Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Polo GTI ve Warex

Gkhnkrdnz
06-09-2013, 11:44
Arkadaşlar aracım için egzos düşünüyorum ama kafam rahat olsun diye warex istiyorum bilenler varsa yardımcı olsun turbolu araçda susturucu şart bu durumda bende aracımdaki son susturucu yerine (olabilirse) warex yaptırmayı birde kat iptali istiyorum performans ses ve fiyat hakkında düşüncelerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinrm :beuj:

dirk
06-09-2013, 11:49
Miltek kullanıyorum çok keyifli bi egzoz sesi oldu arabada muaynedede polisdede sıkıntı olmuyor diğer aracımda varex kullandım oda iyiydi ;) açınca bayaaa ses çıkarıyor. Dsg geçişleri baya renkleniyor

Gkhnkrdnz
06-09-2013, 12:14
Miltek kullanıyorum çok keyifli bi egzoz sesi oldu arabada muaynedede polisdede sıkıntı olmuyor diğer aracımda varex kullandım oda iyiydi ;) açınca bayaaa ses çıkarıyor. Dsg geçişleri baya renkleniyor

Miltek tarzı isterdim ama biraz tuzlu geldi :) Warex montajı benim tarif ettiğim gibimi yapıldı yoksa farklı bi yolmu izleniyor? Birdee maliyeti kaç tl oldu?

GokhanRS
06-09-2013, 12:23
Miltek tarzı isterdim ama biraz tuzlu geldi :) Warex montajı benim tarif ettiğim gibimi yapıldı yoksa farklı bi yolmu izleniyor? Birdee maliyeti kaç tl oldu?

miltek warexden ucuz. ama warex daha garanti iş.

Gkhnkrdnz
06-09-2013, 13:11
miltek warexden ucuz. ama warex daha garanti iş.

Sahibindende miltek 3.000tl komple set galiba warex sadece susturucu arkadaşımın arabasına yanşış hatırlamıyorsan 1.000tlye taktırmıştıkk

SGTI
06-09-2013, 13:23
militek şart değilse.İskender abinin malzemesi ve işçiliği harikadır.Bende dp var son derece memnunum ayrıca warex montajıda yapıyor.Bayisi diye hatırlıyorum warexin.Yarı fiyatına aynı performansın alınacağına inanıyorum.Bizim araçlarda komple eksozdan ziyade dp.Tecrübe etmedim ama komple performans düşürüyor diye duydum.Zaten dp derken kat da iptal oluyor orta susturucuda.Bence sadece dp size yetecektir.Yinede detaylı olarak konuşursunuz iskender abiyle.

Gkhnkrdnz
06-09-2013, 14:00
militek şart değilse.İskender abinin malzemesi ve işçiliği harikadır.Bende dp var son derece memnunum ayrıca warex montajıda yapıyor.Bayisi diye hatırlıyorum warexin.Yarı fiyatına aynı performansın alınacağına inanıyorum.Bizim araçlarda komple eksozdan ziyade dp.Tecrübe etmedim ama komple performans düşürüyor diye duydum.Zaten dp derken kat da iptal oluyor orta susturucuda.Bence sadece dp size yetecektir.Yinede detaylı olarak konuşursunuz iskender abiyle.

warex benim için daha iyi. Düz boru alt devirleri tamamen öldürüyormuş benim düşüncem dediğim gibi sadece dp ve son susturucu yerine warex

qatrio
06-09-2013, 14:17
dp yaparsan ortada iptal oluyo sonuda varex yaptıgını farz edersek kat iptali sona kadar düz sonda varex olucak.

Masterpiece
06-09-2013, 23:50
warex benim için daha iyi. Düz boru alt devirleri tamamen öldürüyormuş benim düşüncem dediğim gibi sadece dp ve son susturucu yerine warex

Dilerseniz aynen çift çıkış oem tarzı warex prensibinde çalışan egzos için yardımcı olmaya çalışırım

Gkhnkrdnz
09-09-2013, 08:35
dp yaparsan ortada iptal oluyo sonuda varex yaptıgını farz edersek kat iptali sona kadar düz sonda varex olucak.

Dilerseniz aynen çift çıkış oem tarzı warex prensibinde çalışan egzos için yardımcı olmaya çalışırım

Geçen gün emil'le görüştüm kat iptali ve son susturucu yerine warex koyabileceğini söyledi. Müsait bir zamanda gidip yaptırıcam verdiğiniz bilgiler için teşekkürlerr :)

ErayCerit
09-09-2013, 09:52
Milltek kaça mal oluyor polo gti'larda ?

Gkhnkrdnz
10-09-2013, 07:57
Milltek kaça mal oluyor polo gti'larda ?

Sahibindende 3.500'e var

Erdem Ünal
05-10-2013, 04:53

kesinlikle katılıyorum. Son susturucu orjinal kalırsa kompleden daha iyi performans alınıyor.

NacreS
21-07-2017, 15:15
Geçen gün emil'le görüştüm kat iptali ve son susturucu yerine warex koyabileceğini söyledi. Müsait bir zamanda gidip yaptırıcam verdiğiniz bilgiler için teşekkürlerr :)

fiyat nedir ?

Gearbox
21-07-2017, 19:00
fiyat nedir ?

Hocam aradan 4 yil gecmis..

NacreS
24-07-2017, 19:52
güncel biliniyordur belki diye