Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeniden Coilover Projesi
İzmit`te ki o ***** esnafı bilirsiniz zamanında Türkiye`de adını haddinden fazla duyurup işin b*kunu çıkaran. Zamanında burda Coilover yaptırdım bundan 9 ay önce sorunlarım 2. gününden beri hiç bitmedi. Amortisör vurma yapıyo yolda pinpon topu gibi sekmeler vs vs. Her gittiğimde beni başından sağar işim var demelerinden, bugün yoğunum demelerinden her bi bahanesinden en sonunda bıktım 4 dükkan yanında ki amortisörcüye gidip orjinal amortisörlerim ile yaylarımı taktırtmaya Coiloverları çıkartınca ustanın dediği bu nasıl bi Coilover böyle amortisör uzun mil uzun yayları bile Coilover yayı değil bi arabanın yayını kesip takmış öylece demesi beni yerin dibine soktu resmen param ile başka bir esnafa rezil oldum. Radyo reklamlarında gergedan boynuzunu duymuşunuzdur orda satıcının bir lafı var; ''Telefon ile mal satmak kolay sonrasında müşteriyle ilgilenip sorunlarını çözmek önemli'' diye bir lafı var. Bu esnafta böyle bişey yok aradığınızda 500 liranın kokusunu alıyo kardeşim aşağı kardeşim yukarı konuşup sonrasında telefonlarınıza bile cevap vermez ki bu sitede bunun birçok kanıtı ve maduru var. 4 dükkan yanında ki amortisörcüde Coilover yaptıranları biraz araştırdım bizzat kendilerine sordum 5 ay kullananda var 10 ay kullananda var en ufak bi şikayetleri yok sekme sorunu, vurma sorunu, yağ kaçırma sorunu vs hiçbir sorunları yokmuş kısmet ise önümüzde ki ay orda yeni Coiloverları denicem.
Siz siz olun tabelanın büyüklüğüne gitmeyin ;)
sonuna kadar katılıorum isim oldukların da 3 kuruşluk ürüne 10 kuruş çekerler ismi az bilinen bi yere yaptırmak bazen daha iyi oluyor baştan savma isler yapmıyolar sonuçta
emrah-58
14-09-2013, 21:26
nasıl şuan çözüldümü ,ne işlem yaptılar?
fsunnetci
14-09-2013, 21:38
ucuz etin yahnisi olmuyor o yüzden üç kuruş fazla olsun markalı ürün olsun ve zaten piyasa eskisi gibi değil artık 1500-2000 tl'ye bile coilover alabiliyorsun en azından markalı vede garantili ürünler..
kickbuttowski
14-09-2013, 21:40
ucuz etin yahnisi olmuyor o yüzden üç kuruş fazla olsun markalı ürün olsun ve zaten piyasa eskisi gibi değil artık 1500-2000 tl'ye bile coilover alabiliyorsun en azından markalı vede garantili ürünler..
Hem can güvenliğin var hem de satarken anında kapışılıyor..
Şu coilover'ı beceremeyen, gittiğinde işim var diyerek ilgilenmeyen esnaf kim? Dükkan adı nedir? Merak ettim..
Pm atarsan sevinirim.
nasıl şuan çözüldümü ,ne işlem yaptılar?
İşlem yapılmadı mındar Coiloverları direk çöpe attım orjinal amortisör ile yaylarımı tekrar taktırdım önümüzde ki ay başka bir yerde yeniden Coilover yaptırıcam
Şu coilover'ı beceremeyen, gittiğinde işim var diyerek ilgilenmeyen esnaf kim? Dükkan adı nedir? Merak ettim..
Pm atarsan sevinirim.
Pm atıldı Eren abi
esmerhan
15-09-2013, 23:58
%10000000 katılıyorumm;)
erayunal07
17-09-2013, 08:59
Forumlarda şu usta böyle bu usta pahalı şikayetleri okuya okuya nalet ettim
Sonuç:Coiloverimi kendim yaptım tek başıma kendim taktım :icon_tup:
ne sekme ne vurma maşallah hiç bir sorunumda yok
Pm atarsan sevinirim.
bunu bende merak ettim arabama coil over yaptırıcam tufaya düşmeyelim.. cantürk mü ?
Niye acik acik yazilmaz boyle dukkanlarin adi anlamiyorum..
bunu bende merak ettim arabama coil over yaptırıcam tufaya düşmeyelim.. cantürk mü ?
Biraz geç cevap veriyorum ama evet dediğin dükkan