PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç uyarısı ve insan olmamak

srdralc
13-09-2013, 09:56
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-yeni-kasa-otomatik-plus-lpg-plussport-bakimli-136123588/detay)

Aracı aradık, fotolarındanda şüphelenmiştik bu sebeple yanımızda kaportacı götürdüm.

Şase ve plaka sorgulamasında 0 (sıfır) lira hasar kaydı var aracın.

Kaza varmı dedik, neden boyandı dedik.
Abi bayan kullanıyor, ufak tefek sürtmeler, renk vs.

Adıyamanın girişinde aradık belki yakınızdır diye, sol tarafa gözümü çevirdiğimde galericiler sitesi vardı aradım galericiler sitesinin ordayız dedim bende 2 dakikaya ordayım dedi orda işkillendim.

Arkadaşımın galerisine çekelim arabayı dedi, önümüzden giderken baktık arkada dalgalanmalar var.

İnceleme başladığında usta kapı, direkler, bagaj, tavan derken ön kaputu açtık şase ve podyalarda oynama mevcut.
Aracı çalıştırmadan bir adım atmadan, çıktık.

Çok sinirlendim ama deplasmanda olduğumuz için ses etmedik, işin kısa 150 liraya mal oldu.
Ustamda sağolsun beş kuruş para almadı daha.

13 Bin eder arabası :)

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-bakmadan-geceme-136926735/detay)

Bu araç galerici tarafından bana 17 liraya teklif edildi, hasar kaydı varmış felan dedi.
Şaseden sorgulattım 17 bin lira Hasar kaydı var, vazgeçtik.

Ondan sonra ilanları gezerken aynı arabaya denk geldim, arayayım sahibini diye.
Dedim 3 parça boya var nerde felan konuştuk, hasar kaydı var mı aracın dedim yok abi araç orjinal harika bir araç.

Abi hasar kaydı gözüküyor mu diye zarf atınca olsa ne olacak, size ne zararı var, sizi ne gibi cümleler kullandı.

rebelh
13-09-2013, 10:02
adıyamandan bana aynı araç için 6-7 tane farklı takas geldi bi passat aklımıza yattı şansa ordada biraz nufusumuz var adamla fiyatta anlaştık dedik bi araca bakılsın araç pertten toplama çıktı
bize ilanda bel altı boya haricinde hiç bişi yok denmişti

ofli
13-09-2013, 10:04
böyle insanlar piyasada araba satıyor. kendi sıfır aldığım aracı 2 aydır satamıyorum doğruları söylediğim için kapısı serviste değişti bagaj kapağı boyalı diyince insanlar hasar kayıtlı zannediyor bizim insanımıza böyle adamlar müstehak aslında herkes tutturmuş 5 liralık arabayı 3 liraya almanın peşinde

onursumer
13-09-2013, 10:18
hasar kaydı onemli değil neden nasıl olduğu onemli aslında ve doğru bilgi verilmesi tabiki

benim araçlarımında birsuru yüksek meblalı hasar kaydı var hep benim kıllığımdan tutar büyük oluyor malesef :)

s2k
13-09-2013, 10:26
Corollanın kapılarına macun çeken kör olmuş diyorlar

MatraX_07
13-09-2013, 10:28
malesef az parayla çok kazanç sağlama peşinde olunca ortaya böyle sıkıntılar çıkıyor

cgnozdmr
13-09-2013, 10:40
Hasar kaydının size ne zararı olcak ne demek ya :D

Risendark
13-09-2013, 11:05
Abi Adıyaman Şanlıurfa Elazığdan adanadan ve hataydan ne zaman araba almaya gitsek hep çürük çarık çıktı.mümkün olduğunca sivastan ileri gitmiyoruz artık çünkü ne zaman gitsek hep sıkıntılı çıktı arabalar. Ayrıca o toyotanın kapıları ne öyle taa resimden şak diye belli oluyor :D Ustanın macunu baya bolmuş heralde Allah ne verdiyse yağlamış arabaya :D

Akın Sarıkaya
13-09-2013, 12:37
adamların yaptığı şerefsizlik, orası tamam da, 20.000 lira olan astra h'den ne bekliyordunuz? gerçekten kazasız olmasını mı? araba fotoğraflardan belli ediyor kendini zaten.

FATİH
13-09-2013, 12:44
gaziantep ve hatay; uzak dururum.

tibet
13-09-2013, 13:02
ankarada ne kadar patlak araba varsa antepe gonderıyor galerıcıler orda satılmayanıda ankaraya getırıp satmaya calısıyorlar :) tanıdıklar var bılıyoruz

free-hifi
13-09-2013, 13:07
o yörelerden takas teklifi gelince adresimiz belli buyurun gelin diyoruz benim ki ağrıyacağına onların ki ağrısın

SmT
13-09-2013, 13:07
Yalnız fotoğraflarda bile bağırıyormuş araç gelmeyin diye :)

Ayrıca illere göre kıyas yapmak mantıksız bence , Türkiye'nin heryerinde var böyle insan manzaraları.

Emre Ekrem
13-09-2013, 14:41
müdürüm bu arabalar araştıran alıcılar için değil, gelecek bakacak hoşuna gidecek alacak, yok usta getir, yok ustaya götür, sms at, şase/plaka al vs vs araştıran alıcılara satılık değil, şimdi sen oraya tek başına gitsen e birazda "sözde esnaf" galericiye güvensen, aracı almış hatta konu açmıştın bebekler bebeği, amcadan, kayınçodan, dededen diye...

Emre Ekrem
13-09-2013, 14:43
Abi Adıyaman Şanlıurfa Elazığdan adanadan ve hataydan ne zaman araba almaya gitsek hep çürük çarık çıktı.mümkün olduğunca sivastan ileri gitmiyoruz artık çünkü ne zaman gitsek hep sıkıntılı çıktı arabalar. Ayrıca o toyotanın kapıları ne öyle taa resimden şak diye belli oluyor :D Ustanın macunu baya bolmuş heralde Allah ne verdiyse yağlamış arabaya :D

Bırak bunları şimdi müdürüm, sen nasıl oldun sağlığın nasıl?

Fatih
13-09-2013, 15:22
17 bin lira hasar kaydı olan araçta adam değişen yok yazmış.

Yatacak yeri yok bunların.

2.ele güven kalmadı artık. Millet bu yüzden elindeki temiz aracı satmıyor.

Örnek; ben.:D

serkanokan
13-09-2013, 15:29
Fotoğraflarda ne kadar güzel görünen arabalar bile yanına gidince haşat çıkıyo, ilandaki iki araba da haykırmış zaten ben bitiğim diye :)
Piyasadaki insanların pisliği zaten almış başını gitmişken artık bu tip yaşanan hiçbir olaya şaşırmıyorum.

ÇALIŞKAN
13-09-2013, 16:53
Hasar kaydının size ne zararı olcak ne demek ya :D

böyle sözmü mü olur ya.. sanki millet parayı yoldan topluyor