Orijinalini görmek için tıklayınız : metrobus rezilligi
Zburnu-merter arasi metrobus bozuldu. Millet su anda yollarda arkadaslar.
Tartismalar buyuyor metrobusu su anda kullanmayin. Bozulmilus biri demin yanindan gectim. 1 saatten asagi acilmaz..
Ridvan :(
Merterde indim bakirkoye gelmek uzereyim metrohus yolundan yuruyorum.
Zburnundan snra bduUne dofgru istikamet acildi gibi.
Ama geride olanlara allah yadim etsin..
Rezillik yemin ediyorum rezillik yaa.. metrobus yolundan bldigin yuruyorum zburnunda en son itis kakis wardi dewam ediyorsa dahada ertelenelir...
Rreziillik tek kelime ile ...
Bgn toplu tasima araclarina bisey oldu sanki. Gunduz vakti tramvay da bozulmustu.
Burak E.
03-09-2013, 19:28
aynı şekilde okmeydanından-zincirlikuyu istikametinde araç bozulmuş sayabildigim 25 araç vardı sırada bekleyen
kickbuttowski
03-09-2013, 19:33
Metrobüs zaten asrın icadı.. Düz otobüs ama bariyerli şerit içinde! Biri bozulunca arkasındaki tüm metrobüsler rotar yapmak zorunda..
Bu sabah da sefakoy duraginda metrobusun icine yolcular binerken on iki aksi kirildi sanirim. Veya amortisorleri patlamis da olabilir tam anlayamadim. Ama buyuk bi gurultuyle metrobusun on kismi yere sifir yapisti. Kafadan dip basik civicler gibi
Bu sabah da sefakoy duraginda metrobusun icine yolcular binerken on iki aksi kirildi sanirim. Veya amortisorleri patlamis da olabilir tam anlayamadim. Ama buyuk bi gurultuyle metrobusun on kismi yere sifir yapisti. Kafadan dip basik civicler gibi
körükler patlamıştır bişey olmaz daha güzel görüntü bence :D
Aynı şekilde b.evlerden okmeydanı perpa duragına gelırken lastık patladı :D Metrobus soforlerı acaba dus alıyormu tartısması baslar yakında :D bu kadarmı cenabetlık olur.
yine hollanda malı uzun olanlarmı bozuldu ?
GokhanRS
04-09-2013, 10:32
yüzyılın projesine bu kadar hakaret etmeyin. kul yapısı olur böle şeyler :)
dbahadir
04-09-2013, 10:57
yüzyılın icadına şaşırmamak lazım :F
darkmoon
04-09-2013, 11:08
şimdi birde metrobüsü metroya çeviricekler yerin altına alıcaklar o zaman oturur sistem güzel olurda istanbul iptal olur trafik felç ötesi olur..
GokhanRS
04-09-2013, 11:10
şimdi birde metrobüsü metroya çeviricekler yerin altına alıcaklar o zaman oturur sistem güzel olurda istanbul iptal olur trafik felç ötesi olur..
metrobüsü kaldırsınlar yer altına alsınlar. ben 3-4 sene işkenceye razıyım.
Burak E.
04-09-2013, 13:15
öyle olursa abi trafik rahatlar ya metrobuse verilen yol yüzünden sıkışıyor
Armageddon
04-09-2013, 13:31
1800lerde yüzyılın icadı metroydu. 2000li yıllardaki yüzyılın icadı metrobüs :)
darkmoon
04-09-2013, 13:36
metrobüsü yerin altına metro olarak alıcaklar kadir topbaş bunu yeni seçimlerden sonra seçilirse yapılıcak işler içinde anlattı ama öyle bir şey yapmak istanbul trafiğini yapılırken kitlesede uzun vadede metro biterse çok rahatlatır istanbulu..
Armageddon
04-09-2013, 15:55
metrobüsü yerin altına metro olarak alıcaklar kadir topbaş bunu yeni seçimlerden sonra seçilirse yapılıcak işler içinde anlattı ama öyle bir şey yapmak istanbul trafiğini yapılırken kitlesede uzun vadede metro biterse çok rahatlatır istanbulu..
Bu aynı hat üzerinde iki tane yatırım yapıp aynı yol için normalden çok daha fazla para harcamak değil mi? Metro yapınca bilmem kaç milyon dolara aldıkları metrobüsleri ne yapacaklarmış ki acaba... Yabancı ülkede olsa milletin parasını çarçur etmekten dava açarlar...
1800lerde yüzyılın icadı metroydu. 2000li yıllardaki yüzyılın icadı metrobüs :)
bir sonraki at arabası olur:)
Bu aynı hat üzerinde iki tane yatırım yapıp aynı yol için normalden çok daha fazla para harcamak değil mi? Metro yapınca bilmem kaç milyon dolara aldıkları metrobüsleri ne yapacaklarmış ki acaba... Yabancı ülkede olsa milletin parasını çarçur etmekten dava açarlar...
kadir topbaş metrobüs yüzünden zaten mahkemelik, ama davalara gitmiyor
Burak E.
04-09-2013, 17:02
iş cıkısı yaklaşıyor gene başlıycak serüven nasıl gidicez acaba yada kımle akraba olucaz gene
yagizgokmen
04-09-2013, 22:22
Yolcusu bile arıza ama genç lafı güzel koydu :D
Metrobüste Yanına Erkek Oturtmayan Kadın - Video - Alkışlarla Yaşıyorum (http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/145015/metrobuste-yanina-erkek-oturtmayan-kadin)
made ın JAPAN
04-09-2013, 22:54
o kadın nedir yaa kendi zevkine göre bekliyeceksin diyor bide yaaa
kadir jdm civic
04-09-2013, 23:24
biri hiç metrobülerın km lerine baktın mı ? ben gecenlerde dikkat ettım 6 - 7 milyon km ortalama ile seyrediyorlar. en fazlada 8 küsür milyon km gördüm. bence iyi dayandılar istanbula metrobüsler
bozulabilir kırılabilir patlayabilir bunlar olağan şeyler ama 1 metrobüsün bozulmasının bütün seferleri etkilemesi ilginç bununla ilgili bi çalışmanın önceden yapılmış ve halihazırda duruyo olması lazım
darkmoon
04-09-2013, 23:33
bozulabilir kırılabilir patlayabilir bunlar olağan şeyler ama 1 metrobüsün bozulmasının bütün seferleri etkilemesi ilginç bununla ilgili bi çalışmanın önceden yapılmış ve halihazırda duruyo olması lazım
ne yapabilirlerki 2 şerit var biri bozuldumu o şerit iptal zaten.. diğer şeridi kullansalar kafa kafaya çarpışma ihtimali varki oda oldu iki metrobüs kafa kafaya çarpışmışdı.
ne yapabilirlerki 2 şerit var biri bozuldumu o şerit iptal zaten.. diğer şeridi kullansalar kafa kafaya çarpışma ihtimali varki oda oldu iki metrobüs kafa kafaya çarpışmışdı.
en basitinden arıza yapan metrobüsü uygun bi alana çekebilicek güçte bi araç bulundurulabilir
Armageddon
05-09-2013, 00:15
Hemen orada önlem alıp bir görevli ve kukalarla geçişleri tek şeritten karşılıklı sağlayabilirler. Telsizle bilgi verebilirler şöförlere veya sarı bayrak sallarlar :D
darkmoon
05-09-2013, 09:31
Hemen orada önlem alıp bir görevli ve kukalarla geçişleri tek şeritten karşılıklı sağlayabilirler. Telsizle bilgi verebilirler şöförlere veya sarı bayrak sallarlar :D
newyork,berlin,londra,paris de bu dediklerin olurda :) bizde sistem kurulur organizasyon kurulmaz sistemle beraber o yüzden en ufak aksaklıkda kimse organize hareket edemez her şey birbirine karışır.. :)
hollandalı metrobüslerden bıkan vatandaş
http://u1309.hizliresim.com/1f/5/sb0t4.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Aslinda metrobusun trafigin aksine gitmesi bile yanlis. Allah muhafaza lastigi patlasa yarilsa ki daha once oldu seyir hakindeki araclarin icine dalmasi an meselesi. Toplu tasima oke sahane birsey fakat bazi riskleri goz ardi ediyorlar.
Aslinda metrobusun trafigin aksine gitmesi bile yanlis. Allah muhafaza lastigi patlasa yarilsa ki daha once oldu seyir hakindeki araclarin icine dalmasi an meselesi. Toplu tasima oke sahane birsey fakat bazi riskleri goz ardi ediyorlar.
normal şeritte giderse kapıların açılması için duraklar ortaya değil sağa ve sola yapılması gerekir. bunun içinde e-5 in dahada daralması lazım.
Valla keske oyle olsa. Zaten bu haldede trafigin icine ettiler. En azindan daha saglikli olurdu.
normal şeritte giderse kapıların açılması için duraklar ortaya değil sağa ve sola yapılması gerekir. bunun içinde e-5 in dahada daralması lazım.
soldan kapılı otobüs siparis edebilirlerdi ;)
Aynen oda bir secenek. Benim anlatmak istedigim allah korusun bir kaza aninda otobusle burun buruna gelirsin. Iste o zaman gor rezilligi.
Yolcusu bile arıza ama genç lafı güzel koydu :D
Metrobüste Yanına Erkek Oturtmayan Kadın - Video - Alkışlarla Yaşıyorum (http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/145015/metrobuste-yanina-erkek-oturtmayan-kadin)
Dün izledim bunu. Kadın birde utanmadan pişkin pişkin konuşuyor. :icon_wack
Babasının metrobüsü sanki. Erken menopoza girmiş belli. :beuj:
soldan kapılı otobüs siparis edebilirlerdi ;)
hollandalılar çift taraftan kapılı, ne halde oldukları görülüyor ;)
hollandalılar çift taraftan kapılı, ne halde oldukları görülüyor ;)
ingilteredede soldan kapılılar var pek bir sıkıntı oldugunu sanmıyorum :) ayrıca promlem cıkaran kapı degil , alınan otobüslerin kalitesiz oldugunun farkındasınızdır sanırım :)
ingilteredede soldan kapılılar var pek bir sıkıntı oldugunu sanmıyorum :) ayrıca promlem cıkaran kapı degil , alınan otobüslerin kalitesiz oldugunun farkındasınızdır sanırım :)
Otobüslerin kalitesizliğiyle alakalı değil. Sadece buraya, bu şartlara uygun değiller.
insan gibi insan taşımak için üretilmiş o araçlar. hayvan istifi gibi insan taşımak için değil.
yok farkında değilim, hollandalılara fazla yolcu bindiği için şaselerinin çatladığının, rampalardan çıkmakta zorlandığının farkında değilim ;) hatta büyükşehir belediyesinden yapılan açıklamada hesaplama hatası yaptık kapasite 400.000 yolcu günde yaklaşık 800.000 yolcu taşınıyor denildiğininde farkında değilim ;)
Türkiye hoşderede fabrikası olan mercedes-benz dururken neden Türkiye'ye istihdam sağlamayan ingiliz otobüsleri gelsin ki? fiyatları ne olur acaba Türkiye'ye gelse bile. onlarında hollandalılar gibi aynı sıkıntıyı çıkarmayacağının garantisi var mı?
Otobüslerin kalitesizliğiyle alakalı değil. Sadece buraya, bu şartlara uygun değiller.
insan gibi insan taşımak için üretilmiş o araçlar. hayvan istifi gibi insan taşımak için değil.
sonuna kadar katılıyorum.
yok farkında değilim, hollandalılara fazla yolcu bindiği için şaselerinin çatladığının, rampalardan çıkmakta zorlandığının farkında değilim ;) hatta büyükşehir belediyesinden yapılan açıklamada hesaplama hatası yaptık kapasite 400.000 yolcu günde yaklaşık 800.000 yolcu taşınıyor denildiğininde farkında değilim ;)
Türkiye hoşderede fabrikası olan mercedes-benz dururken neden Türkiye'ye istihdam sağlamayan ingiliz otobüsleri gelsin ki? fiyatları ne olur acaba Türkiye'ye gelse bile. onlarında hollandalılar gibi aynı sıkıntıyı çıkarmayacağının garantisi var mı?
hayır kesinlikle yok :) ama dedigim gibi bastan kapıları ters tasarlıyabilirlerdi :) neyse tek derdimiz kapı olsun zaten :P
GokhanRS
05-09-2013, 12:51
hayır kesinlikle yok :) ama dedigim gibi bastan kapıları ters tasarlıyabilirlerdi :) neyse tek derdimiz kapı olsun zaten :P
bence en başından metro yapabilirlerdi. yada az bir farkla havadan giden japon teknolojisi hızlı tren yapabilirlerdi. o e-5i biçmeden yapılabilecek o kadar çok proje vardıki, hiç biri metrobüs kadar rant vermedi bence.
blumenberg
05-09-2013, 12:52
sonra niye gelişemiyoruz, bu karıyı atsan atılmaz, satsan satılmaz
JrWivFHXDFI
sansar34
05-09-2013, 13:17
sonra niye gelişemiyoruz, bu karıyı atsan atılmaz, satsan satılmaz
JrWivFHXDFI
allah kocasına sabır versın :D kadın tarafından tacıze ugramak daha kotu oldugunu soyleyebılırım hele sıze bakım guluyorsa o dahada kotu :D
kickbuttowski
05-09-2013, 13:29
Geçen Ekşide rastladım konu metrobüsken paylaşayım dedim;
metrobüste tacize uğramak
bana da geçen sene bir abla tarafından gerçekleştirildi. kış günü metrobüs aşırı yoğun, ayakta gidiyoruz. önümü pencereye döndüm arkamda da bir iş kadını bey abla var. çantasını o yoğunlukta koyacak yer bulamadı sanırım şirinevler'de g..üme soktu çantasını okmeydanı'n da inerken aldı.
Baya güldüm bu yoruma :D