Orijinalini görmek için tıklayınız : Huawei
gokhandonmez
13-09-2013, 19:01
arkadaşlar Huawei marka telefon almak istiyorum.ASCENT P1 modelini beğendim.bu cihazı kullanan varmı? sorunu varm acaba?
hatun evkurda beyenmiş ben ona s3 al demiştim o gitmiş bunu almış akşam eve geldiğimde bi gördüm huawei .... kıyameti kopardım bu nedir cinmidir nedir diye. sonra elime aldım kurcala kurcala içime sindi sonra baya baya hoşuma gitti gerçekten fiyatına göre üstün bir cihaz s3 ten çok daha iyi menü araları hızlı diyebilirim kamerada gayet başarılı
arkadaşlar Huawei marka telefon almak istiyorum.ASCENT P1 modelini beğendim.bu cihazı kullanan varmı? sorunu varm acaba?
Bn 1,5 senedir kullaniyorum. Hicbir sorunu yok. Zamanina gore kafaya oynayan telefon.
Kamerasi cok iyidir. Kulakliktan muzik dinlemeye kalkma zevk almazsin. Hoparlor.cikisi cok iyidir.
aslanneron
13-09-2013, 20:07
huawei alırken tel özelliklerine dikkat edilmeki uzak dogunun çok ünlü telefon üreticisi çekik gözlü arkadaşlar genelde cok begenerek kullanıyor bunu fiyatına göre iyi bir telefondur üzenini hiç görmedim huawei uzak doguda cogu tel firması için fason üretim yapar genelde
gokhandonmez
13-09-2013, 20:18
whatsapp, viber uygulamaları var mı?
Onurkk06
13-09-2013, 20:24
Herhangi bir android cihazda ne kullanıyorsanız huaweide onu kullanabilirsiniz
Hepsi var. Samsung S3 ile aynı özelliklere sahip neredeyse..
driftboy
13-09-2013, 21:17
huawei kullandım yaklasık 1.5 sene. en dandik turkcell'in verdiği t20 si bile basarılıydı. dokunmatiği olsun işlevselliği olsun bence başarılı.
bildiğiniz android zaten. uygulamalardan yana hiçbir sıkıntı yok.
2.eli biraz sıkıntılı olabilir