Orijinalini görmek için tıklayınız : E36 M3 vs SUS S2000
abi koltuklar manuel mi elektrikli mi? gürkanın ak m3ün elektrikli koltuklarının maşallahı vardı zor kaldırıyorduk yerınden
Manüel bu koltuk yanlış hatırlamıyorsam elektrıklı 2.7 kg daha ağırdı.
CeM öZeR
14-09-2013, 10:36
Valla sus s2k gerçekten çok hızlı bence, sağlıklı M3'ün nasıl yürüdüğünü defalarca gördüm sağlıklısıyla bakımsızı arasında 7-8 boy farkeder. Sağlıklı, iyi bir egzoz sistemi olan,filtreli bir M3 eğerki ciddi şekilde sökükse çok hızlanır. Üst hızlar tabiki hacimin ama sus s2k çok iyi deparlı bir araç. Uçuk kopuk bir fark kesinlikle olmaz ama M3 için iyi şanslar zorlu bir rakip bekliyor bence... İyi şanslar iki tarafada...
Dbs yiğitteyken siyah 46, z4m haricinde bmw var mıydı denediği ?
Dbs yiğitteyken siyah 46, z4m haricinde bmw var mıydı denediği ?
başka m3 çıkmamıştı bir tane e36 vardı o da bir gün bekleyemeden boyaya girmişti .
başka m3 çıkmamıştı bir tane e36 vardı o da bir gün bekleyemeden boyaya girmişti .
Bende bunu çözemedim adım adım bu noktaya gelmek icin sordum bu soruyu. Hepi topu 2 tane bmw cikmisti.o zaman sen bas bas bmw aradin. Yanlışım varsa düzelt. Şimdi bu izmirin bmw leri yok sunun 36 si muhabbeti nerden cikti ? Gideri olanlar neredelerdi.
GokhanRS
14-09-2013, 10:52
Bende bunu çözemedim adım adım bu noktaya gelmek icin sordum bu soruyu. Hepi topu 2 tane bmw cikmisti.o zaman sen bas bas bmw aradin. Yanlışım varsa düzelt. Şimdi bu izmirin bmw leri yok sunun 36 si muhabbeti nerden cikti ? Gideri olanlar neredelerdi.
alo rolling hattı diye hat kurmuştu adam be :D
1 boy yemek için 1i,
hardcore geçilmek için 2yi
tır yetmez titanic sok diyorsan 3ü tıkla filan :D
cembozbey
14-09-2013, 10:53
ulan yazdıırmayın bana arabanı sök arabanı sök diye araya adam sokup aratıyolardı beni madem ucan typar vardıda neden koltuklarını takıp denemedi benle ozaman :D
alo rolling hattı diye hat kurmuştu adam be :D
1 boy yemek için 1i,
hardcore geçilmek için 2yi
tır yetmez titanic sok diyorsan 3ü tıkla filan :D
Bende çok net hatırlıyorum da genede bilmeze yatayim dedim :)
ulan yazdıırmayın bana arabanı sök arabanı sök diye araya adam sokup aratıyolardı beni madem ucan typar vardıda neden koltuklarını takıp denemedi benle ozaman :D
e46 denemesine eray abi yanıma adam verdi 80 kg lik o adam olmasa ben kendi devirlerimde bassam ne olurdu acaba.
typer s2000 neden yürüyor HP/KG+pilot+tecrübe bunları sağlayan m3 olduğu
takdirde typerda deler s2000 de deler.
m3 fiyatları alabilinecek rakamlarda olsa yapıcam bir m3 emin olabilirsin binmediğim bir m3 kaldı şu hayatta ;)
s2000 e36 m3 denemesine dönelim dostlar. DBS bitti gitti :)
cembozbey
14-09-2013, 11:26
e46 denemesine eray abi yanıma adam verdi 80 kg lik o adam olmasa ben kendi devirlerimde bassam ne olurdu acaba.
typer s2000 neden yürüyor HP/KG+pilot+tecrübe bunları sağlayan m3 olduğu
takdirde typerda deler s2000 de deler.
m3 fiyatları alabilinecek rakamlarda olsa yapıcam bir m3 emin olabilirsin binmediğim bir m3 kaldı şu hayatta ;)
s2000 e36 m3 denemesine dönelim dostlar. DBS bitti gitti :)
sanmıyorum yigit sen m3 binemezsin :D
sanmıyorum yigit sen m3 binemezsin :D
öyle bir durum olursa zaten typer killer o zaman durumlar :)
Eyup Duygun
14-09-2013, 11:37
keşke sc yapmadan önce şöyle denemeler yapabilseydim. İstanbul'da olmayı isterdim gerçekten :)
Senın arac aklıma geldi Fırat.
Stock ve saglıklı m3 diyince.Koyayımmı full stockkenkı dynonu :)
adet yerini bulsun m3 diyelim :)
İkiside takılı olsa gene SUS açık ara geçer.
İkisi sökük olunca da SUS açık ara geçer.
M3 kilo ile çok sıkıntısı olan bir arça değil s2k ya göre altını çizeyim!! m3 de hatırladığım 300nm civarı çok iyi bir tork var tork'u düşük araçlarda sökülünce daha çok iş yapar tork'u yüksek araca göre.
Ben SUS diyorum...
Murcielago
14-09-2013, 13:29
Weight 1515 kg
Engine 3.2 (321 Hp)
Maximum speed 250 km/h
Acceleration from standstill to 100 km/h 5.2 sec
Max power in 7400 rpm
Torque 350/3250 Nm
Gücü devir çevirmeden alttlarda hissettiren sağlıklı ufak tefek modları olan ve sökük bir m3 karamürsel sepeti değildir heralde..
4-5-6 viteslerden sonrasını görelim bakalım m3 yürüyor mu yürümüyor mu :)
Jam da Joker
14-09-2013, 13:42
http://img27.imageshack.us/img27/2572/kentturbosakz.jpg
Bu geçer bence son hızı iyi
Trance-R
14-09-2013, 14:19
M3'ten neler sökülecek merak ettim şimdi... ?
SUS çok sıkı araç, maşallahı var...
Yaa yoorumlarınız nekadar bilimsel ?? Nekadar atar'i !! Anlamadım arkadaş bu arabaların klavuzunda biriyle gazlarsanız, m3'se 4000 de, m5'se 5700'de rx7'yse 3800de evo'yda 4650 de basın falan mı yazıo??
Dbs denen araba Kor'la deneyeceği zaman başından arabanın boyaya gireceği tarih belliydi. Kaanla aram bozuk olmasına ramen cok net hatırlıyorum. Dbs yok egzozum bitmedi, aluminyum gelmedi, geldi takamadık taktık sökemedik hep erteledi.
O iş olmadı bitti. Bu mevzu da litre hacim beygir kilo ile et mangal muhabbeti olmaz. Deniosanız deneyin denemeyen de ama biri şöyleydi biri böyleydi denesek uzay yolu olurdu denemedik olmadı demesin. O gün araçlardan biri bozulacağı tutar geçemez nooldu, geçemedi mi oldu. Bi araç birinden üstünse kalkar da, roll'de yapar, time da yapar. Eski model yeni model fark etmez.
Sen s2000'i doldur stroke yap, arabayı boşalt civata kalmasın eee ama sen okadar sökme sen şu devirde basma, yok çok hızlı gitme 200 de bırakalım. Oldu denemeyin abi bence tekrar diyorum. Gerek yok. Yazıda hep bi geçen var.Yazık günah bu konunun geçeni olmaz bence.
mannerboy
14-09-2013, 17:24
5. vites 60 da basılsın arabalar denenicekse ozaman
bayerische_M52
14-09-2013, 18:54
benim oyum da ///M3
Yaa yoorumlarınız nekadar bilimsel ?? Nekadar atar'i !! Anlamadım arkadaş bu arabaların klavuzunda biriyle gazlarsanız, m3'se 4000 de, m5'se 5700'de rx7'yse 3800de evo'yda 4650 de basın falan mı yazıo??
Dbs denen araba Kor'la deneyeceği zaman başından arabanın boyaya gireceği tarih belliydi. Kaanla aram bozuk olmasına ramen cok net hatırlıyorum. Dbs yok egzozum bitmedi, aluminyum gelmedi, geldi takamadık taktık sökemedik hep erteledi.
O iş olmadı bitti. Bu mevzu da litre hacim beygir kilo ile et mangal muhabbeti olmaz. Deniosanız deneyin denemeyen de ama biri şöyleydi biri böyleydi denesek uzay yolu olurdu denemedik olmadı demesin. O gün araçlardan biri bozulacağı tutar geçemez nooldu, geçemedi mi oldu. Bi araç birinden üstünse kalkar da, roll'de yapar, time da yapar. Eski model yeni model fark etmez.
Sen s2000'i doldur stroke yap, arabayı boşalt civata kalmasın eee ama sen okadar sökme sen şu devirde basma, yok çok hızlı gitme 200 de bırakalım. Oldu denemeyin abi bence tekrar diyorum. Gerek yok. Yazıda hep bi geçen var.Yazık günah bu konunun geçeni olmaz bence.
3.2 6 sılındır makıneyle 2.2 4 sılındırı bır tutman garıp geldı
Bad-Fast
14-09-2013, 18:59
s2k rahat alır bence geçmişi belli .
S2k sökse 100kg söker. M3sökmek iş herşeye geldimi 250kg ları geçer. Kimse yapmıyor diye kapalı kutu kapmış
Stock m3 286 on gogus klıma tertıbatı harıc sokuk
Evo6 tme hhs 300-350 arasıydı ozmn
http://cf.cdn.vid.ly/e1p6w7/mp4.mp4
Su sacma sapan lıtre ornegını verme ya bırı stock motor bırı all
iki aracin gucu belli kilosu belli.
iki aracta nos basmazsa arada 100-150 kilo kalacak kadar sokmesi lazim m3 un.
yoksa sus la yurumesine imkan yok.
bu mantığa göre dışardan biri gelip atar yapınca, ben profesyonel kickboxçuyum kardeşim döversem ayıp olur diyip nezaketen dayak yemem gibi...
Selcuk_RoL
15-09-2013, 01:03
Öhöö öhöö arti agirlikla bile geldik be el insaf:D
Su sacma sapan lıtre ornegını verme ya bırı stock motor bırı all
:icon_tup::icon_tup::icon_tup: kaldı ki denenecek olan arabalar ikisi , m3 olaya sonradan dahil olan bi araba değil.
Mutlu Değerli
15-09-2013, 01:52
Herkez genel olarak hafifletilmiş M3ün daha ii gittigini söylüyor. Tmm ii gider ona eyvallahta karşısında hafifinde hafifi blogu 2.2 motoru n/a yüklü s2000 var. 100-200ü 9sn civarıymış. Zaten bi videoda 0-276 süresi 30 saniye çıkmıştı. Genel olarak hacimli aracın 200den sonra konuşacagını var sayarsak rolllerinde 220de (genel olarak) kesildigini düşünürsek SUS alır 1-2 boy farkla.
Ben E36 M3ü 3.0 biliyorum fakat bazıları 3.2 demiş. Kaç motor bu araç ? Yanlışmı biliyorum acaba (e46nın 3.2, e36nın 3.0 biliyorum ben)
Herkez genel olarak hafifletilmiş M3ün daha ii gittigini söylüyor. Tmm ii gider ona eyvallahta karşısında hafifinde hafifi blogu 2.2 motoru n/a yüklü s2000 var. 100-200ü 9sn civarıymış. Zaten bi videoda 0-276 süresi 30 saniye çıkmıştı. Genel olarak hacimli aracın 200den sonra konuşacagını var sayarsak rolllerinde 220de (genel olarak) kesildigini düşünürsek SUS alır 1-2 boy farkla.
Ben E36 M3ü 3.0 biliyorum fakat bazıları 3.2 demiş. Kaç motor bu araç ? Yanlışmı biliyorum acaba (e46nın 3.2, e36nın 3.0 biliyorum ben)
yanlış değilde kısmen eksik
e46 m3 : 3.2
e36 m3 :
* 286'lık 3.0
* 321'lik 3.2'dir
Mutlu Değerli
15-09-2013, 13:30
yanlış değilde kısmen eksik
e46 m3 : 3.2
e36 m3 :
* 286'lık 3.0
* 321'lik 3.2'dir
Teşekkür ederim yeni ögrendim 321in 3.2 oldugunu :icon_tup:
Turboğuz54
15-09-2013, 14:47
Stock m3 286 on gogus klıma tertıbatı harıc sokuk
Evo6 tme hhs 300-350 arasıydı ozmn
http://cf.cdn.vid.ly/e1p6w7/mp4.mp4
KOR cok iyi giden bi araç maşallah sanki takılı olsada gecicekmiş gibi gidiyo
Bir tutan ben değilim .. Yorumları baştan okursan.
oyumu e36 m3ten yana kullandım...
EserBodrum
15-09-2013, 21:50
Gönlüm s2k mantığım sökük m3 diyor. :)
M3'te sökmenin haricinde bolt-on bişiler olsaydı. Ne bilim airbox, header, yazılım felan M3 olabilir diyecektim ama komple sökülü ama stok m3 karşısında S2K diyorum.
m3 sokulsede mın.100-150kg daha agır olur muhtemelen.. beygırler yakın gerıye tork ve sanzıman oranları kalıyor yakuş ve basılan hız durumu sonucu belırler gıbı
Lütfen araç içi cekimler terlikle veya tost makinesi ile çekilmiş olmasın.
Iki tarafada basarilar,kazasiz belasiz bitsin.
gürkan18
16-09-2013, 08:02
106 & saxo yarışımı bu 220 de bitsin m3 5 yapamadan yarış biticek o zaman :Deli:
valla gönlümden m3 geçsede memetin bu yarışı alacağını düşünüyorum bende
Yiğit Ş.
16-09-2013, 09:24
200e kadar kafa kafaya. sonrasında m3 diyorum
ama gönül s2k dan yana :D
m3 sokulsede mın.100-150kg daha agır olur muhtemelen.. beygırler yakın gerıye tork ve sanzıman oranları kalıyor yakuş ve basılan hız durumu sonucu belırler gıbı
S2000 deki nos u unuttun :)
Stock m3 sokuk olsada 100 kg yine ağır olucak
250 ye geldigindede gelemez m3 s2000 geçer.
E36 m3 en az 350hp+ olmalı s2000 gecebilmesi için
Haftaiçi sus'un gidişini gördükten sonra
E36 M3ten iyi gidebilir diye düşünüyorum :D:D
sus fazla ciddi gidiyor nos kullanacakmı bellimi ?
İbrahim Erdem
16-09-2013, 12:31
Ben m3 diyorum. Yüksek hızlarda fark oluşacak ama çok büyük olmayacaktır.
ceratoniaorg
16-09-2013, 12:38
Sadece sokuk zırstock sa elbette sus alır ama feh li bi m3 rahat alır dıye dusunuyorum ki iki tarafta iddialıyken bahsi gectiği gibi az bi hp farkı ile daha agır bir aracı bilinçli bi şekilde bu yarısa eray abi sokmaz bence
Gelıcek arac m3 degıl e36 kasaya m motoru koyulmus bır e36 yanı kesılmeye kıyılabılınecek bır araba m3 olsa onu kımse kesıp bıcmez e36 kasayı ıse 10 kişiden 9 u keser bole ıddalı bı deneme ıcın yanı amaç s2000 m3 kıyası degıl SUS s2000 ı gecmek ıcın hazırlanan bır bmw ve kımse kendını kandırmasın o araba stock falan gelmez egsoz bıle olmuycak dıye acılmıştı konu sonradan egsoz cıktı bana gore egzantrık bıle konulmus bı makıne gelcek karsıma
Ben m3 gecmek için yapmadım s2000 ı ama su ankı bahsı gecen e36 ı SUS2k yı gecmek ıcın hazırlanan bır e36 3.20 ye m motor takılan bır araba m3 gecmek ıcın araba yapmamız gerekırse oda yapılır sıkıntı yok tıpkı su an Eray ın yaptıgı gibi :)
cem_subasi
16-09-2013, 13:08
Şu deneme yapılsada rahatlasak :)
Gelıcek arac m3 degıl e36 kasaya m motoru koyulmus bır e36 yanı kesılmeye kıyılabılınecek bır araba m3 olsa onu kımse kesıp bıcmez e36 kasayı ıse 10 kişiden 9 u keser bole ıddalı bı deneme ıcın yanı amaç s2000 m3 kıyası degıl SUS s2000 ı gecmek ıcın hazırlanan bır bmw ve kımse kendını kandırmasın o araba stock falan gelmez egsoz bıle olmuycak dıye acılmıştı konu sonradan egsoz cıktı bana gore egzantrık bıle konulmus bı makıne gelcek karsıma
Ben m3 gecmek için yapmadım s2000 ı ama su ankı bahsı gecen e36 ı SUS2k yı gecmek ıcın hazırlanan bır e36 3.20 ye m motor takılan bır araba m3 gecmek ıcın araba yapmamız gerekırse oda yapılır sıkıntı yok tıpkı su an Eray ın yaptıgı gibi :)
kankacım tabiki m3 Karamürsel sepeti değil ama sadece hafifleterek senin şu durumunuda geçmesi bana zor geliyor
f/h/e ve yazılım olursa bi nebze
uzun zamandır görüşemesekte arabaların son durumunu videolardan görmek yetiyo :)
Owwww kavgada söylenmez :D:D:D
Sizden korkulur lan seceresini nerden öğrendiniz 2 dakkada :D
Owwww kavgada söylenmez :D:D:D
Sizden korkulur lan seceresini nerden öğrendiniz 2 dakkada :D
Bı yerden öğrenmedık Allah var kendı soyledi
Bı yerden öğrenmedık Allah var kendı soyledi
sdjfgasjkgfjfg Eray mı ?
e36 320i ile m3 arasında zaten sadece 100kg vardır. Bu 100 kg mın çoğunuda 320i de bulunmayan opsyonel özellikler sağlar. Motor tabikide daha ağırdır. Birde yürüyen travers, salıncak vs. Yani aslında 2 araç arasında şaseden kaynaklı ağırlık farkı yoktur.
e36 320i ile m3 arasında zaten sadece 100kg vardır. Bu 100 kg mın çoğunuda 320i de bulunmayan opsyonel özellikler sağlar. Motor tabikide daha ağırdır. Birde yürüyen travers, salıncak vs. Yani aslında 2 araç arasında şaseden kaynaklı ağırlık farkı yoktur.
Zaten kasada fark var denmemiş, sadece kimse M3ü kesip biçmeye kıyamaz ama e36 kasayı allah ne verdiyse kesip biçer herkes demişler ;)
Eray Yümsel
16-09-2013, 13:24
Memet kusura bakma da ne emmeye ne gömmeye geliyosun aylardır m3 getir diyip duran sensin damarıma basan sensin her gördüğün yerde taşak geçen sensin eee kanki m3 getiriyorum hazırmısın diyince vay efendim o var bu var onu kestiler bunu kesmediler başladın ağlamaya öküz altında buza aramayın araba stock değilse cümle alem yedi sülalemi siksin bukadar net ağar konuşucam şu dk dan sonra kimse kbakmasın götü yiyende stock olduna inanmıyosa açar bakar motora bu konu neysede senin yarış iptal olsun diye ugrasmaların baydı artık susuyorum bayadır ama yeter bu deneme olucak kaçarı yok a ise a b ise b dir yalan söleyip gizli nos basanında anasını ben sikim nokta...
Memet kusura bakma da ne emmeye ne gömmeye geliyosun aylardır m3 getir diyip duran sensin damarıma basan sensin her gördüğün yerde taşak geçen sensin eee kanki m3 getiriyorum hazırmısın diyince vay efendim o var bu var onu kestiler bunu kesmediler başladın ağlamaya öküz altında buza aramayın araba stock değilse cümle alem yedi sülalemi siksin bukadar net ağar konuşucam şu dk dan sonra kimse kbakmasın götü yiyende stock olduna inanmıyosa açar bakar motora bu konu neysede senin yarış iptal olsun diye ugrasmaların baydı artık susuyorum bayadır ama yeter bu deneme olucak kaçarı yok a ise a b ise b dir yalan söleyip gizli nos basanında anasını ben sikim nokta...
Basmadıgım halde bastı dıyenınde bende anasını sıkıyım tamam o zaman
Benım korkum yok sasırtıyosun benı ak uşan deneme ıcın en son ters dusucegım adamlardansın kendı kendıne trıplere grıyosun benmı yapıyorum s2000 ı amk gecılse noolur sırktım ıflas ı edıcek ekmegımdenmı olucam s2000 satıp m3 alıcam dıyende zaten benım korkanında anasını sıkım senden ı korkucam hazırladıgın m3 tenmı korkucam amk yazdıklarına bak ya
Alpinestar
16-09-2013, 13:30
Ben sıkıldım bu isten .... haberiniz olsun
devolation
16-09-2013, 13:31
aboooo :) abi nosun tupu bagajda durdugu muddetce millet bisey soyleyecektir mehmette polemiklere mahal vermemek ve adaleti saglamak icin gerekeni yapacaktir bide idda mi yaptinizki stock m3 gecemez diye nebilim isteyen istedigini koyamazmi n/a olarak? bilmiyorm aranizdaki sozlesmeyide neyse aman tadimizi kacirmayalim millet deneme olmali yani merak ediyoruz
Basmadıgım halde bastı dıyenınde bende anasını sıkıyım tamam o zaman
Benım korkum yok sasırtıyosun benı ak uşan deneme ıcın en son ters dusucegım adamlardansın kendı kendıne trıplere grıyosun benmı yapıyorum s2000 ı amk gecılse noolur sırktım ıflas ı edıcek ekmegımdenmı olucam s2000 satıp m3 alıcam dıyende zaten benım korkanında anasını sıkım senden ı korkucam hazırladıgın m3 tenmı korkucam amk yazdıklarına bak ya
Ya *****em belanızı kafayımı yediniz lan siz !!!!!!!!
Olum ikiniz birbirinize girecek adam mısınız bi kendinize gelin, altı üstü araba skyim hondasını bmwsini alla allaaa.
bi sakin olun olum saçmalamayın boşu boşuna birbirinize ettiğiniz laflara bakın lan ayıp be kardeşim valla ayıp ya.
devolation
16-09-2013, 13:33
Ben sıkıldım bu isten .... haberiniz olsun
oyle bi sansin yok faticim :) pilavdan donme :)
Eray Yümsel
16-09-2013, 13:37
Herkez görüyo kimin ayıp ettiğini ben sustum ama biyere kadar hala misilleme var adama diyorumki stock m3 en fazla kafa kafaya gidersin suratına sölüyorum belkide m3 geçilcek inanmıyolar denemeye m3 bulamıo buluncada kötü oluyoruz ben anlamadım bu işi :)
Fatıh senle ılgılı bişey yok hatta senı tanımam ama bu tarz denemelerde malese hep boyle muhabbetler donuyor
Herkez görüyo kimin ayıp ettiğini ben sustum ama biyere kadar hala misilleme var adama diyorumki stock m3 en fazla kafa kafaya gidersin suratına sölüyorum belkide m3 geçilcek inanmıyolar denemeye m3 bulamıo buluncada kötü oluyoruz ben anlamadım bu işi :)
Ya Eray Allahını seversen app plakayı takınca polıs ceza yazarmı dıye sana soru soran bebelerle karıştırma benı yapabıldıgın em ıyı m3 u yap gel ama neyle geldıgını soyle dedım sana kalkmıs bana dıosunkı gızlı nos amk sankı senı cocuk olarak goruyorum ve neden gızlı nos basıyım bastıgım zaman zaten solerım kı arabalar bıle kontrol edılcek yada bu nosun benım bılmedıgım bı yerden daha basılma ıhtımalımı var yazdıgına ılk kendın ınan sonra yaz
Fatıh senle ılgılı bişey yok hatta senı tanımam ama bu tarz denemelerde malese hep boyle muhabbetler donuyor
Olum ikinizde söyleyin birbirinizle konuştuklarınızdan dolayımı oldu bu gerginlik yoksa şakşakcılar yüzünden mi ?
Delikanlı gibi ikinizde söyleyin.
Amk ikinizide tanıyorum ikinizde kimseyi kıracak küfür edecek adam değilsiniz hele ki bi araba yüzünden ?!?!
Ne çok kraldan çok kralcı adam var arkadaş illet oluyorum alayına ya :ofk:
Alpinestar
16-09-2013, 13:43
oyle bi sansin yok faticim :) pilavdan donme :)
Kendi sansimi kendim yaratirim devran sans da benim arabada seni seviyorum arkadasim .ben bole seylere aliskin degilim ortam gerildimi birkere ben kaçar. Ekmek bekler coluk cocuk ac
Eray Yümsel
16-09-2013, 13:45
Memet sen maslaga gel bi yüzyüze konusalım geçiyorum ben şimdi
Olum ikinizde söyleyin birbirinizle konuştuklarınızdan dolayımı oldu bu gerginlik yoksa şakşakcılar yüzünden mi ?
Delikanlı gibi ikinizde söyleyin.
Amk ikinizide tanıyorum ikinizde kimseyi kıracak küfür edecek adam değilsiniz hele ki bi araba yüzünden ?!?!
Ne çok kraldan çok kralcı adam var arkadaş illet oluyorum alayına ya :ofk:
Buraya kalkıp gızlı nos dıosa sence şakşakcılardan baska ne sebep olabılır abı
Samımı soluyorum bole araba basa bela
Memet sen maslaga gel bi yüzyüze konusalım geçiyorum ben şimdi
Akşam gelırım anca dukkandayım
Buraya kalkıp gızlı nos dıosa sence şakşakcılardan baska ne sebep olabılır abı
Samımı soluyorum bole araba basa bela
Dinlemeyin kardeşim milleti, arkeğin ******suda çok kötü olur biliyorsun. Buluşun konuşun, denemek istersenizde araba sizin mal sizin kararlaştırın allahın kuluna haber vermeden gidin deneyin :icon_tup:
Kavga etmeyin amk küfür ettiriyonuz bana :D:D:D
devolation
16-09-2013, 13:52
Kendi sansimi kendim yaratirim devran sans da benim arabada seni seviyorum arkadasim .ben bole seylere aliskin degilim ortam gerildimi birkere ben kaçar. Ekmek bekler coluk cocuk ac
yok be knka ben girgir yapiyorm.. simdi onlar yuzyuze konustularmi bisey kalmaz can ciger olurlar eminim ikiside duzgun arkadaslar boyle basit mevzularda birbirlerine kirilmazlar forum ortami boyle alistim ben
arkadaşlar, ana avrat gitmişsiniz, ne gerek var yahu, kim geçerse geçsin, ölüm kalım meselesi mi bu?
Eray Yümsel
16-09-2013, 13:58
Değil tabikide o hisse kapılan arkadaşlar var demekki bu hale geliyoruz
Alpinestar
16-09-2013, 14:19
Evet bi hata yaptim erayin aklina uyup kendimi ve aracimi bu tarz bir sohbetin icine soktum buzaman kadar kisiye ozel cok araba yaptim ama rakibe özel hic araba yapmadim malesef demin gecen konulardan anladigim sadece ve sadece sus plakali araci gecme pahasina arac hazırladığımızin dusunulmesi ve o arkadasin kendine burdan pay cikarmasi yersiz ve gereksiz olmus mantik cok vasit araba doluysa dolu bossa bos denenir ole ozel kimlik olmadan ozel muamelede olmaz bizde .. bu deneme yatar kalpler kirilmaya baslandi birkere o yuzden herkese tesekkurler varsin donek ben olayim .. alintiyada gerek yok nasilsa bidaha kimbilir nezaman girerim teche ...
Ben arabanın senın oldugunndan bıle haberım yok sadece sofor sensın zannedıyorum sıkıntı yok ben denerim sadece ozu neyse o yazılsın dedım yanı sahsına yonelık yazdıgım bısey yok
Selcuk_RoL
16-09-2013, 14:30
Nooldu simdi denememi iptal vay anasini ya
Eray Yümsel
16-09-2013, 14:30
Kınalarda benden :)
Deneme kadrosuyla deneme yerine mangal yapak bence alayınıza gider :D:D:D
Şist alo anladınız siz :)
devolation
16-09-2013, 14:39
la olm konuyu 42 kisi okuyo hit olmus:) yazik gunah etmeyin eylemeyin
_muhaRRem
16-09-2013, 14:40
tek hata konuyu çok erken açtınız.
ibrahimsnr46
16-09-2013, 16:55
Bencede konu cok erken acıldı ya deneme gunu yada denemeden sonra acılcaktı konuda buraya kadar gelmicekti neyse gecmiş olsun merak olarak kalacak kafamızda bu denemenin sonucu
herkes elınden gelenı yapsın deneme dedıgın oyle olur yok sen nos basma yok sen sokme bu ne amk.
sonra su olsaydı bu olurdura maal vermeyın. savasa gıdıp belınde sılah varken bıcak cekılmez.
Ahmet
Mutlu Değerli
16-09-2013, 18:03
106 & saxo yarışımı bu 220 de bitsin m3 5 yapamadan yarış biticek o zaman :Deli:
Genel olarak dedim abi, nereye kadar yürücekler sanki bunlarda :soru: Max 240... Bu arada niye bagırıyonki... ''bagırma len milletin içinde'' :D
Mutlu Değerli
16-09-2013, 18:14
Bu arada Roll yapacak abiler lütfen... Herşeyden öte arkadaşsınız. Gerek yok yüksek tansiyona. Buraya konuyu erken açmanız bi yandan iyi bi yandan kötü.
İnsanlar kendi düşüncelerince kimin neler yapabilcegini tartışır (forumun asıl amacıda budur zaten, tartışmak)
Sonra siz çıkar rollünüzü dostane şekilde zevklice yaparsınız video atarsınız. S2000in geçecegini veya M3ün geçecegini söyleyenler videoda ne olduysa görür.. Olayda budur zaten. Kavgaya gürültüye cidden gerek yok. Herşey çok güzel gelmiş şu ana kadar
ibrahimsnr46
16-09-2013, 21:24
Bu arada Roll yapacak abiler lütfen... Herşeyden öte arkadaşsınız. Gerek yok yüksek tansiyona. Buraya konuyu erken açmanız bi yandan iyi bi yandan kötü.
İnsanlar kendi düşüncelerince kimin neler yapabilcegini tartışır (forumun asıl amacıda budur zaten, tartışmak)
Sonra siz çıkar rollünüzü dostane şekilde zevklice yaparsınız video atarsınız. S2000in geçecegini veya M3ün geçecegini söyleyenler videoda ne olduysa görür.. Olayda budur zaten. Kavgaya gürültüye cidden gerek yok. Herşey çok güzel gelmiş şu ana kadar
Mutlu kardesim adamlar yası bası belli insanlar kendilerini kırıyorlar burda yazanların bir kısmı birsey bilmeyip insanları kızıstırmak icin dengesiz yazılar yazıyor birbirine kırdırıyor merter mc'deki sahin'ciler gibi iki yarıssalarda izlesek hamınaaaa Techturkey tabiri ile şakşakcılar ben konuyu hep okudum birşey yazmadım benim o kadar bilgim yok bana dusmez sadece gonlumden gectigi sekilde ankete katılır cekilirim cahil insan zararlı insandır abiler sizde bu şekilde kırkınlıga dusmeyin cıkın deneyin arabalarınızı gorun ;)
Bulut Y.
16-09-2013, 21:34
hemen akşamına ateş etceklerdi cok uzadı boyle.
ibrahimsnr46
16-09-2013, 22:42
hemen akşamına ateş etceklerdi cok uzadı boyle.
:icon_tup:
herkes elınden gelenı yapsın deneme dedıgın oyle olur yok sen nos basma yok sen sokme bu ne amk.
sonra su olsaydı bu olurdura maal vermeyın. savasa gıdıp belınde sılah varken bıcak cekılmez.
Ahmet
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Maxiboost
17-09-2013, 01:05
Laaan kufurleriniz bile samimi hauahau :D cikar denersiniz akpo nolcak yaa anlatilamdan farkli bisi yapani desifre eder zaten tech, bakin makaraniza olm :)
Bu deneme yarındı iptal oldumu deneme olacakmı?
Eray Yümsel
20-09-2013, 00:27
deneme tabiki iptal çünkü mehmet denemeye m3 arayıp aylarca söledikten sonra m3 hazırladıgımız için suçlu olduk yani ona göre araba hazırlıyomuşuz sadece mehmeti geçmekmiş amacımız hissiyatı yaratıp o kralmış gibi hissettiği için kendini, araç sahibi daha fazla mehmet kabarmasın diye vaz geçmiş bulunmakta bir sonraki asırda inşallah denerler tabi mehmet geçebilceğine emin oldugu bir m3 bulur ve denerse izleriz hayırlı geceler memetçim öptüm seni kardeşim sen benim ne demek istediğimi anlıyosun görüşelim bi ara
deneme tabiki iptal çünkü mehmet denemeye m3 arayıp aylarca söledikten sonra m3 hazırladıgımız için suçlu olduk yani ona göre araba hazırlıyomuşuz sadece mehmeti geçmekmiş amacımız hissiyatı yaratıp o kralmış gibi hissettiği için kendini, araç sahibi daha fazla mehmet kabarmasın diye vaz geçmiş bulunmakta bir sonraki asırda inşallah denerler tabi mehmet geçebilceğine emin oldugu bir m3 bulur ve denerse izleriz hayırlı geceler memetçim öptüm seni kardeşim sen benim ne demek istediğimi anlıyosun görüşelim bi ara
Bro maslaktada soledım benım arabam cumartesı hazır toplamıycam dedım gelırsenız denerız dedım gelmemenız korktugunuz anlamına gelıcek halı yok denem ıstemez eyvallah derız ne sen benı zorla yola cıkartabılırsın nede ben seni ben sadece arabanın ne oldugunu yazdım senle bu konu hakkında tartısmam kanka kı benı bılıyosun kımseye R yapmam.
Kı denk gelırız gelmeyız dbn denenen bı gercek var kanka yan yana gelmesekte sende musaıt oldugunda olcer paylaşırsın :)
Zaten yakın zamanda m3 ısteyenlere ben gıdıcem ınsallah benım sureyıde o zamana kadar bı m3 bozmazsa kendı rekorumu kırmaya uğraşıcam :)
Bende senı sevıyorum uzatmaya gerek yok herkese agız tadıyla bınmek nasıp olsun
Aman aman pekde sevişirlermiş :D:D:D
ademsezer
20-09-2013, 08:45
Bro maslaktada soledım benım arabam cumartesı hazır toplamıycam dedım gelırsenız denerız dedım gelmemenız korktugunuz anlamına gelıcek halı yok denem ıstemez eyvallah derız ne sen benı zorla yola cıkartabılırsın nede ben seni ben sadece arabanın ne oldugunu yazdım senle bu konu hakkında tartısmam kanka kı benı bılıyosun kımseye R yapmam.
Kı denk gelırız gelmeyız dbn denenen bı gercek var kanka yan yana gelmesekte sende musaıt oldugunda olcer paylaşırsın :)
Zaten yakın zamanda m3 ısteyenlere ben gıdıcem ınsallah benım sureyıde o zamana kadar bı m3 bozmazsa kendı rekorumu kırmaya uğraşıcam :)
Bende senı sevıyorum uzatmaya gerek yok herkese agız tadıyla bınmek nasıp olsun
memo sen m3 yapana kadar kimse o süreyi yapamaz-))
Ooo R gelmiş sıralı 6 köşesinden :D
eray konyadan götürdüğün m5' le dene... seni yarıyolda komaz... ;