :)
MaXiGörKy
03-09-2013, 09:28
Öncelikle tüm araçlar birbirinden güzel Allah nazarlardan korusun.
Şuan tj vtec, vtec ve sonrası 27-28 derece civarı yürüyor yani daha çok gideri var.
Bazen hepimiz istemeden ön yargı ile yaklaşabiliyoruz.
Yakın zamanda tj vtec için geleceğim.
kanashibari
03-09-2013, 09:55
Benim bildiğim 110 kg değil 50 kg fark var yazılımsal hata demek yanlış olur emisyona uydurmak diyelim o durumuda.
Fakat zaten tj de oem beyin yok p28 var o yüzden o kavramda devre dışı kalıyor bu deneme için konuşursak.
Ayarsal eksiklikler giderilip tekrar denendiğinde sonuç farklı olabilir.
MaXiGörKy
03-09-2013, 10:02
ayarsal bir eksiklik yok, ozaman öyle yapılması gerekiyordu bazı nedenlerden dolayı:(
gokhan_205
03-09-2013, 10:58
Muayne işlerim var bitsin AZ ile denemek istiyorum bütün vtec leri maşallah bütün araçlara :icon_tup:
maşallah araçlara vti 306 denemesi cok zevkli :)