Orijinalini görmek için tıklayınız : Tacizciyi Deşifre Eden Kız
free-hifi
16-09-2013, 12:32
TACİZCİSİNİ INSTAGRAM HESABINDAN AFİŞE ETTİ - Hürriyet TV Haber (http://webtv.hurriyet.com.tr/2/54722/24720113/1/tacizcisini-instagram-hesabindan-afise-etti.aspx)
amca tam bir tavuk katili :)
orhan_guney
16-09-2013, 12:35
Yarım saattir niye sesini cıkarmamış.
http://distilleryimage2.ak.instagram.com/554e9604f2d611e2a54022000ae911f0_7.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1185141_571405906253205_282623150_n.png
2. fotodaki yoruma katılmamak elde değil
Ha bide;
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/558867_217121085117147_1772662839_n.jpg
canım sen g*t demişsin o bildiğin space shuttle :D
free-hifi
16-09-2013, 12:39
yalnız kro bir şikayet etse küfür iftira internette afişe kızın donunu alır donunu kızda kanıt yok
kız şişman diye ellemek serbesmi yani??? çok yanlış düşünüyosunuz insanları dış görünüşleriyle yargılamayın
kız şişman diye ellemek serbesmi yani??? çok yanlış düşünüyosunuz insanları dış görünüşleriyle yargılamayın
yanlış anlama kanka. Ama yarım saattir elliyor şikayet etmiyorda cool cool vine çekmesi bana mantıklı gelmiyor.
orhan_guney
16-09-2013, 12:45
hocam neden yarım saat elletır bır kız kendını :) ben de onu düşünuyorum.:beuj:
free-hifi
16-09-2013, 12:47
YARIM SAat muhabbeti dile pelezenk olan bir laftır ciddiye almayayım arkadaş arasında bile yarım saat gelmedin a q yav deriz o tarz bişi olmasın :)
YARIM SAat muhabbeti dile pelezenk olan bir laftır ciddiye almayayım arkadaş arasında bile yarım saat gelmedin a q yav deriz o tarz bişi olmasın :)
Tamam eyvallahda madem dayı elliyo uzaklaş götü sağlama al yada bağır çağır pislik çıkar git şoföre şikayet et neden vine çekersin
Tamam eyvallahda madem dayı elliyo uzaklaş götü sağlama al yada bağır çağır pislik çıkar git şoföre şikayet et neden vine çekersin
aynen öyle. millet gaza gelir döve döve atarlar adamı..galyana gelmeye meyilli halkız zaten.
video ağız hareketi ile çekilip sonradan montajlanmış olabilir mi
yarim saatte isi bitmemis mi :D
GokhanRS
16-09-2013, 12:57
biz laf attı diye lavuğun tekini mahkemeye verdik ceza aldı.
bu elleyeni sadece video ya çekip görün mü diyor. bazısı yemin ediyorum ruh hastası ya.
free-hifi
16-09-2013, 13:01
arkadaşlar ben çok duydum otobüste minibüste tacize uğrayıpta korkudan sesini çıkaramayan bayanları herkes cıngar olamıyor bu şerefsizler bastıracak daha çok rezil olacağım diye korakanlarda var
akbaba78
16-09-2013, 13:02
ya memlekette ayi mi yok:(sisman,zayif,kadin,erkek farketmez bazilari icin hepsini eller:o
yollar artık sapık dolu beyler gırgırı bırakın
ben pazarda gezerken elinde pet şişe birde kova ile su su diye gezen bir lavuk gördüm
önümde yürüyordu çaktırmadan millete sürtüyordu.
emin olmadım önce biraz takibe aldım harbi harbi bomboş koridorda kadına yaklasıp eli ile tacizde bulundu direk yapıştım arkadan kaçtı yakalayamadık harif iyi kondisyonluşmuş valla
elinden attıgı kovada boş çıktı .
YavuzNaz
16-09-2013, 13:29
Otobüsün içinde bu bağırsa o adamı paket ederler, ben gündeme gelmek için yapılan bir hareket olarak görüyorum.
Onurkk06
16-09-2013, 13:32
Haberin saçmalığına mı yanayım kızın hareketlere mi yanayım :))
arkadaşlar ben çok duydum otobüste minibüste tacize uğrayıpta korkudan sesini çıkaramayan bayanları herkes cıngar olamıyor bu şerefsizler bastıracak daha çok rezil olacağım diye korakanlarda var
haklısın mutlaka öylesi vardır ama bu hanım kızımız video çekebildiğine göre pek korktuğu , çekindiği, utandığı söylenemez.
Benim bindiğim otobüste metroda bi bayanı rahatsız edicekler oda rahatsızlığını belli edicek onu yapan adamın başına hoş şeyler gelmez herhalde. İzmirde duyarlıyızdır böyle şeylere.
Ama bu hatun çok samimi gelmedi bana
ya video ya çekerken o kadar rahat ki, o durumda böyle böyle dese zaten araçtakiler halleder adamı. Sonrası noldu acaba kimsede bi hareket yok video çekilirken. .. 4. fotodaki yoruma koptum yalnız :D
darkmoon
16-09-2013, 13:44
o halleder bu halleder diyorsunuzda bizim insanımızda eskidi kadar duyarlı değil..
Otobüste video çekip ve adama git ***** elle diyebiliyorsan,
demek ki sen rahatsız edildiğinde bunu dile getirebilen bir insansın...
Bu da demek oluyor ki, rahatsız ediliyorsan şöförden yada etraftan yardım isteyebilirsin, bu öz güven var sende...
Hatta belki beni taciz ediyor dediği adamın olaydan bile haberi yok, belki kadın yazdı çizdi kısa filmine başrol oyuncusu yaptı da adamın başına ne geldiğinden haberi yok... Bu video bana kızın şöhret olma çabaları gibi geldi...
Bi kaç akşama videoyu fox da yayınlarlar, bayanda muradına erer...
yarım saat sesini çıkarmamış, iş bitene kadar beklemiş heralde bayan, gündeme gelmek için yapılan boş beleş hareketler işte..
bu kızı taciz etmek 30 dakkika sürer zaten :D geçmiş olsun bu tür videolar yaygınlaşır gibi geliyor bana
Birkeresinde metrobüste benzer olaya şahit oldum adamı zincirlikuyudan mertere kadar dövdüler :D
blumenberg
16-09-2013, 14:05
bu abaza kızı yakışıklı bi çocuk taciz etse yine böyle bi video çeker miydi acaba.. yoksa devam erkeğim mi derdi :)
bu abaza kızı yakışıklı bi çocuk taciz etse yine böyle bi video çeker miydi acaba.. yoksa devam erkeğim mi derdi :)
dediğiniz çok doğru :D
ben o adamın sapık olduğuna zerre kadar inanamıyorum ya. Hayır karıda öyle bi g*t varki koridordan normal geçsen mutlaka bi yerin değer yani muhtemelende öyle olmuştur.
blumenberg
16-09-2013, 14:15
ben o adamın sapık olduğuna zerre kadar inanamıyorum ya. Hayır karıda öyle bi g*t varki koridordan normal geçsen mutlaka bi yerin değer yani muhtemelende öyle olmuştur.
yihahaahhahhah :)
böyle bir şey yok ya kopardı yemin ediyorum :hahaha:
direğe sarılmış resmi görünce bi süpanallah çektim
http://www.tehcute.com/pics/201201/koala-bear-is-astonished.jpg
Bana da biraz saçma geldi olay açıkcası. Ayrıca Ceasarın yorumuna katılmamak elde değil
hem fotodaki hemde burdaki yorumlar kopardı :D işin aslı kızın söylediği gibi değil sanki ama neyse
Burak-Akın
16-09-2013, 16:02
Otobüste Taciz Edildiğini İddia Eden Kızın Tuhaf Halleri
https://www.facebook.com/photo.php?v=599748196756471&set=vb.214280601944983&type=2&theater
bu videoyu izledikten sonra benim de fikrim değişti doğrusu
Dayının elini götlemiş amk AS:DAS:D:AS:DA:SD: bu nedir ya.
mal detected.
free-hifi
16-09-2013, 16:06
https://www.facebook.com/photo.php?v=599748196756471&set=vb.214280601944983&type=2&theater
İNCİci ibneler ya :D yorumları yar
bende bunu koymak için girmiştim :D
Uzun suredir gozumden yas gelerek gulmemistim taaki asagidaki yorumlari okuyana kadar :D
Taciz edilen genç bir kız ne kadar özgüveni olsada bu kadar rahat hareket edemez ki dayıya kamerayı çevirdiğinde adam hiçbirşeyden haberi yokmuş gibi bakıyor..
Pezevengin anasını sikemek lazım... Böyle emminin walidesini gözünün önünde alacan önüne, hatta bacağınıda atacan omuzundan... Bak dicen, "teknik gör!"
:) abartmak için yarım saattir elliyo demiştir :) belki... (iyi düşünce spec)
Uzun suredir gozumden yas gelerek gulmemistim taaki asagidaki yorumlari okuyana kadar :D
yorumlar ınanılmaz :D
bende bunu koymak için girmiştim :D
Ben de o videoyu koymak için girmiştim... : )
free-hifi
17-09-2013, 07:40
Ben de o videoyu koymak için girmiştim... : )
geç kaldınız :D
otobuste orda burda onun bunun kızına karısına elleyenin karısını kızını ırzını si....
eğer dayı cidden taciz ettiyse helal olsun kameraya ne kadar masum bakıyor sanki o tacize uğramış kız röportaj yapıyor gibi.
free-hifi
17-09-2013, 10:08
Paylaşmam gerek :D
http://t1309.hizliresim.com/1f/k/sspcf.jpg
Herkes n guzel yorumlar yapmis yahu masallah,ama sizin baciniza olunca foruma konu acmahi bilisunuz otusdurt hhttyy kirkbir plaka goren duyan varsa solesin irzina ge icem diye : ))
Sisman olunca ellenmiyomu,hefkes herinsan bi baska insanin masturbashon sebebidir amca evliyse o tipten ancelina culi farzi bi es beklemiorum ben.oyle dahi olsa taciz etmeye n bakki var ?
Biriside amca cok masum bakmis vs demis ,amcayi bu tarz videoya ilk kez cekiolar elliki dumur saskinligi o zaten..
Videodaki Yaşar Fırat ın yorumuna belki 15 dk güldüm :D ahhahaahah
sana sokacağıma prize sokarım yazmış biri de :D ahahhaha
Berk7767
17-09-2013, 10:45
yahu bide dayı haklı deyin tam olsun
free-hifi
17-09-2013, 10:47
yahu bide dayı haklı deyin tam olsun
Dayı nın suçu ne?
Vine'da Video'nun Sansürsüzü mevcuttur. İzleyince şok oldum , şaşırıdm , Helal olsun kıza Cesaretliymiş . Bir çok kadının sesi oldu
Herkes n guzel yorumlar yapmis yahu masallah,ama sizin baciniza olunca foruma konu acmahi bilisunuz otusdurt hhttyy kirkbir plaka goren duyan varsa solesin irzina ge icem diye : ))
Sisman olunca ellenmiyomu,hefkes herinsan bi baska insanin masturbashon sebebidir amca evliyse o tipten ancelina culi farzi bi es beklemiorum ben.oyle dahi olsa taciz etmeye n bakki var ?
Biriside amca cok masum bakmis vs demis ,amcayi bu tarz videoya ilk kez cekiolar elliki dumur saskinligi o zaten..
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
yazmayım dedim ama sen yerime yazmışsın abi.. :icon_tup:
berkay_aydin
17-09-2013, 23:18
Edit; son haber doğruysa özür dilerim dayı :D
Gercektir degildir bilmem . Ama biri olayi tek tarafli anlatiyorsa her zaman kendi isine geldigi gibi anlatir bu bi gercek.
O yuzden emin olmadan infaz yapmaya gerek yok
Musti PoweR
17-09-2013, 23:31
ağzına sağlık..
Toplumdaki ön yargıyı kırdığımızda adam oluruz biz .
Ohooo konu iyice heycanlanmaya başlamış ana bacıda girmiş işin içine;
Ya panpalar şu milyon yıllık kiliseleşmiş 'SÖNÜN ANANU BOCUNUDA ELLESELER' geyiğini bi bırakın artık ya.
Ortada bir olay var onu yorumluyoruz biz burada. Kız hiç inandırıcı değil 2+2 = 4
adli makamlar çözecektir aslını demek istiyorumda neyi doğru düzgün çözüyorlar bu konularda oda meçhul yani.
ayıp arkadaşlar kişilik ve birey hakları var, hakaret etmek yakışmıyor. belki kanıt delil olması niteliğinde çekti, yada düşüncesi oydu ama başaramadı. yarım saat klişe olmuştur milletimiz ağzında. ne masum yüzlü adamlar neler neler yaptılar bu ülkede. yada kız haksız belli olmaz.
Ohooo konu iyice heycanlanmaya başlamış ana bacıda girmiş işin içine;
Ya panpalar şu milyon yıllık kiliseleşmiş 'SÖNÜN ANANU BOCUNUDA ELLESELER' geyiğini bi bırakın artık ya.
Ortada bir olay var onu yorumluyoruz biz burada. Kız hiç inandırıcı değil 2+2 = 4
Başkan bence sen yanlışın içindesin ve olayın sıcaklığı ile durumu idrak edemedin .
Kızın durumuna inansan ne olur inanmasan ne olur ?
Araba forum sitesinde konuştuğumuz,yorumladığımız işlere bak :)
Başkan bence sen yanlışın içindesin ve olayın sıcaklığı ile durumu idrak edemedin .
Kızın durumuna inansan ne olur inanmasan ne olur ?
Araba forum sitesinde konuştuğumuz,yorumladığımız işlere bak :)
O ne demek olay otobüsde geçiyor bizi ilgilendirir:) motorlu taşıt sonuçta haha
setnogrom
17-09-2013, 23:40
Gözle görmediğim birşeye inanmam .Bende çıkıp video çeksem o hatun gelip beni taciz etti desem kim inanır?
Bayan yapınca neden daha inandırıcı olarak algılanıyor?
O yüzden bilmeden etmeden kimsenin günahını almayın.
O otobüste kamera var 3 tane her daim kayıtta o videoyu çekene kadar polisi arayıp şikayet etseydi?
İşin gerçeklik payını bilmeden suçlama yapmak büyük hatadır.
xx
berkay_aydin
17-09-2013, 23:59
Güven timiydi galiba metrobüste vs. böyle bir olayda direk alıyorlar aslında ilginçlik var :)
TolgaEsentepe
18-09-2013, 01:09
kardeşimiz popüler olma peşinde gibi...
mhmtsrtp
18-09-2013, 01:42
teknolojinin nimetlerinden faydalanıp hiç alakasız milyonlarca kişiye ulaşıcağına biraz sesli babam yaşındasın utanmaz herif dese otobüs duraga varmadan bütün sıkıntı çözülürdü sanki o yüzden banada pek inandırıcı gelmedi.
valla geçen sene kışın böyle bi vaka olmuştu , dolmuşda yenimahalle-ostim-kören hattı :D ankarallıar bilir :D dayı kaşmir paltolu kel gözlüklü bi tip.. bindi bi 10 sn geçmedi genç bi kız çığlık mığlık derken 10 kişi dayının üstündeydik ipne inkarda etmiyo don atlet atmıştık aşşağı
GokhanRS
18-09-2013, 01:58
forumdakiler laf çakarken birdaha düşün. içimden sövdüm sana onuda bil.
konu açanlardan biride benim? başkalarının yorumlarıyla bize mi laf çakıyorsun? bilinç altınamı işledi birader?
ben konu açtım çokta işe yaradı forumdan polis bir abimiz yardımcı oldu adamı yakalattık, mahkemeye çıktı adam ceza aldı.
sırf nişanlıma laf attı diye bir adamın sicilinde şuan taciz davası işlendi ve ceza aldı.
anlayacağın bir insan tacizden rahatsız olduğu zaman yarım saat kendini elletip böyle salakça videolar çekmez.
ayrıca bu kızın geçmişinde 10larca vine denilen gerizekalı şeyler var. ünlü olabilmek için 100lerce aptal fotolar paylaşmış, onlarca salakca videolarda kendini rezil etmiş.
salak yerine koyduğun forum ahalisinin zekası oldukca yüksek ve kimin ne mal olduğunu anladıkları için öyle yorumlar yapıyorlar. sen ise hiç araştırmadan sizin bacınız eşiniz muhabbeti yapıyorsun.
brs_odbs
18-09-2013, 07:31
Otobüste video çekip ve adama git ***** elle diyebiliyorsan,
demek ki sen rahatsız edildiğinde bunu dile getirebilen bir insansın...
Bu da demek oluyor ki, rahatsız ediliyorsan şöförden yada etraftan yardım isteyebilirsin, bu öz güven var sende...
Hatta belki beni taciz ediyor dediği adamın olaydan bile haberi yok, belki kadın yazdı çizdi kısa filmine başrol oyuncusu yaptı da adamın başına ne geldiğinden haberi yok... Bu video bana kızın şöhret olma çabaları gibi geldi...
Bi kaç akşama videoyu fox da yayınlarlar, bayanda muradına erer...
:icon_tup:
Skyhawk34
18-09-2013, 07:50
Reklamin iiyisiya da kötüsü olmaz
orhanerdogan
18-09-2013, 07:58
Devamında ne oldu merak ettim.
Umut melek
18-09-2013, 09:06
Bence bu kızda az değil yani arkadaşım adam eliiyor rahatsız olan gider bağırır tepki verir ne bilim en basit olarak başka yere dogru ilerler .... Şimdiki kızlar zaten sırf hava civa hepsi sosyal ağlarda gerek hem cinslerine gerek te karşı cinslerin ilgisini çekmek dikkat çekmek popi ( popüler olmak çabasında ) bu yüzden böyle şeyler artık bana basit geliyor .... Şimdi yüzde yüz eminim o kız herkes o videoyu izledi beni gördüler vs diye seviniyordur adım gibi eminim ...
Otobüs belliki kalabalık , okadar kalabalığın içinde eline telefonu alıp 2-3m2 alanda yaklaşık 5-10 kişi ile yanyana hiç utanmadan video çekebiliyosan , orada cıngar çıkartabilecek potansiyele sahipsin.
Reklam kokan hareketler bunlar.
Not:Kendi halinde işine evine gücüne vs. otobüsle gitmeye çalışan dayı , ADAMSIN...
Onurkk06
18-09-2013, 10:30
Otobüs belliki kalabalık , okadar kalabalığın içinde eline telefonu alıp 2-3m2 alanda yaklaşık 5-10 kişi ile yanyana hiç utanmadan video çekebiliyosan , orada cıngar çıkartabilecek potansiyele sahipsin.
Not:Kendi halinde işine evine gücüne vs. otobüsle gitmeye çalışan dayı , ADAMSIN...
Walla yazacağım kelimeleri sen toparlamışsın internette abuk subuk salak salak videolar paylaş sırf ünlü olabilmek için sonrada adam beni elliyor yarım saattir bizim içi çok temiz arkadaşlarımızda kızı koruyor :)
Reklam peşinde çakal,adam mahkemeye verse bu saalağı yatarı var
SARP APAK TACİZ VİDEOSU ÇEKMİŞ - Hürriyet TV Magazin (http://webtv.hurriyet.com.tr/3/54800/0/1/sarp-apak-taciz-videosu-cekmis.aspx)
En az orjinali kadar beğenilen video ? Beğenilen video derken ? :)
free-hifi
18-09-2013, 13:53
SARP APAK TACİZ VİDEOSU ÇEKMİŞ - Hürriyet TV Magazin (http://webtv.hurriyet.com.tr/3/54800/0/1/sarp-apak-taciz-videosu-cekmis.aspx)
sarp apak ın kayıp babası bulunmuş oldu bu arada fena benziyor düz bıyıklı dayıya
Burak-Akın
18-09-2013, 15:44
:icon_tup:
Burak-Akın
19-09-2013, 15:54
adam işinden olmuş; O VİDEO İÅİNDEN ETTİRDİ | MGDTV - TÜRKİYE'NİN EN KOLAY OKUNAN HABER SİTESİ (http://www.mgdtv.com/taciz-videosu-adami-isinden-etti.html)
free-hifi
19-09-2013, 16:04
adam işinden olmuş; O VİDEO İÅİNDEN ETTİRDİ | MGDTV - TÜRKİYE'NİN EN KOLAY OKUNAN HABER SİTESİ (http://www.mgdtv.com/taciz-videosu-adami-isinden-etti.html)
her şeyi yazmışsın iyi güzel de neden mahkemeye vereceğim demiyorsun bir şeyden mi çekiniyorsun?
coolvtec
19-09-2013, 16:06
bu hatunun önceki videolarından bahsediliyor, link ar mı?
ErenErdem
19-09-2013, 16:09
Amcaya herhalde 30 dakikadır taciz ediyorsun, 20 saniye taciz etme de o sırada videonu çekeyim demiş :D
Bülent76
19-09-2013, 16:12
Bana kız pek masum gelmiyor açıkçası, yukarıda bir arkadaş bir videosunu atmış, daha kişiliği oturmamış, hızlı meşhur olma hevesinde olan bir insan gibi geldi bana.
tunerviper
19-09-2013, 16:12
Bu kadar olaydan sonra ben adam yerinde olsam kızı bulur gerçekten taciz eder** videoya çeker yayınlarım.
Ahmet_28
19-09-2013, 16:24
bu kızın bi videosu vardı altına bi arkadaş ''dayının elini götlemiştir bu kız'' :D yazmıştı ,aynen katılıyorum .
kim haklı, kim haksız bilmiyorum ama böyle bir şeyle itham edileceğine, cinayetle suçlan daha iyi. Boşuna demiyorlar, çamur at izi kalsın diye.
free-hifi
19-09-2013, 16:42
kim haklı, kim haksız bilmiyorum ama böyle bir şeyle itham edileceğine, cinayetle suçlan daha iyi. Boşuna demiyorlar, çamur at izi kalsın diye.
valla dayı eğer masum olsaydı mahkemeye verirdi ...
valla dayı eğer masum olsaydı mahkemeye verirdi ...
aslında bu olayın çözümü basit, ilgili metrobüsün güvenlik kamerası kayıtları alınarak çözülebilir.
hadi kız internete vermiş
diğer taraf niye konuyu hemen reddedecek şekilde basına vermiş
alsın otobüsteki kayıtları versin basına ardındanda açsın davayı hem kıza hem yayınlayan haber sitelerine
güzelde bir tazminat alır emekli olur..
yorumlarda Counterde rehine olsan kafana sıkarım parası neyse veririm yazmışlar iyi güldürdü :hahaha::hahaha:
YavuzNaz
21-09-2013, 08:19
İşin özü; Karı g.tüyle meşhur oldu, olan yine garibana oldu.
Ben kızdaki rahatlığa takıldım. O kadar elledin video çektin bide bi iki asılırsın herife. Kıyamet koparırsın. Dayının suçu yokmuşta makara olsun diye yapılmış gibi geliyordu. Şimdide karının enterasan hallerini görünce tam oldu :) Biz otobüse binip elimizde kamera bu karı 1 dkdır beni elliyo desek bizi döve döve öldürürler :)
kızın nette resimleri vardı o kalçayla metrobüsteki şöför bile şöför mahallinden elini kaldırmadan taciz edebilir
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1185141_571405906253205_282623150_n.png
2. fotodaki yoruma katılmamak elde değil
Amk cocuk parkindaki kuleyi kopartmis.. Vallahi ABD de gezen king kong ne bileyim Godzilla gibin birsey ya...