Orijinalini görmek için tıklayınız : mobilya ve duşakabin üretimi yapan
emre yeşil
10-09-2013, 18:55
Arkadaşlar 3.etabı teslim ediyoruz ve mobilya üretimi ile duşakabin üretimi yapan firmalar arıyorum işin adetinin çok olması termin de sıkıntı yasatıyor forumda bu iş ile ilgilenen arkadaş var ise ulaşırsa sevinirim.
Otomobil forumun da bu tip konuları sevmiyorum ama hem benim işim hallolur hemde iş yapan biri olur
Mobilya gurubu Portmanto tv ünitesi ve siparis ölçüleri ile özel üretimler
Dusakabin gurubu ise pleksi ve 4mm temperli cam yoğunluk olacak
Ne tarz mobilyalar? Duşakabinde beklenti nedir? Ayrıca konu Müzik sistemlerinde :)
Modoko'da mobilya uretimi yapan tanidik var. Onlarin sinifi klasiktir ama iribatinizi saglarim istersen..?
emre yeşil
10-09-2013, 19:00
Konu yanlış yerde sohbete alinirsa sevinirim sayın yönetici
müvekkillerimden birisi duşakabin ve duş teknesi üretimi yapıyor ilgilenirsen özelden ulaş yönlendiririm
ClioRs182
10-09-2013, 20:48
mobilya konusunda yardımcı olabilirim mobilya üretimi yapıyoruz ilgilenirseniz pm atabilirsiniz
Biz de siparis ve istenilen tasarim zevki uzerine calisiyoruz mobilyada. Ilgilenirseniz pm atabilirsiniz
Arkadaşlar 3.etabı teslim ediyoruz ve mobilya üretimi ile duşakabin üretimi yapan firmalar arıyorum işin adetinin çok olması termin de sıkıntı yasatıyor forumda bu iş ile ilgilenen arkadaş var ise ulaşırsa sevinirim.
Otomobil forumun da bu tip konuları sevmiyorum ama hem benim işim hallolur hemde iş yapan biri olur
Mobilya gurubu Portmanto tv ünitesi ve siparis ölçüleri ile özel üretimler
Dusakabin gurubu ise pleksi ve 4mm temperli cam yoğunluk olacak
Olm gecen ben emrenin yanindayken yenge hanim ev icin bisiler aliyordu konussaniza emrelerle dusakabin icin ;)
emre yeşil
10-09-2013, 21:42
Olm gecen ben emrenin yanindayken yenge hanim ev icin bisiler aliyordu konussaniza emrelerle dusakabin icin ;)
Konuştum kanka emre ile yarın birini yollayacak şantiyeye
Duşakabin değilde, armatür lazımsa yardımcı oluruz :)
antalayada olsanız babam mobılya ustasıdır kendı dukkanımız var
antalyada olsaydınız yardım edebılırdık
Merhabalar ;
Mobilya gurubunda direkt yardımcı olabilirim mobilya imalathanemiz mevcut..
chiefkadir
12-09-2013, 09:45
Emre kardeş,mobilya harici eğer düşünürseniz,
Krom Bordür,Alüminyum Köşe Çıtaları,Alçı köşe profilleri üzerine imalathanemiz var :)
PROFİLSAN YAPI MALZEMELERİ PAZ.İNÅ.TİC. (http://ankaraprofilsan.com/TR/index.html)