Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara - Angora caddesinde feci kaza
Dün olay mahalinden geçtim akşam 11-12 civarı. Araç clio symbol veya linea tarzı bir şirket aracına benziyordu, aşırı hızdan hakimiyeti kaybederek orta refüjdeki direğe yanlamasına girmiş tamamen sarılmış vaziyetteydi.. bir sürü ambulans, polis aracı vs..
1 kişi yanarak can vermiş, bir diğeri de ağır yaralı. Diğer ikisi hafif yaralı deniyor haberde.
O yolda gazlayanımız çok fazla Ankara tayfası olarak lütfen biraz daha dikkat ve sağduyu..
Haber Linki: Yanan Otomobilin İçinde Can Verdi (http://www.haberler.com/yanan-otomobilin-icinde-can-verdi-5058325-haberi/)
omer_yildir
14-09-2013, 18:29
Allah rahmet eylesin. Arac e39.
Onurkk06
14-09-2013, 18:39
Allah rahmet eylesin bu sıralar ankara trafigi çok kötü herkes birbirinin önüne kırıyor millet acayip acayip araba sürüyor
MrtYILDIZ
14-09-2013, 20:19
Allah rahmet eylesin araç bu arada 5 kasa Bmw E39 o kasa o hale geldiyse hız hat safhadaymis :(
çok çok kötü olmuş...bende jcw yi aldığımdan beri gazlıyorum ama gerçekten trafikte zor çünkü ayna kullanan yok,herkes kendi yoluna odaklanmış sadece....bmw bu hale geldiyse süratini tahmin edemiyorum...
Absinthé
14-09-2013, 21:07
Allah rahmet eylesin e39'u ikiye katlamış
Çok kötü bir son Allah ailesine sabırlar versin..
Sportline
14-09-2013, 23:39
Bu yolda bu tip kazalar çok oluyor, o direklerde nasılsa bu halde gördüğüm 3. araba oldu, Allah rahmet eylesin.
snan1910
14-09-2013, 23:57
Yaralılardan Sercan Eşer ilkokul arkadaşımın kardeşi, facebook ta gördüm şuanda oda hayatını kaybetmiş üzücü bir durum gencecik çocuktu. Allah rahmet eğlesin. :(
Arkadaşlar aracın içindekiler yakın arkadaşlarım ve sabah malesef böyle bir haber aldık ..Vefat edenlerde iki arkadaşımız malesef.. A ve T.B günlük görüştüğüm arkadaşlarım ,ikisininde bilinci yerinde ama ciddi yanıklar var birinin kaburgası kırık ..
Yüksek süratte gidiyorlarmış ve yola çıkan bir jipe çarpmamak için direksiyonu ani kırmış ve kontrolü kaybetmiş..
Firat.M3
15-09-2013, 00:54
Arkadaşlar aracın içindekiler yakın arkadaşlarım ve sabah malesef böyle bir haber aldık ..Vefat edenlerde iki arkadaşımız malesef.. A ve T.B günlük görüştüğüm arkadaşlarım ,ikisininde bilinci yerinde ama ciddi yanıklar var birinin kaburgası kırık ..
Yüksek süratte gidiyorlarmış ve yola çıkan bir jipe çarpmamak için direksiyonu ani kırmış ve kontrolü kaybetmiş..
ölüm yok yani ? bu haberlerde bir acayip.. inşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar. büyük geçmiş olsun.
2 arkadaş vefat etti malesef , ben vefat edenleri yakınen tanımıyorum..A ve T.B yakın arkadaşlarım onların durumuda ilk mesajda yazdığım gibi..
Aracı kullanan B gayet düzgün süren efendi birisi atarla giderle pek işi olmaz .
Risendark
15-09-2013, 01:34
Yazık yav valla içim acıdı ama acaba nasıl bi hızla gidiyodu da o BMW E39 kasa öylesine kemikli bi araba bu hale geldi... Vefat edenlerin Allah ailelerine sabır versin sağ kalanlarada acil şifalar versin inşallah...
boosted_pug
15-09-2013, 01:38
Öncelikle vefat eden arkadaşlara Allah rahmet eylesin bugün inanılmaz bir gündü belki 3 yada dört araç ayna kullanmadan üzerime aracı sürdü otobanda iki kaza eryamanda bir demetden ivediğe giderken bir e30 balgatda başka bir zincirleme kaza en son sanayiye geldim bu e39 un kazası esnasında yoldan geçen bir arkadaş vardı o anlatıyodu sanırım insanlar bu aralar biraz dalgın trafikde dikkatli olalım. Allah vefat eden arkadaşların ailelerine sabır versin
kaza dün benim 1 dakika önce hareket ettiğim noktada oldu. ben yıldırım marketten bir şeyler aldım ve ışıklardan u çekip o noktaya doğru hareket ettim. hatta önümdeki aracın beni kırmızı ışığa yakalatmasına hayıflanmıştım. kim bilir belki de o adam hayatımı kurtardı.
olay yerinden geçtiğimde ise ortalık savaş alanı gibiydi. aracın biri yanıyordu. bayağı araba durmuş hemen yangın tüpüyle söndürmeye çalışıyordu. aracın patlama ihtimaline karşı sağ taraftan geçtim ama o an ölü olacağını anlamıştım araba çok kötü durumdaydı.
ölen kişinin toprağı bol olsun. geride kalanlarına Allah sabır versin. cidden tesadüfler eseri hayattayız bazen.
surekli gorudugum bur arabaydi, Allah rahmet eylesin..
bora1311
15-09-2013, 11:20
allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin. :(
snan1910
18-09-2013, 17:58
Kaza sırasında tek arabalarmıymış?
Polis tutanağına denk geldik geçen gün ama jip felan yazmamışlar bilginiz varmı?
allah rahmet eylesin üzücü gerçekten.son zamanlarda ankarada kazalar giderek çoğalıyor.aman arkadaşlar daha dikkat
kazanın ardından oradan geçtim görüntü kötüydü :/
Kaza sırasında tek arabalarmıymış?
Polis tutanağına denk geldik geçen gün ama jip felan yazmamışlar bilginiz varmı?
Polis tutanağına bakmadım ama kazayı yapan arkadaşımız söylüyor karşısına jip çıktıgını..Evet tek araba vardı.
snan1910
01-10-2013, 06:38
Arkadaslar oglum Tekin Buğra Biçer 13 Eylül cuma akşamı saat 22.13 suların marka ve plakası bilinmeyen bir Jipin önünde önce sağ seride gecip yol vermesi ve akabinde yeniden sol seride geçmesi sonucu kaldırama çarparak aracın kontrolünü kaybetmesi sonucu trafik kazası geçirdi.. Kaza' Angora Bulvarı numara 42 önünde meydana geldi. Araç orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Trafoda çıkan yangın otomobile sıçradı. Kazanın oluş şekli ile ilgili görgü tanığına ihtiyacımız var. İnsanlık namına görenlerin duyanların tarafıma ulaşmasını rica ediyorum... 0505 423 01 43 Arkadaslar profilinizde paylaşıp olayı gören insanların bize ulasmasını sağlayabilirseniz sevinirim.. Şimdiden teşekkürler.. — , #çayyolu, #angorabulvarı, #Ankara, #Beysukent, #ümitköy ve #Çayyolu
Bilgisi olan varsa,,
böyle bir yazı okudum facebook da
Bilgisi olan varsa,,
böyle bir yazı okudum facebook da
Yol vermeme refleksi çok yaygınlaştı. Ezik bir davranış. Acılı anne ve babaya Allah'tan sabır ve kuvvet diliyorum.