Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tekrardan selamlar

Mutlu Değerli
09-09-2013, 17:25
Mustafa Birsesli abim sagolsun admin CEM abiyle görüştüklerinde benim hakkımda da konuşmuşlar, zaten hemen aradılar. Mutlu ii çocuktur, sevdigimiz bi kardeşimizdir, forumda onu yanlış anlayıp tanıyanlar olmuş, kötülemişler, atılmış vs demiş. CEM abi'de yeniden üye olabilcegimi, üyeligimi bizzat kabul edecegini söyledi. Onun sayesinde tekrardan foruma alındım. Benimle birlikte Burak Demirci'de üye oldu.

Benimle yüzyüze görüşmeyipte hakkımda konuşanlar; lütfen! bende sizi tanımıyorum sizin hakkınızda konuşmuyorum. Azcık adamlık varsa içinizde sagda solda konuşmazsınız.

Tekrardan selamlar...

Edit: Kulagıma daha öncedende geldi. Forumdan birisi atılmış, tekrardan alınmak için forum adminlerini babasıyla konuşturtmuşta vs... VTEC nickli birisi denmiş olay direkt ''it, çakal sürüsü'' yüzünden bana atılmış. alakası yok. Ben babama böle bişey desem ''git işine ulan, salak salak şeylerle ugrastırtma beni'' der. Zaten PC'ye İnternete fobisi olan biri. Neyse... Karı gibi laf yapıp kendini adamdan sayanlarada selam.

sweap07
10-09-2013, 18:38
hosgeldınız tekrardan

Mutlu Değerli
12-09-2013, 14:22
Teşekkür ederim. Antalya, İzmirdeki VTEC'leri sömürdü maşaallah :D

Risendark
12-09-2013, 15:23
hoşgeldin foruma tekrardan :)

Mutlu Değerli
14-09-2013, 15:18
hoşgeldin foruma tekrardan :)

Eyv Tuna, faceten bakmıyorum bu aralar ekleyenlere. Engel kalksın ben eklerim seni :)

Risendark
14-09-2013, 17:45
Eyv Tuna, faceten bakmıyorum bu aralar ekleyenlere. Engel kalksın ben eklerim seni :)

tmm sıkıntı yok mutlu :)

ibrahimsnr46
19-09-2013, 18:27
Hosgeldin keyifli forumlar..mutlu Tech'de bari vtec avukatlıgı yapma :D

Mutlu Değerli
20-09-2013, 15:18
Hosgeldin keyifli forumlar..mutlu Tech'de bari vtec avukatlıgı yapma :D

Eyv İbrahim bro :) hacı seviyoruz be napıcaksın... Bazıları arkamızdan gevelemesin diye buradayız :icon_tup: köşeden bucaktan takılıyoruz işte

UNAL
21-09-2013, 00:44
Hoşgeldiniz :)

Mutlu Değerli
29-09-2013, 20:56
Hoşgeldiniz :)

thanks fou :o