Orijinalini görmek için tıklayınız : Sahibinden - Üyelik doğrulama ?
Siteye eski telefonumu satmak amacıyla ilan vermek istedim, ve senelerdir kullandığım üyeliğimden doğrulama istedi. Buraya kadar eyvallah. Gelelim seçeneklere;
http://imageshack.us/a/img856/3364/5iz2.jpg
Sorun şu, ben kredi kartı kullanmıyorum ve bu üyeliği nasıl doğrulayacağım ?
phoenixs
04-09-2013, 23:41
Hocam bi süre doğrulama yapamayacaksınız diğer seçenekler yakında sanalpazar.com sizin işinizi görecektir diye umuyorum
Son zamanlarda bu siteyi hiç sevmemeye başladım kart kullanmak zorundamıyız ?? Bende ailemden birinin kartını kullanarak yaptım üyelik bilgilerinden kart sahibinin adı soyadı yapıp üyeliği onaylayıp sonra tekrar düzeltiyorsunuz.
ALPER-VNS
05-09-2013, 01:30
çok dolandırıcı var diye yazılıp çizilmiyo muydu.. herkes kafasına göre ilan veremesin diye güzel düşünce bence.. keşke her kategoride mecbur olsa..
Çok saçma bir uygulama, kredi kartı yerine TC Kimlik no doğrulama yapsınlar. Devletin böyle bir API'si mevcut ve ücretsiz. İsim soyisim ve doğrum tarihi ile TC uyuşuyorsa devlet uyuşuyor yada uyuşmuyor diyor böyle bir durumda en azından dolandırıcılık yapanın TC'si belli olur..
driftboy
05-09-2013, 03:17
TC'yi zaten veriyosun, üyelik bilgilerini düzenlemeye girdiğin zaman tc'yi girmeden onaylayamıyosun
TC'yi zaten veriyosun, üyelik bilgilerini düzenlemeye girdiğin zaman tc'yi girmeden onaylayamıyosun
Ama TC doğrulaması yok başkasının tcsi ile başka ad soyad ile işlem yapılabiliyor.
Ama TC doğrulaması yok başkasının tcsi ile başka ad soyad ile işlem yapılabiliyor.
+1 çok mantıksız olmuş bu işlem
kemal_koker
05-09-2013, 07:31
kredi kartın olmayabilir. cep tlfnnda mı yok ?
cebinden onaylı olabilirsin.
kredi kartın olmayabilir. cep tlfnnda mı yok ?
cebinden onaylı olabilirsin.
Kardeş bana o seçeneği gösterir misin ? Uyku sersemi yazdığını varsayıyorum.
kemal_koker
05-09-2013, 07:59
ortada ki seçenek mobil imza'ya tıkladığında ne cevap aldın ?
ortada ki seçenek mobil imza'ya tıkladığında ne cevap aldın ?
Bak bakalım fotoğrafa iyice seçeneğin sağ üstünde ne yazıyor?
kemal_koker
05-09-2013, 08:25
tamam sen iyi hoş söylüyorsun da
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2. El, Emlak, Oto, Araba, Bilgisayar, Film, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman Arayanlar ve daha fazlası - İlan ve alışverişte ilk adres (http://www.sahibinden.com/kemal_kokerWQQdXQQ1901831WQQpXQQdisplayuser)
bu linkte ki hesap şahsıma ait.
sayfanın sağ tarafında kemal_koker ( 21 ) yazısının sağında cebinden onaylı simgesi var.
bunu anlatmaya çalışıyorum sana.
kel alaka bişeyden bahsetmiyorum.
Bir önceki ilanı verirken bende de aynısı yazıyordu. Yani o bahsettiğin cepten onay olayını ben daha önce yaptım. Bu yeni birşey.