PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : mobilya dekorasyon malz. öneri tavsiye (modoko/masko vb..)

rebelh
16-09-2013, 13:33
yaklaşık 5 aydır mobilya, beyaz eşya, dekorasyon, ev, vb.. bakıyordum kafamda bir proje vardı ona uygun ev aradım ve sonunda bir daire için kredi başvurusu yapmak üzere kapora bırakarak anlaştık

şimdi ev komple tadilata girecek parke, banyo fayansı, banyo dolabı, evye, musluk bataryaları, beyaz eşya, oturma gruplar, yatak odası, yemek odası, bar taburesi, bar deski, ev kapısı gibi bir çok ürün lazım

bu ürünlerden kampanya olur tanıdık olur üretici olur yardımcı olabileceğiniz firma(lar) var mıdır?

özellikle mobilya için bilindik bir çok firmaya(ikea, tepehome, doğtaş, istikbal, bellona, merinos, enza,vb..) baktık ama bizim aradığımız çizgiler daha çok mobilyacılar sitesi diye tabir edilen(modoko, masko,siteler vb..) yerlerde var oaralarda tanıdığı olan varsa edirneye kargo olacak şekilde mobilya bakıyorum

istanbul ve trakya bölgesi olması tercihimdir.
teşekkür ederim..

murat-m
16-09-2013, 13:48
Öncelikle hayırlı olsun diyeyim. ben yeni evim için mutfak,t.v. ünitesi ve banyo dolabını aileminde tüm mobilya ihtiyaçlarını karşılayan İstanbul avcılar erbazlar mutfak'tan karşıladım gayet güzel.sen ne istersen projelendirip aynısını yapıyorlar,evde keşifte yapıyorlar.tüm evin dekorasyon işlerinede bakıyorlar.güvenilir çok eski bir firma,ben çok memnunum.

Kahn23
16-09-2013, 13:54
Burada Serkan Bey'i iste. Kaan'dan aldım numaranızı demen yeterli. Bi görüşün, bakarsın anlaşırsınız. Referansları çok sağlamdır.

http://www.artdesign.com.tr/index.aspx#!/contact

HUSNU
16-09-2013, 13:56
Türkiye'nin En Büyük Vitra Ve Vitra Ürünleri Bayisi (http://www.evdema.com)

Mobilya ve tekstil ürünleri hariç tüm dekorasyon malzemeleri mevcut.

kıvancr
16-09-2013, 14:03
http://www.ozgurmobilyasilivri.com/

mobilyada 40 senelik geçmişi olan , refalansları sağlam
dusundugunuz cızgılerde concepti mevcut.

rebelh
16-09-2013, 14:04
Öncelikle hayırlı olsun diyeyim. ben yeni evim için mutfak,t.v. ünitesi ve banyo dolabını aileminde tüm mobilya ihtiyaçlarını karşılayan İstanbul avcılar erbazlar mutfak'tan karşıladım gayet güzel.sen ne istersen projelendirip aynısını yapıyorlar,evde keşifte yapıyorlar.tüm evin dekorasyon işlerinede bakıyorlar.güvenilir çok eski bir firma,ben çok memnunum.

ev edirnede olduğu için dekorasyon işini edirneden halledicem ztn kafamde hepsi çizili sadece gelip uygulayacaklar

Burada Serkan Bey'i iste. Kaan'dan aldım numaranızı demen yeterli. Bi görüşün, bakarsın anlaşırsınız. Referansları çok sağlamdır.
05314390693 Serkan. Kuzenim olur.
Benden aldığını söylersen yardımcı olmaya çalışırlar.
ArtDesign.Com.tr (http://www.artdesign.com.tr/index.aspx#!/contact)

Türkiye'nin En Büyük Vitra Ve Vitra Ürünleri Bayisi (http://www.evdema.com)

Mobilya ve tekstil ürünleri hariç tüm dekorasyon malzemeleri mevcut.

bütün önerileri istanbula geldiğimde değerlendireceğim.. referans olması daha iyi olur güvenilirlik ve fiyat açısından.. teşekkür ederim..

Kahn23
16-09-2013, 14:08
Hatta sana direk pm attım. Gelmeden bi aç konuş istersen.

HUSNU
16-09-2013, 14:08
ev edirnede olduğu için dekorasyon işini edirneden halledicem ztn kafamde hepsi çizili sadece gelip uygulayacaklar

bütün önerileri istanbula geldiğimde değerlendireceğim.. referans olması daha iyi olur güvenilirlik ve fiyat açısından.. teşekkür ederim..

Firma da çalışıyorum zaten. Masko daki mağazayı gezereseniz güvenilirlik konusundaki düşünceleriniz oluşacaktır. Eğer size yetişirse 2 aya Modoko da da mağazamız açılacak

tricky
16-09-2013, 14:13
Firma da çalışıyorum zaten. Masko daki mağazayı gezereseniz güvenilirlik konusundaki düşünceleriniz oluşacaktır. Eğer size yetişirse 2 aya Modoko da da mağazamız açılacak

Arkadaşın konusunu hiç etmiyim ama vermiş olduğunuz sitedeki banyo dolaplarından Options Lux modelinin veya buna yakın modellerin fiyat bilgilerini vermeniz mümkün mü ?

HUSNU
16-09-2013, 14:19
Arkadaşın konusunu hiç etmiyim ama vermiş olduğunuz sitedeki banyo dolaplarından Options Lux modelinin veya buna yakın modellerin fiyat bilgilerini vermeniz mümkün mü ?

PM attım ..

rebelh
16-09-2013, 14:40
Hatta sana direk pm attım. Gelmeden bi aç konuş istersen.

ikitelliyede ümraniyeyede gelicem kesinlikle
edirneye kargo yapılıyor dimi?

HUSNU
16-09-2013, 14:44
ikitelliyede ümraniyeyede gelicem kesinlikle
edirneye kargo yapılıyor dimi?

Edirne ye belirli aralıklarla sevkiyatımız olur. Kargolarda kırılma problemi olabiliyor ama gerekirse gönderilir.

rebelh
16-09-2013, 14:46
Edirne ye belirli aralıklarla sevkiyatımız olur. Kargolarda kırılma problemi olabiliyor ama gerekirse gönderilir.

|AURA SAK C SOLO T EKSTRA PANELLİ (http://www.evdema.com/637)
bu ürünün özelliklerini boyut vb.. ve fiyatını pm atabilirmisiniz?
ben kendi aracımla taşıyabilirmiyim?

Designer34
16-09-2013, 22:35
Rami'de logosunu yaptığım firma var 5000 m2 büyük bir mağaza çeşit fazla miktarda mevcut , aynı zamanda siteden ayrılan fa'R'uk abinin kayın pederi , istersen pm atarsın faruk abiyle buluştururum

rebelh
17-09-2013, 07:25
Rami'de logosunu yaptığım firma var 5000 m2 büyük bir mağaza çeşit fazla miktarda mevcut , aynı zamanda siteden ayrılan fa'R'uk abinin kayın pederi , istersen pm atarsın faruk abiyle buluştururum

istanbulu pek bilmiyorum rami nerede

SekoLive
17-09-2013, 08:17
eyup modesaya git fiyat ve çesitlilik olarak orada aradıgını yuksek ihitmalle bulursun

cok yeri gezdık en cok model ve kalitesine göre en uygun fiyatlar ordaydı.

Designer34
17-09-2013, 21:33
istanbulu pek bilmiyorum rami nerede

Eyüp'de , konuştuk bugün haberi var gelirsen bekliyor

AEM
18-09-2013, 01:05
Eyüp Modesa'nın girişinde Lider Mobilya - Modesa mobilyacılar sok. no:47 Aynı şekilde 2 mağazaları var Modesa mobilyacılar sitesi münzevi kışla cad. no:9 Eyüp istanbul..

buraya gidip Cihat Topdaş ya da Ömer Topdaş'ı bulup EC Leon Eray'ın selamı var derseniz yardımcı olacaklardır,güvenilir, güler yüzlü insanlardır.

tel: 0212 544 51 13 - 0212 544 75 23 - ( Cihat TOPDAŞ - 0532 607 19 89 )

rebelh
18-09-2013, 07:21
Eyüp'de , konuştuk bugün haberi var gelirsen bekliyor

Eyüp Modesa'nın girişinde Lider Mobilya - Modesa mobilyacılar sok. no:47 Aynı şekilde 2 mağazaları var Modesa mobilyacılar sitesi münzevi kışla cad. no:9 Eyüp istanbul..

buraya gidip Cihat Topdaş ya da Ömer Topdaş'ı bulup EC Leon Eray'ın selamı var derseniz yardımcı olacaklardır,güvenilir, güler yüzlü insanlardır.

tel: 0212 544 51 13 - 0212 544 75 23 - ( Cihat TOPDAŞ - 0532 607 19 89 )

ikisinede gidicem ztn amacım öncelikle referanslı yerleri tercih etmek teşekkür ederim