Orijinalini görmek için tıklayınız : Çok acil DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR tavsiyesi
phoenixs
09-09-2013, 11:15
Çok acil bize bi diz üstü pc lazım uzun süredir pc teknolojisinden uzağım her anlamda ekran kartı 1920x1080 olacak hdmi ile tv ye bağlayacaz bide ince felan olmasına gerek yok oyun performansı ve ekran büyüklüğü benim için çok önemli limit 2000 tl direk ürün ve mağaza ismi verilirse internetten Yada gidip mağaza dan alabilirim Ankara dan
İyi günler
MSI GE60 0ND-663XTR Core i5-3230 2.60 Ghz 8 GB 750 GB 2 GB Vga 15.6 Freedos Full HD « Laptop , Laptop Fiyatları , Asus Notebook , Lenovo Notebook , HP Fiyatları , Kampanyalı Laptoplar , Artes Tablet (http://sadecenotebook.com/Urun/MSI-GE60-0ND-663XTR-Core-i5-3230-260-Ghz-8-GB-750-GB-2-GB-Vga-156-Freedos-Full-HD-pmu289756.html) limiti biraz aşıyor ama ilacınız bu olur :D
phoenixs
09-09-2013, 11:49
Hocam bu paraya :) i7 işlemcili bulamaz mıyız ?
bakılabilir. dell de şöyle bir avantaj var adamlar 2 yıl yerinde servis veriyorlar 2 3 gün içinde gelip anakart bile evde değiştiriyorlar. aldığınız ürünün servisi çok önemli. satış sonrasınıda düşünün. ve bir notebook teknisyeni olarak servise gelen cihazlar arasında dell az gelenlerden. yerli markalardan uzak durun.!!!
Dell INS 5521 G51F61C i7-3517 6GB 1TB 15.6" LINUX | Notebook | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş (http://www.exa.com.tr/dell/notebook/dell_ins-323-20750.html)
phoenixs
09-09-2013, 12:01
Bu dell 1366x768 yazıyor hocam 1920x1080 olCak :) benim için çok önemli bı
Bu dell 1366x768 yazıyor hocam 1920x1080 olCak :) benim için çok önemli bı
o kendi ekran çözünürlüğü HDMI çıkışı varsa bütün cihazlardan 1080p çıkış alabilirsin ama sen notebook un kendi ekranı 1920x1080 istiyorsan fiyat değişir :)
Sony SVF1521ZSTB i7-3537U 8GB 1TB 15.5" Win8 | Notebook | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş (http://www.exa.com.tr/sony/notebook/sony_svf1521zstb-323-20700.html)
phoenixs
09-09-2013, 12:51
şimdi bende led tv var ben hdmi ile bağlandığımda tüm ekran dolsun istiyorum :)
şimdi bende led tv var ben hdmi ile bağlandığımda tüm ekran dolsun istiyorum :)
sıkıntı yok hocam film izleyeceksin diyelim hmdi çıkına bağladığında TV nin çözünürlüğünü alıyor yani 1080p notebook un kendi ekranının çözünürlüğü düşük olabilir. sen TV de full HD istiyorsan cihazın kendi ekranının full HD olmasına gerek yok.
Bad-Fast
09-09-2013, 13:07
casper ı kimse beyenmez şimdi ama o bütçe ye i7 li bulursun , yiğenime i5 li baya güzel bi laptop almıştım 1300 e 1 seneye yakın oldu hala memnun kullanıyor ;)
Acer V3-571G-5323121TMAII Notebook - Electro World (http://www.electroworld.com.tr/p/acer-v3-571g-5323121tmaii-intel-core-i5-3230m-nvidia-4gb-nvidia-gt730m-notebook/)
kanka sunu alın canavar gıbı makıne cok para baglama
casper ı kimse beyenmez şimdi ama o bütçe ye i7 li bulursun , yiğenime i5 li baya güzel bi laptop almıştım 1300 e 1 seneye yakın oldu hala memnun kullanıyor ;)
o fiyata casper in i7 lisi neden daha kolay bulunabiliyor? işte asıl soru bu :D
Acer in işlemcisi i7 olaymış tadından yenmezmiş :)
matthardy
09-09-2013, 13:17
o paraya o çözünürlüğe sahip bi laptop bulamassın.
senin bu kriterin ile aradın şey artık ultrabook oluyor onunda iş yapanı 3bin tl den başlar.
4200tl lik samsungta bile bu çözünürlük olmayabiliyor.
bende tvde kullanıyorum pc'yi.
uyduruk hdmi çıkışlı bir ekran kartım olmasına rağmen tv'nin kendi özellikleri sayesinde çözünürlüğü 1920x1080 kadar çıkartabiliyorum.
ama çıkartmıyorum yazılar bit kadar oluyo hiçbişey okunmuyor.
hd tvler zaten ayarları kendi yapıyor.
monitör gibi düşünme.
bu arada bu seneki favorimde şu alet ; SAMSUNG ATIV BOOK 3 NP350V5C-S0FTR - NOTEBOOK - Teknosa.com (http://www.teknosa.com/urunler/125032447/samsung-ativ-book-3-np350v5c-s0ftr-notebook)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-y570-i7-rem-6-1-tb-hdd-137018037/detay)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-5-gunluk-kutusu-acilmadi-136640165/detay)
Bad-Fast
09-09-2013, 13:20
o fiyata casper in i7 lisi neden daha kolay bulunabiliyor? işte asıl soru bu :D
Acer in işlemcisi i7 olaymış tadından yenmezmiş :)
tamamen marka farkı bence , toshiba ile aynı özelliklerde olupta arasında 500 tl oynaması misal kendim aldım 1 sene önce :)
Hocam bu paraya :) i7 işlemcili bulamaz mıyız ?
i7 li leri 3k lara çıkıyor. oyun önemli ise bu ürün tercih edilebilir ekran kartı çok başarılıdır.Eğer oyun o kadar da önemli değil diyorsanız i7 li daha zayıf ekran kartlı bi cihaz düşünülebilir.
marka olarak exper ve casper dan uzak durmanızı tavsiye ederim
Samsung ATIV Book NP270E5E-X01TR Notebook - Electro World (http://www.electroworld.com.tr/p/samsung-ativ-book-np270e5e-x01tr-intel-core-i5-3230m-windows8-notebook/)
suan ındırım de guzel urun
tamamen marka farkı bence , toshiba ile aynı özelliklerde olupta arasında 500 tl oynaması misal kendim aldım 1 sene önce :)
katalog özellikleri olarak aynılar haklısın kağıt üzerinde ama. malzeme kalitesi birbirinden çok çok farklı sen durduk yerde kasası erimiş kırılmış kaç sony gördün??
Bad-Fast
09-09-2013, 13:43
tabi kullanış olayı da var ;) , benim ki bir fikir , masaüstümde casper 5 senedir kullanıyorum , laptop da gayet iyi ben daha bi sıkıntısını görmedim , tercih arkadaşın casper dan komisyon almıyoruz :)
kasa sağlamlıgı bakımından Dell den şaşma i5 2 gb ekran kartlı olmasına dikkat et ram önemli değil harddisk de bunları kendinde arttırabilirsin sonradan.
asla Lenovo,Hp samsung asus bulaşma sıkıntılı asus yine iyi denebilir ama maceraya gerek yok.
Toshiba bütçe zorlar.En mantıklısı DELL kasa alaman tankı gibidir ;)
neden casper çöp diğer markalar sıkıntılı bu konu menteşe kasa ve ısınma fan problemleri v.s. :D
http://f1303.hizliresim.com/17/u/lgutr.jpg
Bad-Fast
09-09-2013, 14:24
sadece oyun içinse zaten dizüstü bile alma derim :)
basınıza bela almak ıstemıyosanız casperdan uzak durun
asus toshıba bu markalara daha cok bakınız ozellıkle asus
Nightfish
09-09-2013, 14:27
Asus kullanıyorum. Ben ettim siz etmeyin. N55 serisi bendeki. Bundan daha önce de HP de yaşadığım sıkıntılardan iade etmişliğim var.
Toshiba ve Dell öneririm ben de kesinlikle.
Asus kullanıyorum. Ben ettim siz etmeyin. N55 serisi bendeki. Bundan daha önce de HP de yaşadığım sıkıntılardan iade etmişliğim var.
Toshiba ve Dell öneririm ben de kesinlikle.
asusta ne gıbı bır sıkıntı cektnız abi ?
Nightfish
09-09-2013, 15:00
Oldukça özenerek kullandım ama önce touchpad i eridi, 2. haftada. Garantiden kasayı değiştirdiler yine eridi. 2 kere kasa değişti 3.ye de ben götürmedim.
Bang Olufsen ses sistemi var, hoparlör cızırtı yapıyor ve Asus kabul etmiyor. Adamla birlikte dinledik teknik serviste, bariz cızırtı var ve adam ben duymadım abi diyor. Ekranın sağ üst köşesi plastik kırıldı. Çok ısındığından fanın önündeki plastik ızgara eridi ve döküldü.
1 buçuk yıl oldu sanırsam alalı, normalde 2 yıldan fazla kullanıyorum laptoplarımı.
i5- 8 GB ramli-1 gb ekran kartlı sony vaio e serisi kullanıyorum ve hiçte tavsiye etmiyorum. alırken markasının ve beyaz renginin cazibesine kapıldık aldık, hata ettik. airbus uçaklarının motor sesini bastıracak fan sesine sahip kendisi. :D
Bu konu da onursumer abiyi dinleyin, teknolojik şeyleri hep ona sorarım sadece bilgisayar alırken dinlemedim pişman oldum :D
şimdi laptop alsam dell'den başka bişey almam.
phoenixs
09-09-2013, 18:07
size sorum olacak bi tane ben şimdi 1366x768 özelliği olan bi laptop alsam ama bunu hdmi ile led tv ye bağlasam 1920x1080p film izleyebilir miyim tüm TV EKSİKSİZ DOLAR MI ? normal laptop u bağlayınca da sağda solda siyah boşluk olur mu ?
Bad-Fast
09-09-2013, 18:17
oluyor tv nin çözünürlüğü ne kadarsa görüntüyü alabiliyorsun benim pc de bakmıştım .
Dell gerçekten çok iyi inspiron 6400 aldım her gün açık ne zman aldım hatırlamıyorum ilk çıktığı zaman almıştım bir kere anakart değişti geldiler evde yaptılar hala kullanıyorum yine dell alırım alırsam fabrikada dell kullanılıyor 24saat açık hiçbir sorun çıkarmıyor
İlk yollanan msi bence tam size gore. Oyun icin pc alicaksaniz islemciye degil ekran kartina bakmalisiniz. İ7 ve i5 arasinda oyunlarda pek fark olmaz. Hem ekranida full hd bende msi kullanicisiyim ve touchpad i disinda kasa ve ekran goruntusu olarak cok memnun. Ben ilk tavsiye edileni alin derim.
onursumer
09-09-2013, 20:19
2000 seviyesine kampanya yakalayabilirsen samsung NP550 alabilirsin
lenovo z500 serileri var onlarda uygun ama onlarda kullanılan gt740 ekran kartı 64 bit oyun oynuyorsan zaman zaman eksikliğini hissedebilirsin
kasa sağlamlıgı bakımından Dell den şaşma i5 2 gb ekran kartlı olmasına dikkat et ram önemli değil harddisk de bunları kendinde arttırabilirsin sonradan.
asla Lenovo,Hp samsung asus bulaşma sıkıntılı asus yine iyi denebilir ama maceraya gerek yok.
Yani şöyle yorumlar yapıp insanları yanlış yönlendirmeyelim bence...
Para-Çokomel eğrisi denen birşey var,her markada her modelde olduğu gibi ne kadar çok para o kadar iyi kalite kısacası..
Dünya devi Sony'nin giriş sınıfı laptoplarıda Casper'dan farksız markaya bakılacaksa..
Lenovo'nun Thinkpad , HP'nin Elitebook,Asus'un G serilerine bir bakın isterseniz :)
çoğu markayı kullandım favorim acer sağlam alet
Acer V3-571G-5323121TMAII Notebook - Electro World (http://www.electroworld.com.tr/p/acer-v3-571g-5323121tmaii-intel-core-i5-3230m-nvidia-4gb-nvidia-gt730m-notebook/)
kanka sunu alın canavar gıbı makıne cok para baglama
Şu özelliklerine göre fiyatı çok iyi gibi duruyo. Pek fazla anlamam ama anlayan arkadaslar yorumlar sanırım. Ayrıca ben dell tavsiye ederim. İnspiron 9300 almıstım 2006-2007 gibi. günde 14-15 saat açık. Ekranında şeritler oluştu artık. ama hala taş gibi çalışıyo. en ufak bişeyden bile servise gitmedi daha. cs den tut hergün bisürü oyun oynuyorum banamısın demiyo.
I7 alicaginiza artik 3. Nesil i5 ler normal isler ve oyunlar icin fazlasiyla yeterli ekran kartini iyi secin ;) asus n56 serilerinden veya msi ge60 olabilir yalniz msi in malzeme kalitesi biraz tartisilir :/
Edit : bu arada bulabilirseniz marka olarak kesinlikle dell oneririm ama model hakkinda 2000 civarindaki fiyatlarda bilgim yok
Murat Ç.
10-09-2013, 01:38
performans=para =sağlamlık açısından lenovo derim ben kendi açımdan..