Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Renault Scenic II 'leri nasıl bilirsiniz?

coolvtec
11-09-2013, 19:33
Bir akrabama 1.6 otomatik 2. generasyon scenic almayı istiyoruz. ( arabam.com - Renault Scenic 1.6 - RENAULT testleri Arabam.com'da (http://www.arabam.com/Test/Renault-Scenic-16/Detay-282) ) Yakıtına göre tüp de takacağız. Her açıdan bizim için uygun bir araç ama bu araçları hiç tanımıyorum.

Siz bu aracı nasıl bilirsiniz? Daha önce kullanmış veya halen kullanan arkadaşlar varsa, sık karşılaştığınız sorunlar nelerdir? Şu ana kadar karşılaştığınız ciddi problemleriniz oldu mu? Otomatik vitesi nasıldır?

Teşekkürler.

Onur Fatih
11-09-2013, 19:36
Dizel c-max çok daha iyi bunlardan

coolvtec
11-09-2013, 19:44
limitimiz max 30.000tl ve aracın düşük km li olması tercihimiz. bu fiyata 50-70bin km bir scenic alabiliyoruz.

Kadyr
11-09-2013, 19:49
1.5 dizel 100 bg var iş yerinde bir arkadaşta sıkıntısız chipli kullanıyor. yalnız donanımlı al derim ben.

coolvtec
11-09-2013, 21:12
başka yorum varsa memnun olurum arkadaşlar.

abdullahduymaz
12-09-2013, 01:30
Bizde manueli vardı 7 yıl bindik,tüp takmadık ama yakıyordu yalan yok,rahat bir arabaydı trafiktekilere göre daha yüksek bir oturma pozisyonu vardı,alırsanız privielege ve dynamıque farketmez paketli ve sunroof lusunu alın,paketlerinide orjinal fark yıkamalı xenon farlarından ve hız sabitleyiciden anlarsınız bunlar varsa ve sunroofluysa fuldur,araba yuksek oldugu için biraz esniyordu cukurlardan falan geçerken,ciddi bir problem cıkartmadı bize,sunroof bakımına dikkat etmesseniz fena ses yapar ve etrafımızdaki araclardanda en cok rastlanan problem gösterge problemi,durup dururken göstergesi gidebiliyor ama tamir ediliyor bizimkinde olmamıştı hepsinde olmuyor,aklınıza takılan başka ne var siz sorun bilgim dahilinde yanıtlamaya calışırım..

torrento
06-02-2014, 19:33
valla kardeşim bende var 2007 model 2009 senesi trafiğe çıkışlı sıfır aldık suan 80 binde grand scenic 7 kişilik ve en fulu sadece dez avavntajı benzinli olması onada tüp taktırdım ve tadından yenmiyor herşeyi ful tabiki arabada yok yok tavsiye ederim inanılmaz keyifli bir araba

anılayvaz
07-02-2014, 09:34
biz 2004 en full unu kullanıyoruz 7 senedir araç bizde ben renault un böyle konforlu bir araç yapacağını hiç düşünmezdim

dış görüşünüz olarak insanlara çok itici ve tipsiz geliyor ama sürüş deneyimi yaşayınca beğeniyorlar

yakıt konusunda 10 - 11 litre aralığında yakıyor şehir içinde uzun yolda 120'yi fazla geçmezsen 7 litrelere düşüyor

kronik olarak bir sorunla karşılaşmadık 7 senedir megane larla aynı bir çok parçası,parça konusunda sıkıntı yaşamadık

aracın en dolusunda otomatik el freni komple deri koltuk vs. var ilanlarda yer alan araçlar hep en dolusu deniliyor ama çoğunda komple deri koltuk yok alırken buna dikkat etmelisiniz

ikinci el satması zor bir araç canımız sıkıldıkça ilan açıyoruz bir tane bile mesaj gelmiyor

biz scenic alcak olsa yeniden 2.0 en full unu alırız diye konuşuyoruz hep tavsiyem 2.0 alın çekiş konusunda daha konforlu olur yakıt konusunda da daha fazla yakabileceğini sanmıyorum

highpower
07-02-2014, 09:45
Konuyu acan abi kararını vermiştir heralde 5 ay geçmiş aradan