Orijinalini görmek için tıklayınız : Park becerisi
imprezaWRC
10-09-2013, 22:39
QUE2xh1boIo
タウンワーク ãƒã‚¤ãƒˆæ—¥æœ¬ä»£è¡¨ï¼ / 驚異ã®é§è»ŠæŠ€æ—¥æœ¬ä»£è¡¨ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=QUE2xh1boIo)
üniversitede hem eğlence olsun hemde harçlığımı çıkarayım diye limanda bu işi yapıyordum gemi geldikçe. Eğlence bi yerden sonra eziyete dönüşüyor. Otomatiğe bağlıyorsunuz park işinde hem gemi içinde hem liman içinde.Her gemi en az 3 bin araba olunca:)
MaNiSaLı
10-09-2013, 23:11
sıkıcı bi iş =)
fatihcakin
10-09-2013, 23:12
Hani vatandaşımızın aldığı 0 arabalar var ya, işte onlar 0 değil aslında :D, Otomobil fabrikasında ve lojistik firmasında çalıştım,
BurakUckun
11-09-2013, 01:20
Hani vatandaşımızın aldığı 0 arabalar var ya, işte onlar 0 değil aslında :D, Otomobil fabrikasında ve lojistik firmasında çalıştım,
Bu cumle olay olur .
Bu cumle olay olur .
olay olucak bi durum yok.aracı forkliftle bayiye taşıyacak değiller.
sonra :D sıfır araçta boya cıktı
gokhankenar
11-09-2013, 08:40
üniversitede hem eğlence olsun hemde harçlığımı çıkarayım diye limanda bu işi yapıyordum gemi geldikçe. Eğlence bi yerden sonra eziyete dönüşüyor. Otomatiğe bağlıyorsunuz park işinde hem gemi içinde hem liman içinde.Her gemi en az 3 bin araba olunca:)
Bu işi bende yaptım. Büyük bi zevkle başladım araba olsun ne olursa olsun diyordum. Ama dediğin gibi bi 3.000 lik gemi geliyordu yükle Allah yükle. Sürekli aynı araba bide böğğ demiştim en sonunda bıraktım :)
yıllardır böyle yeni mi uyandınız beyler yapmayın :D
bide prius'un yeni kasası güzelmiş eskisi gibi mazlum esprilere konu olacak cinsten değil. :D
Bu işi bende yaptım. Büyük bi zevkle başladım araba olsun ne olursa olsun diyordum. Ama dediğin gibi bi 3.000 lik gemi geliyordu yükle Allah yükle. Sürekli aynı araba bide böğğ demiştim en sonunda bıraktım :)
sürttün filan diyelim ne oluyor ? çaktırma devam mı et ? yoksa personelden mi kesiyorlar?
fordda çalışırken bir araç vardı showroomda 16km deydi... 3-5-7 tamam anladıkta 16km ne yapmışlar o arabayla çözememiştim :D
Eski çalıştığım firmada EUKOR Car carriers firmasının acennteliğini yapıyoduk. Tum Kia, Hyundai ve. korea ve uzakdoğu menşeili araçların taşımasını yapıyorlardı.
Neler gördü bu gözler :) anlatsam bidaha kimse gemiyle gelen araba almaz :)
ramco 06
11-09-2013, 12:29
insan herseye alısıyor işte adamın işi bu :) yada kadının
Onur Fatih
11-09-2013, 12:48
Şu bilinmediklerini ortaya çıkarsanız :D
gokhankenar
11-09-2013, 14:28
yıllardır böyle yeni mi uyandınız beyler yapmayın :D
bide prius'un yeni kasası güzelmiş eskisi gibi mazlum esprilere konu olacak cinsten değil. :D
sürttün filan diyelim ne oluyor ? çaktırma devam mı et ? yoksa personelden mi kesiyorlar?
Çok ağır bi hasar olmadığı sürece personele birşey olmuyor. Ufak tefek sürtmeler falan olunca rapor tutuluyor ya o şekilde gidiyor yada aracı ayırıyorlar. Ben geminin içinde clioyu kolona sürttüm arka sol kapı göçmüştü onu geri indirdiler göndermediler ;)
4ncu parkettıgı aracın bıle tamponunda sıs kenarlarında surtme ızı var.
Çok ağır bi hasar olmadığı sürece personele birşey olmuyor. Ufak tefek sürtmeler falan olunca rapor tutuluyor ya o şekilde gidiyor yada aracı ayırıyorlar. Ben geminin içinde clioyu kolona sürttüm arka sol kapı göçmüştü onu geri indirdiler göndermediler ;)
neden öyle bişey yaptın ? :D
fatihcakin
11-09-2013, 17:23
Arkadaşım, merc c180 pert etti, şoföre olan ise en fazla işten atılıyor.
gokhankenar
11-09-2013, 17:31
neden öyle bişey yaptın ? :D
Kardeşim 24 saat durmadan çalıştığımı bilirim yoğun zamanlarda. Gözmü dayanır beyinmi dayanır ;) . Artık öyle bi hale gelmiştim ki bi ara yolda arabayla giderken uyuma konusunda kendimi geliştirdim liman içinde :( . Çalışan arkadaşlar bilirler işin sıkıcılığını ve yaşanan uyku sorununu ;)
spree1903
11-09-2013, 19:17
çok fazla dikkat isteyen her iş zordur ablayı tebrik ederim