Orijinalini görmek için tıklayınız : İmei kaydı hk yardım?
Yurtdışından 6-7 ay önce aldığım telefonumun harcını temmuz başında vergi dairesine kimlik numaram ve telefon imei si ile ödedim fakat imei kaydını henüz yapmamıştım.dün e devlet şifresi alarak kaydını yapayım dedim ama tc kimlik numaranıza ait bir ödeme bulunmamaktadır hatası alıyorum.Daha önce başına gelen var mı sorun ne olabilir?:beuj:
süre aşımı var kardeşim büyük ihtimalle harcın yanar dahada önemlisi pasaportunun günüde geçmiş durumda bildiğin gibi girişten itibaren 30 gün süresi var
abi pasaportta sıkıntı yok 1 Eylül'de giriş yaptım Türkiye'ye ama harcında zaman aşımı var mı bilmiyodum açıkcası :S
matthardy
10-09-2013, 10:08
zaman aşımı var.
benim tanıdığım 4 kere harc ödemiş adam var hatta siteye üye adını vermim kerestenin :D
haydaaa bileydim daha önceden yapardım kaydı.kullanmıyorum diye üstüne olmamıştım pek
Giriş yapıldıktan sonra 30 gün içinde harç,harç yattıktan en geç 15 gün sonrada kayıtın yapılması gerekli
bu şekilde olduğunu bilmiyodum beyler kaçtı bir kere ama şu bir gerçek ki acayip ölücü bir devletimiz var yazık