Orijinalini görmek için tıklayınız : Sürücülere iyi haber! O ceza iptal olacak!
serhatayasli
07-09-2013, 13:42
Denizli'de bir sürücünün otomobilinin camına film taktırdığı için kesilen ceza, mahkeme tarafından "Sürüşü engellemediği" için iptal edildi.
Sürücülere iyi haber! O ceza iptal olacak! - Milliyet (http://gundem.milliyet.com.tr/suruculere-iyi-haber-o-ceza-iptal/gundem/detay/1760293/default.htm)
bu haberler hep cıkıyor dıkkatlı okursanız daha oncede 2 defa kesmısler aynı şahsa.yıne durdursunlar yıne yazarlar.polislerın soyledıgı tek sey var ; mahkeme yolu acık mahkemeye verebılırsınız. maalesef boyle bır ulkedeyız.
darkmoon
07-09-2013, 13:48
7 ay beklemiş 600 lira avukatlık mahkeme masafları yapmış.. emsal temsil ederde çevirmeye girsen polisde aynısını der sende git mahkemeye hakkını ara der ben cezayı keserim der..
onn_dear
07-09-2013, 13:52
ya bu iş bu kadar zor mu? Madem görüşü engellemiyor bir genelge yayınlasınlar atıyorum 1 ve 2 derece koyulukta camlar ve orjinal renkli camlar serbesttir desinler. Poliste işine baksın vatandaşta. Bankaların aldığı dosya masrafı hikayesi gibi, parayı öde krediyi al git mahkeme mahkeme gez, paranı geri al. Bir şey usulsüz ise kanun çıkartırsın bir daha kimseden dosya masrafı alamaz bu kadar basit aslında olay.
GokhanRS
07-09-2013, 13:56
yapıcak birşey yok. bu habere güvenerek film yaptırmayın. cezayı keserler. filmler sökülür tespite girer öyle aracı trafiğe çıkarırsın.
ondan sonra gider dava açar kazanırsın. ama filmlerin çoktan sökülmüş olur. kazandığın davanın evraklarıyla gezersin trafikte tekrar filmli. 1 polis 2 polis derken 3ncü polis ben anlamam karar marar. ben yazarım sen gider tekrar dava açarsın der tekrar yazar.
bizi park halinde dururken bile bağladıkları bile oldu film yüzünden. bunları öne sürünce git mahkemeye, en yasal hakkın. ben yazarım cezamı sen yasal hakkını kullanırsın , sana engel olanmı var dedi kitledi yani hiç bi halta yaramıyor bu davalar.
kemal_koker
07-09-2013, 14:00
bu olayla ilgili kaçıncı haber. polisler yazmaya devam ediyor :D
onn_dear
07-09-2013, 14:02
bize bıdıbıdı yapacaklarına polis araçlarındaki filmleri söktürsün içişleri bakanlığı. Bütün polis araçlarının içi zindan gibi
kemal_koker
07-09-2013, 14:03
bize bıdıbıdı yapacaklarına polis araçlarındaki filmleri söktürsün içişleri bakanlığı. Bütün polis araçlarının içi zindan gibi
şüpheli şahısların teşhis edilmemesi için diye biliyorum onu:confused:
SekoLive
07-09-2013, 14:04
habere kimse güvenip film yaptrmasın
bu arada ,
Metrobüs şöförleri yıl sonuna doğru ayvayı yedi... köprüye cıktıkları an basarlar cezayı , alayı kara zindan film cekilms camlara :D
aliburma
07-09-2013, 14:09
Bıktık şu film mevzusundan. Adam gibi bir değişiklik yapsalar da polisin de vatandaşın da kafası rahatlasa. içi görünmüyormuş, ön camdan baktığın zaman herkes kabak gibi görünüyor. yan camdan görünce ne oluyor anlamadım ki...
darkmoon
07-09-2013, 14:12
aslında o kadar film yapan firma var saydam güneşi kırıcak bir film yapsalar çokmu zor acaba parasına bakmam takarım güneş alerjim var çünkü ..
Burak E.
07-09-2013, 14:38
aslında o kadar film yapan firma var saydam güneşi kırıcak bir film yapsalar çokmu zor acaba parasına bakmam takarım güneş alerjim var çünkü ..
aynen abi bende doktordan rapor almak istiyorum o konu için güneş acayip rahatsız ediyor gözlerimi var öyle bişi acaba doktor raporu felan
her dönem aynı haber biri ceza yer mahkemeye verir kazanır ama polis ceza yazmaya devam eder.
ya bu iş bu kadar zor mu? Madem görüşü engellemiyor bir genelge yayınlasınlar atıyorum 1 ve 2 derece koyulukta camlar ve orjinal renkli camlar serbesttir desinler. Poliste işine baksın vatandaşta. Bankaların aldığı dosya masrafı hikayesi gibi, parayı öde krediyi al git mahkeme mahkeme gez, paranı geri al. Bir şey usulsüz ise kanun çıkartırsın bir daha kimseden dosya masrafı alamaz bu kadar basit aslında olay.
Yauw, devlete iyi gelir kapısı olmuş değiştirirler mi :)
günde 100 kişiye yazıyorlarsa, yılda 2 kişi mahkemeye veriyor. :D
MatraX_07
07-09-2013, 14:52
Sürekli Polislerle bu işi konusuyorum inanmayın çıkan haberlere,Filmden ceza yazılıyor denildi
Onun için filmden affetmiyorlar
SekoLive
07-09-2013, 14:57
aynen abi bende doktordan rapor almak istiyorum o konu için güneş acayip rahatsız ediyor gözlerimi var öyle bişi acaba doktor raporu felan
burak göz alerjisi için rapor iş görmez güneş gözlüğü çare olur ama bazı insanlarda vucut komple güneşe karşı alerji oluyor o insanlar için kesinlikle gerekli cam filmi yada siyah cam türevleri.
Burak E.
07-09-2013, 15:08
burak göz alerjisi için rapor iş görmez güneş gözlüğü çare olur ama bazı insanlarda vucut komple güneşe karşı alerji oluyor o insanlar için kesinlikle gerekli cam filmi yada siyah cam türevleri.
bakalım abi olmadı güneş alerjisi için cabalarım aldığım yeni arabada camlar zindan film var cidden rahat ettim son 1 aydır
darkmoon
07-09-2013, 15:58
benim göz alerjim yok ama dediğiniz gibi komple vücutta alerjik oluyor babamda da vardır tatile gitsem gölgede durmaya özen gösteririm güneşin altında direk döküyorum kurdeşen gibi ben araştırdım göz alerjisi olmadıkdan sonra olmuyormuş bizim aracı öyle demişdi.. bendede o yok.
zaten rapor derdinde falanda değilim saydam güneşi kırıcak bir şey olsa parasına bile bakmıycam taktırırım..
SekoLive
07-09-2013, 15:59
benim göz alerjim yok ama dediğiniz gibi komple vücutta alerjik oluyor babamda da vardır tatile gitsem gölgede durmaya özen gösteririm güneşin altında direk döküyorum kurdeşen gibi ben araştırdım göz alerjisi olmadıkdan sonra olmuyormuş bizim aracı öyle demişdi.. bendede o yok.
zaten rapor derdinde falanda değilim saydam güneşi kırıcak bir şey olsa parasına bile bakmıycam taktırırım..
abi göz alerjisi içinde rapor vermek biraz ilginc. yani vucudu komple güneş geçirmezle kaplayamazsn ama uygun bir gözlükle gözleri koruyabilirsiniz diye düşünüyorum.
geçmiş olsun
darkmoon
07-09-2013, 16:03
sağol şehir içinde o kadar dert olmuyorda uzun yolda sıkıntı..
Ruhsata işleten var mı? Nasıl oluyor kaç tl ödüyoruz?