Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dairesel ve harelenme

G.S.İ_07
13-09-2013, 12:56
Dairesel ve harelenme sorunu var alp beyaz gti mda .Elimde;meg. kil + meg. scratch X version 2.0 + meg. Nxt 2.0 cila .carpex pound wax katı var.
Fakat iyi sonuç için
polisher la ucuna 180mm yada 220mm zımpara takıp ince şekilde ıslakken geçip sonra buradan geleck tavsiyeyegöre güzel bir pasta sonrasında ;meg. kil + meg. scratch X version 2.0 + meg. Nxt 2.0 cila diye geçerim arada da sirkeli su.

Siz hangi ucu ve aşındırıcıı önerirsiniz?m85 vs?

F4R
13-09-2013, 18:37
plisaj makinasine zımpara takıp inceden geçmeyi mi düşünüyosunuz ben mi yanlış anladım? düşüncesi bile kötü onu söliim :) hareleri gidermesi zor değildir. zımpara yapmanıza gerek yok. sadece polish makinesi bulun, hare giderici bir pasta ve uygun padleri alın. avuç içi taşlama, matkap vs gibi şeylerle sakın denemeyin. hele beyaz arabada çok büyük risk. bilmiyorsanız zımpara olayına girmeyin. zaten yukarıda da belirttiğim gibi hare için zımparaya gerek yok.

benim tavsiyem uygun bir polisaj makinesi ile birlikte Auto HDM yük pad + m105 bunların ardından finishing pad + m205. gayet güzel sonuç veriyor.

elinizdeki ürünlerde ellle de olur ama makine kadar sağlıklı sonuç vermez ve çok yorar...

G.S.İ_07
13-09-2013, 23:18
Yok uzun zamandır polsiher la çalıştım tecrübem var.Bende bir kit var finish pad ,yün pad birde haifif uçlu polsiher için zımpara var.Dairesel ler için zımpara yapmayı düşünmüştüm ama sizin yorumdan sonra; Auto HDM yük pad + m105 bunların ardından finishing pad + m205 tedarik edip deneyeceğim.

205 harelenmeyi holgramı alır gibide dairesel için 85 /83 gerek kalmaz mı?

F4R
13-09-2013, 23:21
Yok uzun zamandır polsiher la çalıştım tecrübem var.Bende bir kit var finish pad ,yün pad birde haifif uçlu polsiher için zımpara var.Dairesel ler için zımpara yapmayı düşünmüştüm ama sizin yorumdan sonra; Auto HDM yük pad + m105 bunların ardından finishing pad + m205 tedarik edip deneyeceğim.

205 harelenmeyi holgramı alır gibide dairesel için 85 /83 gerek kalmaz mı?

valla hocam onu denemek lazim acikcasi. ben genelde yun pad + m105 ile calisiyorum. ciziklerin harelerin durumuna gore degisir.

G.S.İ_07
13-09-2013, 23:43
valla hocam onu denemek lazim acikcasi. ben genelde yun pad + m105 ile calisiyorum. ciziklerin harelerin durumuna gore degisir.

yun pad + 105 abi anladım senin kombinasyon bu :) tesekkur ederim bi 105 alıp ilk deneyeyım

Rabbit33
14-09-2013, 11:04
W7202 Ped ile meg.compound + meg.swirlex + finishing ped ile, meg26 ya da nxt liquid wax. Pedler önemli.

G.S.İ_07
14-09-2013, 13:34
+ meg.swirlex + finishing ped ile, meg26 ya da nxt liquid wax. Pedler önemli.

W7202 Ped hangi model meg in mi bulamadım 180 lik mi?Peki meg.compound iyi mi gerçekten dairesellerde daha sert bi aşındırıcıya gerek kalmaz mı diyorsun abi?Birde bu işlem leri ard arda mı yapmalı?Ör:W7202 Ped ile meg.compound geçtik microfivberle sildik sonra hemen peşine kendi (mor)pediyle nxt 2.0 uygulayıp vsvs gibi.

Düzeltme:Şimdi buldum aslında şu şekilde öneriliyor meg in ürünleri.Ama meg in ürünelrine verdiğimiz paraya daha farklı markalarla farklı kombinasyonlar yapılabilir.

http://i40.tinypic.com/14ujm94.png