Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : dikkat dolandırıcı...

emirarslan34
03-09-2013, 16:36
20.09.2013 GÜNCELİ

ALIN ARKADASLAR YİNE O ŞEREFSİZ ÇOK DİKKAT EDİN...

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-206-gtl-jantlari-plus-lastikler-138260608/detay

03.09.2013 E AİT OLAN YAZI....

merhaba arkadaslar 306 gti aracıma RC jantı almak için bu şerefsizle 4 sene önce konusmustum ve uygun fiyata buldum diye güvenip havale yapmıstım 800 tl yi.

_R_C_ Jantlar ve Lastikler - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da - 136443157 (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-r_c-jantlar-ve-lastikler-136443157/detay)

bu şerefsizi nasıl içeri aldırırım işi uyanmadan aradım telefonunu koşullu yonlendirmedemi ne ulasılamıyor o bizim aradıgımız goruyor sanırım.

bunu 3 haftada birkere yapıyor.

aramızda polis olan arkadaslar varsa allah rızası için şunun hakkından gelsinler.

sahibinden.com a şikayet ettim keske etmeseydim ilanı kaldırcaklar şimdi.

konuyu cok acil açtım aramızdan birini daha dolandırmasın ve işi binen arkadaslar bu herifi nasıl içeriye tıktırırız diye. napmamız lazım.

emirarslan34
03-09-2013, 16:37
bu şekilde en az 5 kişiyi dolandırdıgına eminim. ilan kalkmadan bu şerefsizi nasıl içeri tıktırırız. nasıl ulasırız enseleriz bunu ??? dikkat edin arkadaslar.

serci
03-09-2013, 16:37
Eğer adam Antalyada ise anca ordan biri bu işi çözer gider biner yakasına elden teslım alıcam diyip.

emirarslan34
03-09-2013, 16:39
hayır adam antalyada degil farklı farklı illerden ilan acıyor. nerde oldugu belirsiz.

SekoLive
03-09-2013, 16:41
Sen havale yaptıgın tc nodan falan bişi tutturamadıysan bu ilandan bişi tuttmran cok zor emir

BuğraTuna34
03-09-2013, 16:42
her zaman get ilan tercih ediniz .

emirarslan34
03-09-2013, 16:43
abi benim birşey kurtıurma gibi bir niyetim yok para falan umrumda degil yeterki baska insanları dolandırmadan yakalansın.

SekoLive
03-09-2013, 16:45
abi benim birşey kurtıurma gibi bir niyetim yok para falan umrumda degil yeterki baska insanları dolandırmadan yakalansın.

konuyu okuyanı kurtarırsn bu yardımın olur arkadaşlara

bide hadi 3 sene önce 800 tl neysede şuan bu jantı lastikleriyle bu ilandaki fiyata görünce bi şüphe duyması gerekir.

emirarslan34
03-09-2013, 16:46
her zaman get ilan tercih ediniz .

nasıl bu kadar emin konusa biliyorsun. emin ol oda güvencesiz. anlatırıdımda konu sapmasın.

mcy
ilan kalkmış

aslan
İlan yayından kalkmış

sde30
03-09-2013, 16:47
Aynı uygulamayı araçlar içinde yapıyorlar fiyatı çok uygun tutup milletten kapora toplayıp ilanı kaldırıyolar ve telefona ulaşılamıyor bi daha

Zor bi durum ALLAH yardımcınız olsun

emirarslan34
03-09-2013, 16:47
ahada kalkmıs ilan.

emirarslan34
03-09-2013, 16:50
günde en az 3 dolandırıcıya raslıyorum ps3 lerde ve jant lastik ilanlarında. ve hep aynı kişiler. aynı taktigi uyguluyorlar. şerefsizler.

PD130
03-09-2013, 16:57
her zaman dikkat etmek şart insanlar iyice karaktersizleşti..

emirarslan34
03-09-2013, 17:04
umarım ilan şikayetim üzerine kalkmıstır. işallah birinin canını daha yakmamıstır.

bu işi çözebilecek polis arkadasalar varsa aramızda lütfen özelden ulasın..

bu kişiyi yeni açacagı ilan ve tel numarası ile 1 saat oyalaya bilirim. 1 saat içinde yakalaya bilirse polisimiz bir şekilde çok iyi olucak adam meslek haline getirdi bu RC jant işini...

adminlerimiz isterlerse konuyu sile bilirler. konuyu sıcagı sıcagına acmak daha mantıklı olurmu bilmiyorum bi kaç güne yeni ilan verir zaten.

yusufiii
03-09-2013, 17:16
GET ilanda sanmam sorun çıksın. Tabi sağlam bir alışveriş sitesi değilse eğer orası şüpheli. Ben her daim GET alışveriş yaparım sorun yaşamadım çok şükür.

O jantlarada o fiyat bariz belli yani

free-hifi
03-09-2013, 17:16
jantlar nereden satılıktı ve parayı atm den mi yatırmanı istedi ?

emirarslan34
03-09-2013, 17:24
jantlar nereden satılıktı ve parayı atm den mi yatırmanı istedi ?

aynen ATM den havale yapmıstım. antalyadan satılıktı o zamanlarda. daha sonra eski şehirden verdi ilanı aradım hatırladınmı beni dedim 2 ay sonra yok dedi. merak etme birgün yakalıcam seni dedigimde , tabi tabi yakalarsın dyip hard core de yaptı. :ofk: :D

kemal_koker
03-09-2013, 17:27
inşaallah ödemeyi garantiden şahıs adına yapmamışsındır.

free-hifi
03-09-2013, 17:28
Bu şerefsizler kanundaki boşluktan yararlanıp hala yapıyorlar savcılığa suç duyurusu veriyorsunuz tck da böyle bir suç yok diye yazı geliyor hakkınızı başka mahkemede arayın diyor uğraşacak olan avukat parasını hesap ediyor benim böyle 500 liram gidiyordu lavuk içerde yatıyor dolandırıcılıktan savcılıktan yazı geldi bu şekil telefonunu bir arayayım dedim annesi çıktı babasını verdi telefona adam adam çıktı paramı gönderdi makbuzu fakslayınca ismini burdan yazmıyorum bu itin mağdurları fan sayfası bile kurabilir hala devam ediyor sanada bu denk gelmiştir bir sorun olursa cebimi pm atıyorum sana

free-hifi
03-09-2013, 17:30
aynen ATM den havale yapmıstım. antalyadan satılıktı o zamanlarda. daha sonra eski şehirden verdi ilanı aradım hatırladınmı beni dedim 2 ay sonra yok dedi. merak etme birgün yakalıcam seni dedigimde , tabi tabi yakalarsın dyip hard core de yaptı. :ofk: :D

Tamam aynı çip den bahsediyoruz devam ediyor mamak ta oturuyor

emirarslan34
03-09-2013, 17:38
GET ilanda sanmam sorun çıksın. Tabi sağlam bir alışveriş sitesi değilse eğer orası şüpheli. Ben her daim GET alışveriş yaparım sorun yaşamadım çok şükür.

O jantlarada o fiyat bariz belli yani

işallahta yaşamazsın. şimdi gelelim GET neden güvenli degil. satıcı için alıcı için degil.

ps3 ü kutuya koydum kargoya verdim , karşı karafa gitti. para havuzda karşı taraf oynadı oynadı hdd ini degişti yeni kolları eskisi ile degişti hdmı kablosunu aldı. yanınada 2 kilo patates 3 kg hıyar koydu kargoya gitti geri verdi istedigim gibi cıkmadı veya memnun degilim dedi kargocuda ne gelmişti sana ps3 mu bakim tamam ps3 müş diyip geri geldi malzeme sana. sonra nefesi baska yerlerden almaya basladın daha yaparmıydın GET ile satış falan. :) bu sadece 1 örnek.

emirarslan34
03-09-2013, 17:40
inşaallah ödemeyi garantiden şahıs adına yapmamışsındır.

kahinim ol behçet , aynen kardeşim şahıs ve garantiden valla :D

kemal_koker
03-09-2013, 17:41
ps3 ü kutuya koydum kargoya verdim , karşı karafa gitti. para havuzda karşı taraf oynadı oynadı hdd ini degişti yeni kolları eskisi ile degişti hdmı kablosunu aldı. yanınada 2 kilo patates 3 kg hıyar koydu kargoya gitti geri verdi istedigim gibi cıkmadı veya memnun degilim dedi kargocuda ne gelmişti sana ps3 mu bakim tamam ps3 müş diyip geri geldi malzeme sana. sonra nefesi baska yerlerden almaya basladın daha yaparmıydın GET ile satış falan. :) bu sadece 1 örnek.

bu dediğini geçen hafta GET'le tlfn satarken yaşadım.

muadilleri 150 den aşağı değilken ben ilanı 110 dan açtım.

elemanın teki msg attı. parça niyetine alacağım. anakartı sağlam mı dedi. ok problem yok dedim.

satın alıyorum kargolarmısın bugün dedi. oke kargolarım dedim. eleman satın aldı kargoyu verdim gitti.

sonra şeytana keyif gerek ya , o kargo adama teslim olup adam onay verene kadar attım tuttum. ya onay vermezse , ya anakartı alıp tlfnu geri yollarsa diye.

neyse ki adam hain değilmiş. tlfnu aldı , anında onay verdi. %100 de yorum girmiş :D

bu arada sizin RC jantı olayı 3 ay öncesine mi dayanıyor

emirarslan34
03-09-2013, 17:42
Bu şerefsizler kanundaki boşluktan yararlanıp hala yapıyorlar savcılığa suç duyurusu veriyorsunuz tck da böyle bir suç yok diye yazı geliyor hakkınızı başka mahkemede arayın diyor uğraşacak olan avukat parasını hesap ediyor benim böyle 500 liram gidiyordu lavuk içerde yatıyor dolandırıcılıktan savcılıktan yazı geldi bu şekil telefonunu bir arayayım dedim annesi çıktı babasını verdi telefona adam adam çıktı paramı gönderdi makbuzu fakslayınca ismini burdan yazmıyorum bu itin mağdurları fan sayfası bile kurabilir hala devam ediyor sanada bu denk gelmiştir bir sorun olursa cebimi pm atıyorum sana

tamam abicim bi yemek falan yiyim döncem sana. allah razı olsun.

emirarslan34
03-09-2013, 17:45
bu dediğini geçen hafta GET'le tlfn satarken yaşadım.

muadilleri 150 den aşağı değilken ben ilanı 110 dan açtım.

elemanın teki msg attı. parça niyetine alacağım. anakartı sağlam mı dedi. ok problem yok dedim.

satın alıyorum kargolarmısın bugün dedi. oke kargolarım dedim. eleman satın aldı kargoyu verdim gitti.

sonra şeytana keyif gerek ya , o kargo adama teslim olup adam onay verene kadar attım tuttum. ya onay vermezse , ya anakartı alıp tlfnu geri yollarsa diye.

neyse ki adam hain değilmiş. tlfnu aldı , anında onay verdi. %100 de yorum girmiş :D

bu arada sizin RC jantı olayı 3 ay öncesine mi dayanıyor

yok kardeşim 4 sene oldu. aynı çip ya devamlı RC jantı satmaya calısıyor. aman abi dikkat et ya fazla risk alma sanada hard core yapmasınlar. :D

kemal_koker
03-09-2013, 17:50
4 sene sonra mı uyarıyosun bizi :D :hahaha:

Yigit-Y
03-09-2013, 17:53
Her daim ptt kapida ödeme

emirarslan34
03-09-2013, 17:56
4 sene sonra mı uyarıyosun bizi :D :hahaha:

sene olmus 2019 sen hala hangi senede oldugumuzu bilmiyorsun abi ya :D

darkmoon
03-09-2013, 17:57
sahibinden get li alış veriş yapıyorsanzı puanı yüksek ve üyelik tarihi eski kullanıcılardan alış veriş yaparsanız %90 zarar gelmez.. %10 bir ihtimal her zaman vardır en garantili alışverişde bile..

emirarslan34
03-09-2013, 17:58
Her daim ptt kapida ödeme

yok hacım yok yok yok valla. kargocu parayı almadan açtırmam diyor bende 1 kg sogan 15 tl mi diyorum. :D onda da güvence yok ama en güvenliside o aslında. çünkü kargoyu alıp kargocuya parayı verip kargocu gitmeden kargoyu açıp abi bundan sogan cıtı demen lazımki oda geri iade etsin :D anladın sen onu :icon_tup:

emirarslan34
03-09-2013, 18:00
sahibinden get li alış veriş yapıyorsanzı puanı yüksek ve üyelik tarihi eski kullanıcılardan alış veriş yaparsanız %90 zarar gelmez.. %10 bir ihtimal her zaman vardır en garantili alışverişde bile..

:icon_tup: aynen hacım budur...

yusufiii
03-09-2013, 18:14
İlan iptal olmuş ama bende hala açık sayfayı yenilemedim şöyle bir ayrıntı var.

Alpaslan Aydın

Üyelik Tarihi 03 Eylül 2013

İlan Tarihi03 Eylül 2013

Adam ***** siteye Üye olmuş. Sitenin kullanımını çözmüş ve Aa dur bende bir takım jant var satayım demiş ölü paraya... :icon13:

Burada da devreye daha önce yaptığı alışverişler vs. giriyor. :icon_tup:

ilkerist
03-09-2013, 18:19
Emir sen bitmişsin :D

MazdaSpeed
03-09-2013, 18:22
İlan yayından kalkmış

emirarslan34
03-09-2013, 18:31
Emir sen bitmişsin :D

neden ? :D

http://t1309.hizliresim.com/1f/3/s80f8.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

ilkerist
03-09-2013, 19:26
hep 106sızlıktan :D

Trance-R
03-09-2013, 19:42
kapıda ödeme, ATM'den öde yollayayim durumları vs. aman hiç gerek yok ...

GET ile alışveriş sağlamdır, eski üye profilli üyelerden alışveriş yapmak daha makbuldür :)
- Savcılığa suç duyurusunda bulunun...
-Bilişim suçları artmaya başladı, sitelerin gerekli çalışmaları var...

dilek ve şikayet için; sahibinden.com'un destek@sahibinden.com adresine mail atın...

sevgiler, saygılar.

svtec
03-09-2013, 20:25
valla onu bunu bilmem ne kadar dolandırıcı varsa antalyadan çıkıyor bunun gibi en az 5 olay biliyorum kendi başımada geldi hepmi antalya menşei olur arkadaş..

edit: antalyalı arkadaşlar alınmasın ama ya bu labunyalar dışardan gelme yada gittikçe bozulan bir nesil var....

ozankaya
03-09-2013, 20:34
ben forumdan kimseyle sorun yasamadim allaha sukur ama hep bi tedirginlik oluyor :)

BuğraTuna34
03-09-2013, 20:57
nasıl bu kadar emin konusa biliyorsun. emin ol oda güvencesiz. anlatırıdımda konu sapmasın.

Satarken ptt kapıda ödeme. Satın alırken get ilan tercih edilmelidir desem daha açık olur tabi.

SmT
03-09-2013, 21:54
Eğer karşınızda tecrübeli bir dolandırıcı varsa GET ilede Kapıda ödeme sistemi ilede çok kolay dolandırılırsınız..Bu iki sisteme sakın güvenmeyin..

By_emre
03-09-2013, 22:13
Kapıda ödemeyi kesinlikle tavsiye etmiyorum. En güvenlisi elden onun haricinde diğer alışveriş yöntemlerinde risk var :/

gokhan07
03-09-2013, 22:22
valla onu bunu bilmem ne kadar dolandırıcı varsa antalyadan çıkıyor bunun gibi en az 5 olay biliyorum kendi başımada geldi hepmi antalya menşei olur arkadaş..

edit: antalyalı arkadaşlar alınmasın ama ya bu labunyalar dışardan gelme yada gittikçe bozulan bir nesil var....

bu yorum olmamış her şehirde dolandırıcısıda var hırsızıda var

By_emre
03-09-2013, 22:25
Kayseri+Konya özellikle telefon ilanlarında dikkat etmenizi öneririm.

luca55
03-09-2013, 22:59
Aynı uygulamayı araçlar içinde yapıyorlar fiyatı çok uygun tutup milletten kapora toplayıp ilanı kaldırıyolar ve telefona ulaşılamıyor bi daha

Zor bi durum ALLAH yardımcınız olsun

b durum şuanda benım aracım için geçerli.aracımla ılgılı herseyı yazdıgım ıcın plakayı acık bıraktım ve arayanada şaseyı verıyorum gonul rahatlıgıyla.dolandırıcılar benı aramıs demekkı şaseyı almışlar benden.ilan açmışlar.benım aracımla aynı ozellıklerde benım aracıma ait plaka ve şaseyı verıyorlar mıllete,servısten baktıran sorun olmadıgını gorunce yollamıs kaporayı.sonradan bana ulaşan bı vatandastan ogrendım bende konuyu ve savcılıga verdım.

ismail_karakas
03-09-2013, 23:01

İpini koparan buraya geliyor. Ondan sonra Antalya'nın adı çıkıyor...

lncdlt
04-09-2013, 09:17
4 sene once mi :D ne sabir varmis be kardes sende :)

Buyuk gecmis olsun, umarim bir sekilde yakalarsin duzembazi.

free-hifi
04-09-2013, 09:54
İpini koparan buraya geliyor. Ondan sonra Antalya'nın adı çıkıyor...

benim dediğim lavuk ankarada oturuyor ilk başlarda borbet satardı sonra döndü başka jantlara antalya ve adana sonra ankara diye ilan açar

kemal_koker
04-09-2013, 09:56
bu dediğiniz çakala benzer bir tane de kw v3 ve iphone 5 satan var :D

kendisini avukat olarak tanıtıyor. hatta geçenlerde sct'ci arkadaşlar konusunu açıp paylaşmıştı

HaKo
04-09-2013, 10:00
geçmiş olsun bu tarz konularda hep aynı şeyi yazıyorum, bu zamanda hiç tanımadığın görmediğin birine mal karşılığı para yollamak bildiğin bile bile lades. alışverişin onca güvenli ve garanti yolu varken hala böyle yapılıyorsa kazıklanmak kaçınılmaz olur tabi.

Alican
04-09-2013, 10:09
Get ve sanalpazar tarzı sistemlerede güvenmeyın. .Birine regülator sattım vatandaş bu forumdan hemde, fakat benim forumdan olduğumu bilmiyor :) uyanık ya sıfır regülatörü alıp 2 gün sonra bozuk regülatörü bana yolladı. Tatilde olduğum için elemanlar almış kargoyu bi kaç kere aradım elemanı sanalpazardan defalarca aradılar beni ürüne aldığınıza dair onay verin diye ama 7. aydan beri onaylamıyorum. Neymiş ürünü kargocunun yanında acıp tutanak tutturmam lazımmış falan filan. Siz siz olun kargonuzu kontrol edin.

kemal_koker
04-09-2013, 10:14
zaten GET sisteminde tamamen alıcı korumalı işliyor sistem.

satıcı ne olacak ?

elmayı sattık. adam aldı içine armut koydu geri gönderdi. nasıl ispat edecez elmanın yerine armut geldiğini ?

devil_berk22
04-09-2013, 12:01
elden almak dışında güvenilir bir yol yok. hırsıza kilit dayanmaz lafı herzaman geçerlidir.

ontheair
04-09-2013, 12:13
zaten GET sisteminde tamamen alıcı korumalı işliyor sistem.

satıcı ne olacak ?

elmayı sattık. adam aldı içine armut koydu geri gönderdi. nasıl ispat edecez elmanın yerine armut geldiğini ?

Genellikle satıcı dolandırıcı olduğu için alıcı korunuyor fakat dediğiniz gibi bu iş kargoyu teslim aldıktan sonra bitmeli.
,parçalarda gözle görünmyen bir hasarda olabilir. Adam telefon almıştır kullanırken üstüne su dökülmüştür bozuk diye iade eder. Hadi bakalım çık işin içinden. Seri numarası olan parçalarda değiştirmek biraz daha zor sonuçta ispatlanabilir. Kargo fişine açıklama olarak şu şu seri no'lu parça teslim edilmiştir diye not düşülür geri dönüşte de kontrol edilir. Etiket değiştirecek kadar profesyonelse zaten kurtuluşun yok o adamadan seni dolandıracaktır :D

Yigit-Y
04-09-2013, 19:00
yok hacım yok yok yok valla. kargocu parayı almadan açtırmam diyor bende 1 kg sogan 15 tl mi diyorum. :D onda da güvence yok ama en güvenliside o aslında. çünkü kargoyu alıp kargocuya parayı verip kargocu gitmeden kargoyu açıp abi bundan sogan cıtı demen lazımki oda geri iade etsin :D anladın sen onu :icon_tup:

Satarken zaten ;) alırken değil

emirarslan34
20-09-2013, 17:56
GÜNCEL ALIN ARKADASLAR YİNE O ŞEREFSİZ

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-206-gtl-jantlari-plus-lastikler-138260608/detay)

DİKKAT EDİN ARKADASLAR...

By_emre
20-09-2013, 18:03
GÜNCEL ALIN ARKADASLAR YİNE O ŞEREFSİZ

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-206-gtl-jantlari-plus-lastikler-138260608/detay)

DİKKAT EDİN ARKADASLAR...

Arayıp merzifonda olduğumu söylesem neder acaba merak ediyorum ?

emirarslan34
20-09-2013, 18:07
Arayıp merzifonda olduğumu söylesem neder acaba merak ediyorum ?

suyu ustune koy geliyorum der kesin

Onurkk06
20-09-2013, 18:36
devletde bişey yapmıyo ki bunlara başıma gelmişti benimde takipsizlikle sonuçlandı ve adam 8 10 kişiyi daha dolandırdı böyle :)

agungoren
20-09-2013, 18:47
2009 yilinda bu anlattigin serefsiz benimde 300 tl kaporami yedi!!dizel 207 ye rc janti takcam diye yanip tutusuyorum hergun sahibindeni yakiyorum ama yok var olanlarda 3 bin 4 bin para istiyor:) İlan antalyadan acilmisti gorur gormez atladim tabi, antalya olunca tamam dedim canli canli gorur alirim diye sevindim ilan fiyati 700 tl arayinca karsimdaki ses gayet beyefendi dost canlisi bi adam baya sohbet muhabbet ettik benim antalyadan aradigimi ogrenince sehir disindayim iş icin dedi, bende tamam gelince haberleselim dedim kapattik teli.bi kac saat sonra bi daha aradi beni ve ilani goren ariyor bana yuksek fiyat veren musteriler var sen kesin aliciysan kapora yolla dedi adi konulsun diye:D bende sazanim ya gonderdim:) sonraki gun aradim tel kapali bi sonraki gun aradim kapali tam 3 ay her aklima geldiginde aradim hepde kapaliydi.arkadaslarima anlatamadim dalga gecerler diye ve ben pesine dusmedim suan anlatirken guluyorum ama bana gercekten cok buyuk ders ve tecrube oldu oldu..sonrasinda techturkeyde gordum satilik rc jant tabi ozamanlarda uye bile deqildim saticinin tam adini hatirlamiyorum ama muti abi diye biriydi zannedersem ondan 850 tl ye get le aldim ve taktim

emirarslan34
20-09-2013, 18:48
devletde bişey yapmıyo ki bunlara başıma gelmişti benimde takipsizlikle sonuçlandı ve adam 8 10 kişiyi daha dolandırdı böyle :)

ahhh ahhh demekten baska bişey gelmiyor aklıma. nasıl bir memleket nasıl bir turşu :mad:

emirarslan34
20-09-2013, 18:54
2009 yilinda bu anlattigin serefsiz benimde 300 tl kaporami yedi!!dizel 207 ye rc janti takcam diye yanip tutusuyorum hergun sahibindeni yakiyorum ama yok var olanlarda 3 bin 4 bin para istiyor:) İlan antalyadan acilmisti gorur gormez atladim tabi, antalya olunca tamam dedim canli canli gorur alirim diye sevindim ilan fiyati 700 tl arayinca karsimdaki ses gayet beyefendi dost canlisi bi adam baya sohbet muhabbet ettik benim antalyadan aradigimi ogrenince sehir disindayim iş icin dedi, bende tamam gelince haberleselim dedim kapattik teli.bi kac saat sonra bi daha aradi beni ve ilani goren ariyor bana yuksek fiyat veren musteriler var sen kesin aliciysan kapora yolla dedi adi konulsun diye:D bende sazanim ya gonderdim:) sonraki gun aradim tel kapali bi sonraki gun aradim kapali tam 3 ay her aklima geldiginde aradim hepde kapaliydi.arkadaslarima anlatamadim dalga gecerler diye ve ben pesine dusmedim suan anlatirken guluyorum ama bana gercekten cok buyuk ders ve tecrube oldu oldu..sonrasinda techturkeyde gordum satilik rc jant tabi ozamanlarda uye bile deqildim saticinin tam adini hatirlamiyorum ama muti abi diye biriydi zannedersem ondan 850 tl ye get le aldim ve taktim

cok büyük geçmiş olsun bende o gündür bu gundür görmeden almam :D

sazanın dibiyiz hacı abi :D

By_emre
20-09-2013, 19:01
Anlatılanlara göre ölüm buna hak olmuş telefonla konuşurken yerini tespit edip gerekeni yapmak lazım

agungoren
20-09-2013, 19:27
cok büyük geçmiş olsun bende o gündür bu gundür görmeden almam :D

sazanın dibiyiz hacı abi :D

Yaptik bi sazanlik :)

FB10ur
20-09-2013, 20:14
Arkadaşlar alışveriş yapmadan önce kurallara göz atmanızı tavsiye ederim.Çünkü bunun gibi o kadar çok şerefsiz karaktersiz insanlarla uğraşıyoruz'ki anlatamam.. siteye şikayet ettiniz mi ?

free-hifi
21-09-2013, 08:39
benim bahsettiğim lavuk bu siteyi takip ediyor yüzde bir milyon bu konuyuda okuyor buna benzer bir konu açılmıştı adını yazdım beni faceden buldu seni savcılığa vereceğim diyede pişkin pişkin konuşup beni engelledi: D

mrt_tsn
21-09-2013, 10:44
Forumada uye olan bı arkadasdan urun almak ıcın aradım, get ılan acmasını soledım ılan actı temsılı resımle bende parasını odedım kargo bılgısı gırıldı sısteme, aradan 2gun gectı gırdıgı kargo bılgılerının sallama oldugunu ogrendım kargo subesınden, aradım acmadı. bende dalgamı gecıyorsun urunu yolluyosan yolla yollamıcaksan basımın caresıne bakayım dedım. Urunu yollamak ıcın benden urunu almadan onay vermemı ısteyınce bende kufredıp kapadım. sıteden satısı durdurup kargo bılgılerının aslı olmadıgını satıcının dolandırıcı oldugunu bıldırdım. 4gun sonra ıademı yaptılar. Halada satlıklar kısmında bır cok ılanı war,
dıyecegım okı guvenlı alısverıs tam manasıyla mevcut degıl.

devil_berk22
21-09-2013, 10:50
Forumada uye olan bı arkadasdan urun almak ıcın aradım, get ılan acmasını soledım ılan actı temsılı resımle bende parasını odedım kargo bılgısı gırıldı sısteme, aradan 2gun gectı gırdıgı kargo bılgılerının sallama oldugunu ogrendım kargo subesınden, aradım acmadı. bende dalgamı gecıyorsun urunu yolluyosan yolla yollamıcaksan basımın caresıne bakayım dedım. Urunu yollamak ıcın benden urunu almadan onay vermemı ısteyınce bende kufredıp kapadım. sıteden satısı durdurup kargo bılgılerının aslı olmadıgını satıcının dolandırıcı oldugunu bıldırdım. 4gun sonra ıademı yaptılar. Halada satlıklar kısmında bır cok ılanı war,

kimdir bu söylediğiniz kişi ? ismini yazarsanız başkalarınında canını yakmasına engel olabilirsiniz.

Onurkk06
21-09-2013, 10:57

bencede isim verinki herkes ona göre alışverişini yapsın

free-hifi
21-09-2013, 11:06
sürekli yeni üyelik açıyor

mrt_tsn
21-09-2013, 11:19
bencede isim verinki herkes ona göre alışverişini yapsın

kimdir bu söylediğiniz kişi ? ismini yazarsanız başkalarınında canını yakmasına engel olabilirsiniz.

param gitse verırdım ama param gıtmedıgı ıcın vermem etık olmaz dıe dusunuyorum,
eger parca elımde yok, yada sıparıs ettık bugun yarın elımızde olur gelır gelmez yollarım dıen bırı olursa alısverıs yaptıgınız kısı dıkkatlı olun dıyeyım sadece

ontheair
21-09-2013, 11:28
Eğer isim vermiyorsan bence susmalıydın. Bu şekilde birçok kişiyi zan altında bıraktın...

HKS99
21-09-2013, 11:36
ilan yine kalkmış sanırım 1-2 gün açıyor yada buralardanda takip ediyor olayları

free-hifi
21-09-2013, 11:38
arkadaşlar isim olayı sıkıntı verirsin o pijj kurusuda gider gerçekten savcılığa şikayet ederse kanıt yoksa sizde başınız ağrır

mrt_tsn
21-09-2013, 12:15
Ben dolandırıldım demıyorum, basıma gelen olayı anlattım ve get ilan olmasının faydasından dolayı paramın ıadesının gerceklestıgını soledım, yaptıgımın yanlıs oldugunu dusunmuyorum. Bircok kısının zan altında kalmasını gerektıren bır durum yok, bende burdan olan bırcok kısıden bırcok urun satın aldım hesaba havale olarak hıcte problem yasamadım. Dostlugumuzda baki kaldı.
Demek ıstedıgım tek sey su Aynı sehırde degılsenız Ve tanımıyorsanız dikkatlı olun.

SmT
21-09-2013, 13:28
Ben dolandırılmadım ondan isim vermem demekte gerçekten çok etik bir davranış..Resmen ifşa olmamasına destek oluyorsunuz.

Evet bu ülkede adalet o kadar hızlı ve düzgün işliyor ki adliyeye gidip 'bana dolandırıcı dedi' diye dava açmaya kalkarsanız arka tarafıyla güler birileri size,bize..

mrt_tsn
21-09-2013, 13:45
Ben dolandırılmadım ondan isim vermem demekte gerçekten çok etik bir davranış..Resmen ifşa olmamasına destek oluyorsunuz.

Evet bu ülkede adalet o kadar hızlı ve düzgün işliyor ki adliyeye gidip 'bana dolandırıcı dedi' diye dava açmaya kalkarsanız arka tarafıyla güler birileri size,bize..

ülkenın adaletının ne boyutta oldugu, yada bırısının benım hakkımda dolandırıcı dıyolar dıyıp gıtmesınden dogacak sorun benı enterese etmıyor,
Adamın benle olan tıcaretındekı yasadıgım sorunu yazdım ben, yazmamdakı sebepde GET ılanın önemli brsey oldugunu vurgulamaktı, Adamın adı soyadı degıl.
Ayrıca ifşa olmamasına destek kesınlıkle olmuyorum, Nedıcem su ısımle yaptıgım alısverıste malımı yollamadı bende satısı ıptal edıp paramı aldımmı dıcem, adam demıcekmı ozaman, paranın ustune yatmadık bısey yapmadık ne alaka demıcekmı sacmalamayın lutfen.
Önemle soylemek ıstedıgım forumdanda olsa sıtedende olsa ne olursa olsun tanımadıgınız, aynı sehırde olmadıgınız bırısıyle yapılan alısverıste kendınızı bırsekılde guvenceye almadan ATM olsun hesabına olsun para cıkartmayın.. konunun ana dusuncesı bu.

SmT
21-09-2013, 14:06
Evet, şu kisiyle alışveriş yapmak istedim sahte kargo bilgisi verdi üstünede malı almadan onay vermemi istedi bende siteden paramı almak zorunda kaldım deseydiniz diğer insanlar zaten o adamın sağlam pabuç olmadığını anlarlardı..
Neyse diyecek birşey yok zaten adı sizde kalsın..İki gün sonra gene birisi dolandırıldım yada adamın biri zamanımı çaldı diye konu açarsa kim saçmalıyor daha rahat görürüz.

Saygılar

cerkez_kral
21-09-2013, 16:03
şu durmadan laf sokma çabalarını bırakın artık arkadaş bu nedir ya

SmT
21-09-2013, 16:54
şu durmadan laf sokma çabalarını bırakın artık arkadaş bu nedir ya

Kimi kastediyorsunuz ,kim laf sokmuş bi gösterebilirmisiniz ? ,
Açtığınız konununda amacını çözemedim zaten.