Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil: Çalinti araç BMW X6 (07 EG 777)

Caesar
07-09-2013, 19:23
Arkadaslar aracimiz calindi. Kirqladigimiz bur arac gpsi sokmusler 1 saat once telleri kapamislar.

Model: 2012
Marka: BMW X6
Plaka: 07 EG 777
Renk: Siyah
ic: visne curugu deri

Goren acil ulassin mesaj atsin arkadaslar

Eyüp
07-09-2013, 19:24
Büyük geçmiş olsun,hangi bölgeden çalındığını yazarsanız daha iyi olur..

Firat.M3
07-09-2013, 19:25
çok geçmiş olsun. renk ve belirli birşey varsa paylaşırsanız bakalım. fotoğraf da eklerseniz daha güzel olur. kiralık kaskosu vardır inş.

Caesar
07-09-2013, 19:27
Arkadaslar siyah renk en son avrupa yakasinda goruldu arac levent tarafinda orada gps sokulup telefonlarini kapattilar.

polislerde ariyor suan goren olursa isimiz cok kolaylasir. Rent a car kaskosu yok normal kaskosu var.

Ö.mert
08-09-2013, 02:09
Gecmis olsun umarim bulunur, x6yi calmak kolaymi ya

Yigit-Y
08-09-2013, 02:17
change çetesi lüks araçları kiralayıp çalıyorlar sonra sahte evraklarla satıyorlar.

abi en kısa zamanda bulunur inşallah geçen hafta bu olaya benzer bir araç daha duydum.:(

ontheair
08-09-2013, 12:38
Gelişme var mı?

Designer34
08-09-2013, 17:15
.............

MazdaSpeed
08-09-2013, 17:45
Çok geçmiş olsun abi bir gelişme var mı ?

haydogan
08-09-2013, 19:10
plaka 07 olunca antalya sandım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda yakalanırlar

Gimifayf
08-09-2013, 21:24
Geçmiş olsun abi, aklıma size kiralayan adamların çalıp sizden para koparma derdinde olabilecekleri geliyo...

Suleyman
08-09-2013, 21:28
Plaka app miydi

facia
09-09-2013, 08:07
Geçen haftasonu babamın arkadaşının eşinin range roverınıda altınolukda çaldılar... Suriye veya ırak da satıyorlarmış...(polisin dediği oydu) kaskonuz vardır umarım diyip gitmişler...

ozgurluk
09-09-2013, 08:31
...................................

asulus
09-09-2013, 08:35
çok geçmiş olsun. inş bulunur. bi ara gebze de olmuştu böyle bi olay adam para ver arabanı verelim demişlerdi.

blumenberg
09-09-2013, 09:02
Şerefsizler ya hemen paylaşıyorum, geçmiş olsun abicim, fotograf filan var mı daha etkili olur

blumenberg
09-09-2013, 09:37
Abicim face sayfana bakar mısın bi, araç Gürcistan'a kaçırılmış olabilirmiş

serkanaygün
09-09-2013, 09:56
Plaka app miydi

App olması gerek. Bir kere bir tanıdığımda da görmüştüm aynı arabayı kiralık olarak. Plakayı yanlış hatırlamıyorsam tabi.

SekoLive
09-09-2013, 10:00
geçmiş olsun

ogs hgs falan geçiş sorgulatma şansı varsa iyi olur en azından nere gittiği hakkında bilgi olur.

plaka kolay akılda kalıcıyms umarım yakalanır

Berkayy
09-09-2013, 10:15
Çok geçmiş olsun. Kaskosu varmış allahtan. Benim anlamadığım sınırdan nası geçiriyolar bu arabaları?

kemal_koker
09-09-2013, 10:17
geçmiş olsun.

araçta hgs varsa anlık olarak sorgulayabilirsiniz. HGS CSC (http://hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/index.jsf;jsessionid=6C81A77F50ABED5D44D9194EA7B40 462)

tabi hgs numarası elinizde mi :o

Caesar
09-09-2013, 10:21
Arac istanbulda bundan eminiz sakliyorlar biryerde. Kiralayan kimlik bilgisi serkan tali ama tamamen sahte.

polis tetikte olurda bir yerde bir garajda falan gorurseniz supelenseniz dahi haber verin arkadaslar.

tahminim bi sekilde parcalamaya calisacaklar yada change yapacaklar.

brs_odbs
09-09-2013, 10:21
Çok geçmiş olsun inş . En kısa zamanda bulunur

Kahn23
09-09-2013, 10:24
Arac istanbulda bundan eminiz sakliyorlar biryerde. Kiralayan kimlik bilgisi serkan tali ama tamamen sahte.

polis tetikte olurda bir yerde bir garajda falan gorurseniz supelenseniz dahi haber verin arkadaslar.

tahminim bi sekilde parcalamaya calisacaklar yada change yapacaklar.

Provizyon alındı mı kiralama sırasında ?

Suleyman
09-09-2013, 10:42
App olması gerek. Bir kere bir tanıdığımda da görmüştüm aynı arabayı kiralık olarak. Plakayı yanlış hatırlamıyorsam tabi.

Yahu saçma gelecek belki ama cuma gecesiydi sanırım antalya plaka dikkatimi çekmişti ve app idi ama araç beyaz renkti ve camlarda filmliydi yanlis degilsem, plaka app idi ama plakalik yoktu, beyaz folyo ile kaplanma olasaligi var mi acaba..

SmT
09-09-2013, 11:19
Kaplama yapmış olabilirler dediğiniz gibi, konu sahibine gördüğünüz yeri bi mesaj atın isterseniz..

serqan23
09-09-2013, 11:47
Cok gecmis olsun ins. En kisa zamanda bulunur :s

Caesar
09-09-2013, 12:16
Aracın resmi:

http://i.imgur.com/fdREQN1.jpg

Kiralayıp çalan o.ç
http://i.imgur.com/I8FDpnn.jpg

Bulut Y.
09-09-2013, 12:18
Artvin diyor bu yolun sonu gurcistan galiba cok gecmis olsun umarim yakalanirlar biran once.

dragon07
09-09-2013, 12:22
aracın kaskosu olması bişeyi degiştirmez çünkü araç rent a cara verilmiş normal kasko bunu karsılamaz rent a car kaskosu olmalı.

Caesar
09-09-2013, 12:24
Artvin diyor bu yolun sonu gurcistan galiba cok gecmis olsun umarim yakalanirlar biran once.

Aynı adam bir x6 yı daha 2006 senesinde kaçırıp gürcistana sokmuş böyle bir olay var yani kaçıramadan yakalatmak derdimiz.

Caesar
09-09-2013, 12:25
aracın kaskosu olması bişeyi degiştirmez çünkü araç rent a cara verilmiş normal kasko bunu karsılamaz rent a car kaskosu olmalı.

Değerli kardeşim bizim öyle bir derdimiz yok zaten ona karşılatalım buna karşılatalım diye. Aracı kurtarmak tek derdimiz.

O yüzden gören duyan bilen dikkatini çeken varsa ulaşsın istiyorum.

SekoLive
09-09-2013, 12:27
abi benzinliklerin bi merkezi plaka sistemi varmı bilmiyorm eğer öyle bi durum varsa en son hangi benzinciye girdiğine falan bi yoklatabilirseniz belki nereden nezaman benzin aldıgından bi ip ucu gelir.

dragon07
09-09-2013, 12:29
cezar amca bazı arkadaslar allahtan kaskosu var demişler ona istinaden bilgilendirme amaçlı söyledim aynı zamanda konuyuda güncel tuttuk :)

daha önce bnde rent a carcıydım gürcüler yine audi a6 çaldılar bendende bulduk Allahın izniyle istanbul esenlerde inş sizde bulursunuz çok kötü bi durum

Tugral
09-09-2013, 12:32
Hopadaki arkadaşlara aracın fotosunu ve bilgilerini göndericem. Taksiciler, sınır kapısına yakınlar. Çıkışta durdururlar görürlerse

Caesar
09-09-2013, 12:37
Hopadaki arkadaşlara aracın fotosunu ve bilgilerini göndericem. Taksiciler, sınır kapısına yakınlar. Çıkışta durdururlar görürlerse

Eyvallah kardeşim teşekkür ederim.

Günkut
09-09-2013, 13:33
yakalama emri çıkarma durumunuz nedir abi sisteme düşerse gümrüğün içine girdimi birdaha çıkamaz

turbo&quattro
09-09-2013, 16:16
Kankacim son durum nedir ?

Caesar
09-09-2013, 16:22
Kankacim son durum nedir ?

Aynı hacı istanbulda heryere haber saldık işte bir ışık bekliyoruz.

turbo&quattro
09-09-2013, 16:27
Bulunur insallah en kisa zamanda.

Alperen-B
09-09-2013, 16:33
kazalı satılmış yada kazalı x6'ları kovalarsanız belki bulabilirsiniz. muhtemelen change işlemini

kazalı x6 ile yapacaklarını tahmin ediyorum.

Geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede hasarsız birşekilde bulursunuz.

Alperen-B
10-09-2013, 15:51
Hâlâ bi haber yok mu araçtan ?

ilker_yusuf
10-09-2013, 16:01
Çok geçmiş olsun inş tez zamanda bulunur... Her gün Eyüp Ümraniye arasında servisle işe gidip geliyorum gözüm etrafta olucak.

35AR5226
10-09-2013, 16:05
geçmiş olsun inşallah bulunur sanayilerdeki arkadaşlar birazdaha ilgili olurlarsa bulmak kolaylaşabilir yada siz sanayilere bi göz atarsanız büyük ihtimal sanayide parçalanır ve cıkmacıya dağıtılır amaç parçalamaksa tabi ve sahte plaka işinden ötürü plakaya değilde araca yoğunlaşılırsa daha kolaylaşır iş

brs_odbs
10-09-2013, 16:06
Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda bulunur

FB10ur
10-09-2013, 17:01
Geçmiş olsun umarım kısa zamanda bulunur..

GokhanRS
10-09-2013, 17:10
gelişme yokmu sezo?

blumenberg
10-09-2013, 23:27
her an haber gelecek gibi hissediyorum.. w

Caesar
10-09-2013, 23:28
Eğer gemiyle kaçırmadılarsa araç hala istanbulda sabırla bekliyoruz işte.

Gemiyle kaçırma olasılığını hesaba katmıyoruz hırsız için maliyetli bir durum:)

AEAlmas
10-09-2013, 23:28
Cekici tir lara haber salin en temizi trafikte yuruyemez ama Tir ustunde gidebilir baya bi yol da alabilir

EM-RE
10-09-2013, 23:29
Bu araba 5 eylulde beykozda benım sıtedekı otoparktaydı konuyu yenı goruyorum

Caesar
10-09-2013, 23:32
Cekici tir lara haber salin en temizi trafikte yuruyemez ama Tir ustunde gidebilir baya bi yol da alabilir

Araçda 2 adet hgsmevcuttu. Bir tanesi arka bagaj üstü korumalıkta duruyordu öyle. Eleman unutmuş bagajı boşaltırken. Ön camdakini hemen sökmüşler.

Nasıl anladın diyeceksiniz. 7 eylül akşamı boğaziçi köprüsünden araç anadolu yakasına geçmiş. Aracın kendi hgs sinde değilde bizim unutulan hgs de gözüktü bu daha sonra hiç bir yerden geçmemişler. OGS kaçak geçişde yok onlarıda kontrol ettik.

Aracın hala istanbulda olduğuna inanıyorum

rodya
10-09-2013, 23:35
sil hocam bu bilgiyi

Caesar
10-09-2013, 23:36
sil hocam bu bilgiyi

Kardeşim aracı çıkarmaları bulunduğu yerden adamlar için intihar olur. Şu dakkadan sonra hgs yi atip atmamaları umrumda değil keşke çıkarıp kaçırmaya calışsalar.

Ama yapmıyorlar bir yerde parçalıyor olabilme ihtimalleri üzüyor bizi.

Adamlar çok profesyonel.

EM-RE
10-09-2013, 23:37
Arabayı hangı gun kıraya verdınız

Caesar
10-09-2013, 23:39
Arabayı hangı gun kıraya verdınız

6 eylül akşamı verildi araba. 7 eylül sabahı en son darüşafaka nun önünde gps verisi aldık orada sökülüyor gps sonra teller kapanıyor ulaşamadık. 7 eylül akşamı saat 6 gibi köprüden geçiyor araba tüm bilgi bu şuan.

alex
10-09-2013, 23:40
ümraniye taraflarında sanayiye bakılması taraftarıyım

alex
10-09-2013, 23:41
zamanında benimde bi arkadasımın aracı calınmıstı bulunamamıştı

EM-RE
10-09-2013, 23:42
O zmn bnm sıtede ya sızdeydı yada oncekı kıralayan bırı varsa ondaydı,araba dedıgım gıbı ya 4 eylul ya 5 eylul beykozda bnm otoparktaydı,buyuk gecmıs olsun

Caesar
10-09-2013, 23:46
ümraniye taraflarında sanayiye bakılması taraftarıyım

Ben ümraniyede oturuyorum ah ümraniyeye girse keşke araba öyle bi hata yapılsa:)

ege_c
11-09-2013, 11:07
Uyelere toplu bir pm daha uygun olabilirdi hocam bence.Sahte ehliyet,belge vs ile araci satisa kadar goturecek bilgisayar bilgisinde bir adamin forumları ihbarlari takip edip ona gore hareket etmemesi için cok cok salak olmasi lazim..Bence bu sekilde arabanin tek parca olarak bulunma ihtimalini zorlastiriyorsunuz.Adam naklen takip ediyor nerelerde hata yaptığını.

GokhanRS
12-09-2013, 21:26
kanka durum nedir gelişme var mı?

XSi
12-09-2013, 23:08
Uyelere toplu bir pm daha uygun olabilirdi hocam bence.Sahte ehliyet,belge vs ile araci satisa kadar goturecek bilgisayar bilgisinde bir adamin forumları ihbarlari takip edip ona gore hareket etmemesi için cok cok salak olmasi lazim..Bence bu sekilde arabanin tek parca olarak bulunma ihtimalini zorlastiriyorsunuz.Adam naklen takip ediyor nerelerde hata yaptığını.

bence sen çok amerikan polisiye filmi izliyorsun..

çok geçmiş olsun, inşallah bulunur araç..

ege_c
13-09-2013, 00:40
bence sen çok amerikan polisiye filmi izliyorsun..

çok geçmiş olsun, inşallah bulunur araç..

Kaç yüz bin tl bile bilemediğim bir aracı çalanın yediği boku en basitinden Google 'da bile aratması çok mu ütopik bir düşünce ? Ben park halindeki şık bir aracın konsolunu merak edip camına yaklaşmaya bile çekinirken yanlış anlaşılacak diye,X6 gibi bir araca niyetlenen bir şerefsizin emin olun hepimizin en art niyetleriyle bir araya gelip yürüteceğimiz fikirlere karşı tek başına daha pislik çalışır kafası.. Yakalanmasına karşı İnşAllah,MaşAllah'tan fazlası olarak bir öneride ya da gözden kaçan bir uyarıda bulundum.. Madem konu açılmış insanlar kenetlenmiş,merak etmeyin ben de haberdar olduğumdan beri gözüm açık geziyorum..Keşke denk gelsekte,çok kaptırdığımı düşündüğünüz Amerikan Polisiye filmlerinden bir şeyler kapabilmişmiyim denesem.. Burada insanlara sizin gibi nasıl laf tıklatmaya çalışıp madara ederimi kovalamaktan ziyade ciddiyeti yüksek bu konuda farklı açılardan da bakarak faydalı olmaya özen gösteriyorum..

Sayın Caesar,bu konuda can-ı gönülden temennim,şeref yoksunu bu hırsızın yapmakta olduğu hamleler hakkında yanılıyor olduğumdur; Şu şu şu durumlara göre hareket etmemesi için ''Çok çok salak olması lazım'' lafım umarım gerçekleşiyor olan bir tespittir.Sizin,yaptığım yorumu tüm iyi niyetlerimle yazdığımı bildiğinizi biliyorum,yine de açıklama gereği duydum,saygılarımla..

YunusAydn
13-09-2013, 03:12
bu aracı akmerkezde vale olduğum dönemlerde bi kaç kez kullanmıştım çok üzüldüm şuanda umarım en yakın zamanda bulunur

Victiz
13-09-2013, 07:57
Kaç yüz bin tl bile bilemediğim bir aracı çalanın yediği boku en basitinden Google 'da bile aratması çok mu ütopik bir düşünce ? Ben park halindeki şık bir aracın konsolunu merak edip camına yaklaşmaya bile çekinirken yanlış anlaşılacak diye,X6 gibi bir araca niyetlenen bir şerefsizin emin olun hepimizin en art niyetleriyle bir araya gelip yürüteceğimiz fikirlere karşı tek başına daha pislik çalışır kafası.. Yakalanmasına karşı İnşAllah,MaşAllah'tan fazlası olarak bir öneride ya da gözden kaçan bir uyarıda bulundum.. Madem konu açılmış insanlar kenetlenmiş,merak etmeyin ben de haberdar olduğumdan beri gözüm açık geziyorum..Keşke denk gelsekte,çok kaptırdığımı düşündüğünüz Amerikan Polisiye filmlerinden bir şeyler kapabilmişmiyim denesem.. Burada insanlara sizin gibi nasıl laf tıklatmaya çalışıp madara ederimi kovalamaktan ziyade ciddiyeti yüksek bu konuda farklı açılardan da bakarak faydalı olmaya özen gösteriyorum..

Sayın Caesar,bu konuda can-ı gönülden temennim,şeref yoksunu bu hırsızın yapmakta olduğu hamleler hakkında yanılıyor olduğumdur; Şu şu şu durumlara göre hareket etmemesi için ''Çok çok salak olması lazım'' lafım umarım gerçekleşiyor olan bir tespittir.Sizin,yaptığım yorumu tüm iyi niyetlerimle yazdığımı bildiğinizi biliyorum,yine de açıklama gereği duydum,saygılarımla..

arkadaş doğru söylüyor

HaKo
13-09-2013, 08:19

İyi niyetli olmana lafım yok ama kaç hırsız girip google da arama yapar hakkımda bir şey yazılmış mı diye, bu işlerle uğraşmayacak kadar yoğun adamlar onlar.

Çok geçmiş olsun bu arada, umarım sağ salim bulunur bu emek hırsızı şerefsizlerinde cezası kesilir.

Patisever
13-09-2013, 10:03
x6larda izlenme sistemi yokmuydu acaba oyle hatırlıyorumda uzak pcden baglanılabiliyordu sanki o sekılde denenebilirmiydi diyorumda

Sert@ç
13-09-2013, 10:12
x6larda izlenme sistemi yokmuydu acaba oyle hatırlıyorumda uzak pcden baglanılabiliyordu sanki o sekılde denenebilirmiydi diyorumda

Eger navi varsa ve calisiyorsa almanya bmw almanya anlik lokasyon verebilir

Kahn23
13-09-2013, 10:16

Adamlar gps'i sökmüşken navi'yi sökmemezlik yapmaz..

34btr1907
13-09-2013, 10:26
07eg777 google yazıldıgında 3 konu var 2 si tech,bakar nıye bakmasın haber olmusmu arac vs vs dıye muhtemelde bakmıslardır yogunlukla cok ılgısı yok bence,teyp çalmamıs kaç milyarlık arabayı götürmüşler herkesten cok ince düşünüp hareket etmesse paket olcagı ıcın inciğine kadar bakarlar işin, iz bulunursa kesinlikle burdan paylaşmayın derim

Patisever
13-09-2013, 10:31

2 adet x6 bizdede warda navi'den ziyade bir sistem ile aracı hareket ettirip yürütüyorlardı sanki

leventrc
13-09-2013, 11:01
O şerefsiz burayı mutlaka okuyordur. Buna adım gibi eminim. Arkadaşlar bunun hırsızın yoğunluğuyla vs siyle alakası yok. şerefsiz kaç liralık arabayı götürmüş. Haberlere düştümü vs vs diye düşünüpte hiç google da arama yapmadığını düşünmek bence büyük bir hayal...

Caesar: Ben ümraniyede oturuyorum ah ümraniyeye girse keşke araba öyle bi hata yapılsa

Bu cümle bile hırsızın bir adım önde olmasını sağlar. O açıdan burayı takip ettiğine 100 de 100 emin olup ona göre yazılırsa bence daha hayırlı olur.

Geçmiş olsun... En kısa zamanda güzel haberlerini almak üzere...

Sert@ç
13-09-2013, 11:19
Navi yolda gps gibi hemen sokulcek birsey degil koltuklari vs sokmesi gerekiyor
En son nerde calistigini almanya biliyodur en azindan sokuldugu yer ortaya cikar

mrh77
13-09-2013, 12:32
gebzede yada tuzlada bir sebeke var adamlar bir yakinimin otoparkindan caldigi motoru 2 binliraya geri satti.. insallah tez zamanda bulujnur..

qatrio
13-09-2013, 13:12
Navi yolda gps gibi hemen sokulcek birsey degil koltuklari vs sokmesi gerekiyor
En son nerde calistigini almanya biliyodur en azindan sokuldugu yer ortaya cikar

Cok haklisin son alinan sinyal kayit ediliyo ve anlik lokasyon verebilir. Bir keresinde kaza yapmis bir araca ulasmislardi son sinyal sayesinde belki isinize yarar

XSi
13-09-2013, 21:48

güzel kardeşim, dostum..

bende senin iyi niyetine inanıyorum zaten, ama google a gireyim konu olmuş mu bakayım, böyle bir araba hırsızı profili yok malesef.. herkesin dünyası bilgisayar etrafında dönmüyor..

derdim madara etmek/dalga geçmek değil, bazı şeyleri anlatmak.. senin yaşlarında iken bende bazı şeyleri şimdikinden farklı görüyordum, şimdi farklı olduğunu anlıyorum..

genede kusura bakma..

bu arada benim elimden inşallah demekten başka birşey gelmiyor malesef..

MiaMi
13-09-2013, 22:17
Geçmiş olsun büyük geçmiş olsun tr dışına çıkma ihtimali bile olabilir inşallah hayırlı haberler gelir.

Armageddon
14-09-2013, 01:21
NAsıl görmedim bu konuyu!!! Çok büyük geçmiş olsun inşallah kısa zmanda bulunur...

ghibli06
22-10-2013, 13:38
Bakan yardımcısının çalınan makam aracı Suriye’de bulundu - Hürriyet GÜNDEM (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24959315.asp)

ozgurluk
22-10-2013, 13:54
.............................

SOMEONESPECIAL
22-10-2013, 13:55
Bakan yardımcısının çalınan makam aracı Suriye’de bulundu - Hürriyet GÜNDEM (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24959315.asp)

3 saatte Ankara İstanbul iyi gelmiş velet

328ia
22-10-2013, 14:03
750 liraya araba caldırıyorlar coluk cocuga

free-hifi
22-10-2013, 14:07
750 liraya araba caldırıyorlar coluk cocuga

aynen 500-750 arası istanbul içinde bile anadolu yakasından avrupaya geçir 500 lira muhabbeti vardı

Caesar
22-10-2013, 14:19
Aracı bulduk ama 1 aydır almak için uğraşıyoruz. Araç suriyede. Şerihatçılarla görüştük mahkeme kurcaklar o şekilde almayı planlıyoruz. Reyhanlı valisi baya yardımcı oldu saolsun.

Kahn23
22-10-2013, 14:24
Aracı bulduk ama 1 aydır almak için uğraşıyoruz. Araç suriyede. Şerihatçılarla görüştük mahkeme kurcaklar o şekilde almayı planlıyoruz. Reyhanlı valisi baya yardımcı oldu saolsun.

Hayirli olsun. Arac ne durumda bu arada ?

Caesar
22-10-2013, 14:30
Hayirli olsun. Arac ne durumda bu arada ?

Çalan grubun başkanımı diyim öyle bi o.ç var suriye tarafında kaçakçılıkta kullanıyor arabayı taksi gibi kullanıyor yani.

40.000 tl teklif ettik yine vermedi aracı beyfendi kendisi biniyormuş.

Şeriatçılarda soluk aldık bizde çok adam doğramışlıkları varmış o tarafta gram parada almıyorlar müslüman müslümanı öpmez modundalar. Toplanıp konu hakkında mahkeme kuracaklarmış.

Böyle abuk sabuk işler işte. Vali saolsun o yönlendirdi. Bakalım ne olacak.

İnanılmaz çalıntı araç var orada. Reyhanlıdan suriye tarafına geçtikten 10 km sonra galeri kurmuş adamlar arabaları yığmışlar oraya. Savaş ülkesi ya kimse sesini çıkarmıyor.

http://i.imgur.com/551jOPul.jpg

http://i.imgur.com/NiExpqel.jpg

Aracın resimleri buda

clioGT
22-10-2013, 14:32
şaka gibi ya.

SekoLive
22-10-2013, 14:33
işe bak...

şeriatcılarda harbi şeriatcıymıs burdaki gibi çakma şeriatcılık yapmamışlar ver hacım sen bize 40 lirayı dememişler helal olsn :)

Kahn23
22-10-2013, 14:35
Ulan o.c na adamlar diye bi de bu devlet yardim ediyor. Kucak actigin adam senin vatandasinin arabasini gelip yerinden caliyor. En kisa zamanda cozulur ins. Bulma kismi baya bi skntili.gecmistir hrh?

emrese
22-10-2013, 16:13
o.ç bak yaa şaka gibi Allah yardımcınız olsun

Eyüp
22-10-2013, 16:18
Kazasız belasız bulunmasına çok sevindim , inşallah en kısa süredede geri alırsınız..

gökan
22-10-2013, 17:26
kardes araba hangi yerde suriyede ..istersen yerini sole arabanin bn tanidik birileri bulabilirm o taraflarda

Caesar
22-10-2013, 17:29
kardes araba hangi yerde suriyede ..istersen gwtirebilcek adamlar buluruz...

Eyvallah kardeşim oradakilerle akraba gibi olduk zaten. Daha öteye yapacak bişey yok. Ama bu olayları başımıza hep AKP açtı söyleyim.

O suriyelilerin ne işi vardı güzel yurdum da.

Ellerini sallaya sallaya giriyorlar arabalarımızı mallarımızı çalıyorlar hop kayboluyorlar. Ahhh ahh

gökan
22-10-2013, 17:32
hocam.arabanin.bulindugu.sehir ve yer hakkinda bilgi ver sans bu belki taniyan birisi cikar...

Caesar
22-10-2013, 17:34
hocam.arabanin.bulindugu.sehir ve yer hakkinda bilgi ver sans bu belki taniyan birisi cikar...

Abi bu işi yapan çete oranın polat alemdarı gibi bişey zaten tek korkuları var oda şeriatçılar.

Çünkü affetmiyolar direk kafa kesiyor adamlar ve sayıca çok fazlalar. Bizde o kanala ulaşabildik bekliyoruz işte.

gökan
22-10-2013, 17:36
ozelfen sen.grubun adini at blki birisi taniyordur eli.kolu uzun adam cok burda

CRX
22-10-2013, 17:41
Kufretmemek elde degil ya bu nasil istir hirsizliktan ote bisey bu, bu adamlar nasil cesaret edebiliyorlar babasinin tarlasina girer gibi memlekete girip calip o kadar yolu geri donebiliyorlar, katliam sebebi resmen

jr1905
22-10-2013, 18:16
Suriyeye karışık fln diyoruz da saolsunlar içimize sokarak bunları bizimde suriyeden bi farkımızı bırakmadılar. Osmaniyedeki sözde mültecilerde yavaştan başladı bu tip çalıp çırpma işlerine. İnşallah kısa sürede alırsınız aracınızı. Şu konuya gördükten sonra bunlara nefretim bi kat daha arttı valla..

deniz
22-10-2013, 21:16
okuduklarıma ınanamıyorum..... cok buyuk gecmıs olsun cok uzuldum vallahi....şerefsiz adiler... bukadar araba çalıyorlar haber yaptırmak lazım dıcem ama kanalların nereye calıstıgı bellı yapmaya guclerı yetmez !!!

Dodoo
22-10-2013, 21:22
Çok sinir bozucu bir durum.. Umarım en kısa zamanda çözüme ulaşır..

Emre İlbi
22-10-2013, 21:29
Abi FOX haber Fatih Portakal ile iletişime geçin, lütfen duyulsun bunlar,

bu arada geçmiş olsun

Quantum
22-10-2013, 21:32
Yeni okudum konuyu.. Çok geçmiş olsun yaw.. Bu kadar sıkıntının sonu güzel olur inşallah..

hakotech
22-10-2013, 21:39
Adamlara bak, bide siyah olan ön böbrekleri değistirip krom yapmislar..gecmis olsun olgar..

Sh4rk
22-10-2013, 22:04
Olaylara bak ya neler oluyor neler gecmis olsun insallah cozulur

wolrath
22-10-2013, 22:14
elım ayagım tıtredı sınırden ya...cok gecmıs olsun...hayalını kuramadıgımız arabaları nasıl carpıp goturmusler..pıskınler bı de herseye ragmen...ınsallah kavusursun aracına tez zamanda...

emirzukak
22-10-2013, 22:24
Bendede haber kanallarında tanıdığınız varsa taşıyabilirseniz konuyu daha rahat çözülür diye düşünüyorum inşallah en kısa zamanda geri alırsınız aracınızı

KOSEREN
22-10-2013, 22:41
Girenlerin çoğu bi azıtsa asıl o zaman sıkıntı.Kayıtsız kaç milyon adam.Kaybedicekleri hiç bişe yok!Alırken düşüneceklerdi tabi.Ondan sonra uğraş asayişi sağlamaya..Ama yok biz ODTÜ de ki öğrenciyi coplamayı biliriz..
Geçmiş olsun,aracınıza kavuşmanız dileği ile

zekky
22-10-2013, 22:49
Ağzım açık okudum.
Gerçekten şaka gibi biri anlatsa şu olanları inanmam.
Çok geçmiş olsun ve Allah yardımcınız olsun.

ibooo
22-10-2013, 23:03
Kanka senin işi dayı çözer başkasıda halledemez

Onamdar
22-10-2013, 23:04
Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah torpidoda arabayı çalanın eliyle birlikte iade ederler o değil Sınırdan filan öyle ellerini kollarını sallıyarak geçirebiliyorlarmı arabaları.
Sonuçta çay sigara değil bildiğin jeep çıkartmışlar herifler dışarı

Caesar
22-10-2013, 23:05
Kanka senin işi dayı çözer başkasıda halledemez

Hallolacak gibi hacı dur yaw:) Bu seferde hallolmazsa polat alemdar gibi kuşanıp giricez suriyeye başka yolu yok:D

ACTPK
22-10-2013, 23:05
Abi geçmiş olsun hakikaten durum şaka gibi. Umarım kazasız belasız en az zararla geri alabilirsiniz aracı.

Caesar
22-10-2013, 23:06
Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah torpidoda arabayı çalanın eliyle birlikte iade ederler o değil Sınırdan filan öyle ellerini kollarını sallıyarak geçirebiliyorlarmı arabaları.
Sonuçta çay sigara değil bildiğin jeep çıkartmışlar herifler dışarı

Oda sıkıntı ya bir tanıdık aynı şekilde aracını 1 tl vermeden aldı baya sağlamdı ama kürt asıllıydı ve orada şeriatçılarda genelde kürtlerden oluştuğu için adam korkudan aracı reyhanlıya bırakıp kaçmış.

Daha sonra suriyede yakalamış şeriatcılar paket edip 18 e bölmüşler poşetlerle reyhanlı karakolunun yakınına bırakmışlar.

Cocuğun üstüne kalıyordu azmettirici hesabı 2 sene mahkemeler vs çok zor kurtardı kendini.

Oda sıkıntı yani.

Caesar
22-10-2013, 23:09
Ya bide üzülerek şundau söyleyim resmen devlette bu işin içinde ama söylenmiyor işte.

Araç çalıntı bildirimi yapılıyor tüm sisteme giriliyor girildikten 5 gün sonra reyhanlıdan sahte suriye plakası ile çıkış yapiyor.

Örneğin senin x6 nı çaldılar seni arıyorlar aracı ile 40.000 tl getir verelim diyorlar tamam aracı getirin reyhanlıya vereyim parayı diyorsun.

Araca takıyorlar suriye plakasını reyhanlıya getirip veriyor aracı parayıda alıyor.

Daha sonra hemen büyükşehirden bir x6 çalınıyor o skülen plaka ona takılıp hop suriyeye tekrar giriyor.

Aracın şasesini kontrol etse gümrük herşey çözülecek aslında.

Bir araba teslim etmeden yenisini çalmıyor hödükler yada teslim edene kadar suriyeye çıkarmıyorlar aracı.

Caesar
22-10-2013, 23:11
Herşeyi çözmüşler. O kadar rahat girip çıkıyorlarki milleti dağda falan avlıyorlarya eşeklerle bunlar kaçakçı diye vallaha buz dağının görünmeyen yüzü o asıl kaçakçılık gümrükte kimse dem vurmuyor bunlara.

Caesar
22-10-2013, 23:14
Polise gidiyorsun arabam suriye diyorsun ben napiyim suriyeye savaşmı açalım dandirik bir araba için diyor.

Nasıl çıktı diyorsun bana değil gümrüğe soracan onu diyorlar. Ahh yani ahhh. Allah kimseyi düşürmesin bu tür olaylara.

Göz göre göre sermayen hop uçup gidiyor eğer sağlam tanıdığın dostların yoksa direk su içiyorsun varsada böyle uğraşıyorsun.

İki ucuda boklu deynek. Araç gelsin yemin ederim satıcaz tüm parayıda 1 gecede çatır çatır yiycez abi millet sevinsin.

Lanet olsun o arabaya hayırlı değilmiş.

Runo
22-10-2013, 23:18
Ben artvin/hopalıyım herifin kimliktede artvin/arhavi yazıyor kısaca şöyle bilgi veriyim arhavi/hopa arası 10 dk. Arhaviden şahıs gürcistana geçmek isterse batum sınır kapısı hemen hemen yarım saat sürüyor ama kolay kolay geçmesi imkansız. Çünkü batum sınır kapısında sayamayacağınız kadar polis var ve bi aracı inciğine boncuğuna kadar kontrol ediyorlar. Kimlik ruhsat vs vs. Memleketteki yan komşumuz gümrükte çalışıyor yarın onu arayacağım ve plakayı vericem artık bakabilirse geçen x6 kayıtlarına bakar bakamaz ise en azından kapıdaki kişilere duyurur gelen her x6 incelenir. Yani demek istediğim şu ki bir telefon bile sınır kapısında 15 dk kontrol edilerek geçirilirken, koca bir x6 hiçte kolay olur sanmıyorum. Olaki geçti ve araç batuma girdiyse çok üzülerek söylüyorum ama oranın pis milleti pis insanı göreceği işi çoktan görmüştür.. Yarın aradığımda tekrar foruma not düşerim.

Caesar
22-10-2013, 23:20
Ben artvin/hopalıyım herifin kimliktede artvin/arhavi yazıyor kısaca şöyle bilgi veriyim arhavi/hopa arası 10 dk. Arhaviden şahıs gürcistana geçmek isterse batum sınır kapısı hemen hemen yarım saat sürüyor ama kolay kolay geçmesi imkansız. Çünkü batum sınır kapısında sayamayacağınız kadar polis var ve bi aracı inciğine boncuğuna kadar kontrol ediyorlar. Kimlik ruhsat vs vs. Memleketteki yan komşumuz gümrükte çalışıyor yarın onu arayacağım ve plakayı vericem artık bakabilirse geçen x6 kayıtlarına bakar bakamaz ise en azından kapıdaki kişilere duyurur gelen her x6 incelenir. Yani demek istediğim şu ki bir telefon bile sınır kapısında 15 dk kontrol edilerek geçirilirken, koca bir x6 hiçte kolay olur sanmıyorum. Olaki geçti ve araç batuma girdiyse çok üzülerek söylüyorum ama oranın pis milleti pis insanı göreceği işi çoktan görmüştür.. Yarın aradığımda tekrar foruma not düşerim.

Kardeşim çok teşekkür ederim ama son mesajları okumamışsın sanırsam. Yinede allah razı olsun.

Runo
22-10-2013, 23:22
Kardeşim çok teşekkür ederim ama son mesajları okumamışsın sanırsam. Yinede allah razı olsun.

Abi şimdi edit geçicektim, ben direk ilk mesajı okuyunca aklıma gelenleri yazdım kusura bakma. İnşallah şu olay sapa sağlim mutlu sonla biter

Onur Fatih
22-10-2013, 23:42
Geçmiş olsun inş türkiyeye gönderirler aracı

mehmetRS
22-10-2013, 23:50
benim asıl aklıma takılan, x6 yı nasıl çaldıkları? doğan şahin değilki camı indirip düz kontak yapıp götüresin :ofk:

ChtArdARSL
22-10-2013, 23:56
benim asıl aklıma takılan, x6 yı nasıl çaldıkları? doğan şahin değilki camı indirip düz kontak yapıp götüresin :ofk:

anahtar malesef ustundeymıs abı kralıktı arac..

Olgar abi,

peki kasko,kıraladıgınız sahıs fılan cozemedınızmı maddı olayı?

mehmetRS
23-10-2013, 00:04
anahtar malesef ustundeymıs abı kralıktı arac..

Olgar abi,

peki kasko,kıraladıgınız sahıs fılan cozemedınızmı maddı olayı?

ben bu suriye furyasını ülkeye sokanında sokturanında destek olanında.. ne diyeyim Allah böyle hırsızların belalarını versin, şerefsizlerin.

SmT
23-10-2013, 00:35
Yani Allah yüzbin çeşit belasını versin bunların ve bunları ülkemize sokanların..Suriyeli deyince iğreniyorum artık o derece..Bunlarla yaşayan,muhattap olan bilir ne kadar çirkef olduklarını..

O gümrükte çalışanlarında ne kadar paragöz olduklarını ne kadar rüşvetçi olduklarını muhattap olan bilir..
İnşallah bir an önce geri alırsınız..

taytay
23-10-2013, 00:39
Geçmiş olsun valla hayretle okudum son gelişmeleri :S

Bu ülkede lüx araç sahibi olmakta ayrı dertmiş ak herifler bakkaldan sakız çalar gibi lüx araba çalmışlar , suriyeye uçurup bide galeri açmışlar.. X6 nın yanındaki range falan da kimbilir kimin .

Yigit-Y
23-10-2013, 00:44
suriye bitmiş adam plakasız nasıl satabiliyor.o savaş ortamında kim alıp binecek o da ayrı bir mevzu. suriye duyunca midem kalkıyor istanbul'unda içine ettiler ben böyle pis illet bir ırk görmedim. senin aracıda en yakın zamanda çözersin abi inşallah :(

TigeR
23-10-2013, 00:58
oçlar iyice gıcık aldım bu suriyelilerden basına yansımıyor ama ne olaylar dönüyor her gün buralarda adam kira istedi diye ev sahibini doğrayıp güneş enerjsine saklamış şaka gibi soktular içimize zaten bizim derdimiz bize yetiyordu bir de bunlar çıktılar bir de devlet bize bakmak zorunda modundalar 8tane kebap yaptırıp devletten al parasını diye ahkam kesiyorlar maraşta.
inşallah alabilirsin olgar abi

Burak K.
23-10-2013, 01:01
Abi ben Antepteyim,arada Kilise,Hataya da gidiyorum öyle can sıkıntısına. Senden ricam bu aracın suriye plakasının fotoğrafı var mı yani plakanın? Eğer varsa o fotoğrafla beraber telefon numaranı da pmlermisin arabaya koyayım onu ne olur ne olmaz Antep başta olmak üzere bu taraflar Suriye plakalı yabancı araçlarla dolu,Suriyeli bi arkadaşımız var arabası da Suriye plaka,polisin önünde yapmadığımız şey kalmıyor el freni çekiyoruz gazlıyoruz vs. kalkıpta bir şey demiyor polis. Suriye plakalara bir şey demiyorlar ceza yazsalar nasıl yazacaklar zaten.Yani Suriye plakasıyla tekrar giriş yapabilir ülkeye belli olmaz hiç,eğer plakanın fotoğrafı yoksa üstünde arapça yazıyor onları anlayamayız da sayılarda yazması lazım sayıları yollasanda olur Antepte falan denk getirirsek belki yardımımız dokunur. Benim Partnere'de geldiler bi ara ilanda 28.000 TL yazıyor,35.000 verelim satış sende kalsın dediler. Artık ne için kullanacaklarsa arabayı.

darkmoon
23-10-2013, 01:12
istanbulda bile bolcana suriye plakalı araçlar görmeye başladım geçen mavi sıfır yeni kasa mercedes s classe gördüm suriye plakalı ondan önce ml ve range rover görmüşdüm bir kaç tane ara ara hyundai ler gördüm..

ozgurluk
23-10-2013, 09:05
..................

Caesar
23-10-2013, 09:09
Bulunmadık bulunacak bişey yok. Araçda rent a car kaskosu yok. Napalım kasko firmasınımı dolandıralım değişik dolaplar çevirip?

ozgurluk
23-10-2013, 09:39
Bulunmadık bulunacak bişey yok. Araçda rent a car kaskosu yok. Napalım kasko firmasınımı dolandıralım değişik dolaplar çevirip?

Size dolandırın veya başka bir şey yapın demedim.

Aracın çalınma şekliyle ilgili çok net bilgim olmadığı için masumane bir soru sordum.

Zira bunlar tecrübedir , ne gibi durumlarla karşılaştığınızı öğrenmekti maksadım.

Neyse farzedin hiç sormadım.

iyi forumlar.

Caesar
23-10-2013, 09:41
Size dolandırın veya başka bir şey yapın demedim.

Aracın çalınma şekliyle ilgili çok net bilgim olmadığı için masumane bir soru sordum.

Zira bunlar tecrübedir , ne gibi durumlarla karşılaştığınızı öğrenmekti maksadım.

Neyse farzedin hiç sormadım.

iyi forumlar.

İlk sayfalarda yazıyor zaten durum.

Met
23-10-2013, 09:52
Tayyip oy alsın diye, çekilen çileye bak. akp yi başımıza getirenler oldukça mutludurlar bu durumdan.

HellRot06
23-10-2013, 13:00
Türkiye'deki hırsızlar yetmiyordu bide Suriyeliler çıktı başımıza :S
Çok geçmiş olsun umarım halledilir...

dc5
23-10-2013, 21:02
çok geçmiş olsun... umarım en kısa zamanda aracına ulaşırsın...

RickPierOneiL
06-12-2013, 23:18
sonuç ne oldu acaba ?

MertS
07-12-2013, 00:00
Konuyu yeni gördüm tekrar geçmiş olsun, sonucu ben de merak ettim ?

DallaraF395
07-12-2013, 00:22
ilk defa gordum agzim acik sayfa sayfa okudum cok buyuk gecmis olsun. geldigimiz durum bu.

utkunoa
07-12-2013, 00:43
BÜtÜn sayflaair aĞzim aÇik okudum Şok oldum resmen, aslinda Şok olmamak gerek sorun bunlari buraya sokan zİhnİyette bunlari destekleyenlerde, İnŞallah mutlu sona ulaŞirsiniz.

İBO
07-12-2013, 01:50
Cok uzuldum ya:( bise sorcam abi gps nasil bulmuslarda cikarip sokmusler serefsizler

Burak.
07-12-2013, 02:04
Büyük gecmis olsun soke oldum resmen adam taksi diye kullaniyormus toplanip bi karar vermislermi acaba son durum nedir?

hkkcn
07-12-2013, 10:51
ilk mesajdan son mesaja kadar okudum bu suriye olayları gittikçe artmaya başladı.Kafanı nereye çevirsen doldular.daha dün esenyurt sanayide kuzenimin şahinin ön iki balatasını sadece sökmeye 70 tl isteyince sokucaktım bitarafına balataları..Televizyonda bilimum haberler,adam evsiz diye çırak olarak alıyor yanına acıyıp allah korkusu yok çıkıyor kansız şerefsiz adamı vuruyor soyup kaçıyor.Burda kesinlikle insan ayrımı yapmak istemiyorum ama birinin bu işe dur demesi lazım.Yoksa olmuyacak böyle..Abi sizede allah sabır versin inşallah sıkıntısız bir şekilde hallollur..hiç bir fikrim yok böle konular hakkında fakat tepelerden badem bıyıklı bir abiniz varsa belki çözebilirler abi bu tarz şeyler zaten devletin himayesinde dönüyor..

edit:bu arada avcılarda mahallemizde bir koloni kurmuşlar 3 arka sokağımızdaki otoparkta suriye plakalı ferrari'mi dersin mersomu dersin...belki onlarda çalıntı olabilir...adamlar büyükçekmecede okul yaptırıyorlarmış

EmrGti
07-12-2013, 11:24
İlk sayfalarda yazıyor zaten durum.

ya abicim size bişey olmasın adam sen kimsin ne ayaksın diyip çeker vurur bu şerefsizlerin neler yaptığını hemen hemen hepimiz internet sayfalarında haberlerden duyuyoruz tamam kolay değil nerden baksan 300,350 milyar belki daha fazla ama bunlar kansız adamlar kendılerınden baska kımseyı düşünmezler bakın devletımıze bu ınsanlarla aynı havayı soluoruz hemen hemen sana bısey olmasın saglıgından canından olma gerisi yalan yaa ama inşallah alırsın arabanı allahıma dua edıyorum ınsallah sağlığınıza birşey olmaz alır gelırsınız aracı

Onurkk06
07-12-2013, 12:33
Abi bence bu olayı tw kanallarına çıkarmak lazım ablamda istanbul valiliğinde hukuk işlerinde bu suriyeliler sahte kimlikle geziyolarmış heryerde dikkatli olmakda fayda var ama bu yapılan şerefsizliğe göz yummayıp tw lere haber yapılsa millet noluyo lan der belki bu arada çok geçmiş olsun

hkkcn
08-12-2013, 17:01
Abi bence bu olayı tw kanallarına çıkarmak lazım ablamda istanbul valiliğinde hukuk işlerinde bu suriyeliler sahte kimlikle geziyolarmış heryerde dikkatli olmakda fayda var ama bu yapılan şerefsizliğe göz yummayıp tw lere haber yapılsa millet noluyo lan der belki bu arada çok geçmiş olsun

aşşağıdaki gibi bidünya haber bulabilirsiniz internette.sizce zamanında suriye sınırındaki mayınların kaldırılması vs bu suriyeden insanların alınması giriş çıkışların kolaylaştırılması ne için sanıyorsunuz...bunlar dışında neler girip çıkıyor neler dönüyor...

Kiralık 180 araç Suriye'ye kaçırıldı-Sabah - 11 Ocak 2013 (http://www.sabah.com.tr/Yasam/2013/01/11/kiralik-180-arac-suriyeye-kacirildi)
Jandarma araç çalan El Kaide şebekesini çökertti (http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/jandarma-arac-calan-el-kaide-sebekesini-cokertti-h19018.html)
Suriye sınırında 15 çalıntı otomobil yakalandı | Normatif (http://normatif.com/suriye-sinirinda-15-calinti-otomobil-yakalandi.html)
Hatay (http://www.aydinlikgazete.com/mansetler/17390-hataya-calinti-arac-pazari-kurdular.html)
Çalıntı araçlar Suriye (http://gundem.milliyet.com.tr/calinti-araclar-suriye-de-iddiasi/gundem/gundemdetay/25.11.2012/1632566/default.htm)

rebelh
16-12-2013, 10:24
Çalınan lüks otomobilini Suriye'de bulup tekrar satın aldı - Türkiye Haberleri - Radikal (http://www.radikal.com.tr/turkiye/calinan_mercedesini_suriyede_bulup_tekrar_satin_al di-1166433)

tylan
16-12-2013, 10:31
Ne aciz devlet olduk anasını satayım.İnsanın surıyeyı gidip ordan luks bir araca,sahte surıye plakası koyup ve sahte nufüs cuzdanı alıp geri gelmek.Olur da polıs cevırırse sahte surıye kımlıgını gösteresı geliyor senelerce ne vergı var ne muayne oh valla

Shekil
16-12-2013, 10:55
çok geçmiş olsun.
Son durum nedir ?

RickPierOneiL
16-12-2013, 11:11
Galiba abiyi de Suriye'ye kaçırdılar ses soluk yok :D

halilkarakas
16-12-2013, 11:32
Çalınan lüks otomobilini Suriye'de bulup tekrar satın aldı - Türkiye Haberleri - Radikal (http://www.radikal.com.tr/turkiye/calinan_mercedesini_suriyede_bulup_tekrar_satin_al di-1166433)

geçen bi gece bizim semtte takılıyoruz 2 tane adam geldi resim göndermişler adama crafter minibüsünü çalmışlar 16 bin lira para istemişler bu resimlerde esenyurttamı diye soruyodu sahibi :D pahalı araç olunca dolar istemişler :D kötü bi durum

ACTPK
16-12-2013, 11:51
Edit...

Aynı haber paylaşılmış

Caesar
26-01-2014, 12:56
Arabayı bu sabah en sonunda aldık.

Çalındığında: 55K KM de idi şuan 61K.

Hiç bir sıkıntısı yok gibi duruyor.

Hadi geçmiş olsun.

35AR5226
26-01-2014, 12:59
abi cok sevindim geçmiş olsun

Kahn23
26-01-2014, 13:00
Arabayı bu sabah en sonunda aldık.

Çalındığında: 55K KM de idi şuan 61K.

Hiç bir sıkıntısı yok gibi duruyor.

Hadi geçmiş olsun.

Hadi gözünüz aydın. Allah aynı sorunları bir daha yaşatmasın..

Caesar
26-01-2014, 13:00
Hadi gözünüz aydın. Allah aynı sorunları bir daha yaşatmasın..

Amin kardeşim.

Met
26-01-2014, 13:02
Çok sevindim valla Olgar abicim. Allah bir daha göstermesin.

SmT
26-01-2014, 13:06
Geçmiş olsun. Mutlu son :)

melihyilmaz
26-01-2014, 13:09
cok sevindim insallah bidahada kimsenin basına gelmez. cok geçmiş olsun.

blumenberg
26-01-2014, 13:20
cok cok sevindim bro hayırlı ugurlu olsun, demekki zekatı tam veriyormuşsun :)

207_TR
26-01-2014, 13:25
GPS i bilindik yerlere monte etmeyin bence, Gizli kolay ulaşılamayan bir yere monte edin.

kıvancr
26-01-2014, 13:25
Çok Geçmiş olsun. Gözünüz aydın.

.::EmrE::.
26-01-2014, 13:26
Polisiye bir roman gibi okudum konuyu, ve mutlu sonu görünce çok sevindim. Allah beterlerinden ve tekrarlarından saklasın. Nasıl aldınız geriye? Tecrübe olur bizim için diye soruyorum.

KeremO
26-01-2014, 13:28
geçmiş olsun

Caesar
26-01-2014, 13:32
GPS i bilindik yerlere monte etmeyin bence, Gizli kolay ulaşılamayan bir yere monte edin.

Nereye monte edersen et bir ucu aküye gidiyor.

ghibli06
26-01-2014, 13:35
Olgar geçmiş olsun kardeşim çok sevindim sağ salim döndüğüne...

Sh4rk
26-01-2014, 13:36
En son suriyede oldugunu okumustum gecmis olsun Allah tekrarini yasatmasin.

c20let
26-01-2014, 13:36
Gözünüz aydın abi. :)

alyekrm
26-01-2014, 13:58
Polisiye bir roman gibi okudum konuyu, ve mutlu sonu görünce çok sevindim. Allah beterlerinden ve tekrarlarından saklasın. Nasıl aldınız geriye? Tecrübe olur bizim için diye soruyorum.
+1
abi eğer özel değilse bunu bende merak ettim

bad cat
26-01-2014, 14:14
geçmiş olsun

Burak
26-01-2014, 14:15
Gecmis olsun, Allah bi daha yaşatmasın.

will
26-01-2014, 14:43
çok geçmiş olsun

Oznsrl
26-01-2014, 14:58
geçmiş olsun bulunması ve zararsız bi şekilde teslim alınması sevindirici bi haber

bason
26-01-2014, 15:14
Geçmiş olsun. 1-2 sayfa önce yazdıklarınızı okurken kanım dondu. İnsanlar nasıl bu kadar gaddar, korkusuz veya cani olabilir? Aklım almıyor bazen.

gokhansaler
26-01-2014, 15:48
film gibi.... düşmanımın başına vermesin allahım....

Mehmetmert
26-01-2014, 16:02
Ya yemin ediyorum kanım dondu,çok sinirlendim...
Böyle birşey benim başıma gelse psikolojim normal olmazdı sanırım ya kafayı yerdim.
Bununla geçmiş olsun

ToyGun
26-01-2014, 16:15
Öncelikle çok geçmiş olsun. Sonrasında da gözünüz aydın diyelim.

Önemli olan aracın bulunması ama merak ettiğim aracı kendi imkanlarınızla mı buldunuz?

Tekos
26-01-2014, 16:37
Çok geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın.Konuyu açtığın zamanı hatırlıyorum da çok üzülmüştüm.

burakgunay
26-01-2014, 20:56
Yıllarca çalış, didin, biriktir ordan burdan artık git ev araba al, Allah'ın barzoları gelip götürüversin geri almak için kırk takla at. 40bin lirayı da gözden çıkar yine yok. Bunun adı nedir ya? Cidden insanın nerede bu devlet diye bağırası geliyo. Kimsesiz olmak ne boktan bişey. Neyse gelmiş geçmiş olsun.

GokhanRS
26-01-2014, 21:04
bro geçmiş olsun. çok para gitti mi?

Ae86
27-01-2014, 10:03
Geçmiş olsun konuyu baştan sona okudum söyleyecek söz bulamıyorum çok yazık...

aykutsafakyaman
27-01-2014, 22:18
Geçmiş olsun abicim . Nasıl geldi bende merak ediyorum özel değilse anlatırsan sevinirim .

Caesar
27-01-2014, 22:23
bro geçmiş olsun. çok para gitti mi?

1TL bile vermeden aldım para ile vermemişlerdi aracı araya normalde yanındabn bile geçmeyeceğim adamları sokarak aldık.

resmen denize düştük yılana sığındık. allah kimseyi düşürmesin.

Serhat
27-01-2014, 22:29
Geçmiş olsun sonunda hayırlısıyla bulunmuş.

VTec_king
27-01-2014, 22:57
geçmiş olsun
şu gps sistemlerinde yedek akü tarzı kolay bulunamayan gizli bir yere koyulan bir sistem yapsalar? ayrıca aracı beyinden kitleme bir daha çalıştıramama özelliğide olduğunu duymuştum?

muarrem
28-01-2014, 01:28
Film gibi olay buyuk gecmis olsun mutlu sonla bitmesi iyi olmus.

aliburma
28-01-2014, 10:06
geçmiş olsun. ne günlere kaldık demek bile artık yetersiz kalıyor. Bir daha yaşanmaması dileğiyle...

arsenikli
28-01-2014, 10:11
Bulunmasına çok sevindim geçmiş olsun.

MuratCan07
28-01-2014, 16:57
büyük geçmiş olsun gözünüz aydın.. satın yiyin artık parasını :D

EM-RE
28-01-2014, 17:07
Sabah gördüm arabayı sapasağlam tertemiz duruyor.Geçmiş olsun.

HaKo
28-01-2014, 17:08
Çok geçmiş olsun , nasıl alındı araç çok merak ettim. Allah belasını versin bu şerefsizlerin bizim hırsızımız itimiz kopuğumuz yetmiyormuş gibi bir de suriyeli belası saldılar başımıza.

GokhanRS
28-01-2014, 19:37
1TL bile vermeden aldım para ile vermemişlerdi aracı araya normalde yanındabn bile geçmeyeceğim adamları sokarak aldık.

resmen denize düştük yılana sığındık. allah kimseyi düşürmesin.

daha önce iyi para teklif ettin vermedilerdi ondan sordum. para harcamadan alabilmene çok sevindim. tekrar geçmiş olsun.

HG6161
28-01-2014, 23:40
büyük geçmiş olsun

m. ali öz
29-01-2014, 00:48
gecmis olsun gozunuz aydin

VETTE
29-01-2014, 07:56
çok geçmiş olsun
Uzun süren maceranın mutlu bitmesi sevindirici

imprezaWRC
29-01-2014, 10:20
Geçmiş olsun, inşallah Allah bir daha hırsızlık vakası yaşatmaz.

By CrAzY
29-01-2014, 11:03
Geçmiş olsn olgar abi Allah bi daha yaşatmasın.