Orijinalini görmek için tıklayınız : Direksiyon Tuşlarım Çalışmıyor..
Birkan61
08-09-2013, 11:00
Birden bire direksiyon tuşlarım çalışmamaya başladı. Alışmışım direksiyondan teybe hükmetmeye :D
Aracı park ettim bi yere gittim geldim tekrar çalıştırdım devam ettim ve tuşlar çalışmıyor. Kornamda bir problem yok korna çalışıyor fakat sağ ve soldaki teybe ait direksiyon tuşlarının hiç biri şuanda işlev görmüyor.
Sorun ne olabilir acaba nasıl çözebilirim?
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/s720x720/1014162_558605270852257_1948692914_n.jpg
teyb'e giren soketlerde olabilir sadece onun için kullandığınız tuşlarda skıntı varsa bir söküp takın bir kere öyle deneyin isterseniz
Birkan61
08-09-2013, 11:10
teyb'e giren soketlerde olabilir sadece onun için kullandığınız tuşlarda skıntı varsa bir söküp takın bir kere öyle deneyin isterseniz
Bunun için direksiyon göbeğini sökmek gerekiyor heralde? :)
Teybi söküp bi bakmakta fayda var dediğin gibi bakayım birazdan
Aynı problem abimin aracındada olmuşti hyundai ix35 teyp den kaydetmeniz lazim tuslari tek tek tanitmaniz lazim eger dusundugum gibiyse. Yada soylendigi uzere soketlerde bi problem vardir
ramco 06
08-09-2013, 12:31
;) 2012 civic sigorta attı aynı problem
Teyp in arkasındaki soketten olabilir..
sigorta atmış yada soket çıkmıştır. Darbe yoksa 8ininde aynı anda gitme olasılığı yok.
Soket dersek simit çıkacak büyük ihtimal bence önce sigorta kutusuna bakın, 1 tl sigortalar içi kararmış olanları değiştirin deneyin.
saygılar
sigorta.. bende geçen hafta sigorta panelini erittim klima gitti bendede. elektrikli dikiz aynası varsa araçta bi bak onlardada sapıtma olmuşmu. genelde ikisi birden oluyor..
Arkadaşımın E46da direksiyona yumruk atmıştım tam o tuşlara.
Birdaha çalışmamışlardı. :D
önce sigorta panelini sonrada soketi kontrol edin.
Murat Ç.
09-09-2013, 21:36
sigortadan kaynaklanabilir bir bakın isterseniz:)
OrcunInce
13-04-2017, 16:05
aynı sorun pederin arabasında da olmuş, mk7 golf'ün direksiyonun sağ tarafındaki tuşlar çalışmıyor. hangi sigorta ona ait bulamadım..
Airbag sargısından olabilir..