Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil Yardım...Kaybolan Anahtar 1.7 dti corsa
Herkese iyi akşamlar tatil dönüşü ankaraya geldim aracın anahtarını bulamıyorum araç başlıkta belirttiğim gibi 2003 1.7 dti corsa c...
Yedekte yoktu aldığımda sağolsun eski sahibi benim gibi kaybetmiş bende orjinalini kaybettim piyasada anahtar yok
Servis ile ve servis dışında bi anahtarcılarla nasıl bi yol izlenilmelidir .. başına gelen var mıdır nasıl bi yol izlemem gerek ortalama maliyet ne kadar olur
teşekkürler şimdiden
Risendark
03-09-2013, 21:53
Bildğim kadarıyla immoblizerli anahtar yapan anahtarcılar var mesela ankarada (altın parkın çaprazında var) bu tür yerlerde adam immoblizerin kodunu okuyup kilide uygun bi anahtar çıkartıyor diye biliyorum... En son çare servis maalesef :(
Edit: Anahtarcıda maaliyet max 150 lira olur yedekte yaptırısınız...
Hic anahtarciyla ugrasma git yetkili servise 150-200 lira arasina getirirler anahtari
bende corollanınkini kaybetmiştim servis 1200 lira demişti ivedikte kilit murat da yaptırmıştım 250 liraya bide çekici parası 50 lira 300 e mal olmuştu :D
çok farklı rakamlar söyleniyor :/ 1200 tl 300 tl napcaz bilmiyorum ... yok mudur uygun bi yer çıkartan anahtarı yav
Risendark
04-09-2013, 11:52
abi dediğim gibi ankarada altınparkın çaprazındaki anahtarcı yapar...
pm attım kardeşim sana bi
Uygun fiyatlı yaptıracak yer arıyorum arkadaşlar tanıdık vs varsa çok makbule geçer zaten bütçe kısıtlı üstüste geldi malesef
lnd_samet
04-09-2013, 14:01
araç nerde yer olarak? mühite göre isim söyleyeceğim.
kemal_koker
04-09-2013, 14:04
toprağım araçta kasko yok mu ? polis zabtı tuttur. servisten ücretsiz al :D
1200 1300 mu??? kullanmam daha iyi :D
35AR5226
04-09-2013, 16:51
ben anahtarcıyım servis 2 katı para alır git sanayide sağlam bi oto anahtarcısına servisin yarı fiyatına yapar
yapılcak işlemlerse kontak sökülüp şifreleri anahtara gecirilcek . ve immobilizer beynindende cip e kopyalama yapılacak kumandasınıda istersen maliyet artar orjinal kumandayıda anahtara gecirmek için sağlam bi anahtarcı lazım ama kasko varsa bedavaya halledersin serviste
lnd_samet
05-09-2013, 12:34
nerde anahtarcıymışsın sen bakıyım kangoocu?
35AR5226
05-09-2013, 12:43
izmir halil rıfat paşa reyhan anahtar
arkadaşlar ilgi için herkese teşekkür ederim anahtar bulundu elime geçti dün çok şükür
ortalama fiyat aralığını söyleyeyim size
şaşmaza gitmiştim şaşmaz aymar anahtar en çok fiyat çekenlerdendi
servis 800 lira fiyat verdi çayyolu
ankarada anahtarcılarda ise kumandasız 150 ile 200 arasında
kumandalı ise 250 300 tl arasında
ben tek bi yerden fiyat aldım hem kumandalı hem kumandasız kendi gelecek arabayı açıp gideceğiz dedi 270 liraya hem orjinal hemde yedek anahtarın olur dedi en uygun fiyatı HUNTER anahtar verdi
siz siz olun aman anahtarınıza sahip çıkın :)