Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : AZ'rail RC & TIC RS

ysn zkn
05-09-2013, 10:53
ibo ile sözleştik uygun ve en yakın zamanda bolu semalarında
deneme yapıcaz sizce sonuç ne olur???

rc specler:
filtre
egzos
emme-kelebek polish
ayarlı kasnak
timing
kısa
yazılım
koltuklar sökük

rs specler:
filtre
egzos
70'lik kelebek
emme-kelebek polish
kısa
yazılım
arac ici komple sökük(kaportada herhangi bi hafifletme yok)

MeRtCaN
05-09-2013, 10:55
Tıc Rs rahat olarak 4-5 boy geçer seni

Can's
05-09-2013, 11:12
Kilo esitleyin yada sokuk parcalari taksin Rs senin gibi sadece koltuklari soksun 2boy gerisinde gidersin kisa var onda o arabayi yurutende o sende onun sanzimanina karsi birseyler dusun derim

Ek.Civic_Spoon
05-09-2013, 11:13
Kilo esitleyin yada sokuk parcalari taksin Rs senin gibi sadece koltuklari soksun 2boy gerisinde gidersin kisa var onda o arabayi yurutende o sende onun sanzimanina karsi birseyler dusun derim

rc dede kısa var yukarıda yazıyor

CLIORS
05-09-2013, 11:14
Anket açılmış :D İbo +1

iynn-RS
05-09-2013, 11:17
bos muhabbete girmicem hic :)

diger konudada yazdim kilo flan esitlemem.

bendeki kisa 4.06 , rc de 4.4 yada 4.6 kisa vardir ;)

Can's
05-09-2013, 11:19
rc dede kısa var yukarıda yazıyor

Olsun rcler hep 1 boy gerisinde rslerin o yuzden gecmisteki denemelerede bakilirsa ayni parcalarla denemelerde hep rs geciyor bu nedenle rcde bir parca fazla olmasi gerek bana gore en kotu kg esitlemek gerek

derece43
05-09-2013, 11:23
Yasin kilo eşitlesersen jant mantla beraber gidersin yoksa avantaj RS te olur..

murat çelik
05-09-2013, 11:25
TIC RS en az 3boy alır benim fikrim cok güzel yüruyen bir rs nerdeyse benide gececek ibo

Can's
05-09-2013, 11:26

Yani mantikli olmasi icin esitleme lazim yoksa gecmiste coook denedik rc de hep bir parca fazla yada kg esit olmasi gerek

Ek.Civic_Spoon
05-09-2013, 11:28
Olsun rcler hep 1 boy gerisinde rslerin o yuzden gecmisteki denemelerede bakilirsa ayni parcalarla denemelerde hep rs geciyor bu nedenle rcde bir parca fazla olmasi gerek bana gore en kotu kg esitlemek gerek

aynen dediğine katılıyorum fakat, diğer konuda arkadaş rs le denemek istedi, ben ibonun kilo eşitliyeceğini düşünmüyorum, madem rs le denenmek isteniyor herkes elinden geleni yapmalı

M3CSL
05-09-2013, 11:30
Ibo yıllar oncede bu arabayla deneme muhabbeyı yapılıyordu. sonunda olsun artık:D
cekısmelı gececegı kesın

iynn-RS
05-09-2013, 11:31

kilo esitleme cumlesini yanlis kullaniyosunuz.

iki farkli aracta kilo esitlemek demek rs i rc nin kilosuna cikarmak demek.

rc biraz daha agirlik atmasi gerekir desek daha dogru olur.

rc kaporta haric istedigi kadar sokebilir. 2-3 hafta vaktimiz var.

kapi bagaj flan sokecekse soylenir bizde sokeriz.

derece43
05-09-2013, 11:31
Yani eğer kilo sökme takma işleri eşit olmazsa denemeyin boşuna benzin yakmayın yazık aynı eşit koşullarda anlamlı RS'in kilo avantajını geç mekanik yönden de bir adım önde en azından ağırlıklar eş olsun.. RC hafifletsede Rs gibi boşaltamaz içini..

Can's
05-09-2013, 11:33
aynen dediğine katılıyorum fakat, diğer konuda arkadaş rs le denemek istedi, ben ibonun kilo eşitliyeceğini düşünmüyorum, madem rs le denenmek isteniyor herkes elinden geleni yapmalı

Yapmalida o sekilde tic toc mec hic bir rsi bu specte gecemez ki onuda gecelim sokuk olucaksa rs cok daha sacma olur spec esit oldugu icin kg esitlemek sart bence
Bu sadece bu deneme degil denemelerin genelinde boyle olmasi gerektigini dusunuyorum ya araclar fabrika kglarina donucek yada kg esitlenicek ki neyin ne oldugu anlasilsin

snan1910
05-09-2013, 11:44
Rs çok ciğerli, geçicektir diye düşünüyorum :)

iynn-RS
05-09-2013, 12:08
Anket açılmış :D İbo +1

TIC RS en az 3boy alır benim fikrim cok güzel yüruyen bir rs nerdeyse benide gececek ibo

Rs çok ciğerli, geçicektir diye düşünüyorum :)

desteginiz icin sonsuz tesekkurler :)

Ibo yıllar oncede bu arabayla deneme muhabbeyı yapılıyordu. sonunda olsun artık:D
cekısmelı gececegı kesın

aynen serkan az tartismasi olmadi :)

Gko
05-09-2013, 12:17
rc sökülse bile rc önde olcaktır diye tahmin ediyorum şimdiden ikisinede başarılar

Driver
05-09-2013, 12:35
rc de mekanik olarak ayarlı kasnak ve timing ayarları fazlası var rs te bunlar orjinal vanosla ayarlanıyor ama orjinal olarak kaldığı için rc için bir ekstra mekanik açıdan..
İki araçta koltukları sökecek rs ekstradan kapı içlerini sökecek oda en fazla tutsa 20-30kg bile gelmez yani 20-30kg sökmekmi rc için daha iyi yoksa ayarlı kasnak takıp timing yapmakmı daha iyi orasına rc ciler karar versin muhtemelen rs orjinal fabrikasyon jantları ile çıkacak ama rc orjinal jantlarıyla çıkmaz diye düşünüyorum muhtemelen oradanda bir avantaj sağlıcak orjinal hallerine bakarak söylüyorum bence yazılanlara bakınca rc orjinal hallerine göre daha avantajlı şu durumda ama bence yinede rs en az 2 boy önde olur hatta fazlası bile olacaktır çünkü zamanında bu rc speclerine yakın bir rc ile ben stock ss rs ile denedim videosunuda kıyas olması açısından koyuyorum..

SS Clio RS - BP 206 RC (2. deneme) by CliOkaN - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/ss-clio-rs-bp-206-rc-2-deneme_2068205.htm)

iki aracada başarılar :)

Vlkn
05-09-2013, 12:38
RS'in RC'ye göre avantajlı o yüzden en az 2 boy önde rs gider ;) Eski bir Clio rs'ci olarak.

ysn zkn
05-09-2013, 12:40

abi kilo olarak en fazla koltuklarla oynarım daha fazlası bana gelmez ;)

ewet aynen öle dedim arkadaş doğru diyor iboda deneyelim dedi sorun yok geçmek geçilmek problem değil benm için sıkıntı yapmayalım :)

bana göre herkes arabasını istediği gibi söküp takabilir karşı tarafın arabasına karışamam elbette.

Juggernaut
05-09-2013, 12:57
Şuanki şartlarda clio önde olur bence ama rc nin koltukları çok ağır bütün koltukları söküp şöför koltuğunuda hafif yarış koltuğu ile değiştirirse araç 60kg kadar hafifler tahminen ozaman daha çekişmeli olur ben olsam öyle yapardım.

LIGHT RS
05-09-2013, 13:11
aslında clio rs ci olarak rs daha avantajlı görünüyor. ama rc ci kardeşim olunca oyum ona

tamamen duygusal :)

GokhanRS
05-09-2013, 13:21
oyu düşük kalmış diye rc ye oy verdim :D

ama ibo geçer.

ysn zkn
05-09-2013, 13:25
aslında clio rs ci olarak rs daha avantajlı görünüyor. ama rc ci kardeşim olunca oyum ona

tamamen duygusal :)

eywallah abiciğim :D

oyu düşük kalmış diye rc ye oy verdim :D

ama ibo geçer.

Allah razı olsun usta :icon_tup:

dragon07
05-09-2013, 13:37
tıc rs normal bi rs degil 220ye kadar 3-4boy geçer diye düşünüyorum

derece43
05-09-2013, 13:44
rc de mekanik olarak ayarlı kasnak ve timing ayarları fazlası var rs te bunlar orjinal vanosla ayarlanıyor ama orjinal olarak kaldığı için rc için bir ekstra mekanik açıdan..
İki araçta koltukları sökecek rs ekstradan kapı içlerini sökecek oda en fazla tutsa 20-30kg bile gelmez yani 20-30kg sökmekmi rc için daha iyi yoksa ayarlı kasnak takıp timing yapmakmı daha iyi orasına rc ciler karar versin muhtemelen rs orjinal fabrikasyon jantları ile çıkacak ama rc orjinal jantlarıyla çıkmaz diye düşünüyorum muhtemelen oradanda bir avantaj sağlıcak orjinal hallerine bakarak söylüyorum bence yazılanlara bakınca rc orjinal hallerine göre daha avantajlı şu durumda ama bence yinede rs en az 2 boy önde olur hatta fazlası bile olacaktır çünkü zamanında bu rc speclerine yakın bir rc ile ben stock ss rs ile denedim videosunuda kıyas olması açısından koyuyorum..

SS Clio RS - BP 206 RC (2. deneme) by CliOkaN - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/ss-clio-rs-bp-206-rc-2-deneme_2068205.htm)

iki aracada başarılar :)

Dostum kusura bakma sadece düzeltmek istiyorum Videodaki RC eğer dolu ve stock Rs böyle gidiyorsa o RC bitmiştir az çok anlıyorsam stock RS Azrail speclerindeki bir RC nin yanına değil direk boyuna gelemez hani bende eski RC ve AZrail Rc yide kullanmış biri olarak söylüyorum CVK ilede denendi zamanında sonuçlara bizzat şahidim .. Sadece su anki 2 araç kilolar eşitlenirde oda RC nin azalması Rs in orjinal kalması ile olur. O zaman yürürler yoksa hafif Rs karşısında öne çıkamayabilir..

derece43
05-09-2013, 13:47
abi kilo olarak en fazla koltuklarla oynarım daha fazlası bana gelmez ;)

Anlıyorum bende kardeşim denemelerimde söküp takma işine girmiyordum ucunda idda olur restleşme olur o zaman şasiyle yürürsün o ayrı bencede ama sana tavsiyem aynı setuplardaki Tıc Rs ile yürümek istiyorsan o jant ve koltuklardan kurtulman lazım 8 hava yasatığını sökmen lazım::) Şaka yani hafiflik en iyi ucuz modifiye derlermiş ya.

iynn-RS
05-09-2013, 14:13
Dostum kusura bakma sadece düzeltmek istiyorum Videodaki RC eğer dolu ve stock Rs böyle gidiyorsa o RC bitmiştir az çok anlıyorsam stock RS Azrail speclerindeki bir RC nin yanına değil direk boyuna gelemez hani bende eski RC ve AZrail Rc yide kullanmış biri olarak söylüyorum CVK ilede denendi zamanında sonuçlara bizzat şahidim .. Sadece su anki 2 araç kilolar eşitlenirde oda RC nin azalması Rs in orjinal kalması ile olur. O zaman yürürler yoksa hafif Rs karşısında öne çıkamayabilir..

aslinda rc-rs denemelerinde hep ayni sonuclar cikiyo ama rc sahipleri bu durumu bir turlu kabullenemiyor.

gecen konudaki denemedede gti mi o nasil rc flan denildi ama gecmise donsek sonuclar hep ayni.

buda benim daha once iyi hazirlanmis kisali , 15 jantli ici sokuk bi rc ile denemem.

benim aracim full takili ve specler video da yaziyor.

Clio RS Vs. 206 RC by iynnrs - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/clio-rs-vs-206-rc_2087572.htm)

derece43
05-09-2013, 14:18
aslinda rc-rs denemelerinde hep ayni sonuclar cikiyo ama rc sahipleri bu durumu bir turlu kabullenemiyor.

gecen konudaki denemedede gti mi o nasil rc flan denildi ama gecmise donsek sonuclar hep ayni.

buda benim daha once iyi hazirlanmis kisali , 15 jantli ici sokuk bi rc ile denemem.

Clio RS Vs. 206 RC by iynnrs - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/clio-rs-vs-206-rc_2087572.htm)

Anlıyorum o zaman biz bitik Rs lerle denemişiz büyük ihtimal dostum.. Bende zaten stockta veya modda Rs daha öndedir ancak abartılacak kadar 4-5-6 -15 boy olacak kadar değil yoksa mantıklıyız hepimiz bence kiloları sende yasinde bi eşitleyiverin öyle deneyin bi zahmet bakalım ne olacak sonuç meraktayım.. Kazasız belasız tekrar

Cem.B
05-09-2013, 14:33
cekısmelı gececegı kesın

nerden aklına geldi serkan ya,o zaman iboya içinden geçerim demiştimde inanmamıştı dimi :)

ysn zkn
05-09-2013, 15:14

ibo bilmediğimden bişey sormak istyrm biliyosan videodaki rc de kısa şanzmna 4.7 yazmışsınız bunun oranı nedir?

-Günalp-
05-09-2013, 15:26
bu siyah rc izmirdeki eski drc mi? eger aynı kondisyonda ise rs ile cok fark olacağını sanmıyorum.

iynn-RS
05-09-2013, 15:32
Anlıyorum o zaman biz bitik Rs lerle denemişiz büyük ihtimal dostum.. Bende zaten stockta veya modda Rs daha öndedir ancak abartılacak kadar 4-5-6 -15 boy olacak kadar değil yoksa mantıklıyız hepimiz bence kiloları sende yasinde bi eşitleyiverin öyle deneyin bi zahmet bakalım ne olacak sonuç meraktayım.. Kazasız belasız tekrar

bende farklı bısey demiyorum zaten. rs esıt sartlarda her zaman daha performanslıdır dıyorum :)

dıger konudada dedımkı rs ın gecmesı normal ama fark bıraz cok olmuş.

vıdeo çekmeye gerek gormedıgım rc denemelerıde oldu 7-8 boy attığım.onların sağlıklı olmadığını bende bılıyorum ama emın ol aynı speclerdekı bı rc ıle rs gectıysen o rs te sorun vardır.

hafifletmek sana ucuz bı modıfıye olarak gozukebılır ama ben sadece koltuklara 1000 tl para verdım. ıcını sökmek ıcın 3-4 gun uğraştım. ve en onemlısı 20 bın lıralık arabaya günlük kullanılmayacak hale geldı. emın ol dısardan gozuktugu kadar ucuz degıl bu ıs.

ısteyen ıstedıgı kadar söker aracını. ama ben 1 kılo bıle koymam arabama.

nerden aklına geldi serkan ya,o zaman iboya içinden geçerim demiştimde inanmamıştı dimi :)

ne gunlerdı ya :D

iynn-RS
05-09-2013, 15:33
ibo bilmediğimden bişey sormak istyrm biliyosan videodaki rc de kısa şanzmna 4.7 yazmışsınız bunun oranı nedir?

valla bılemıyorum ya . sende kaç kısa var.

ysn zkn
05-09-2013, 15:43
bu siyah rc izmirdeki eski drc mi? eger aynı kondisyonda ise rs ile cok fark olacağını sanmıyorum.

:icon_tup:

valla bılemıyorum ya . sende kaç kısa var.

17/77 (4.52) bizim ki, 4.7 kadar iddalı değil :D

dirk
05-09-2013, 15:44

o videonun çekilidiği gün, oem beyin ve oem egzantrikli vti da TIC RS'i geçiyordu, baz almamak lazım :D

İmza: Bir Dost ;)

Oyum Toros RS ten yana bu arada :)

iynn-RS
05-09-2013, 15:48
o videonun çekilidiği gün, oem beyin ve oem egzantrikli vti da TIC RS'i geçiyordu, baz almamak lazım :D

İmza: Bir Dost ;)

Oyum Toros RS ten yana bu arada :)

hhahah imzanı yesinler :D

Mikrop_Ali
05-09-2013, 17:05
araç kilosu eşitleme nedir ya öyle bişey yok. isteyen istediği kadar söker araç sahibi aracına güvenmiyorsa denemek için konu açmaz zaten. rs ben kendimi bildim bileli söküktü roll spec'di herzaman bu şekildede kalır. güzel denemeler olur inşallah rs önde olacaktır bence.

ysn zkn
05-09-2013, 19:58
araç kilosu eşitleme nedir ya öyle bişey yok. isteyen istediği kadar söker araç sahibi aracına güvenmiyorsa denemek için konu açmaz zaten. rs ben kendimi bildim bileli söküktü roll spec'di herzaman bu şekildede kalır. güzel denemeler olur inşallah rs önde olacaktır bence.

Ya hu arkds bizim aramzda sokme takma sorunu yok isteyen istedigi kdr soksun taksin :)
Dostum sende keske alinti fln yapsaydin bole ortaya konusmadan herkes ustune alinir burda guwensizlikle alakali bi durum yok bnde aracima guwenyrm elbette sende aksini soylememissin eywllh :) ama ortami neden kizistiriysn anlamadim cikcaz denicez kim gecerse tebrik ediicez zewkimizi alcaz sonra cayimizi corbamizi iccez sagsalim memleketlere doncez hayrlisiyla ;)

volume81
05-09-2013, 20:22
tamamen duygusal olarak RC'ye oy verdim :D

atmosferikde tork varmış dediğim nadir araçlardan biri kendisi :D

The_Doctor
05-09-2013, 22:51
Guzel zevkli deneme olucagi kesin yanliz deneme hizi ne olucak max ? 60-200 se eger rc nin onde olacagini veya en kotu ihtimal kafa burun olcgni dsunyrm. Ama 200 ustu rs avantjli olucktr sonlara dgru.

Hee birde Cam car olabilirmiyimm :)

M3CSL
06-09-2013, 00:05
ıstabudakı mavı rc plakası aklıma gelmedıonun speclerı ıle benzer sanırım. emme polısh cok onemlı. onun gıbı yuruyorsa kı vıdeoları ortadaydı o aracın cıdden keyıflı olabılır sasırtabılır anketı:)
2-3 rs 170 220 arası rc dıorum ben..

3rk4n
06-09-2013, 00:21
Bende ibonun geçececeğini düşünüyorum. Kazasız belasız.

GÖKTÜRK
06-09-2013, 00:57
umarım kazasız belasız bi deneme olur oyum rcye tamamen marka sevdalısı olduğum için kimin gececegi hakkında en ufak fikrim yok :D

iynn-RS
06-09-2013, 13:08
sokme takma konusunda bizim acimizdan sorun yok ama 3. kisiler kendilerine bi misyon yuklendiler anlamadigim bi sekilde.

rc nin sahibi benim aracimin durumunu kabul ediyor

bende rc nin istedigi kadar sokebilecegini bi itirazimin olmadigini soyluyorum.

konu uzamasin.

Guzel zevkli deneme olucagi kesin yanliz deneme hizi ne olucak max ? 60-200 se eger rc nin onde olacagini veya en kotu ihtimal kafa burun olcgni dsunyrm. Ama 200 ustu rs avantjli olucktr sonlara dgru.

tabi buyrun gelin ne demek :)

ıstabudakı mavı rc plakası aklıma gelmedıonun speclerı ıle benzer sanırım. emme polısh cok onemlı. onun gıbı yuruyorsa kı vıdeoları ortadaydı o aracın cıdden keyıflı olabılır sasırtabılır anketı:)

ha soyle ya herkes rs diyince isin zevki kaciyo :D

ysn zkn
06-09-2013, 13:15
tamamen duygusal olarak RC'ye oy verdim :D

atmosferikde tork varmış dediğim nadir araçlardan biri kendisi :D

ibo her dewirde basarım demişti ancak son hız konuşmadık deneme günü konuşulur anlaşılır sanrm alt limit 60 civarlarında üst limitte 200 civarlarında olur

hangi araçla cam car olacağına bağlı :D şaka şaka olursun tabi doctor ;)

ev rc den bahsediuosun sanrm onda üst kapakta subaplarda we headers da polish wardı ancak onda da kısa yoktu bakalım hayırlısı :)

doktor ile fikirleriniz farklı tam tersi olmuş herkesin yorumu tabi :D

umarım kazasız belasız bi deneme olur oyum rcye tamamen marka sevdalısı olduğum için kimin gececegi hakkında en ufak fikrim yok :D

iynn-RS
06-09-2013, 13:18
baslangic hizi farketmez. 60 civari basilir ama 200 erken olur.
230-235 de bitiyor benim 5. oraya kadar basariz

CasabLanca
06-09-2013, 13:43
halk arabası tıc rs +1 :D

KingoAtmo
06-09-2013, 13:59
RC'Yİ Hiç bilmiyorum ama TIC rsi biliyorum ve tic rs alırım diyorum

ysn zkn
06-09-2013, 14:04
baslangic hizi farketmez. 60 civari basilir ama 200 erken olur.
230-235 de bitiyor benim 5. oraya kadar basariz

walla ibo sen gidersin de ben gidemem :D

benm araba 225 gibi bitiyor :icon_tup:

trafik we yol durumuna göre 200-210 gibi bırakırız die düşünüyorum???

derece43
06-09-2013, 14:13
3. 5. 35. kisi olmuyacaksa ne isiniz var bu forumda rs ci arkadas ben sadece mantikli adaletli esit oranda deneme olmasi icin ve daha once bu rc ler bizde oldugu icin yorum yaptim tabiki arac sahipleri kendi bilir bize ne istersen 4 tekerle yuru ama iste herkes bilincli yaklasmiyor bu forumdaki takismalarda bu yuzden arac sahibi disindakilerin atarindan oluyor.. bana kalirsa gectim diyebilmen icin rc nim agirliginda esit olmak zorundasin bu benm fikrim gidip istanbul park pinarbasi korfez yarisi degil ki araci bosaltasin.. Hayirli kazasiz denemeler ne diyim yanlis anliyorsunuz tecrubesizliginiz belkide

civic@ef
06-09-2013, 14:32
Tıc Rs akarrrRrRrRrR

iynn-RS
06-09-2013, 14:39
walla ibo sen gidersin de ben gidemem :D

benm araba 225 gibi bitiyor :icon_tup:

trafik we yol durumuna göre 200-210 gibi bırakırız die düşünüyorum???

yol durumu tabiki onemli. denemede belli olur kacta birakacagimiz simdi ne desek bos.

yol musaitken tam ben gecerken yada tam sen gecerken birden gaz kesme olmadigi surece sorun olmaz :)

3. 5. 35. kisi olmuyacaksa ne isiniz var bu forumda rs ci arkadas ben sadece mantikli adaletli esit oranda deneme olmasi icin ve daha once bu rc ler bizde oldugu icin yorum yaptim tabiki arac sahipleri kendi bilir bize ne istersen 4 tekerle yuru ama iste herkes bilincli yaklasmiyor bu forumdaki takismalarda bu yuzden arac sahibi disindakilerin atarindan oluyor.. bana kalirsa gectim diyebilmen icin rc nim agirliginda esit olmak zorundasin bu benm fikrim gidip istanbul park pinarbasi korfez yarisi degil ki araci bosaltasin.. Hayirli kazasiz denemeler ne diyim yanlis anliyorsunuz tecrubesizliginiz belkide

tabi herkesin yorum yapmaya hakki var ama tarafli yorum yapiliyor.

benim aracim 1 senedir bu sekilde.

rc de soksun diyorum daha ne diyim.

ben diyomuyum rc nin timing orjinale cevrilsin diye. isinize geldigi gibi okuyup yazmayin.

diger konuda rs ler sana hafif kalir diyosun simdi fikrin degismis gibi.

biri 165 hp biri 180 hp stock halde.

rs kisadan dolayi yuruyo dediler rc de 4.5 kisa var

simdide kilodan yuruyo olayi cikti.

kisaca rs rc den iyi yuruyo deyin olsun bitsin :)

taytay
06-09-2013, 14:42
oyum rs den yana
bende rs varken bende denemiştim Rc ile geçmiştim , tabi bunların specleri biraz farklı sanırım ama yinede rs önde olur. Kazasız belasız iyi bi deneme olur inş .

ysn zkn
06-09-2013, 15:30
yol durumu tabiki onemli. denemede belli olur kacta birakacagimiz simdi ne desek bos.

yol musaitken tam ben gecerken yada tam sen gecerken birden gaz kesme olmadigi surece sorun olmaz :)

ben diyomuyum rc nin timing orjinale cevrilsin diye. isinize geldigi gibi okuyup yazmayin.

dediğin gibi bişey olmaz ikimizde bittiğimiz hızları bilirsek ;) bu olay bende olur haklısın ancak şunu da
söylim o zmn ben bittiğimde sen dewam ediyo olacaksın sonradan videoda net belli olmayabilir
bunları da değerlendirmeye alamayz ztn doğrusu da bu olur???

derece43
06-09-2013, 15:35

Dostum ben yine diyorum bu rc kisasiz polishsiz egzantrkli rs le kafaya gittigini bildigim icin cvk rs hatta o yuzden simdiki haliyle rslere buyuk kalir dedim ha ama diyom ki ayni setuplardaki rs le isin zor diyom anlamak istemiyon sanirim iyi okuyup anlamak lazim sana veya aracina dedigim yok sadece bi daha son kez soyluyorum sahsina eger dengeli esit deneme olmasini istiyorsan kilo jant ve setuplar esit olacak yoksa anlami olmaz rs onde olur diyom dostum bir de yazmayi unuttum rc lerde stock 180 veren varmi hic duymadim ama rs te 170 veren duydum

Can's
06-09-2013, 15:43

aynen acmayın ozaman konu
ben rc nın yerınde olsam kg esıtlerım tekrar soyluyorum KG ESİTLEME bu nedir bu isten anlamayan arkadaslar okuyun ogrenın ya iki aracin fabrıkadan cıktıgında kı kg neyse o kg donmesı yada ıkı aracın esıt kg larda olması bu deneme de mantıklı olan ıkı aracın fabrıka degerlerınde ki kilolara donmesi yoksa rs i olan gitsin 5 kisi ile dölü e46 m3 le denesin gecer ama adil degil bu durum anlasılmıstır umarım sımdı kg esitleme ne demek...

can_ank
06-09-2013, 16:15
Benim bildiğim İbo bi şekilde geçer :)

volume81
06-09-2013, 17:21
yasin bence RC'ye kilo eşitlicem diye aracını sökmez :)

en fazla koltuk söker :) geri kalan vidasına dahi dokunmaz titiz adam ordan biliyorum :D

CasabLanca
06-09-2013, 19:10
ben rc nın yerınde olsam kg esıtlerım tekrar soyluyorum KG ESİTLEME bu nedir bu isten anlamayan arkadaslar okuyun ogrenın ya iki aracin fabrıkadan cıktıgında kı kg neyse o kg donmesı yada ıkı aracın esıt kg larda olması bu deneme de mantıklı olan ıkı aracın fabrıka degerlerınde ki kilolara donmesi yoksa rs i olan gitsin 5 kisi ile dölü e46 m3 le denesin gecer ama adil degil bu durum anlasılmıstır umarım sımdı kg esitleme ne demek...

şu durumda iki araç sahibi de konuşup anlaştı, şu an eldeki mevcut durumda iki kişi içinde bir sıkıntı yok
Tıc rs açısından baktığımda İbo abi hafifletme konusunda üstün körü tutum sergilemedi, koltuklarından jantlarına kadar birçok seçeneği tek tek değerlendirdi ölçtü biçti. kilolalar eşitlensin öyle çıkılsın demek onca emeği, maddi manevi şeyleri gözardı etmek olur.
dediğim gibi araç sahiplerince hiçbir sıkıntı yok şu an için. ters bir durum olsa inatlaşma olsaydı da sonuçta bu bir yarış savaş gibi, savaşta da her yol mübahtır :D inada bindiren adam gerekirse içine don giymeden gelir kimsede birşey diyemez

CUB
06-09-2013, 19:51
Rs lerin alüminyum kaputu var hafifletme sayılır bu ; bence İbo sembol kaputu ile gelsin.
Hafifletme ciddi ve maliyetli bir modifiyedir ve İbo bunuda gayet profesyonel yaptı. Bir spec eşitlenecekse hepsi eşitlensin taaki kimse bir birini geçemiyene kadar.
Bir araç hazırlıyorsan motoruna da para harcar geliştirirsin karoserine de. Yeri gelir karbon bir kaputa 5000 dolar verir hızlanırsın yeri gelir 1000 dolara egzantrik alır hızlanırsın. Modifiye bir bütündür onu eşitle bunu eşitle olmaz.
Şimdiden iki aracada sorunsuz bir deneme diliyorum. Umarım zevkli bir deneme olur. Sonuç ne olursa olsun şimdiden iyi eğlenceler.
Şahsi görüşüm ise Tıc Rs önde olur.

bladerk
06-09-2013, 23:05
kesinlikle ibo zaten öyle bi denemede yanında geliriz diye düşünüyorum

The_Doctor
07-09-2013, 00:23
ne dert olmuş bu iş millete ya araç sahipleri sorun etmemiş zevkıne stres atmaya denıcez demiş millet hala neyin peşinde...

iki araçta dener zevkını alır geçilen geçenı tebrik eder çay çorba muhabbet yapılır...
daha uzamasın bence bu sökük takık muhabbetleri.

şimdiden maşallah araçlara sorunsuz sıkıntısız deneme olur sağ salim herkes memleketıne döner inş.

iynn-RS
07-09-2013, 08:42

Bi huzur ver ya. alan razı veren razı.sendenmı ogrenecez bız araba denemeyı kılo esıtlemeyı. adam zaten on koltukları sökecek,teneke jant takacak daha neyın kılosundan habsedıyosun. tıc rs le az rc yı deniyoruz top gear da rc rs testi yapmıyoruz. ıkı farklı araç ıkı farklı setup.ıkı araçta en hızlı gıdecek sekılde yapılmış. nıye bırınden bırı yavaşlatılsın. 4 kışı m3 le rs basarsa açıklama yapılır m3 4 kışı dıye herkes ona gore degerlendırır.

Benim bildiğim İbo bi şekilde geçer :)

hacı araba denemeye gıdıyoruz . ne gıdıyoruz görmüş olacaz. el tokadı mısalı belkı cok ıyı gıtmıyo RS bız kendımızı kandırıyoruz ooo rs cok ıyı gıdıyo dıye. gıdıp gorecez ne kadar gıdıyoruz.

gerçekten geçilmemek için gitsem durumlar farklı olurdu zaten speclerı bıle yazmazdım buraya :D

en fazla koltuk söker :) geri kalan vidasına dahi dokunmaz titiz adam ordan biliyorum :D

en fazla koltukları sökecek zaten başka ne sökecek.

Rs ın ne kadar sökük olduğunu dusunuyosun. on kapı ıclerı yok bende ekstradan.

görende gogus flan hep sökük sanacak.

şu durumda iki araç sahibi de konuşup anlaştı, şu an eldeki mevcut durumda iki kişi içinde bir sıkıntı yok
Tıc rs açısından baktığımda İbo abi hafifletme konusunda üstün körü tutum sergilemedi, koltuklarından jantlarına kadar birçok seçeneği tek tek değerlendirdi ölçtü biçti. kilolalar eşitlensin öyle çıkılsın demek onca emeği, maddi manevi şeyleri gözardı etmek olur.
dediğim gibi araç sahiplerince hiçbir sıkıntı yok şu an için. ters bir durum olsa inatlaşma olsaydı da sonuçta bu bir yarış savaş gibi, savaşta da her yol mübahtır :D inada bindiren adam gerekirse içine don giymeden gelir kimsede birşey diyemez

Rs lerin alüminyum kaputu var hafifletme sayılır bu ; bence İbo sembol kaputu ile gelsin.
Hafifletme ciddi ve maliyetli bir modifiyedir ve İbo bunuda gayet profesyonel yaptı. Bir spec eşitlenecekse hepsi eşitlensin taaki kimse bir birini geçemiyene kadar.
Bir araç hazırlıyorsan motoruna da para harcar geliştirirsin karoserine de. Yeri gelir karbon bir kaputa 5000 dolar verir hızlanırsın yeri gelir 1000 dolara egzantrik alır hızlanırsın. Modifiye bir bütündür onu eşitle bunu eşitle olmaz.
Şimdiden iki aracada sorunsuz bir deneme diliyorum. Umarım zevkli bir deneme olur. Sonuç ne olursa olsun şimdiden iyi eğlenceler.
Şahsi görüşüm ise Tıc Rs önde olur.

ne kadar anlatsak bos anlamak ıstemeyen anlamıyor.

sankı ben Rc denemesı ıcın ozel olarak hafıfletme yapacakmışım gıbı oldu.

ng 106 - reg 106 - sus2000 - Gs 206 Vs. bır suru araç var ıcı sokulu sımdıye kadar full takılı arabalarla denedıler kımse çıkıp demedı kılo esıtleyın dıye.

once konya sonra bolu yaparız abı o zaman :)

F4R
07-09-2013, 09:21
bence rs en az 3-4 boy atar.

ibooo onu bunu geçtim her mesajını gördüğümde nickine tıklayıp profilinden konulara girip alttaki videoyu izliyorum. sesi çok fena yaa :)

TIC Rs kesici - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=NpOVBYAL3dI)

LIGHT RS
07-09-2013, 11:56

:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

buraya konu açıldığında araç sahipleri, her türlü gelebilecek eleştiri ve iltifata karşı eşit olarak cevap verebilmeli bence, eğer gerekli anlaşma sağlanmışsa da gerektiği şekilde açıklama zaten ortamın sertleşmesine maal vermez.

iynn-RS
07-09-2013, 13:26
bence rs en az 3-4 boy atar.

ibooo onu bunu geçtim her mesajını gördüğümde nickine tıklayıp profilinden konulara girip alttaki videoyu izliyorum. sesi çok fena yaa :)

TIC Rs kesici - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=NpOVBYAL3dI)

eyvallah kardeşim :icon_tup:

vitesler biraz yavas atmısım benım cok hosuma gıtmıyo bu vıdeo aslında :D

daha atarlıları var yollarım bı ara :)

Can's
07-09-2013, 13:30
kilo esitleyin sonucu net gorelım suan ıcın rs gecer gecılmesı mantıksız bence ama sartlar esıtlenırse daha eglencelı olur oyle yaglı ballıda konusma birader ;)

fatiii
07-09-2013, 13:31
Tic rs gececektir ters bi durum olmadigi surece..

Konuyu basindan okumadim ama kilo esitleme diye bir sart kosuluyosa bu 206 dan sokulerek yapilmalidir yoksa vay vlio koltugu taksin vay bilmem ne yapsin olmaz oyle bi durum varsada sokuk rs e degil koltuklari takili rs lere dikilecek..

Kilo esitleme mevzusu 206 nin sokulmesi disinda cok gereksiz anlamsiz ve sacma.

Her iki aracada basarilar

fatiii
07-09-2013, 13:34
kilo esitleyin sonucu net gorelım suan ıcın rs gecer gecılmesı mantıksız bence ama sartlar esıtlenırse daha eglencelı olur ;)

Arkadasina soyle arabayi iyice soksun o zaman vay sokemem diosa denemeyecek ki benim gordugum arac sahibi senin kadar dusunmuo bu durumu..

Savundugun tez yaris icin aykiri.

Can's
07-09-2013, 13:37
Arkadasina soyle arabayi iyice soksun o zaman vay sokemem diosa denemeyecek ki benim gordugum arac sahibi senin kadar dusunmuo bu durumu..

zamanında cok denedık her zaman 2-3 boy rs onde oluyor sence bu deneme mantıklı mı sonucu zaten bılıyoruz savunma meselesıne gelınce kımseyı savunmam mantıklıyı yazıyorum buraya ısıne gelmıyor rs ın :icon_tup:
neyse boyle denesınler gorun

fatiii
07-09-2013, 13:42
zamanında cok denedık her zaman 2-3 boy rs onde oluyor sence bu deneme mantıklı mı sonucu zaten bılıyoruz savunma meselesıne gelınce kımseyı savunmam mantıklıyı yazıyorum buraya ısıne gelmıyor rs ın :icon_tup:

O zaman buraya yazdiklarinin 10 da 1 ini arkadasina anlatcan buraya anket acip kim gecer diye konu acmayacak :icon_tup:

Can's
07-09-2013, 13:45
O zaman buraya yazdiklarinin 10 da 1 ini arkadasina anlatcan buraya anket acip kim gecer diye konu acmayacak :icon_tup:

:) arkadasım degıl o adamın kaygısı yok olsa bu sekılde konu acmazb:icon_tup:

iynn-RS
07-09-2013, 13:47
Rc gecerse ne olacak merak ediyorum :D

fatiii
07-09-2013, 13:48

Demekki bu kadar uzatmaya gerek yokmus denesin gorsun tecrube etsin :icon_tup:

fatiii
07-09-2013, 13:49

Gecemez diye bisey yok demekki adam arabasini cok iyi hazirlamis olur.

Can's
07-09-2013, 13:51

bence zor sende biliyorsun
rc de en basıtı viteslerde bile sıkıntı var senın rs de atttıgın gibi bir atişta halat tel kablo ne varsa sanzımandan cıkıyor

iynn-RS
07-09-2013, 13:52
bence zor sende biliyorsun
rc de en basıtı viteslerde bile sıkıntı var senın rs de atttıgın gibi bir atişta halat tel kablo ne varsa sanzımandan cıkıyor

Çok pis vites atarim:cool:

iynn-RS
07-09-2013, 13:55
Gecemez diye bisey yok demekki adam arabasini cok iyi hazirlamis olur.

aynen haci ya gidip deneyip stres atacaz derken stres olduk burda.

tr deki en iyi rc lerden biriyle denicez. ne olacagi belli olmaz

CGTY
07-09-2013, 13:57
Otobanda önüne göktaşı düşmediği sürece Tıc Rs alır. :)

The_Doctor
07-09-2013, 15:02
ne dert olmuş bu iş millete ya araç sahipleri sorun etmemiş zevkıne stres atmaya denıcez demiş millet hala neyin peşinde...

iki araçta dener zevkını alır geçilen geçenı tebrik eder çay çorba muhabbet yapılır...

şimdiden maşallah araçlara sorunsuz sıkıntısız deneme olur sağ salim herkes memleketıne döner inş.

ysn zkn
08-09-2013, 11:55

dostum istediğim yere konu açarım rahatsız olduysan yazma
biz bilmiyoruz tmm bu işi, apaci işi denicez siz böle bilin böle düşünün sıkıntı yok.

bekleriz erkut abi :)

Tic rs gececektir ters bi durum olmadigi surece..

Konuyu basindan okumadim ama kilo esitleme diye bir sart kosuluyosa bu 206 dan sokulerek yapilmalidir yoksa vay vlio koltugu taksin vay bilmem ne yapsin olmaz oyle bi durum varsada sokuk rs e degil koltuklari takili rs lere dikilecek..

Kilo esitleme mevzusu 206 nin sokulmesi disinda cok gereksiz anlamsiz ve sacma.

Her iki aracada basarilar

konuyu başından okusaydın keşke.
bizim kimseye dikildiğimiz yok he sen denemeleri dikilmek olarak tanımlıyosan o senin tutumun ;)
bu taraflarda rs olsa denerdim yazdım ibo bana ben denerim dedi we anlaştık denicez ben kimseye arabasını tak demedim dememde senin gibi hırs yapmıyrm zewkine denicez tabiki rekabet olcak geçilmeye kimse gitmez ama geçildikten sonrada tebrik etmek gerekir.
teşekkr ederim.

can's nickli kişi benm arkdşm değil dostum senin gibi konuya yazan biri.
arabamı söküp sökmyeceğimi sana sorcak da değilim.
karşımdaki kişi ile anlaştıktan sonrada istediğimle denerim bu seni alakadar etmez sen dert etme geçmekte war geçilmekte ben bu durumu biliyorum ama sen henüz farkına waramamışsın.

birader senin sorunun ne ya hem can's nickli kişiye diosun araç sahibi bu kdr dert yapmıyo die hem de aynı dawranışı kendin sergiliyosun ibo bu kdr dert yapmıyo da seni ne ilgilendiriyo.

istediğim yere konu açarım seni ilgilendirmez.

aynen haci ya gidip deneyip stres atacaz derken stres olduk burda.

tr deki en iyi rc lerden biriyle denicez. ne olacagi belli olmaz

arkadaşlar sağolsun denicek arkdşların sözüne bakmayıp kendi aralarında çatışınca böle oluyo işte

JDM VTİ
08-09-2013, 12:03
rs alacaktır

Cliosportve
08-09-2013, 12:16
Doktor bir ara benide Düzceye çağırıyordu
Bir ara Azrail ile bende deneyecektim
Git gel pek uğraşmamıştım ozamanlar
Umarım kazasız belasız güzel videolar izletirsiniz bizlere
Oyumu hem duygusal bağ olarak hemde mantıken TIC RS e verdim
Kusura bakma doktor pampa :D

CRUEL
08-09-2013, 12:39
specler aynı ama rs hafif. azrail sökmücem diyo bu durumda rs nin geçeceği aşikar. ama yinede oyum rc ye :)

mtcvtc
08-09-2013, 13:14
Vay be ne konu olmus yasin kardesimin deneme konusu bu speclerde baska denemeler olmustur daha önce belki rs'ler hizli olabilir esit specte ama azrail rc iddiali bir araç bence tr'deki speclerinde en hizlidir hafife almamak lazim hafifletme isi iki tarafin pek umrunda degil 3.kisiler fazla dert etmis herkez kendi aracina denemelerine baksin yasin kardesim bilir isini oyum azrail rc'mize simdiden kazasiz belasiz birgün dilegiyle!!!

EEE
08-09-2013, 13:56
Istikrarli arac olan TIC rs e oyum

mannerboy
08-09-2013, 14:32
Bu RC Geçer

SEÇKİN172
08-09-2013, 16:15
RS geçmesede RS :)

İBRAHİM_MEY_GTİ
08-09-2013, 20:44
Ben kendi EV rc ye göre kınusuyom rc i ben bu speclerde gecerdim denemeler Var zaten ben
Buda denemeden biri bu sonuca bakarak konusuyom öle böle gecmedik

http://m.youtube.com/watch?v=XqT2KaOE6Fc&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DXqT2KaOE6Fc

iynn-RS
08-09-2013, 21:56
Ben kendi EV rc ye göre kınusuyom rc i ben bu speclerde gecerdim denemeler Var zaten ben
Buda denemeden biri bu sonuca bakarak konusuyom öle böle gecmedik

EV 206 RC vs KB Clio RS - YouTube (http://m.youtube.com/watch?v=XqT2KaOE6Fc&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DXqT2KaOE6Fc)

bu videodaki araclarin speclerini en ufak detaya kadar yazabilirmisin?

motordaki parcalar , yazilim , hafifletme ve jantlar?

İBRAHİM_MEY_GTİ
08-09-2013, 22:20
EV RC;
PPR portpolish
ecufast yazılım
tımng
egsoz
costum filtre

KB RS;
Filltre
emme gaz kelebeği port polish
yazılım
63mm düz boru sonda orjinal eksoz

İBRAHİM_MEY_GTİ
08-09-2013, 22:21
bu videodaki araclarin speclerini en ufak detaya kadar yazabilirmisin?

motordaki parcalar , yazilim , hafifletme ve jantlar?

EV RC;
PPR portpolish
ecufast yazılım
tımng
egsoz
costum filtre

KB RS;
Filltre
yazılım

iynn-RS
08-09-2013, 22:30
EV RC;
PPR portpolish
ecufast yazılım
tımng
egsoz
costum filtre

KB RS;
Filltre
yazılım

jantlar orjinal ve iki aracta standark kilosunda yani oylemi?

İBRAHİM_MEY_GTİ
08-09-2013, 22:33
jantlar orjinal ve iki aracta standark kilosunda yani oylemi?

Bnm arka koltuklar sökük rs tam takım takılı bildiğim kadarıyla rs zaten rc ye göre hafif olması lazım

Bnm jantlar 15

iynn-RS
08-09-2013, 22:42
Bnm arka koltuklar sökük rs tam takım takılı bildiğim kadarıyla rs zaten rc ye göre hafif olması lazım

Bnm jantlar 15

ecufast yazilim var , kapak isli , emme kelebek polishli , arka koltuklarin yok , 15 teneke jant var , egzozun var , timing yapilmis

rakip siradan bi yazilimli , stock egzozlu tam kilosunda rs

cok adaletli olmamismi :)

İBRAHİM_MEY_GTİ
09-09-2013, 10:54
ecufast yazilim var , kapak isli , emme kelebek polishli , arka koltuklarin yok , 15 teneke jant var , egzozun var , timing yapilmis

rakip siradan bi yazilimli , stock egzozlu tam kilosunda rs

cok adaletli olmamismi :)

denedğim rs de sanki bu işlemler yok adamın sadece bi egsozu orj :D bide kapak yok bence bu kadar fark olması sence normelmi ?
RC yi bu kadar ezdiniz ezdirmem varmı en hızlı RS sınız gelin EV RC yi cıkaRALIM deniyelim:D

mannerboy
09-09-2013, 11:13
Valla ne güzel olur gelsen :) bızım 205 ınde rodaj ayarlarını bı kontrol ederdın :)

:bravo: :heyoo:

chiefkadir
09-09-2013, 11:44
Ooow bi hafta kaybolduk neler olmuş :D
Yasin kardeşimin Rc sağlam yürür öyle yabana atılmaz,Tic Rs de motorunda "egzantrik var lan, söylemiyolar.." dedirten sağlam cigerli bir arabadır,her devirde fırlayıp gitmesiyle kolay geçirtmez kendisini..
Bakalım kim önde olacak :) Oy'um Tic Rs den yana
Deneme için ortak nokta ,Gerede-Çamlıdere arası biraz inişli çıkışlı yerlere denk gelir ama yinede düzlükler var,bende gelirim inşallah önce dener sonra muhabbetimizi yaparız:icon_tup:

LIGHT RS
09-09-2013, 12:00
Kadir abi bence yeniçağa gerede veya bolu doğu gerede arası daha iyi olur, çamlıdere cankurtaran dolayları bu aylarda yağışsız hava yakalamak zor hemde iniş-çıkış dediğin gibi sıkıntı yaratabilir. benim dediğim yerde düzlük daha fazla tabi son karar denemeyi yapacak arkadaşlarındır.

Alicanrs
09-09-2013, 12:03
denedğim rs de sanki bu işlemler yok adamın sadece bi egsozu orj :D bide kapak yok bence bu kadar fark olması sence normelmi ?
RC yi bu kadar ezdiniz ezdirmem varmı en hızlı RS sınız gelin EV RC yi cıkaRALIM deniyelim:D

kapak yok ve orjinal egsoz diyorsun:) o kadar fark olması gayet normal..

rs 'in geçeceğini düşünüyorum fakat belli olmaz rc'de süpriz yapabilir. Allah kaza bela vermesin.

Görkem
09-09-2013, 12:06
Yasin kardeşimin Rc sağlam yürür öyle yabana atılmaz,Tic Rs de motorunda "egzantrik var lan, söylemiyolar.." dedirten sağlam cigerli bir arabadır,her devirde fırlayıp gitmesiyle kolay geçirtmez kendisini..
Deneme için ortak nokta ,Gerede-Çamlıdere arası biraz inişli çıkışlı yerlere denk gelir ama yinede düzlükler var,bende gelirim inşallah önce dener sonra muhabbetimizi yaparız:icon_tup:

aynen Kadir abim bende 1 haftadır tatildeydim İbocan gene rahat duramamış :D

bende dediklerine aynen katılıyorum güzel deneme olur, iki arabada ciddi araçlar ama Tıc rs önde olur :icon_tup:

iynn-RS
09-09-2013, 12:20

Sonda orjınal egzoz varsa ve orj kılosundaysa o fark cok normal.

o egzozu cıkar 5 boy ılerı gıtmezse bende bısey bılmıyorum.

acı bı tecrubeyle sabıttır bu egzoz konusu :D

Rc yı kesınlıkle ezmedım dıkkatlı okursan.

aksıne ben ıkı aracında bırbırıne denk oldugunu dusunuyorum.

yasın lede pm lestık sokme takma konusunda detaylı acıklama yapacak.

en hızlı degılım ama EV rc ılede denemek ısterım buyrun gelın :D

Aynen kadır abi RC nın cok gerıde kalacagına ınanmıyorum ben.

koltukları sokecek, klıma flanda ıptalmıs detaylıca yazacak ne sekılde gelecegını.

duzce-ankara nın tam ortası gerede gibi gozukuyor. yanlıs hatırlamıyosam duzlukler var deneyebılecek.

kapak yok ve orjinal egsoz diyorsun:) o kadar fark olması gayet normal..

rs 'in geçeceğini düşünüyorum fakat belli olmaz rc'de süpriz yapabilir. Allah kaza bela vermesin.

orjınal egzoz olayı bıtırıyor zaten :)

aynen Kadir abim bende 1 haftadır tatildeydim İbocan gene rahat duramamış :D

bende dediklerine aynen katılıyorum güzel deneme olur, iki arabada ciddi araçlar ama Tıc rs önde olur :icon_tup:

enkaya gıtgel 50-60 km. boş boş bekleyıp gelıyoruz. 150 km boluya gıder adam gıbı deneme yaparız hacı :D

Görkem
09-09-2013, 12:31
enkaya gıtgel 50-60 km. boş boş bekleyıp gelıyoruz. 150 km boluya gıder adam gıbı deneme yaparız hacı :D

valla çok doğru diyosun ,,mantık güzelmiş sevdim :)

ysn zkn
09-09-2013, 20:11
Rc hafifletme:
-Kesin olmamakla birlikte tum koltuklar sokulecek yaris koltugu takilacak yada sadece orjnl surucu koltugu kalacak dier koltuklar sokulecek.
-15 teneke
-Klima iptali mevcut

Rs hafifletme:
-Koltuklar sokuk yaris koltugu mevcut
-ic plastikler sokuk
-kapi icleri sokuk

derece43
09-09-2013, 21:06
Rc hafifletme:
-Kesin olmamakla birlikte tum koltuklar sokulecek yaris koltugu takilacak yada sadece orjnl surucu koltugu kalacak dier koltuklar sokulecek.
-15 teneke
-Klima iptali mevcut

Rs hafifletme:
-Koltuklar sokuk yaris koltugu mevcut
-ic plastikler sokuk
-kapi icleri sokuk

RC 3 boy:) Yarıştan önce WC yasin:):):):)

ysn zkn
09-09-2013, 21:45
RC 3 boy:) Yarıştan önce WC yasin:):):):)

Abi ben ztn 65 kiloyum ibo benden agirdir ordan da bi awantajim war :D hemen hemen fabrikasyon kilo farki araliklarini yakalariz iste :D bide wc ye gittik mi tamamdir :D

iynn-RS
09-09-2013, 23:36
73 kiloyum bende

biri cikip surucu kilolarida esitlenmesi lazim demese bari :D

3rk4n
09-09-2013, 23:44
73 kiloyum bende

Olmaz gardaş sen 2 tepsi baklava alacaksın yanına :)

ysn zkn
09-09-2013, 23:50
73 kiloyum bende

Eywah simdi biz 8kg ekstra mi koycaz :D

Aman ibo sakin dim :icon_tup:

CasabLanca
10-09-2013, 00:06
73 kiloyum bende

sabah koşuya gidiyoruz 8 kg vermen şart :hehe:

derece43
10-09-2013, 00:08
Ekip tam jokey valla maşallah kilolar iyiymiş biz en 90 kiloyla oturuyoz koltuğa

ysn zkn
10-09-2013, 20:37
Ekip tam jokey valla maşallah kilolar iyiymiş biz en 90 kiloyla oturuyoz koltuğa

Abi napalim bizim araclar 106lara cliolara gore agir oldugu icin
formumuzu korumaya calisiyoruz :D

mannerboy
12-09-2013, 11:14
Rc geçerse yan yattı çamura battı olayı çok olucak daha şimdiden şak şak olayı çok zaten

Tuncay
12-09-2013, 11:18
deneme daha olmadımı konu 5 inde açılmış

iynn-RS
12-09-2013, 11:44

22 si icin konusmustuk ama konya drag a katiliyorum.

daha sonraki hafta olacak galiba deneme.

ysn zkn
14-09-2013, 11:45

maalesef daha denemeyi yapamadık

22 si icin konusmustuk ama konya drag a katiliyorum.

daha sonraki hafta olacak galiba deneme.

22 sinde gündüz olacaktı ancak 29 una kaldı ibo konya draga gidecekmiş.
hafta içi gece yapmayı düşündüm ancak ibo ya teklif bile etmedim
çünkü bolu semalarında geceleri kuru olacağını sanmıyrm
ancak ibo düzceye gelirim derse :D hafta içi gecede yapabiliriz

iynn-RS
14-09-2013, 12:30
maalesef daha denemeyi yapamadık

22 sinde gündüz olacaktı ancak 29 una kaldı ibo konya draga gidecekmiş.
hafta içi gece yapmayı düşündüm ancak ibo ya teklif bile etmedim
çünkü bolu semalarında geceleri kuru olacağını sanmıyrm
ancak ibo düzceye gelirim derse :D hafta içi gecede yapabiliriz

konya drag ertelendi.

22 pazar gunu bulusalim.

duzce-ankara ortasi Gerede de bulusuruz.

gerede-yenicaga arasi duz yol. o guzergahta basar ordan geri doneriz.

F4R
14-09-2013, 13:06
iii hadi 1 hafta kalmış herkes sabırsızlıkla bekliyor valla :) rc nin içini biraz boşaltacağını söylemesiyle daha heyecanlı oldu sanki.

ysn zkn
14-09-2013, 13:07
konya drag ertelendi.

22 pazar gunu bulusalim.

duzce-ankara ortasi Gerede de bulusuruz.

gerede-yenicaga arasi duz yol. o guzergahta basar ordan geri doneriz.

ibo yeniçağ-gerede arasında d-100 senin dediğin yer sanrm sıkıntı olur :beuj:

bence otoyolda denemeliyiz we en uygun bolu doğu ile yeniçağ arası :icon_tup:

iynn-RS
14-09-2013, 13:54
ibo yeniçağ-gerede arasında d-100 senin dediğin yer sanrm sıkıntı olur :beuj:

bence otoyolda denemeliyiz we en uygun bolu doğu ile yeniçağ arası :icon_tup:

yok otoyolda gerede- yenicaga arasi bence en uygun yol.

dün gectim ordan.heryeri inceledim :)

duz virajsiz yol. yenicagadan sonra yokus ve vitajlar var.

ist deyim su an. ankaraya gecerken fotoda cekerim. yol cok uygun.

ysn zkn
14-09-2013, 14:05
yok otoyolda gerede- yenicaga arasi bence en uygun yol.

dün gectim ordan.heryeri inceledim :)

duz virajsiz yol. yenicagadan sonra yokus ve vitajlar var.

ist deyim su an. ankaraya gecerken fotoda cekerim. yol cok uygun.

tmm usta sen bi yollara bak ozmnda Google maps den bakınca bolu doğu
gişesi ile yeniçağ arası daha ii gibi görünüyor sen bi kontrol et yine konuşuruz ;)

Bu arada eklim boluda 22 sinde yağış görünüyo inşallh değişir durum :(

mrt_tsn
14-09-2013, 16:21
Ayıp oluyo ama hanı gunu tarıhı ben belırlıyodum:)
Konuyu yenı gordum bı hastalıgım soz konusuydu, dırek yazmıyorum herseyıde okudum.
3. sahısların kıloların esıtlenmesı mewzusuna takılmalarına anlam veremıyorum, denemek ısteyen ragzı oldugu surece 0 sıkıntı bence.
Benım gozumde kilo esıtlenmesı sadece aynı model aynı marka ve stok araclar ıcın yapılmalıdır.
Ikı aracta farklıyken yapılanlar hıcbır sekılde esıt olmayacagı ıcın kılo esıtlemenınde bır manası yok, ıkı aracın sahıplerın sesı cıkmıyoken amac aracları gormekken neden boyle bır tartısma konusu oluyo bunuda hıc anlamıs degılım.
Daha oncede konusulup araclarda neler oldugu, ne sartlarda denenecegı yazılmıstı, konunun uzaması ıcın bır sebepte yok.
Denemelrde bende olacagım Bu arada bende stoc RS imle gelecegım:)))

ysn zkn
16-09-2013, 11:30
Konuyu yenı gordum bı hastalıgım soz konusuydu, dırek yazmıyorum herseyıde okudum.
3. sahısların kıloların esıtlenmesı mewzusuna takılmalarına anlam veremıyorum, denemek ısteyen ragzı oldugu surece 0 sıkıntı bence.
Benım gozumde kilo esıtlenmesı sadece aynı model aynı marka ve stok araclar ıcın yapılmalıdır.
Ikı aracta farklıyken yapılanlar hıcbır sekılde esıt olmayacagı ıcın kılo esıtlemenınde bır manası yok, ıkı aracın sahıplerın sesı cıkmıyoken amac aracları gormekken neden boyle bır tartısma konusu oluyo bunuda hıc anlamıs degılım.
Daha oncede konusulup araclarda neler oldugu, ne sartlarda denenecegı yazılmıstı, konunun uzaması ıcın bır sebepte yok.

sen iş bana kaldı die yakınıyodun ya usta bizde çözelim dedim senin yerine :)
yağış olmazsa inşallh güzel bi gün olacak kazasız belasız olması dileğiyle bekliyoruz görüşmek üzere :icon_tup:

Cliosportve
16-09-2013, 11:34

Seninde orda bulunman çok renk katıcaktır Murat
Güzel videolar bekliyorum sendende
Geçmiş olsun bu arada :icon_tup:

mrt_tsn
16-09-2013, 12:15
sen iş bana kaldı die yakınıyodun ya usta bizde çözelim dedim senin yerine :)
yağış olmazsa inşallh güzel bi gün olacak kazasız belasız olması dileğiyle bekliyoruz görüşmek üzere :icon_tup:
Güzel bir gün olacağı aşikar, inşallah yağmur yağmaz

Seninde orda bulunman çok renk katıcaktır Murat
Güzel videolar bekliyorum sendende
Geçmiş olsun bu arada :icon_tup:
Pis herif nasıl için kıpır kıpır ediyo demi clio rs ler gazlıcak olup sende katılamayınca:D

ysn zkn
16-09-2013, 13:13
Güzel bir gün olacağı aşikar, inşallah yağmur yağmaz

Pis herif nasıl için kıpır kıpır ediyo demi clio rs ler gazlıcak olup sende katılamayınca:D

ferroo
22-09-2013, 11:26
deneme bugunmu ?

civic@ef
22-09-2013, 11:29
bugün deneme yoldayız

ferroo
22-09-2013, 11:33
2 aracada simdide kazasiz belasiz denemeler diliyorum ama gonlum tic rs den yana videolari bekliyoruz heyecanla...

civic@ef
22-09-2013, 11:36
gopro ile çekicez videoları deneme sonrası atarız tech e.

i-vtec07
22-09-2013, 11:51
kazasız belasız denemeler .. videoları bekliyoruz :)

F4R
22-09-2013, 13:21
hadi bakalım takipteyiz. sanırım gündüz denemeler olacak. gündüz denemelerinin tadıda bir başka oluyor :)

chiefkadir
22-09-2013, 13:57
Erkutla istanbuldan yola çıktık sizi izlemeye geliyoduk,yolu şaşırdık Lüleburgaz dayız :D Videoları bekliyoruz :)

Chn53
22-09-2013, 15:01
Deneme yapılmış , tıc rs öndeymiş :)

civic@ef
22-09-2013, 15:29
tıc rs önde videoları düzenleyip yüklicez yoldayız gelen herkeze teşekkürler.

F4R
22-09-2013, 15:34
rc ninde içi sökük müydü? bide fark çok olmuş mu?

Can's
22-09-2013, 15:38
maşallah araclara sonuc zaten ısı bılenler acısından bellıydı :)

civic@ef
22-09-2013, 15:46
rc ninde ici sökükdü iki araçta tek koltuk. video ları yüklüyorum

civic@ef
22-09-2013, 16:22
deneme sonucu için.

http://www.techturkey.com/forum/videolar/165280-tic-rs-amp-azrail-rc-roll.html

mad_max1978
24-09-2013, 23:23
pugcuyum ama dogruya doğru rs hızlı .