Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : dubaiden siparis hakkinda

altugkocer
14-09-2013, 12:29
Arkadaslar arabamin 5. vites dislisini kirmis bulunmaktayim parca fiyati serviste yaklasik 500 tl civari internette arastirirken bu siteyi buldum. Bu sitede 75 $. Dugun yapacagim icin bu ekstradan verecegim 250 300 lira bile gozumde buyuyor. Daha once burdan siparis etmis birilieri var mi ya da dusunceleriniz nedir. Siparis versem sikinti yasarmiyim. kargo ucreti yaklasik ne kadar tutar. Ya da oralarda olup da gelecek olan var mi :)

bu da urunun linki

32315AA420 - ÀâòîÄóáàé 8-800-700-05-06 (http://www.avtodubai.ru/partnum/32315AA420.html#)

google chrome dan ingilizceye cevirince gayet net anlasiliyor :)

dorukky
14-09-2013, 13:00
firmanın adımı dubai site rus sitesi degılmı

altugkocer
14-09-2013, 13:05
site rus sitesi Àâòî Äóáàé. Çàï÷àñòè îïòîì è â ğîçíèöó èç ÎÀİ. Òşíèíã. Àâòîìîáèëè. (http://www.avtodubai.ru) ama urun dubai ya da ummandan geliyor

altugkocer
15-09-2013, 14:46
Guncel ...

ege_c
16-09-2013, 00:29
Hocam belki urunlerin alakasi yok ama bir keresinde yurtdisindan ayakkabi almaya karar verdim.Ayni ayakkabi hemen her sitede ayni fiyattayken,buldugum bir sitede 50+ $ kadar daha ucuzdu.Yurtdisindan urun getirmek icin belli bir komisyon karsiliginda adres,Shipping,sigorta vs her turlu konuda ilgilenen aracı sirketler var,sorumluluk onlara ait,ben de risk almayayim diyerek onlarla iletisime gecip araci olmalarini istedim.Tabii bu sirketlerin muthis bir arastirma ve veri depolama sistemleri vardir illaki ki yuklu alisverislerde taklaya gelip hem itibar hem de para kaybetmesinler.Ertesi gun donus yaptilar,yurtdisi kaynakli bu web sitesindeki kullanicinin, farkli web sitelerinde farkli kisilerden urun parasini alarak urun gondermeyip,dolandiricilik yapmis olduğunu soylediler.Ilani verdiği sitenin ekibinin bile bu durumdan habersiz oldugu belli iken,nerden nasil araştırıp buluyorlar hayret ettim ve o sekilde yirttim.Bence ebay gibi uluslararasi gucteki web siteleri haricinde,fiyata aldanip alisveris yapmayın. Tabii ki takdir yine de sizin ama rus kaynakli dubai gonderimli habeşistan faturali ne olduğu belli olmayan bir urune ya da web sitesine ben olsam bulasmam..

Sebring
16-09-2013, 03:06
Forumda Dubai'de bulunan uyeler var.Bir bakin,pm atin.Mutlaka yardimci olacaklardir.

gurcell
16-09-2013, 07:10
29unda dubaiye gidiyorum, 5 inde gelicem, istersen getiririm sana.

altugkocer
16-09-2013, 08:39
Hepinize teşekkür ederim
Gürsel abi birkaç güne netleşecek durumum ona göre seni rahatsız edebilrim

altugkocer
17-09-2013, 08:28
Şansıma cuma günü Amerikadan bi arkadaşım geliyor :) Ürünü Amerikadan aldım arkadaş getirecek tekrar teşekkür ederim ilgilenen herkese :)