Orijinalini görmek için tıklayınız : ACİL , 1 Günlük ödünç jant lastik 4x108 ANKARA
abiler kusura bakmayın konu biraz patır kütür olduda yarın aracımın üstündeki jantları satıyorum ama elimde başka jant lastiğim yok 1 günlüğüne 4x108 ölcüsünde ebatı önemli değil ödünç jant lastik verecek var mıdır ? varsa çok makbule geçer yada başka bi öneriniz var mıdır lastikci kiralar mı 1 günlüğüne çok acil olduda kusura bakmayın tekrardan ankara içi her yerden gidip alabilirim
Otopark'ta arabayı takoza al. Sök jant lastiği ver alıcıya. Yeni jant lastiğide alır arabanın yanına götürürsün.
Ben zamanında Williams'ın jantları öyle yapıp değiştirmiştim
abi bizim mahalle pek tekin değil ankaralılar bilir yenidoğanda oturuyorum takozu falan ittirirler gıcık oluyolar zaten araca jant lastik bulamazsam son çare öyle yapacam
ErayCerit
12-09-2013, 01:00
1 takım var elimde satıyorum düşünürsen hemen sabah ilk otobüse verebilirim
başka jant alıcam o hazır ama cumartesi günü geliyor sıkıntı orada zaten
chiefkadir
12-09-2013, 10:00
İvediğe gel ben veriyim al işini çöz
Emre Ekrem
12-09-2013, 12:23
206'nın jantları mı satacaksın? Bir bakamadım o arabaya da kaç zamandır aklımda.
İvediğe gel ben veriyim al işini çöz
abi numaranı verir misin ivediğin neresine gelicez
206'nın jantları mı satacaksın? Bir bakamadım o arabaya da kaç zamandır aklımda.
abi bakmak istersen arac suan bızde ama her an satılabilir pazarlığı yapıldıda ben satılsın istemiyorum gönülsüzüm