Orijinalini görmek için tıklayınız : HI-FI HF-404 4 Kanal Amfi ve JBL 1214 CS 30 cm Subwoofer İçin Yardım Lütfen
Astra H Sedan aracımın bagajına subwoofer koymak için; CD 30 MP3 Ana ünite üzerine
HI-FI HF-404 4 Kanal Amfi ve JBL 1214 CS 30 cm Subwoofer almayı düşünüyorum.
Fakat bu Hi-Fi amfi bu JBL 1000 lik subwooferıı kaldırır mı yeterli olur mu?
Amfi nin özellikleri:
Ürün Tipi: Amplifikatör
Kanal Sayısı: 4
Maksimum güç: 2400 Watt
Bas Kontrol: Evet
RMS gücü: 4 x 600 Watt
RMS gücü: 4 x 60
Subwoofer özellikleri:
Ürün Tipi: Subwoofer
RMS gücü: 250 Watt
Maksimum güç: 1000 Watt
Empedans: 4 Ohm
Anfinin degerleri biraz sacma olmus koprude ne veriyor onu yazmamissin ama tahminim o anfi o subu orta derecede caldirir
Hocam köprü değeri nedir hiç bilmiyorum bu konuda biraz bilgisizim :(
Amfinin özellikleri şurada yazıyor,
HI-FI HF-404 4 Kanal Amplifikatör Amfi (http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/HI-FI-HF-404-4-Kanal-Amplifikat%C3%B6r,103452,465582,855028.html?langId =-14)
Fiyat ordaki fiyat değil sıfır indirimli fiyatı 129 TL olarak geçiyor.
Peki bunun yerine önerebileceğiniz amfi modeli nedir?
medimarkt ta 109 liraydı bi zamanlar hangi ara 229 olmuş. köprülü olarak tahminim 120 watt rms civarı olur o da 14.4 volt değeri tabiki. bassı çalıştırır ama çok yeterli olmaz
medimarkt ta 109 liraydı bi zamanlar hangi ara 229 olmuş. köprülü olarak tahminim 120 watt rms civarı olur o da 14.4 volt değeri tabiki. bassı çalıştırır ama çok yeterli olmaz
Şu an mağazada 129 TL zaten internet fiyatını şişirmişler :/
Peki biliyorum bu işler orj ana ünite üzerinden pek verimli olmuyor ama ana ünite oem olacak şekilde bana sadece subwoofer için amfi ve subwoofer ne önerirsiniz?
painkller
11-09-2013, 22:40
mediamarketteki yetkiliyle o amfinin değerleri hakkında tartışmıştık. 180w rms veriyor demiştim yanlız hatırlamıyorsam köprüde ya 180 ya 160w kağıt üstü değeriyli 14.4v da. kullanım klavuzunu açmıştık. konu uzayınca bide azar yediydim o gün bugündür sadece reyona bakarım. bence onu alana kadar 200lira civarlarına sıfır macoustic 4 kanal bir amfi , sırf bas olucaksa xetec 600.1 alınablir. 2. el olucaksa jbl 75.4 gain kısık vaziyette bu bası ve yanına bir takım midi çok rahat besler diye düşünüyorum ben.
Peki arkadaşlar JBL 1214 CS 1000 Watt 30 cm Subwoofer almayı düşünüyorum fiyatı 189 TL ve 12 taksit.
Bu sub için uygun bir amfi istiyorum birde aracımdaki hoparlörler 4 kapıda oem (astra h) sub ı bagaja koyunca sesi açarsan müzik sesi duyamazsın diyorlar bu doğrumudur?
Birde arkadaşlar
TRIDENT 2120 480 W GÜÇ AMFİSİ diye bir amfi var bu marka nasıldır?
177 TL fiyatı var
xetec 400.4 al kullan gitsin ;)
Harward Hr-505A 500 W (140 TL)
almayı düşünüyorum Xetec ide değerlendiricem önerilere açığım ;)
painkller
12-09-2013, 21:51
abi cs1214 ü alıcaksan, ya adam gibi bir streo amfi al çünkü belli süre sonra tiz sesleri az gelicek, mid isteyeceksin mid alınca bas az gelicek sonra mono amfi ile bas alırsın. o yüzden şuanda adam gibi bir streo amfi rahat işini görür. 177 lira o amfilere verene kadar, adam gibi 2.el jbl gto 75.4 alırsan ilerde sadece midlere sürersin bunu böylece çok fonksiyonlu işe yaramış olur.
Kardeşim mid comp falan değil de sadece sub bağlıycam bu aracıma o yüzden mono düşünüyorum ama dediklerinizde mantıklı tabi
Daha önceden Astra OEM Üst Seri Premium Hoparlör ve Tweeterları taktırmıştım. Ses düzeyi gayet güzel olmuştu fakat bass istediğinde hoparlörden gelen bass az kalıyordu.
Komple sistemi Media Markt dan aldım;
Kablo: Sierra Marka Altın Uçlu Kablo Seti
Subwoofer: 1000 W JBL Kutu Bas
Amfi: Hi-Fi 2400 W (Alpine'ın yan ürünü) (Çift Sigortalı)
Bugün Media Markt ın da anlaşmalı yeri Yenimahalle Ergazi Pioneer Bayisinde montajı yaptırdım.
Bagajdan gelen o bass ses araç içindeki sesi tamamen değiştirdi :) :)
Bagajın iç tarafındaki kaplama cızırtı yaptı orayada serviste 5 mm lik sünger ile izolasyon yaptırdım.
Almayı düşünenler varsa kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kaldım :)
yetersiz kalır kardeşim
Su an sorunsuz caliyor ses duzeyi ve kaltiesi gayet yeterli geldi benim icin