Orijinalini görmek için tıklayınız : Vw Polo yardım!
Shadow_Dancer
26-06-2008, 20:39
Arkadaslar bu aralar 11_12 lira civarında araba bakıyorum...
Bu arabayı buldum sahibiyle görüştüm yarında kısmetse bakmaya gidecem...
1.6 motor hakkında pek bi bilgim yok, kullanan var mıdır aramızda?
Yardımcı olursanız sevinirim...
anı makıne benım golfumde vardı 1.6 akl kodlu motor gayet duzgun bı makınedır 8 supaplı fazla yakmıyor sorun cıkartmıyor yeterlı o segment ıcın
anı makıne benım golfumde vardı 1.6 akl kodlu motor gayet duzgun bı makınedır 8 supaplı fazla yakmıyor sorun cıkartmıyor yeterlı o segment ıcın
aynen katılıyorum ...
1.6 75 hp büyük ihtimal 8 valve...yakıt olarak biraz fazla yakıyor diyolar....
alman arabası iyidir...o paraya mantıklı bir tercih...
s.alican
26-06-2008, 20:49
evet bendede var aynısı çok güzel ayrıca çok seri bir araba.yakıtıda gayet iyi.200 220 yakıyor bastıımda 250 felan memnun kalırsın yani o fiyatlarda ayrıca istiyorsanda benimki satılık:D
Shadow_Dancer
26-06-2008, 20:57
Bilgiler için teşekkürler...
Link vermeyi unutmusum pardon :D
Araç bu arkadaslar
http://www.sahibinden.com/1999_model_61800km_acil!_ogretmen_sahibinden!_paza rlikli!WQQaXQQ6466945WQQpXQQdisplayitem
11 liraya bırakacak büyük bi ihtimalle...
Bilgiler için teşekkürler...
Link vermeyi unutmusum pardon :D
Araç bu arkadaslar
http://www.sahibinden.com/1999_model_61800km_acil!_ogretmen_sahibinden!_paza rlikli!WQQaXQQ6466945WQQpXQQdisplayitem
11 liraya bırakacak büyük bi ihtimalle...
km'si çok iyi gerçekten..bu arada ön sol farın üzerinde hafif bir göçük var gibi dikkatini çekti mi bilmiyorum
Shadow_Dancer
26-06-2008, 21:10
Farkettim adamda söyledi... degiştirmemiş bilerek ki bence çok mantıklı bi hareket...
biraz soru işareti var arabayla ilgili çok duymadıgım bi motor çünkü ama bu paralara alınacak en mantıklı arabalardan biri sanırım
Polo Classic modelindeki 1.6 8v ile Golf 3 Sport modelinden 1.6 8v aynıdır...Gücü 100HP çivarı olması lazım. Makyajlı olanalarında da sanırım SR makina var
Ama 6N kasa kodlu aynı kasanın HB modeldeki 1.6 8v makina 75HP dir...
Gene 6N kasa koldu HB modelde bir de 1.4 16v motor vardır o da 101 HP dir
Eray Yümsel
27-06-2008, 00:15
eger istanbuldaysan bende on numara var bitane 98 beyaz seat ibiza 1.4 16v 120000km de kazası yok ... airbag klima abs vs vs vs... görmen lazım... 11 e vercem... bi bayan haber vercekti vermedi istersen sana verebilirim...
Ben VW uzmanı değilim ama bu aracın 1.4 16v olan ve Şafak arkadaşın belirtiği 101 hp (öleymiş bende şimdi öğrendim) aracı kullandım. Aynı motor yakın bir arkadaşımın Seat Ibiza'sında vardı. Gayet seri ve güzel bir motor. Yakıtıda bence o performansa göre çok iyidi. Benim tercihim 8v bir motor yerine 1.4 16v motordan yana olurdu. Tabi kolay bulunabiliyor ve fiyat uygun ise.
ALPER-VNS
27-06-2008, 00:19
çok güzel duruyo araba.. hem de bu paraya bekleme al derim.. sonrada siyah oz jant :rolleyes:
Seat İbiza Polo ya göre biraz daha büyüktür...Çünkü 6N Polo ayrı bir alt yapıdır...Bahsedilen kasa 6K ibiza, Golf 2 nin alt yapısını kullanır... Her ne kadar benzeselerde :)
Polo Classic lerde yanılmıyorsam İspanyol üretimlidir, ve VW Jetta 2 ( Sedan Golf 2 ) alt yapısını kullanıyor.
Tercih VW olduktan sonra ne parça ne de servis sıkıntısı olmuyor... Bunu Seat kullanıcısı larak söyleyebilirim... Öyle zaten zırt pırt kırılan bozulan otomobiller değil...
101 HP lik 1.4 16v modellerin yoğun olarak karşılaşılan bir gaz kelebeği problemi var, detaylı olarak bilmiyorum ama....
servise mutlaka baktır. gaz boğaz kelebeği hastalığı vardır. şanzuman 3-4 senkromeç hastalığı vardır. aracın kilometresi gayet iyiymiş detaylı bi kontrolden sonra içine sinerse alırsın güzel arabadır keyiflidir. ama dediğim gibi kronik hastalıkları olmasın başın ağrımasın.
Shadow_Dancer
27-06-2008, 09:20
Çok çok teşekkürler...
Benim için asıl mesele arabanın motorunun temiz ve düşük kilometrede olması, 100k km'nin üzerindeki arabalar çok içime sinmiyor açıkçası...
Bi de bu adamla telefonda konuştum bugün yüzyüze görüşüp arabaya bakacaz eger anlattıkları dogruysa araba hiç hor kullanılmamış...
Bi tek yakıtı düşündürüyor ama bakalım hayırlısı...
fabrika verisi 100km de 9.3 litre sehir içi buradan hesaplayabilirsin yakıtını, ben sportline modelini kullanıyorum 1.4 16v 101 hp gayet tatminkar performansa sahip alabiliyorsan sportline al derim. pololarda kronik sorun boğaz kelebeğidir kullanıma göre içi tozlandığında temizlemen gerekir yoksa rolanti ayarsızlasır ama bu o kadar büyük bir sorun degil fiyat/fayda acısından güzel araclar
Shadow_Dancer
27-06-2008, 09:43
Sportline modelini kullanma şansım oldu dedigin gibi tatminkar bi motor ama temiz olanını bulmak çok zor, aldıktan sonra masraf açmasını istemiyorum açıkçası..
Bu motorda 8v oldguna göre alt devirleri iyi olabilir diye düşünüyorum
evet 75 hp olduğuna bakma oldukca seri onlarda, sanzuman oranları uzun yol için cok güzel 5. vites 3000devir 120km:)
Shadow_Dancer
27-06-2008, 09:51
Aldıktan sonra eger ki geliştirme imkanı varsa motora ufak tefek şeyler yapılabilir belki, açıkçası jant yay angel led kombinasyonuylada içime siner diye düşünüyorum