Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Balıkesir Erdek ten Selamlar..

mertcans
14-09-2013, 14:54
S.a TT üyesi arkadaşlar ,abiler.:)

Adım Mertcan , ama çoğu kişi Mert de der , karışık yani siz nasıl isterseniz öyle hitap edebilirsiniz:).

Başlıkta da söylediğim gibi Balıkesir Erdekliyim. Şuan da Erdek ten yazıyorum sizlere. Ancak önümüzdeki hafta ***** okullar açıldığı için İstanbula çilenin içine giriyorum .

İstanbul Aydın Üniversiteside Endüstri mühendisliği okuyorum . 21 yaşındayım

Araç olarak babamın 2001 passat ını kullanıyorum şuanlık . Ama nasip olursa haftaya bir araç alıcam onu da alınca açıklarım artık buradan size süpriz olsun :).

Yaklaşık 1 senedir foruma üyeyim ve takip ediyorum . Yazmak bugune nasip oldu . Neden yazdın derseniz . Acaip bi dostluk sezdim o yüzden yazıyorum .

Hayalimdeki araç da güzel bi spor araç , herkes de olduğu gibi:D

Tüm TT üyelerine iyi forumlar:icon_tup:

O.Z
19-09-2013, 19:26
Arkadaşım Hemşerin olarak ilk yorumu ben atıyım.Bende Gönen'den burda erdekli , gönenli, bandırmalıya denk gelemdim kesin vardır . Çok sayıda Hemşerilerimiz var :D
Hiç yabancılık çekmicene inanıyorum , Aramıza Hoş geldin . İyi Forumlar . . .
Bu arada Erdek'te Hava nasıl su sıcaklığı bu hafta sonu Başka plan olmassa gelicem. :D
%100 Pazar günü bandırmadayım araç satmaya gelicem 'de Öğle'den sonra balığa gitmessem Erdekteyim . Sezo'nun son Çipi Çipi'sini yapıcam :D

Hatta Forum'da diğer Hemşerilerimize'de p.m atıyım burayı şenlendirsinler :D

GokhanRS
19-09-2013, 19:27
hoş geldin hemşo kardeşim

mertcans
20-09-2013, 01:13
Sevgili O.Z oncelikle meraba , bende gonene karsi ozel bi sempati var hakikaten degisik bi memleket o kaplica sulari falan cok severiz ailecek. Hos bulduk sagolasin . Suanda okul nedeniyle istanbuldayim ancak erdekte bu sene sezon uzun surdu ben inaniyorumki denize de girilebilir:) cunku deniz suyu cok cabuk sogumuyor .

Eger bir sorun bir ihtiyacin olursa erdekte cekinmeden yazabilirsin yardimci olurum elimden geldigince .:)

mertcans
20-09-2013, 01:14
Merhaba gokhan abi hosbulduk sagolasin iyi forumlar

O.Z
20-09-2013, 14:41
Sevgili O.Z

Eger bir sorun bir ihtiyacin olursa erdekte cekinmeden yazabilirsin yardimci olurum elimden geldigince .:)

Eyw. Arkadaşım Nasipse Önümüz'deki Yaza Aracı satıp apaçi doğan slx alıp gelcem bol bol yanlarız İnş. :D

En son Mysia Beach'e gelmiştim olay çıktı . Bir'dahada gelmedim , Güzel'de bir manita ile tanışmıştım . Adı bende saklı baş harfi ben daha unutamıyorum :D
Önümüzdeki yaz oraya kamp kurcam :D

mertcans
21-09-2013, 10:32
Dogan slx benimde hayalim baba ya hatta 2.0 taunus bende onu alayim crew kurariz ^^

Mysia beach te neden olay cikti oranin garsonlari biraz kil dir hep orda olay cikiyor . O mekan bilsigin uzere cok elit bir yerdir yanii ^^

O degilde erdekte takilabilecek en guzel mekan saklibahce biz hep oraya gidiyoruz

maverick2305
22-09-2013, 13:08
mertcan hoşgeldin bende ocaklarda oturuyorum bizim buralardan birilerini forumda görmek güzel,istediğin araca en yakın zamanda sahip olursun umarım ufaktan meet hazırlıklarına başlarız bölge olarak :D

mertcans
24-09-2013, 10:13
mertcan hoşgeldin bende ocaklarda oturuyorum bizim buralardan birilerini forumda görmek güzel,istediğin araca en yakın zamanda sahip olursun umarım ufaktan meet hazırlıklarına başlarız bölge olarak :D

Meraba hosbulduk ooh tanidiklar cogaliyor , insallah bugun aliyorum aracimi , Baska arkadaslar da var mi forumdan bizim taraflardan acaba:soru:

rebelh
24-09-2013, 12:20
bende erdekte okudum
orda evrensler falan vardı mertcan vardı büfe sahibi hastanenin yanındaki sokakta dedim omu üye oldu ama yaş tutmuyor :)
hoş geldin

mr.korhan
24-09-2013, 13:03
hoşgeldin, ocaklarda yazlığımız var, yazları gelirim genelde erdeğe bende :)

O.Z
24-09-2013, 16:22
Yakındır . Erdek Crew Kurucaz Gençler Az Sabır :D
Şu albea satıp gidip Apaçi Doğan slx'i alem onunla bir başlıyak 200 sx'le yanlamaya devam . Crew Adınıda ''Erdek Yandan Apaçhi Crew '':D

Forum'dan Okan turan 'da Gönen'den ama istanbul'da kalıo , o bizim crew ' e gelmez . . .

Bandırma CaDDe Crew Var Bnd Cadde Yazıo Araçların üst camında Onlara Dersini verelim gençlik :D

Büyüyünce Bugatti alıcam :D

mertcans
24-09-2013, 18:24
bende erdekte okudum
orda evrensler falan vardı mertcan vardı büfe sahibi hastanenin yanındaki sokakta dedim omu üye oldu ama yaş tutmuyor :)
hoş geldin

Dogrudur buyuk ihtimalle birbirimizi gormusuzdur hosbulduk bu arada , ben suanda istanbuldayim okul nedeniyle , yazlari donuyorum erdege zaten kisin hic cekilmiyor

mertcans
24-09-2013, 18:26
hoşgeldin, ocaklarda yazlığımız var, yazları gelirim genelde erdeğe bende :)

Hosbulduk abi , ocaklar guzel yer ya erdekten daha cok turist cekiyor en azindan :) o gece kulupleri falan mukemmeldir ^^

mertcans
24-09-2013, 18:30
Yakındır . Erdek Crew Kurucaz Gençler Az Sabır :D
Şu albea satıp gidip Apaçi Doğan slx'i alem onunla bir başlıyak 200 sx'le yanlamaya devam . Crew Adınıda ''Erdek Yandan Apaçhi Crew '':D

Forum'dan Okan turan 'da Gönen'den ama istanbul'da kalıo , o bizim crew ' e gelmez . . .

Bandırma CaDDe Crew Var Bnd Cadde Yazıo Araçların üst camında Onlara Dersini verelim gençlik :D

Büyüyünce Bugatti alıcam :D

Hahaha valla uyelerimiz olacaktir eminim simdi apaci demeyelim dogan slx ci arkadaslarimiz alinabilir sonucta oda yanlayici br makinadir o bir ruhtur ruh:D

Bu arada bende istanbulda kaliyorum mesafeler onemli degill bu tip organizasyonlarda bi meeting patlatalim ya

O cadde crew bandirmada cinarli mahallesindendir buyuk ihtimalle slx cetesi ^^

Bende 2010 1,6 diesel c3 aldim Allahin izniyle ilerde bunu satip e30 almayi dusunuyorum^^

Gokmen Erbas
24-09-2013, 18:34
2 hafta kadar kadar önce bir tatil akşamı akçayda diş ağrısından gözüm dönmuşken arbaya atlayıp kendimi edremitte bulmuştum. Hastaneler beni gümrük yolundaki bir diş hastanesine yönlendirmişlerdi. Araya araya edremiti boydan boya tam gaz inletmiştim o acıyla 😊 dsc devresi yanacaktı nerdeyse 😊 morfini yedikten sonra rölantide geri dönmüştüm 😃

Hoşgeldin kardeş 😊

Mustafa Toprak
24-09-2013, 19:34
hosgeldin :)

maverick2305
24-09-2013, 20:13
mertcan biyerlerde çalışıyor musun erdekte birbirimizi tanıyor muyuz o açıdan sordum,ben erdinç memlektte sayılıdır zaten bu isim ocaklarda tek :)

mertcans
24-09-2013, 20:56
2 hafta kadar kadar önce bir tatil akşamı akçayda diş ağrısından gözüm dönmuşken arbaya atlayıp kendimi edremitte bulmuştum. Hastaneler beni gümrük yolundaki bir diş hastanesine yönlendirmişlerdi. Araya araya edremiti boydan boya tam gaz inletmiştim o acıyla 😊 dsc devresi yanacaktı nerdeyse 😊 morfini yedikten sonra rölantide geri dönmüştüm 😃

Hoşgeldin kardeş 😊

Oncelikle hosbuldum , valla dis agrisi cok zordur gecmis olsun brom . Edremit de guzel bi ilcemiz ama Erdege 4,5 saat uzaklikta olsun cok ta uzak sayilmaz isim karisikligi mi oldu yoksa balikesirden mi . Katilim icin sagol buarada

mertcans
24-09-2013, 20:57
hosgeldin :)

Sagol kardesim eyvallah sende hosgeldin

mertcans
24-09-2013, 21:00
mertcan biyerlerde çalışıyor musun erdekte birbirimizi tanıyor muyuz o açıdan sordum,ben erdinç memlektte sayılıdır zaten bu isim ocaklarda tek :)

Erdinc biyerde calismiyorum ilk yazimda da yazdigim gibi istanbulda endustri muhendisligi okuyorum . Ama erdekte Mert Group var biliyormusun bilmiyorum orasi bizim ayrica ocaklarda cok yakin bi arkadasim oturuyoruzz Ramazan erdol diye bilirmisin bilmiyorum . Sen calisiyormusun biyerlerde?

maverick2305
24-09-2013, 22:56
mert group u isim olarak çıkartamadım şimdi fakat biliyorumdur muhakkak,ramazanı bilirim bizim pc danışmanımız,nalbur dükkanı işletiyoruz ocaklarda altındağ ticaret beklerim yolun düşerse.