srdralc
13-09-2013, 09:56
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-yeni-kasa-otomatik-plus-lpg-plussport-bakimli-136123588/detay)
Aracı aradık, fotolarındanda şüphelenmiştik bu sebeple yanımızda kaportacı götürdüm.
Şase ve plaka sorgulamasında 0 (sıfır) lira hasar kaydı var aracın.
Kaza varmı dedik, neden boyandı dedik.
Abi bayan kullanıyor, ufak tefek sürtmeler, renk vs.
Adıyamanın girişinde aradık belki yakınızdır diye, sol tarafa gözümü çevirdiğimde galericiler sitesi vardı aradım galericiler sitesinin ordayız dedim bende 2 dakikaya ordayım dedi orda işkillendim.
Arkadaşımın galerisine çekelim arabayı dedi, önümüzden giderken baktık arkada dalgalanmalar var.
İnceleme başladığında usta kapı, direkler, bagaj, tavan derken ön kaputu açtık şase ve podyalarda oynama mevcut.
Aracı çalıştırmadan bir adım atmadan, çıktık.
Çok sinirlendim ama deplasmanda olduğumuz için ses etmedik, işin kısa 150 liraya mal oldu.
Ustamda sağolsun beş kuruş para almadı daha.
13 Bin eder arabası :)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-bakmadan-geceme-136926735/detay)
Bu araç galerici tarafından bana 17 liraya teklif edildi, hasar kaydı varmış felan dedi.
Şaseden sorgulattım 17 bin lira Hasar kaydı var, vazgeçtik.
Ondan sonra ilanları gezerken aynı arabaya denk geldim, arayayım sahibini diye.
Dedim 3 parça boya var nerde felan konuştuk, hasar kaydı var mı aracın dedim yok abi araç orjinal harika bir araç.
Abi hasar kaydı gözüküyor mu diye zarf atınca olsa ne olacak, size ne zararı var, sizi ne gibi cümleler kullandı.
Aracı aradık, fotolarındanda şüphelenmiştik bu sebeple yanımızda kaportacı götürdüm.
Şase ve plaka sorgulamasında 0 (sıfır) lira hasar kaydı var aracın.
Kaza varmı dedik, neden boyandı dedik.
Abi bayan kullanıyor, ufak tefek sürtmeler, renk vs.
Adıyamanın girişinde aradık belki yakınızdır diye, sol tarafa gözümü çevirdiğimde galericiler sitesi vardı aradım galericiler sitesinin ordayız dedim bende 2 dakikaya ordayım dedi orda işkillendim.
Arkadaşımın galerisine çekelim arabayı dedi, önümüzden giderken baktık arkada dalgalanmalar var.
İnceleme başladığında usta kapı, direkler, bagaj, tavan derken ön kaputu açtık şase ve podyalarda oynama mevcut.
Aracı çalıştırmadan bir adım atmadan, çıktık.
Çok sinirlendim ama deplasmanda olduğumuz için ses etmedik, işin kısa 150 liraya mal oldu.
Ustamda sağolsun beş kuruş para almadı daha.
13 Bin eder arabası :)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-bakmadan-geceme-136926735/detay)
Bu araç galerici tarafından bana 17 liraya teklif edildi, hasar kaydı varmış felan dedi.
Şaseden sorgulattım 17 bin lira Hasar kaydı var, vazgeçtik.
Ondan sonra ilanları gezerken aynı arabaya denk geldim, arayayım sahibini diye.
Dedim 3 parça boya var nerde felan konuştuk, hasar kaydı var mı aracın dedim yok abi araç orjinal harika bir araç.
Abi hasar kaydı gözüküyor mu diye zarf atınca olsa ne olacak, size ne zararı var, sizi ne gibi cümleler kullandı.