Orijinalini görmek için tıklayınız : Cam filmi cezasi kararı
Serkan VTEC
08-09-2013, 13:08
AKSAM gazetesinin haberine gore cam filmi ile ilgili ceza iptal olmus:)
Bu karar emsal teskil ederde kanuni birhale gelir insallah ruhsata filan isletip rahat rahat gezilir.;)
smart.aksam.com.tr (http://smart.aksam.com.tr/Home/newsdetail?7/guncel/aracta-cama-film-takmak/haber-242664)
Ali Burak Şık
08-09-2013, 14:37
cezayı yazan yazıyo belli olmaz :D bi de son zamanlarda otobüslerde çok görmeye başladım cam filmini acaba sebebi iptal olması mıydı :)
otobüslerin yazın klima sonda olmasına rağmen soğumaması yüzünden koydular filmeri, gerçi bu seferde buz haneden beter oluyo :D
made ın JAPAN
08-09-2013, 14:56
bizim otobüstede var 4 gün önce yedi cam filminden cezayı vede hemen hepsi yiyor
Otobuse ceza yiyenler metrobusu ornek gostersin. Tasarruf icin yaptik ayrica gorusu etkilemiyor yani bu sekilde soylesinler.yasada yaziyor gorusu etkileme diye acik bir ifade
Serkan VTEC
08-09-2013, 16:22
Otobuse ceza yiyenler metrobusu ornek gostersin. Tasarruf icin yaptik ayrica gorusu etkilemiyor yani bu sekilde soylesinler.yasada yaziyor gorusu etkileme diye acik bir ifade
Kesinlikle katılıyorum itiraz edip emsal kararla mahkemeye gidilse sonrakilere ceza yazilmaz yazilanda iptal olur.
GokhanRS
09-09-2013, 11:21
bizim otobüstede var 4 gün önce yedi cam filminden cezayı vede hemen hepsi yiyor
pm kutunu arada bir boşalt :) sonra mesaj attıklarım niye cevap vermiyor beni iplemiyorlarmı diye düşünmene sebep olmasın :D