Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio RS 182 Triger Değişimi

RealBilgin
11-09-2013, 13:50
Arkadaşlar İstanbuldan aracımı emanet edebileceğim sente ayarını vb düzgün yapan bir usta yada servis önerebilir misiniz? Bu arada aracım 39 SU 086 eski plakası da 07 SS ... Falmor nick li Volkan diye bir arkadaşımızın eski aracıymış. Kendisine ulaşamadım belkide trigerini değiştirmiş de olabilir bir bilgisi olan varsa bana iletirse çok sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Driver
12-09-2013, 11:08
ahm performance

zıpzıp
12-09-2013, 11:45
05321689412 ulaşırsanız yardımcı olurum avcılar tarafındayım.

Driver
12-09-2013, 13:45
su 086 iyi araçtır :) volkan abiden ben almıştım (uğur)

MatraX_07
12-09-2013, 13:46
su 086 iyi araçtır :) volkan abiden ben almıştım (uğur)

sen yasıyor musun?
ona da ben sattım :)

Driver
12-09-2013, 13:49
:)) yaşıyorum haydar abi buralardayım (uğur)

RealBilgin
12-09-2013, 21:57
İlginize teşekkür ederim arkadaşlar. Araç gerçekten temizliği ile nadide bir araç bende eski sahipleri gibi titiz kullanmaya çalışıcam orjinalliğini bozmadan ufak tefek bazı oynalarım olacak tabi .)

RealBilgin
12-09-2013, 21:59
05321689412 ulaşırsanız yardımcı olurum avcılar tarafındayım.

Teşekkür ederim yarın arayacağım.

RealBilgin
12-09-2013, 22:00
Bu arada Uğur sen de burgaz damı yaşıyorsun?

MatraX_07
13-09-2013, 08:46
:)) yaşıyorum haydar abi buralardayım (uğur)

facebookta kayıpsın abim

Driver
13-09-2013, 08:50
Evet burgazdayım.. Bu arada triger bakımını renodan başka bi yerde yaptırma bence abi..
Hayrdar abi face kapalı ya kaç aydır :)

Cliosportve
13-09-2013, 08:57
Triger + v kayış kitinide değiştirmen lazım KM olarak senin 120k civarında olman lazım
O yüzden kesinlikle yetkili serviste yaptırmanı öneririm
Şayet işçilikten doğacak bir zararda kimse arkasına bakmayacaktır
Renault mais özellikle Anadolu Yakası Tepretoğlu Cotech Merdan Kamış'ı bulun gerisini o halleder
RS Selçuk dediniz mi ilgilencektir

arsenikli
13-09-2013, 09:24
Acıbadem terpetoğulları cengiz usta işinizi görebilir

RealBilgin
13-09-2013, 09:26
Triger + v kayış kitinide değiştirmen lazım KM olarak senin 120k civarında olman lazım
O yüzden kesinlikle yetkili serviste yaptırmanı öneririm
Şayet işçilikten doğacak bir zararda kimse arkasına bakmayacaktır
Renault mais özellikle Anadolu Yakası Tepretoğlu Cotech Merdan Kamış'ı bulun gerisini o halleder
RS Selçuk dediniz mi ilgilencektir
Çok teşekkür ederim. Bu servisin adını çok duydum bana çok uzak ama artık mecbur gideceğiz gibi. Altarnatif olarak yetkili servis BİKA Büyükçekmece var bana yakın olarak sonuçta yetkili servis ama yinede tecrübeli olanlara sormakta fayda var sizce nasıl olur ? Şu anda %30 indirimde var kampanya yapıyorlar .)

RealBilgin
13-09-2013, 09:30
Acıbadem terpetoğulları cengiz usta işinizi görebilir
Teşekkürler.

Cliosportve
13-09-2013, 09:30
Çok teşekkür ederim. Bu servisin adını çok duydum bana çok uzak ama artık mecbur gideceğiz gibi. Altarnatif olarak yetkili servis BİKA Büyükçekmece var bana yakın olarak sonuçta yetkili servis ama yinede tecrübeli olanlara sormakta fayda var sizce nasıl olur ? Şu anda %30 indirimde var kampanya yapıyorlar .)

Büyükçekmece Bikayı hiç tavsiye etmiyorum
1-2 kez gittim RS ile
Tanıyan yok ayrıca Merdan ile verdikleri fiyat arasında çok fark oluyor
Bir ara abimin Normal clio dizelin bakımı bile 2 katına yakın fiyat çekmişlerdi
RS ilede bir ara gittiğimde parça alıcaktım hiç ilgilenmemişlerdi
Arabayı zaten tanımıyorlar
Böyle önemli bir olay için Merdandan şaşma derim
Gözün arkada kalmasın
Yalnız gitmeden evvel arayıp parçaların siparişlerini çeksinler
RS parçaları her zaman olmuyor 1-2 hafta bekleyebilirsin veya 1-2 günde bekleyebilirsin

RealBilgin
13-09-2013, 09:38
Benimde Bikayla ilgili olarak kafamda soru işaretleri vardı gidermiş oldum sağol. Bu arada bilmediğim için soruyorum Tepretoğlu acıbadem de Cengiz ustanın olduğunu anladım ancak Merdan usta kendi işyeri mi var yoksa oda tepretoğlunda mı çalışıyor onu anlayamadım ? Eğer merdan cotech ise bana ulaşabileceğim telefon numarası verebilir misiniz?

Cliosportve
13-09-2013, 09:42
Tepretoğlu çok büyük bir servis
Merdanda orda Cotech
Cengiz Ustayı tanımıyorum oda Cotech olabilir

RealBilgin
13-09-2013, 10:01
Sorun çözülmüştür. Tepretoğluna aracımı götüreceğim. İlgilenen herkese çok teşekkür ederim. Söz konusu servis ile ilgili olumlu yada olumsuz tecrübelerimi de buradan sizinle paylaşacağım :)

RealBilgin
20-09-2013, 13:39
Arkadaşlar aracımı biraz önce teslim aldım. İlgilen tüm arkadaşlara özellikle Selçuk sana çok teşekkür ederim. Tepretoğlunda yapıldı aracım. Cotech Merdan çok ilgilendi çok efendi güler yüzlü ve RS ler konusunda çok bilgili ve tecrübeli olduğunu gördüğüm bir arkadaş. Bundan sonra benim de tek tavsiye edeceğim kişi olacaktır o kadar memnun kaldım. Aracın yağı filitresi triger seti v kayışı o su busu derken 1200TL gibi bir masrafım oldu ( %30 indirim kampanyası olmasaydı yanmıştık :) ) sonuçta aracım orjinal güzel bir araç olduğu ve uzun süre binmeyi planladığım için bu önemli kalemi harcamak zorunda kaldım. Bu Kısaca memnun kaldım tüm rs olupta triger değiştirmek isteyen arkadaşlara tavsiye ediyorum :))