PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nasıl bir site işinize yarardı?

coder
05-09-2013, 19:53
Selamlar,
proje yazıyorum ama bir yerde tıkandım site projesi olan var mı canım sıkılıyor ve bir şeyler yazmak istiyorum?

Ve nasıl bir site olsa ihtiyacınızı görürdü? Yada projeleriniz var mı? Her imkanım var şuan tek sıkıntım proje olmaması..

emrah type-r
05-09-2013, 19:55
Hangı alanda proje yazıyorsunuz? Kullandıgınız diller nelerdir?

akıncı
05-09-2013, 19:55
her şeyı bulabıleceğin ebay gıbı bır ssıte

coder
05-09-2013, 19:56
Hangı alanda proje yazıyorsunuz? Kullandıgınız diller nelerdir?

Ağırlıklı web projeleri geliştiriyorum. Web kısmında PHP ve DJANGO kullanıyorum.
bildiğim diller: python, perl, php, c (startup), vb 6, delphi 7
kullanabildiğim dbler: mysql, mssql, oracle, postgresql, nosql, mangodb

coder
05-09-2013, 19:57

Malesef onun zamanı geçti :(

darkmoon
05-09-2013, 19:58
projeden bol ne var ??

coder
05-09-2013, 20:00
projeden bol ne var ??

Malesef öyle hadi bunu yapalım mantığında birisi değilim ilk önce araştırıyorum harcadığım vakitte bana getirisi nedir diye? end-user araştırması yapıyorum daha sonra gelirin adsense tarzı uygulamalardan mı yoksa sabitlerden mi geliyor vs.vs. diye projeyi baya bir kurcalıyorum..

darkmoon
05-09-2013, 20:01
Malesef öyle hadi bunu yapalım mantığında birisi değilim ilk önce araştırıyorum harcadığım vakitte bana getirisi nedir diye? end-user araştırması yapıyorum daha sonra gelirin adsense tarzı uygulamalardan mı yoksa sabitlerden mi geliyor vs.vs. diye projeyi baya bir kurcalıyorum..

tabi boş vakit kaybına gerek yok.. projede bol yaparsın bir şey ler..

onursumer
05-09-2013, 20:02
ciddi anlamda yenilikçi ve yaratıcı olmak lazım şuan nerdeyse her ihtiyaca site yapılmış durumda :)

coder
05-09-2013, 20:04
ciddi anlamda yenilikçi ve yaratıcı olmak lazım şuan nerdeyse her ihtiyaca site yapılmış durumda :)

Bu yüzden tıkanıyorum zaten.. elimde hazırda 3 proje var ama end-user değil malesef bitirdim ve artık yeni bir şeyler yapmam gerekiyor..

darkmoon
05-09-2013, 20:06

Bir sürü yapılmamış iş var ama kimse paylaşmaz projesini .. herkes birgün ben yaparım tarzında düşünür.. tutarsa fikir bedavaya gider parayı karşı taraf yer.. :)

paylaşılan projelerde zaten piyasa projeleridir yani bir şekilde yapılmışdır vardır.. :)

volume81
05-09-2013, 20:08
bence kullanımı kolay bir veri merkezi oluşturabilirsin :)

ör herkez girip araclarına ne yaptığını ne kadar güç aldığını setup'ını vs ekleyerek büyük bir modifiye veritabanı olan bir websitesi hazırlayabilirsin :)

tavsiyem IOS ve android tabanlı uygulamalar yazman yönünde artık teknoloji ilerledi 2000'lerde değiliz web siteleri çok kullanılsa bile şuan moda olan şey app yazmak :)

bence bunun üstüne kafa yorarsan daha iyi olur :)

Not: bilgisayar programcılığını yeni bıraktım IT'ye geçtim ama geçirdiğim 6 yıl boyunca öğrendiğim tek şey modayı takip et ve python'un peşini bırakma :)

coder
05-09-2013, 20:10
bence kullanımı kolay bir veri merkezi oluşturabilirsin :)

ör herkez girip araclarına ne yaptığını ne kadar güç aldığını setup'ını vs ekleyerek büyük bir modifiye veritabanı olan bir websitesi hazırlayabilirsin :)

tavsiyem IOS ve android tabanlı uygulamalar yazman yönünde artık teknoloji ilerledi 2000'lerde değiliz web siteleri çok kullanılsa bile şuan moda olan şey app yazmak :)

bence bunun üstüne kafa yorarsan daha iyi olur :)

Not: bilgisayar programcılığını yeni bıraktım IT'ye geçtim ama geçirdiğim 6 yıl boyunca öğrendiğim tek şey modayı takip et ve python'un peşini bırakma :)

o projem devam ediyor her aracın fabrikasyon specleri şuan db %60 olmayan bir çok araç var..

bu arada python C'nin velihattı hiç bırakılır mı :)

coder
05-09-2013, 20:28
Bir sürü yapılmamış iş var ama kimse paylaşmaz projesini .. herkes birgün ben yaparım tarzında düşünür.. tutarsa fikir bedavaya gider parayı karşı taraf yer.. :)

paylaşılan projelerde zaten piyasa projeleridir yani bir şekilde yapılmışdır vardır.. :)
Eğer zaten ciddi bir durum varsa her türlü sözleşme olacaktır..

fastchild
05-09-2013, 20:32
o projem devam ediyor her aracın fabrikasyon specleri şuan db %60 olmayan bir çok araç var..

bu arada python C'nin velihattı hiç bırakılır mı :)

internetten siteden vs pek anlamam ama fabrikasyon specler konusunda hertürlü yardımcı olabilirim

coder
05-09-2013, 20:39
internetten siteden vs pek anlamam ama fabrikasyon specler konusunda hertürlü yardımcı olabilirim

DB'yi tamamlıyorum onda sıkıntı yok hatta bu projeyi tech-turkey'e dahil edecektik Cem abi ile görüşmüştüm ama sonra bir şey çıkmadı..

gselcuk
05-09-2013, 20:57

Kesinlikle katılıyorum fakat kargo problemi fazla olmayan kullanımı daha kolay bir site bence geç felan değil kolaylıkla yayılıp ün kazanabilir.Ebay in sıkıcılıkları sahinindenin saçmalıkları olmayan her ürün her bütçeyi barındıran geniş yelpazeli bir site mükemmel olurdu.

semprimena
05-09-2013, 21:08
Takas ve barter kapsayan bir site olabilir.

coder
05-09-2013, 21:38
Kesinlikle katılıyorum fakat kargo problemi fazla olmayan kullanımı daha kolay bir site bence geç felan değil kolaylıkla yayılıp ün kazanabilir.Ebay in sıkıcılıkları sahinindenin saçmalıkları olmayan her ürün her bütçeyi barındıran geniş yelpazeli bir site mükemmel olurdu.

Takas ve barter kapsayan bir site olabilir.

Malesef e-ticaret düşünmüyorum hizmet yönelikli düşünüyorum..

GuneyOnur
05-09-2013, 22:17
Sosyal Medya denilen illet (Facebook,Twitter vs.) forum sitelerini bitirdi web sitelerini bitirmesinide az kaldı.Teknoloji ilerledi artık herkez akıllı telefonlarda bunun yerine akıllı telefonlarda apk yazsan daha fazla getirisi olur diye düşünüyorum ben

mehmetRS
05-09-2013, 22:24
Atıyorum bir mail adresi var.. xxxx@xmail.com gibi
bende bu adresle, facebook, twitter, google+ gibi yerlere üyeyim. yani bana gelişmeleri aynı zamanda maille bildiren yerlere..
öyle bir site olsun ki, ben bu siteye girdiğimde, görseller dahil, facebookta, twitterda, zartta ve zurtta benim profilimle ilgili paylaşılanları tek sayfa üzerinden görebileyim.. videolar, iletiler, mesajlar ve fotograflar dahil..
Siteye giriyoruz, aşağı akan bir haber sayfası düşünelim..
diyorki saat 18:32 Facebook : arkadaşın schumi , özgür'ün fotografını paylaştı,
diyorki saat 18:34 Twitter : bilmemkim senin "lagaluga" tweetini retweetledi..
gibi..
Tek yerden aynı etkileşimle takip edip cevaplandırabildiğimiz bir site düzenleyebilseydin, gerçekten güzel olur ve çok tutardı diye düşünüyorum.
Kolay gelsin.

coder
05-09-2013, 22:34
Atıyorum bir mail adresi var.. xxxx@xmail.com gibi
bende bu adresle, facebook, twitter, google+ gibi yerlere üyeyim. yani bana gelişmeleri aynı zamanda maille bildiren yerlere..
öyle bir site olsun ki, ben bu siteye girdiğimde, görseller dahil, facebookta, twitterda, zartta ve zurtta benim profilimle ilgili paylaşılanları tek sayfa üzerinden görebileyim.. videolar, iletiler, mesajlar ve fotograflar dahil..
Siteye giriyoruz, aşağı akan bir haber sayfası düşünelim..
diyorki saat 18:32 Facebook : arkadaşın schumi , özgür'ün fotografını paylaştı,
diyorki saat 18:34 Twitter : bilmemkim senin "lagaluga" tweetini retweetledi..
gibi..
Tek yerden aynı etkileşimle takip edip cevaplandırabildiğimiz bir site düzenleyebilseydin, gerçekten güzel olur ve çok tutardı diye düşünüyorum.
Kolay gelsin.

Onu yapan browser eklentileri var malesef..

mehmetRS
05-09-2013, 22:54
Onu yapan browser eklentileri var malesef..

bunların hepsini tek bir ekrandan halledebiliyormu bu eklentiler ya.. ayrı ayrı log in yapmadan?

coder
05-09-2013, 22:56
bunların hepsini tek bir ekrandan halledebiliyormu bu eklentiler ya.. ayrı ayrı log in yapmadan?

Aynen öyle tek bir şekilde log in olmasına bile gerek kalmadan browserınızdan bilgileri alıyor..

16EC813
05-09-2013, 23:05
çok araştıran çok kafa yoran birikimli ve donanımlı bi arkadaşımızsın sen bununda en iyisini bulup yapacagına inanıyorum
başarılar dilerim

mehmetRS
05-09-2013, 23:21
neden aklıma gelen şeyler daha önce birileri tarafından bulunup çatır çatır kullanılıyor oluyorki hep öfff :D

63owen63
05-09-2013, 23:21
Ekoloji, ekoköy, upcycyle, çevre üzerine bir proje geliştirilebilir. Toplumdan da çok destek görür.

coder
05-09-2013, 23:29
çok araştıran çok kafa yoran birikimli ve donanımlı bi arkadaşımızsın sen bununda en iyisini bulup yapacagına inanıyorum
başarılar dilerim
Eyvallah abi teşekkür ediyorum..

neden aklıma gelen şeyler daha önce birileri tarafından bulunup çatır çatır kullanılıyor oluyorki hep öfff :D
:) to be or not to be tövbe tövbe :D

Ekoloji, ekoköy, upcycyle, çevre üzerine bir proje geliştirilebilir. Toplumdan da çok destek görür.
Detay alabilir miyim?

rebelh
06-09-2013, 07:50
ben şu an bi site yapacak olsam sahibindene alternatif tamamen ücretsiz ve sadece reklam gelirli olacak galeri ve emlakçı barındırmayan bir site yapardım..

Evrenoz
06-09-2013, 08:09
Sosyal medyaya gir..

mIRC vardı başta, sonra forumlar ortaya çıktı, eş zamanlı olarak yonja gibi arkadaşlık siteleri türedi, akabinde facebook ve twitter gedli..

mIRC öldü, forumlar son nefesinde, yonja ve türevleri öldü, facebook "bence" sona geldi, twitter ise ilk muadilinde yavaş yavaş terkedilecek.. Hatta bu muadilde GSM üzerinden mesajlaşma ( twitera whatsapp entegrasyonu gibi ) eklenirse daha cazip olabilir..

Var bir sürü fikrim bu yönde, yola girersen detaylandırırız...

CooLeqenD
06-09-2013, 08:17
La bülent sen niye benim aklıma gelmedin yaa. Olum benim kendi kişisel sitem var, ama Portfolio kısmında tıkandım bir hata var ilerliyemedim öylece bıraktım. Bir ara bakalım la şuna, Jr. Hacker :D

dragon07
06-09-2013, 08:25
bülbül olm seninı ne işin var böyle işlerle adam gibi sağı solu patlat paranı kazan :D

darkmoon
06-09-2013, 09:11
irc öldü underground takılanlar var kendi kişisel serverlarında hala kullanıyorlar irc yi çünkü takip edilemiyen tek sistem,

forumlar son nefesinde değil bence forumlarda biteli yıllar oldu onbinlerce forum vardı vbulletini indiren phbb yi indren smf yi indiren forum kuruyordu kendine artık kalmadı olması gereken temel işlevi olan 5-10 forum kaldı,

ufak hobisel bir amaçda bir araya gelmiş forumları bunun dışında tutuyorum onlar hiç bir zaman ölmez o hobby kesmi bitmediği sürece çünkü o kesim forumu araç olarak kullnıyor bilgi paylaşımı için zaten reel dede sık sık bir araya geliyorlar.. balıkçılar,Rc car cılar,telsizciler,uyducular,arazi 4x4 cüler,kampçılar v.b gibi..

Twitter şirketleşdi bir nevi ayaklı anlık gazete oldu insanların organize olması için ortak bir platform oldu çok farklı bir misyona kaydı keza facede identify id gibi bir şey oldu 10 sene sonra nüfus cizdanlarında face identify no muz falan olursa hiç şaşırmam bu sitelerin artık site olma dışında misyonları var bence hayatın her alanında her akışında bir entegrasyon oluşturdular

bana kalırsa twitter face youtube gibi siteler artık normal web sitesi profil oluştur insanlar girsin baksın gözüyle bakmıyorum şirketler bile elektronik cihazlarına face twitter youtube eklentileri yada direk ulaşımı sağlıyorsa artık sanaldan çıkıp reel hayatın bir bütünü olmuş demekdir bana göre..

Fırsatlar eksilmez nette adam zamanında one milllion pixeli yapdı milyon dolarlar kazandı basit bir fikirdi kolay bir fikirdi ama tuttdu.. para getiricek güzel projeler hala var ama dediğim gibi kimse böyle fikrini alenen paylaşmaz konuyu açan arkadaş yapmaz başkası okur o yapar .. :)

mmustu
06-09-2013, 09:19
hacı git app yap telefonlara 1 dolardan sat gitsin :D

asulus
06-09-2013, 09:37
Küçük Çaplı Firmalar için Online Teknik Servis yazılımı olabilir. her türlü firma için bikaç değişiklikle uyarlayabilirsin. otomotiv cep telefonu bilgisayar firmaları vs vs.

coder
06-09-2013, 12:32
Sosyal medyaya gir..

mIRC vardı başta, sonra forumlar ortaya çıktı, eş zamanlı olarak yonja gibi arkadaşlık siteleri türedi, akabinde facebook ve twitter gedli..

mIRC öldü, forumlar son nefesinde, yonja ve türevleri öldü, facebook "bence" sona geldi, twitter ise ilk muadilinde yavaş yavaş terkedilecek.. Hatta bu muadilde GSM üzerinden mesajlaşma ( twitera whatsapp entegrasyonu gibi ) eklenirse daha cazip olabilir..

Var bir sürü fikrim bu yönde, yola girersen detaylandırırız...
Yüz yüze gorusebiliriz Abı..

La bülent sen niye benim aklıma gelmedin yaa. Olum benim kendi kişisel sitem var, ama Portfolio kısmında tıkandım bir hata var ilerliyemedim öylece bıraktım. Bir ara bakalım la şuna, Jr. Hacker :D
Bakalım ne zaman istersen

bülbül olm seninı ne işin var böyle işlerle adam gibi sağı solu patlat paranı kazan :D
Öyle şeylerle isim olmaz :D

irc öldü underground takılanlar var kendi kişisel serverlarında hala kullanıyorlar irc yi çünkü takip edilemiyen tek sistem,

forumlar son nefesinde değil bence forumlarda biteli yıllar oldu onbinlerce forum vardı vbulletini indiren phbb yi indren smf yi indiren forum kuruyordu kendine artık kalmadı olması gereken temel işlevi olan 5-10 forum kaldı,

ufak hobisel bir amaçda bir araya gelmiş forumları bunun dışında tutuyorum onlar hiç bir zaman ölmez o hobby kesmi bitmediği sürece çünkü o kesim forumu araç olarak kullnıyor bilgi paylaşımı için zaten reel dede sık sık bir araya geliyorlar.. balıkçılar,Rc car cılar,telsizciler,uyducular,arazi 4x4 cüler,kampçılar v.b gibi..

Twitter şirketleşdi bir nevi ayaklı anlık gazete oldu insanların organize olması için ortak bir platform oldu çok farklı bir misyona kaydı keza facede identify id gibi bir şey oldu 10 sene sonra nüfus cizdanlarında face identify no muz falan olursa hiç şaşırmam bu sitelerin artık site olma dışında misyonları var bence hayatın her alanında her akışında bir entegrasyon oluşturdular

bana kalırsa twitter face youtube gibi siteler artık normal web sitesi profil oluştur insanlar girsin baksın gözüyle bakmıyorum şirketler bile elektronik cihazlarına face twitter youtube eklentileri yada direk ulaşımı sağlıyorsa artık sanaldan çıkıp reel hayatın bir bütünü olmuş demekdir bana göre..

Fırsatlar eksilmez nette adam zamanında one milllion pixeli yapdı milyon dolarlar kazandı basit bir fikirdi kolay bir fikirdi ama tuttdu.. para getiricek güzel projeler hala var ama dediğim gibi kimse böyle fikrini alenen paylaşmaz konuyu açan arkadaş yapmaz başkası okur o yapar .. :)
Aynen öyle..

hacı git app yap telefonlara 1 dolardan sat gitsin :D
Yazmak problem degil ne yazacağını bilmemek problem

Küçük Çaplı Firmalar için Online Teknik Servis yazılımı olabilir. her türlü firma için bikaç değişiklikle uyarlayabilirsin. otomotiv cep telefonu bilgisayar firmaları vs vs.
Onunla ilgili yazılımım var zaten stok cari felan logo ve etaya 1000 basan yazılımlarım var. Hatta program yapan program var şirketlere bunu veriyoruz tek tık ile istediği programları yazabiliyorlar

mmustu
06-09-2013, 12:38
işte bizim tükkan için online köpek traş eden bi program yaz hahahaa :D

volume81
06-09-2013, 12:40
baya bilgilisin uzun ve bilgini kullanacağın bir proje arıyosun al sana proje :)

ERP programı yaz android ve IOS app'lerinide ekle üstüne tablet telefon için ayrı ayrı
mail sistemini entegre et şirket içi yazışmalar yetkileri dahilinde yöneticiler tarafından görülsün

girdi çıktı üretim sevkiyat vs vs ama cari program gibi değil harbi harbi ERP sistemi olarak yaz :)

gurhankutlu
06-09-2013, 12:46
baya bilgilisin uzun ve bilgini kullanacağın bir proje arıyosun al sana proje :)

ERP programı yaz android ve IOS app'lerinide ekle üstüne tablet telefon için ayrı ayrı
mail sistemini entegre et şirket içi yazışmalar yetkileri dahilinde yöneticiler tarafından görülsün

girdi çıktı üretim sevkiyat vs vs ama cari program gibi değil harbi harbi ERP sistemi olarak yaz :)

Hahah SAP istedin adamdan resmen :D ama mantıklı..

darkmoon
06-09-2013, 12:47

şu dediğin kurumsal erp lerden o kadar çok varki çeşit çeşit.. arkadaş yapsa ne farkı yada özelliği olucak.. :)

facia
06-09-2013, 12:47

Şu dediğinizin evden yapılabileceğine inanıyormusunuz? Tutun ki yapıldı bunun vergi sistemi ile birlikte adaptasyonunu yapma lazım. Hadi onuda yaptın piyasadakı yazılımlarla nasıl rekabet etmeyi düşünüyorsun?

Vtec21
06-09-2013, 13:02
Merhabalar. :)

Öncelikle yapacağınız program veya site için şimdiden başarılarınızın devamını gelmesini ümit ediyorum.

Biraz garip veya değişik gelebilir size ama aklıma şöyle bir program geldi,

Yararlı olacağını düşündüm.0-13 yaş arası çocuklara göre düzenli bir şekilde aşı programı yapılırsa iyi yönde gider kanısındayım. Konuyu biraz açabilirsek, Örneğin; çocuğun doğum tarihi, ayı ve yılını girdikten sonra kaç yaşında hangi ayda ve hangi günde aşısı yapılacak? Diye bir bilgilendirme veri tabanı oluşturarak kullanıcıları bu konuda bilgilendirebilirsiniz. Ayrıca ios veya android tabanlı desteklerseniz, cep telefonu üzerinden de bu programı çalıştırıp kulanabilirsiniz.
Bunun yanı sıra cep telefonları öperatörlerinden anlaşıp her ay'ın belirli aralık günlerinde mesaj gelerek uyarıda bulunulabilir.

Aşısı olacak çocuğun anne veya babasına bu bilgilendirme mesajı gelirse ona göre düzenli bir şekilde aşısı yapılır.

volume81
06-09-2013, 13:10
şu dediğin kurumsal erp lerden o kadar çok varki çeşit çeşit.. arkadaş yapsa ne farkı yada özelliği olucak.. :)

evet ve genelde her kurum herhangi birisini seçip işine göre adapte ediyor modül ekletiyor modül çıkartıyor yani biraz custom'a dönüyor bu yüzden 1-10 veya 100 tane olması bişey ifade etmiyor sonuçda herkes işi için en iyisini istiyor bence yapılsa satabilir veya ufak tefek düzenlemeler ile piyasadakilerin önüne bile geçebilir :)

Şu dediğinizin evden yapılabileceğine inanıyormusunuz? Tutun ki yapıldı bunun vergi sistemi ile birlikte adaptasyonunu yapma lazım. Hadi onuda yaptın piyasadakı yazılımlarla nasıl rekabet etmeyi düşünüyorsun?

önce bir başlasın proje'ye sonra geliştirmek için birilerini bulur zaten :) ERP yazan kişiler herzaman yaptım bitti gibi düşünmez başlanır yapılır sonra birisine satıldıkdan sonra geliştirmeye başlanır :)

Temel olarak üretim nakliye satış müşteri kayıtları vs oldukdan sonra vergi sistemi banka bağlantıları sanal poslar vs yavaş yavaş gerisi gelir :)

ne ERP programları biliyorum yıllardır tek bir müşterisi yok ama geliştiriliyor :)

darkmoon
06-09-2013, 13:17
evet ve genelde her kurum herhangi birisini seçip işine göre adapte ediyor modül ekletiyor modül çıkartıyor yani biraz custom'a dönüyor bu yüzden 1-10 veya 100 tane olması bişey ifade etmiyor sonuçda herkes işi için en iyisini istiyor bence yapılsa satabilir veya ufak tefek düzenlemeler ile piyasadakilerin önüne bile geçebilir :)

onun için 24 saat bağlantıda olan teknik destek ekipleri var yazılım şirketlerinin biliyorsundur.. hani yazılımı yapdım sattım kurtuldum tarzında bir şey olmaz kamusal ve özel sektörde ve tabi yazılımı yapıcak kişilierinde şahısdan çıkıp kurumlaşması gerekir.. buda şirket adres vergi lehvası v.b bir sürü sıkıntı.. :)

GokhanRS
06-09-2013, 13:19
onun için 24 saat bağlantıda olan teknik destek ekipleri var yazılım şirketlerinin biliyorsundur.. hani yazılımı yapdım sattım kurtuldum tarzında bir şey olmaz kamusal ve özel sektörde ve tabi yazılımı yapıcak kişilierinde şahısdan çıkıp kurumlaşması gerekir.. buda şirket adres vergi lehvası v.b bir sürü sıkıntı.. :)

iyi bir program yaptınmı oturduğun yerden para kazanırsın. çünkü yazılım şirketlerinden biri gelir iyi paraya satın alır. yeterki yazdığın iyi olsun.

bu şekilde evinden otururark zengin olmuş arkadaşlarım var. hiç vergiye tabi olmadılar.

mcy
06-09-2013, 13:32
2007 yılında benimde otomobil teknik verileri üzerine bir yazılım geliştirmiştim. tamamen ücretsiz veri sağlamak için. senin o verilerle aklındaki nedir?

darkmoon
06-09-2013, 13:39
iyi bir program yaptınmı oturduğun yerden para kazanırsın. çünkü yazılım şirketlerinden biri gelir iyi paraya satın alır. yeterki yazdığın iyi olsun.

bu şekilde evinden otururark zengin olmuş arkadaşlarım var. hiç vergiye tabi olmadılar.

Her program online destek ister.. Programı kendi yazmamış biri hiç bir şekilde müdahil hakim olamaz o programa bahsettiğimiz erp tipi programlar..

yazılım şirketlerinde çalışan onlarca yazılımcı varken ve zaten yazılım şirketlerinin kurucularının çoğu kendileri bilhassa yazılımcıyken senin programını kendisi derlemesi yazması varken niye birde sana bir ton para verip yazılımı satın alsınki senden.. ayrıca kaynak kod sendeyken ilerde o yada bu şekilde sisteme müdahil olmıycağın bilgi çalmıycağın yada sistemi kırmıycağın ne ***** onuda geçdim aynı programı başkasına ufak düzenleme değişikliklerle satmıycağın ne *****..

sen derken seni kast etmiyorum tabiki :)

coder
06-09-2013, 14:17

Cem sistemi zaten var..

@mmustu Abı 1 yıl daha? Hahahahaha

murproject
06-09-2013, 14:35
Yazdığın proje neydi? Neden sıkıldın?

mmtrıza
06-09-2013, 16:39
Aynen öyle tek bir şekilde log in olmasına bile gerek kalmadan browserınızdan bilgileri alıyor..

hangi site yada uygulama bu bizde kullanalım

darkmoon
06-09-2013, 16:52
hangi site yada uygulama bu bizde kullanalım

firefox yada chrome kullanıyorsan store larında var..

coder
06-09-2013, 20:48
Yazdığın proje neydi? Neden sıkıldın?

Hep internet projesi ve elimdekiler bitti boş Durmaktan sıkıldım

coder
06-09-2013, 23:21
2007 yılında benimde otomobil teknik verileri üzerine bir yazılım geliştirmiştim. tamamen ücretsiz veri sağlamak için. senin o verilerle aklındaki nedir?

Yine ücretsiz yayın adsense ile sigara parası çıkma muhabbeti..

Yiğit G.
07-09-2013, 09:21
hizmet yönelikli düşünüyorum..

Türk adult amatörler ? Baya bir hizmet yapmış olursun kardeşim :D

edit: düşündümde artık kimse internet sitelerinden bilgi almıyor android veya iphone için app yazman daha kullanışlı olur düşüncesindeyim.Adult için değil tabi şaka idi o :)

coder
07-09-2013, 10:15
Türk adult amatörler ? Baya bir hizmet yapmış olursun kardeşim :D

edit: düşündümde artık kimse internet sitelerinden bilgi almıyor android veya iphone için app yazman daha kullanışlı olur düşüncesindeyim.Adult için değil tabi şaka idi o :)

O işide yaptım günlük 200€ kazandırıyor maksimum..

volume81
07-09-2013, 10:18
O işide yaptım günlük 200€ kazandırıyor maksimum..

200€ dedin kafamı çeldin şimdi tamda araba toplarken yapmayın şunu :D

darkmoon
07-09-2013, 10:24
Adult ölmez insan oğlunun en büyük zaafı :) millet adult devri bitti artık dedi adamlar yakın tarihde cam4 diye site yapdı herhalde site sahibi milyon dolarları vurmuşdur.. Adult biçim değiştirir bitmez.. Adultun bitmesi için erkek soyunun dünyaan kuruması lazım :D

GokhanRS
07-09-2013, 10:34
sizi gidi sitenin bornocuları :D

coder
07-09-2013, 17:00
200€ dedin kafamı çeldin şimdi tamda araba toplarken yapmayın şunu :D

Turk degil ama site Alman olacak ads alamıyordun Ero adver var artık ve yabancı adult sitelerde seo problemi yok direk ilk sayfadasin

volume81
07-09-2013, 17:49
Turk degil ama site Alman olacak ads alamıyordun Ero adver var artık ve yabancı adult sitelerde seo problemi yok direk ilk sayfadasin

yapma olm yapma :D bıraktım ben bu işleri :D

web sitesi isteyene wordpress kurup yolluyorum artık :D

coder
07-09-2013, 19:03
yapma olm yapma :D bıraktım ben bu işleri :D

web sitesi isteyene wordpress kurup yolluyorum artık :D

Ben bide bot yazmıştım günde 10 video çekiyordu cron job ile ve patlaması imkansızdı videolarda bende değil oooh miiis arada bir ero adv girip kaç lira kazanıyorum diye bakıyordum çok yoruluyordum :hahaha:

volume81
07-09-2013, 19:17
bak böyle yazıyosun konuyu 6 kişi okuyor hepsinin kafasında tilkiler dolaşıyor :D

coder
07-09-2013, 19:44
bak böyle yazıyosun konuyu 6 kişi okuyor hepsinin kafasında tilkiler dolaşıyor :D

Sektörde çok boşluk var hindistanlılar çok yüklenmeye başladı :D

volume81
07-09-2013, 20:15
bizimkiler yüklenirse sıkıntı olur söyleyeyim :D

bandwith yetişmez bizimkilere :D

coder
07-09-2013, 20:17
bizimkiler yüklenirse sıkıntı olur söyleyeyim :D

bandwith yetişmez bizimkilere :D

Türklerle yapmayacaksın işi alman yada fransa olacak.. Çünkü yasak yok ve googledan ban yemiyorsun sunucu yurtdışında 100 € sınırsız bandwidth :D

volume81
07-09-2013, 20:21
sitede ne kadar html bilen varsa web işine başlayıp pornocu olacak sayemizde :D

coder
07-09-2013, 20:22
sitede ne kadar html bilen varsa web işine başlayıp pornocu olacak sayemizde :D

ahauahuahua şaka bir yana ben iğreniyorum artık..

coder
14-09-2013, 00:47
ee fikir çıkmadı mı :)

cabrioleter
14-09-2013, 03:58
valla bizde akademi olarak fikir çok. hatta sana bi teklif yapmıştım ama sen pek oralı olmadın. sanırım bu sıralarda da yazılımcı sorunumuz ortadan kalktı, kalkmasaydı ortak bir şeyler yapılabilirdi..

coder
14-09-2013, 13:32
valla bizde akademi olarak fikir çok. hatta sana bi teklif yapmıştım ama sen pek oralı olmadın. sanırım bu sıralarda da yazılımcı sorunumuz ortadan kalktı, kalkmasaydı ortak bir şeyler yapılabilirdi..

Ben sizden bir pm aldığımı hatırlamıyorum?